Forum 2001-2002

erkki 7.8.2002 10:16 MITÄ MUSAA KUUNTELETTE TÄNÄÄN? Minkälaista musiikkia forumilaiset tällä hetkellä kuuntelee? Onko Anssi ykkösjuttu vai tuleeko joskus diggailtua jotain muutakin? Mä kuuntelen esim. Lou Reediä, David Bowieta, Philip Glassiä, Laura Pausinia, Cyril Collardia (tosi vaikea saada), suomalaisista ainakin Kauko Röyhkää ja Anssi Kelaa. Nightwishin voisin ostaa, kun niillä on se yksi hyvä biisi Bless the child soinut radiossa. Ai niin, se uus Bruce Springsteen kuulosti tosi hyvältä kun kuuntelin sitä netissä, ja sanoitukset ovat mukavan romanttisriipaisevia. Brucea kuuntelin joskus 80-luvulla, nyt on höristettävä taas korvia siihenkin suuntaan. Kuunteleekohan Anssi omia biisejään, esim. keikkanauhoituksia? Mitä mieltä olette mun bändistä VELDERADOSTA? Käykää kuuntelemassa ja antakaa tuomionne. http://personal.inet.fi/musiikki/velderado erkki latva
touho 7.8.2002 17:02 Uu-uu. Kuuntelin tänään Anssi Kelaa. Onko muut kuullu koskaan?

Ai muka turha viesti..
nasu 7.8.2002 17:29 Ei oo tullu viimisee vuateen paljon muuta kuunneltuu ku Anssi Kelaa..
Sitäpä tälläkin hetkellä..

Nasu
niiPPa 7.8.2002 18:56 Mä oon kuunnellu Pekan ja Suden 2levyn 3 kertaa läpi tänään! Nyt tulee 4 kerta, Kun en jaksanu vaihtaa CD:tä.

NIIppA
erkki 8.8.2002 7:49 Itselleni vastatakseni: en kuuntele tänään yhtään mitään, vaan lepuutan korviani.

erkki latva
-Elena- 8.8.2002 18:13 Tänään on tullu kuunneltua Goo goo dolssia ja Lemonatoria... Niin, ja vanhaa nauhoitusta Anssin Kaisanniemen esiintymisestä. Just huomasin että oon myös kuunnelu Don Huonoja!

Kuka buttu sinä olitkaan?
Norsku 8.8.2002 19:28 Nyt menee juuri By The Way. Päivällä olin levykaupassa ja kuuntelin The Risingia. Harkitsen vakavasti levyn hankkimista...

*Jos pikaliima kiinnittää mitä vain, miksei se kiinnity tuubin sisälle?*
Fani-90 8.8.2002 19:33 Tällä hetkellä kuuntelen Anssin Nummela levyä.Päivällä kuuntelin Rannalla levyä...

Fani-90
keva 9.8.2002 23:14 Päivällä mä kuuntelen Anssia, Pelle Miljoonaa, Yötä ja Pekkaa ja Sutta, yöllä kuuntelen Pekkaa ja Sutta ja myös nukahdan sen tahtiin.. Niin ja sit kohta tuun kuunteleen kaikkia paitsi seiska Suomirokkia cd:tä....*ulkona*..
erkki 10.8.2002 11:29 Rehellisesti sanottuna kuuntelen aika paljon omia biisejäni mitkä on vielä vähän kesken studiossa, koska haluan että niistä tulee mahdollisimman hyviä, ja näen kestääkö ne kuuntelua. Haen niihin myös uusia ideoita ja kuuntelen onko miksaus kohdallaan, esim. kuinka lujalla ja balanssissa taustalaulu on. Joskus autossa ajellessa tulee sitten mieleen, että tohon kohtaan sopisi tällänen kuorohomma. Kyllä ne aika hyvin kestää kuuntelua, tai sitten oon täys egoisti.

http://personal.inet.fi/musiikki/velderado

erkki latva
naksu 10.8.2002 17:09 Nightwishistä puheenollen, olin länsinaapurissa, enkä tiedä myyntilukuja, mutta Nightwishin levyt oli monessa kaupassa ja levykaupan ikkunassa erittäin hyvin edustettuina, parhaiten suomalaista, ja erään hevilafkan ikkunassa parhaalla paikalla.

Tiituli 10.8.2002 22:17 quote:
Uu-uu. Kuuntelin tänään Anssi Kelaa. Onko muut kuullu koskaan?

Ai muka turha viesti..

enpä oo KOSKAAN kuullu.. )
eiköhän sun touho kandeis mennä lukeen mailis..?

twee doll 11.8.2002 14:21 No Anssi Kela ja Pekka ja Susi on ehdottomat ykköset, mutta oon YRITTÄNYT (siinä onnistumatta) vähentää niiden kuuntelua, ettei niihin biiseihin rupeisi kyllästymään.
Ultra Bran kaikki levyt on kans hyvii, eikä mulla oo kyllä mitään Neljää Ruusuakaan vastaan, nekin soi säännöllisesti soittimessa, tosin ne on parempia keikalla kuin levyllä. Keikalla niillä on vähän rockimpi meininki ja parempi niin.
Muuten sitten menee se musa mitä radiosta tulee, Nightwishilläkin on hyviä biisejä.

naksu 12.8.2002 8:15 Jos tänään kuuntelisi vaikka Neil Youngin Like a hurricane biisin, ja Led Zeppelinin Stairway to heaven -biisin ja sitten lopuksi Deep Purplen Child in Time -biisin, huomenna voi kerätä kotimaisia klassikoita.

elli85 12.8.2002 10:25 mulla on aika paljon vaan radio päällä...suomipop eniten...sielt tulee niin monipuolisesti ja hyvää musaa. muuten oon kuunnellu lähiaikoina anssia, pekkaa ja sutta, apulantaa, tehosekotinta, ja kaikkee muuta. viimeaikoina on tullu kaiveltua myös joitakin vanhoja hittejä niinku movetronia ja scooteria...vau, aivan hittejä!!!

erkki 12.8.2002 12:21 Saatiin tänään postista uus Natalia Imbruglia:white lilies island. Kuunnellaan sit sitä. On kyllä mahtavan hieno levyn nimi.

erkki latva
Petri 12.8.2002 22:41 Mä kuuntelin tänään näitä levyjä:
Brian May: Another World
Led Zeppelin: Houses Of The Holy
Paul McCartney: Driving Rain
naksu 13.8.2002 9:44 quote:
ootteko muuten kuullu sitä uutta versioo siitä mombasa-biisistä... se ihan helvetin hyvä! vai mitä?

Sellainen kun joku mieslaulaja laulaa, denegrades tai joku sen tapainen.
Tietääkö joku onko levyä tai sinkkua myytävänä.
Mä luulen, että Taiskankin biisi voi olla käännös, ja sitten sen muistaakseni Movetron pläjäytti, ja sitten on tää uusin joka kyllä mielestäni on ollut kesän yksi parhaista uutuuksista.

Hensku 14.8.2002 10:56 Mä kuuntelen vain ja ainoastaan Anssia on mul muitaki levyjä ku Anssin levyt mut en mä niitä muita paljon koskaa kuuntele koska Anssi Kela on se ylivoimasesti paras.
Hensku 14.8.2002 10:57 Kuuntelen Anssia tietenki myös Pekan ja suden ajalta.

Henna Luukkonen
Joz 16.8.2002 22:39 Tänään olen keskittynyt Nils Lofgrenin soolotuotantoon.. lisäksi olen etsinyt musiikkikirjastosta korneja cover-biisejä.. ne ovat pääasiassa sijoittuneet 60-luvulle.. mm. Johnnyltä ja Frediltä on löytynyt muutama kuolematon tulkinta..

onko kellään vinkkejä tähän korni-kover-kokoelmaan??

Haaveet on toteuttamista varten
Sami_ 17.8.2002 10:45 Joitakin päiviä sitten kuulin sattumalta yhdessä kaupassa hyvältä ja mielenkiintoiselta kuulostavaa musiikkia: kyseessä oli Flaming Lips –niminen yhtye ja heidän tuore albuminsa Yoshimi Battles The Pink Robots.

Levy kuulosti siltä kuin Anssi Kela ja Beatles (vuosimallia 1966-70) olisi sekoitettu keskenään ja sekaan heitetty ripaus Pink Floydia, Neil Youngia ja Radioheadia. Sen verran sekalaista sakkia edellä mainitut, että paino on paljolti sanalla ”mielenkiintoinen”.

Flaming Lips (ei liity mitenkään kotimaiseen Flaming Sideburnsiin) oli mulle entuudestaan täysin tuntematon bändi, mutta uusimmassa Soundissa ja Rumbassa oli kyseisestä levystä arvostelut (viisi ja neljä tähteä!) ja niistä selvisi, että yhtye on tehnyt musiikkia jo lähes parinkymmenen vuoden ajan.

Tutkimusmatka jatkuu…


Anssi Kela 17.8.2002 15:44
Itse en ole tuota tuoreinta The Flaming Lips -albumia kuullut, mutta edellisen levyn, The Soft Bulletinin, hankin heti sen ilmestyttyä ja sitä tuli tuolloin kuunneltuakin jonkin verran. Hauska bändi, joka on tunnettu omituisista tempauksistaan esim. Zaireeka levystään, joka on itse asiassa neljä levyä, jotka on tarkoitettu soitettavaksi neljästä cd-soittimisesta yhtä aikaa... (Ei, sitä minä en ole kuullut!)

erkki 17.8.2002 17:28 Tänään on kuunnellu taas tota Natalie Imbrugliaa (white lilies island). Ensin luulin että on tyttöystävä taas tilannut huonon levyn, mutta kuinka väärässä olinkaan - sehän paranee kuin viini vanhetessaan. Tässä jalat hytkyy tietokonetta naputellessa. Hyvää viihdyttävää musaa, jotenkin melodisen rauhoittavaa.

http://personal.inet.fi/musiikki/velderado

erkki latva
Fani-90 17.8.2002 18:34 Tänään olen kuunnellut monta tuntia Rannalla levyä.Kuuntelin myös Anssin Nummela levyä ja Red hot chili pepperssin By the Way levyä.

Fani-90
Harry 18.8.2002 17:27 Kuuntelin tänään pitkään ja hartaasti perjantaina hankkimaani Jewelin uutta levyä,joka osoittautui pienoiseksi pettymykseksi.=(

pikkukylän tyttö 18.8.2002 17:34 Huh, vietin taas eräjorma-viikonlopun jatkokriparilla... Mutta oon jo ehtiny kuuntelemaan the 69eyesin Paris killsiä, jonka sain rippilahjaks alkukesästä.. Sen lisäks viimeaikoina on soinu Timo Rautiaisen & Trio Niskalaukauksen rajaportti, Apulannan syitä & seurauksia ja Zen Cafén Helvetisti järkeä...mistä puheenollen eilen käytiin ihailemassa kripariporukan kanssa Helvetinportti-nimistä maisemaa.. kallioita, suolampi ja muuta kivaa... ja Andrei keräs puolukoita.

...paha ei juossut karkuun kuin nurkan taa...
kimiguitar 18.8.2002 18:20 Eddie Cochrania, Gene Vincenttiä etc...lista on pitkä,
piti valkata musaa saitille

Jos ihmisten typeryys voitaisiin valjastaa energialähteeksi,
emme tarvitsisi enää hiiltä tai öljyä.
Mark Twain
erkki 25.8.2002 17:38 Tänään oon kuunnellut iltapäivällä kreikkalaista nettiradiota. Se on kivaa kun ei ymmärrä puheesta eikä laulusta mitään. Tulee sellainen olo että Välimeri pauhaa vieressä, ruoka tuoksuu mausteiselta, palmut huojuvat. Aurinko laskee punaisena mustaan iltaan. Tähdet sytyttävät taivaan unelmien yövaloksi. Tuuli puhaltaa lämpimänä. Ruskettuneet ihmiset hymyilevät ja puhuvat nopeaan tahtiin onnellisena. Pakko päästä Kreikkaan syksyllä.

erkki latva
Joz 25.8.2002 20:27 Tänään olen kuunnellut ostamaani Best air guitar album in the world-levyä.. tarttee kyl myöntää et on nimensä veroinen, vaikka muutama must-juttu sieltä puuttuukin..


Haaveet on toteuttamista varten
keva 25.8.2002 21:55 Nyt mä oon si kuunnelu Suomirokki cd:tä, tai no en nelosta ku sen saan myöhemmin.. Hyvää musaa niis ainakin on, vaik no on siä sellasii paskoiki biisei.. Ja jokku biisit jumii tyhmästi=( Mut no ei se mjitää=)

..*ulkona*..
JMN 26.8.2002 14:34 JMN kuuntelee Eppuja ja Mikko Alataloa. Eilen muuten haastoin itseni ennätyskokeeseen ja kuuntelin Raahe-Pulkkila-tieosuudella Mikko Alatalon Juhlalevyltä löytyvän kuplettipotpurin (viidenminuutin medleyssä on kymmenen Mikon letkeintä biisiä hengästyttävästi yhteen sovitettuna) likemmäs parikymmentä kertaa putkeen. Tehkää perässä.

JMN
naksu 26.8.2002 15:04 Ei ole kyseistä levyä, olen kuunnellut tuplalevyä, missä muut laulavat Juicea, ja kyseistä kiekkoa tuntuu Radio Suomi Popkin pyörittävän.

lauryn 26.8.2002 19:27
Mä kuuntelin tänään Nummelan läksyjen teon lomassa, oisin luultavasti myös kuunnellut Rannalla-albumia, mutta ei sitä ollut kirjastossa.Viime aikoina oon kuunnellu myös The Callingia ja radiota..ainakin aamuisin Juuusoa&Peltsiä....

Reka 1.9.2002 11:36 Levyjä myydään Anttiloissa Mid pricellä, ja ostin Kaija Koon uusimman
cd:n toiseksi viimeisen raidan biisin loppuosan rumpukomppi toi mieleen Nummelan vastaavan, mutta oli lyhyempi eikä niin maaginen.

Ostin myös Eppujen repullinen hittejä, syy. kasetit. levyt ovat aika puhki soitettuja.

Niitä on kuunneltu tänään.

keva 1.9.2002 21:39 Just tänään mun musan kuuntelu on rajottunu paljon.

Ainoot musat mitä oon kuunnellu on tän hetkistä jotain rakkaus- paskaa.

Turhaa.. zor

..*ulkona*..
muu 1.9.2002 22:04 Viikonloppuna taisin hurahtaa Elenan toimesta Lemonatoriin, joka rulettaa 4-everrr!!!1=P Sitä tuli kuunneltua.(Jos joku muuten tietää mitä niiden nettisivuille on käyny, saa kertoa..Ö) Kuunneltiin myös Anssin Tavastian keikkaa, Goo goo dollssia, vähän Pekkaa ja sutta ja kaapin uumenista löytynyttä X-periencen levyä.. Ei muuten mitään ihan gauheeta musaa vaikka konekökköä onki. Jotenki rauhottavaa.=)

Adressi buttu=P
Norsku 2.9.2002 21:45 Joo pakko on välillä luukuttaa Basic Elementiä tai Leila Ktä. Okei noi on noloja )
Oon hurahtanu Iglesiaksen Love to see you cry -biisin bassoon. Yksinkertainen mutta ah niin hyvä :D

- - - - - - -
*niif*
Mörri 3.9.2002 0:43 quote:
*niif*


HIHIHAHAHAH! Mustat raidalliset housut... eih=P

Jåå, tänään kuuntelin jälleen kerran Nummelan läpi. Edellisestä kerrasta taitaa taas olla monen monta kuukautta. Perskule, tiesittekö muuten että Bemari on ihan uskomattoman hyvä?? Ja Nummela on kuten tunnettua kuolematon biisi. Levyltä huokuu sellainen tuore soundimaailma, sellainen sopivan itseään hakeva, ei liian kypsä tai paikalleen jämähtänyt... Vähän pelolla odotan seuraavaa levyä, voiko se olla yhtä hyvä, vaikka todella vahvoja biisejä onkin luvassa jos niillä on mitään tekemistä keikoilla esitettyjen kanssa. Toisaalta lupaavalta kuulostaa myös se, että toisesta levystä ei olisi tulossa mikään bändilevy, joten soundi tuskin jämähtää sittenkään.

Jos jotain on ikävä niin Murhaballadia. Keikoilla sitä en pitkiin aikoihin ole kuullut ja tuleeko se ees ikinä mihinkään levylle? Mä en ikinä unohda sitä fiilistä kun Anssi astuu lavalle ja aloittaa keikan Murhaballadilla... (tai soittaa sen yllätyksenä kesken keikkaa tätä rallia mä en ookkaa soittanu pitkään aikaan(Tavastia)) ehkä se ei sitten toimi niin hyvin suurelle yleisölle mutta muhun se iski kybällä. Ai jai... ja ne konserttisalikeikatkin peruttiin. Mutta sitähän ei pitänyt murehtia enää


~Kaaokseni on hallinnassa~
tuisku 3.9.2002 14:39 Viimeiset pari viikkoa olen viettänyt intensiivisesti P.O.D.:n levyjen parissa. Ensin tuli ostettua Satellite ja heti perään The Fundamental Elements Of Southtown.
Mielettömän hyvää musiikkia, harmi vain että silmäni avautuivat vasta nyt, vaikka bändi on ollut olemassa jo kokonaiset kymmenen vuotta.

Löytyykös täältä muuten ketään muuta P.O.D.:n elämäänsä löytänyttä

JMN 3.9.2002 15:11 No onhan se Alive vähän helevetin hyvä kappale mutta eipä ole tullut vielä levyä ostettua. Tuskin tuleekaan, nimittäin toinen kuulemani POD-kappale Youth of the Nation onkin sitten aika karua kuultavaa. Varsinkin se lapsikuoro-osuus, urgh...yleensäkin olen sitä mieltä että hirveintä mitä voi levylle laittaa on semmoinen kohta joka on erittäin selvästi suunniteltu yleisönlaulattamiseen, esim. HIMin Right here in my arms, lähes koko Scooterin tuotanto ja toki tuo em. PODin kappale. No paha sanoa pahaa tai hyvää PODista sen yleismaallisemmin kun en tiedä kuin nuo kaksi kappaletta.

Mistäs se POD muuten oli lyhennyt? Jotain Of Death muistaakseni?

JMN
tuisku 3.9.2002 16:25 quote:Mistäs se POD muuten oli lyhennyt? Jotain Of Death muistaakseni?

Payable On Death

JMN 3.9.2002 16:32 Karua...

JMN
tuisku 3.9.2002 16:49 quote:Karua...

Tuota nimeäkö meinaat?
Ei tuo mun mielestä niin hirveän karu ole...
Käsittääkseni nimi viittaa siihen, että Jeesus lunasti kuolemallaan ihmisten synnit.
P.O.D.:n pojillahan on kaikilla erittäin vahva kristillinen vakaumus...

JMN 3.9.2002 16:58 No sitä tarkoitin että ihan tyly nimi. Mahtipontinen. Fataali. Yhtä kova kuin WASP!

JMN
erkki 6.9.2002 20:49 Äsken kuunneltiin meidän oma biisi Hollantista daluxfm radiosta. Tottakai siinä oli pieni naarmu, ja se hyppäs yhden kohdan yli. Se Erik van Vlietin show jatkuu vielä kymmeneen asti tänään perjantaina. Oli kyllä mahtavaa kuulla oma biisi David Bowien jälkeen.
http://personal.inet.fi/musiikki/velderado

erkki latva
erkki 7.9.2002 15:30 Täs pitäs venyä vielä haastatteluun ens perjantaina, täytyy treenata hollanninenglantia. Ja sit pitää lähettää levy missä ei olis naarmua :)Mitäköhän mä sanon niille, täytyy varmaan kirjottaa paperille jotain ettei mee änkytykseksi koko homma, mut sen pystyy kuunteleen ens perjantaina (jos se toteutuu) suomen aikaa klo 19-22 dalux fm radiosta, se kuuluu myös netistä. Ne soittaa siellä hyvää hittimusaa, tais olla muuten sielläpäin joku ketsup-yhtye listojen kärjessä jos en väärin muista. Siellä on aika hyvän kuulosia noi biisit mitä ne soittaa.

erkki latva
Sami_ 10.9.2002 21:39 Ostin pari viikkoa sitten vihdoin tuon aiemmin mainitsemani Flaming Lipsin (Yoshimi Battles The Pink Robots). Sitä kyllä jaksaa kuunnella: sopivassa suhteessa kauniita melodioita ja ärhäkkää rosoisuutta sekä ripaus tervettä hulluutta. Kirjastosta lainasin bändin edellisen levyn, The Soft Bulletin, mutta siihen en oo oikein saanut otetta. Kuulostaa vähän pliisulta, ainakin tuohon uutukaiseen verrattuna. Mutta pitää kuunnella vielä lisää.

Lainassa on myös ollut Paul Simonin 3 CD:n boksi, jossa on noin kymmenen Simon & Garfunkelin biisiä ja loput reilut kaksi cd:tä Simonin soolopaloja vuoteen 1993 asti. Lähes kaikki biisit olin kuullut aiemminkin, joten tää oli hyvä kertauskurssi. Kyllähän ne Simonin uran parhaat hetket sijoittuvat duo-aikoihin ja sitten soolouran varhaisvuosiin (sieltä löytyy se Anssin coveroima American Tunekin). No, onhan vuoden 1986 Graceland myös hyvä albumi.

Sivistin itseäni myös Sueden kolmella ekalla – kehutulla – albumilla, mutta ei niitä jaksanu kovin moneen kertaan kuunnella. Brucen The Rising on livahtanut välillä cd-soittimeen, mutta tästä levystä onkin puhuttu jo muualla foorumissa, joten ei siitä sen enempää.

Flaming Lips and Yoshimi Battles The Pink Robots: twelve points – douze points.

Mantsu 19.9.2002 23:53 Ultra bra, Scandinavian music group, Kerkko Koskinen, Maija Vilkkumaa, Kemopetrol...yms noi on tosi hyviä! On niitä muitakin tossa tän hetken suosikit ja tietysti Anssi Kela, mut nythän pitikin kertoa mitä muuta kuuntelee..

Balisa 20.9.2002 11:11 Kaivelin juuri ceedee kasaani ja kas kummaa käteeni osui Eric Claptonin Pilgrim, kuullostaa ihan hyvältä. Minkähän ihmeen takia olen ostanut.. Ai juu isä kuoli ja suruissani ollessani radiosta soi My father`s eyes...
Mulla on aina jokin syy hankkia joku ceedee, tietenkin sen takia että musiikki miellyttää mutta on myös jotain henkilökohtaisia tapahtumia tai tuntemuksia. Ja kun löytää jostain pölyjen keskeltä jonkin unohdetun ceedeen ....tulvii muistot mieleen. Koskaan en osta vain siksi, että joku sattuu sillä hetkellä olemaan in...

touho 20.9.2002 12:11 Hmm. Nyt on semmoinen olo, että pitää kuunnella scandinavian music groupia, vaikkei sen levyä olekaan..

naksu 21.9.2002 14:54 Ostin tänään Sir Elwoodin Hiljaisten värien CD:n Puunukke ja kuunnellut sitä, raidat 1 ja 6-11 oli ihan kuunneltavia.

[Bändissä on muistaakseni kolme opettajaa (ei tosin Juha Lehti), muistaakseni Timo Rautiainen tämä niskalaukaus, on muistaakseni erityisopettaja, Pelle Miljoona taisi olla luokanopettaja, ja oliko Antti Karisalmi lastentarhan opettaja]

Harry 21.9.2002 19:06 Muutama päivä sitten kaivoin esiin vanhan Counting Crowsin levyn,ja se on soinut ahkerasti.Otin myös toisen yrityksen Jewelin levyn kanssa, mutta kun ei kolahda niin ei kolahda. =)

Anssi Kela 22.9.2002 0:45

[Bändissä on muistaakseni kolme opettajaa (ei tosin Juha Lehti), muistaakseni Timo Rautiainen tämä niskalaukaus, on muistaakseni erityisopettaja, Pelle Miljoona taisi olla luokanopettaja, ja oliko Antti Karisalmi lastentarhan opettaja]


Yhtyeestäni myöskin Ville Kela on ajautunut opettajan tehtäviin. Tehnyt viimeisten vuosien ajan ahkerasti sijaisuuksia ala-asteella - ei ole siis vielä valmis.

tuisku 22.9.2002 8:37 quote:Muutama päivä sitten kaivoin esiin vanhan Counting Crowsin levyn,ja se on soinut ahkerasti.Mikä levy? Lopultakin löysin toisen CC-fanin!

hblockx 22.9.2002 12:26 Anssi Kelaa, Ismo Alankoa, Don Huonoja, kaija koota... yleensäkin kaiken näköistä suomalaista musiikkia. H-blockxää.
Itse asiassa musiikkimakuni on muuttunut viimeisen vuoden, puolen vuoden aikana aivan totaalisesti. Ehkä olen tulossa vanhaksi....
Älä saatana sano että kaipaat minua....

tuisku 22.9.2002 12:46 quote:
Anssi Kelaa, Ismo Alankoa, Don Huonoja, kaija koota... yleensäkin kaiken näköistä suomalaista musiikkia. H-blockxää.
Itse asiassa musiikkimakuni on muuttunut viimeisen vuoden, puolen vuoden aikana aivan totaalisesti. Ehkä olen tulossa vanhaksi....
Älä saatana sano että kaipaat minua....

KAIJA KOO?!? Aina paranee! Olen ollut Kaijan fani jo sellaiset kymmenisen vuotta!

Harry 23.9.2002 4:32 quote:Mikä levy? Lopultakin löysin toisen CC-fanin!

Recovering the satellites.A long december on mun mielestä ehkä levyn paras kappale, vaikkei Walkaways ole myöskään huono. =)

naksu 23.9.2002 13:06 Ostin Kaija Koon levyjen jatkoksi tämän uusimman, ja sekin oli ihan mukiinmenevä raidat 1-2 ja 7-11, vaikka radiosoitossa on ollut vain 3.

Kaija Koon kokoelman Tuuleen piirrettyjen vuosien levyvihko oli mielestäni hyvää luettavaa.

tuisku 23.9.2002 17:12 quote:quote:Mikä levy? Lopultakin löysin toisen CC-fanin! Recovering the satellites.A long december on mun mielestä ehkä levyn paras kappale, vaikkei Walkaways ole myöskään huono. =)Aivan niin, hienoja kappaleita molemmat. Tällä hetkellä soi päässä samaisen levyn nimikkokappale eli Recovering the Satellites jota kyllä kuuntelen varsin mielelläni myös levyltä soitettuna...
quote:Kaija Koon kokoelman Tuuleen piirrettyjen vuosien levyvihko oli mielestäni hyvää luettavaa.Jeps... Ja hilpeitä kuvia, mm. mr. Impiöstä...

touho 26.9.2002 9:38 Se Denigraten laulajan ääni on aiiiivan selkäpiitä karmiva = HUIPPU!

Eli Mombasaa oon nyt aika ahkerasti kuunnellut.

Gimma 26.9.2002 10:38 Eddie Cocrania, Leonard Cohenia, Popedaa, Kasevaa...
ps. Kaija Koo on aina ollut mielestäni yksi järkyttävimmistä suomalaisista laulajista, hänet päihittää kauheudessaan ehkä vain toinen Kaija eli Kaija Kärkinen. Mutta näistä musiikkimakuasioista ei kannatane kiistellä
nemo 26.9.2002 14:48 quote:
ps. Kaija Koo on aina ollut mielestäni yksi järkyttävimmistä suomalaisista laulajista, hänet päihittää kauheudessaan ehkä vain toinen Kaija eli Kaija Kärkinen. Mutta näistä musiikkimakuasioista ei kannatane kiistellä

Oikeastaan Biisit ratkaisevat, molempien aviomiehet niitä tekevät, ja taso on kirjavaa, helmiäkin löytyy.

naksu 30.9.2002 8:03 Denigraten Mombasa on hyvä biisi, mutta kun näin videon en pidä siitä enää niin paljon, koska sanat ja kuvat ovat ristiriidassa.

iiriz 30.9.2002 10:20 pekan ja suden rannalla ja Nightwishin Angels falls first
levyjä on tullut kuunneltua..
Mombasa-soundtraciksta puheen ollen,
levy olisi muuten mieleeni mutaa levyn pilaa
väliin tungetut vittuun-kaikki henkiset monologit..
pilaa koko tunnelman..

pikkukylän tyttö 30.9.2002 17:47 Ite en oo onnistunu viel bongaamaan sitä videoo, ja voi kuulemani perusteella olla parempi etten sitä ikinä katsokaan...

Annoin sen mm-soundtrackin siskolle synttärilahjaks ku se täyttää yheksäntoista huomenna, nii arvatkaas kahesti mitä se teki?
Otti kouluun kiteelle lähtiessään mukaan sekä uuden synttärilahjalevynsä että suurimman osan minun lempilevyistä! Se vei Niskalaukauksen, vei The69eyesit, vei kaiken! Apulanta ja kirjaston Don Huonot jäi sentään.. Mutta kiittämättömyys on maailman palkka! Nyt sitä ollaan ihan murheen murtamaa... Olis pitäny kuunnella se uus levy ennenkun pistin pakettiin.. Hittolainen.

...paha ei juossut karkuun kuin nurkan taa...

Edited by - pikkukylän tyttö on 30/09/2002 17:57:37
Lessa 30.9.2002 18:45 Tänään ei ole tullut kuunneltua yhtään mitäääänn... mutta Nightwish,kwan,Linkin park,The rasmus yms. kolahtaaa JA (meinasi melkein unohtua) Trio Niskalaukaus.
JEAH!

Juhlat ilman humppaa on hautajaiset.
Fani-90 30.9.2002 19:00 Tänään oon kuunnellut monta tuntia Nummela levyä.Tai oikeestaan kuuntelin vaan Esko riiheläin painajainen biisiä.Yleensä,kun oon kuunnellut Nummela levyä en oo kuunellut kyseistä biisiä ollenkaan...Pari tuntia sitten jaksoin vihdoin vaihtaa mankkaan levyn!Olin kuunellut monta viikkoa samaa levyä.Kuuntelin Bruce Springsteeniä...

Fani-90
erkki 1.10.2002 9:28 Tänä aamuna kuuntelen taas tässä netissä Daluxfm -nettiradiota Hollannista. Sieltä tulee sopivan energistä musaa heti aamutuimaan niin herää paremmin. Ohjelman nimi on kickstart, Bjorn Appel. Nyt soi inxs suicide blond.

diamonds are forever
Fani-90 12.10.2002 22:11 Tänään ei oo huvittanut kuunnella paljoa musiikkia.Kuuntelin kaksi kertaa Nighwissin levyn.Nyt illalla tuli kuunneltua taas Nummela levyä ja pari Pekan ja Suden biisiä...

-Anssi Kelan suuri fani-
Balisa 17.10.2002 12:43 The Rasmus. Ja Shamanin Idja pääsi taas listoille myyrien ja haravoitten ansiosta. Ja juutalaisten ja kiihkomuslimien...

Mörri 17.10.2002 16:16 Mikähän minulle on tullut, kun suomalainen musiikki nyt on täysin mut vienyt? Tänäänkin stereoissa soi Sir Elwoodin hiljaisia värejä, Leevi & the Leavingisiä, Kwania, J Karjalaista ja kuuntelinpa Anssiakin. Pitäiskö vaan uskoa kun pikkuveli kommentoi asiaa: Susta on tullu vanha!

Ai niin, soihan mulla sentään tuossa eilen Roxetten vanhaa tuotantoa, se nyt sentään on ruotsalainen pändi

~Kaaokseni on hallinnassa~
Mantsu 17.10.2002 17:21 Justiinsa kuuntelen tässä Zen Gafen ua ua levyä. Nii eihän se mikää uusin levy oo mut..kuiteski..

nasu 17.10.2002 17:38 Tänään oon kuunnellu Pekka ja susi cd:t pitkin päivää!!
..Tällä hetkellä tulee Taiskan Mombasa..

Nasu
nasu 17.10.2002 17:41 Nii tuli vaan Mombasasta vielä mieleen että sitähän laulaa vaix kui moni laulaja!! ..kuulostais varmaan ihan kivalta Anssinki laulamana

Nasu
Mari 18.10.2002 19:45 Yh yh.. ei sitä kauheeta kappaletta.

Näin perjantai-iltana on hyvä muistella, että maanataiaamuna klo 8.15 kun olin täysin heittämässä toivoni radion musiikkitarjonnan suhteen, satuin vaihtamaan mafialle ja sieltä tuli Karhun elämää...
Aaah.. viikonloppu!

Balisa 18.10.2002 21:02 älä saatana sano, että kaipaat minua, tiedät kyllä missä ootan sinua... joku yhtye mutta mikä? Tuli tuo kappale Novalta muttei sanottu että kuka esittää ja mikä kappale.. siinä siis kappale joka jäi mieleeni.

Essi 18.10.2002 22:26 älä saatana sano, että kaipaat minua, tiedät kyllä missä ootan sinua... joku yhtye mutta mikä? Tuli tuo kappale Novalta muttei sanottu että kuka esittää ja mikä kappale.. siinä siis kappale joka jäi mieleeni.
Olisiko Don Huonot?Kappaleen nimestä ei kyllä ole hajuakaan...
Roux 19.10.2002 12:46 Olisiko Don Huonot?Kappaleen nimestä ei kyllä ole hajuakaan...

Hakukoneesta löytyy muutamassa sekunnissa. Biisin nimi on siis Pyhimys (uusimmalta albumilta) .
Harry 19.10.2002 15:30 Löysin levyhyllystä Bruce Springsteenin Greatest Hits kokoelman.Atlantic City kuulosti erittäin hyvältä. =)

Mantsu 19.10.2002 15:36 Joo, Don huonojen pyhimys siis älä saatana sano että kaipaat minua on kyl tosi hyvä! Se videokin o hyvä! Onko kuka muu nähny sitä? mm Apulannan Toni esiintyy siinä.

Harry 19.10.2002 15:39 Mä oon nähnyt sen Pyhimys videon muutamaan kertaan,ja se on mun mielestä tosi hyvä.Kerrankin video sopii kappaleeseen ja päinvastoin. =)

pikkukylän tyttö 19.10.2002 18:26 Se on tosi hyvä biisi ja video nappaa kans. Sehän voitti levyraadissakin. Raatina oli muistaakseni Njassa, Anna Kuoppamäki,Sipe ja Jari Tervo, jos en ihan erehdy. Sipen kommentti oli jotain tähän suuntaan: muuten olisin antanut kympin, mutta ei meidän Tonia saa tappaa. Numero oli 80% varmuudella ysi.

-Se, mikä ei tapa, sattuu ihan h****tisti mutta vahvistaa.
touho 19.10.2002 19:09 Useemmassa ohjelmassa on juttua siitä uudesta snoukkapelistä, missä on Apulannan musaa niin sitä englanninkielistä tuotantoa on tänään jonkin verran kuullut.

niiPPa 19.10.2002 22:42 Mä oon kuunnellut tänään tuolta veldoradon sivuilta ladattavaa musaa. Nyt kuuntelen Nummelaa...

Kelaa sitä!
Petri 20.10.2002 12:56 Mä oon kuunnellu nyt viikonloppuna ainoastaan J. Karjalainen Electric Saunan uutta Valtatie-levyä. Vuoden paras levy!

Se on tosi hyvä biisi ja video nappaa kans. Sehän voitti levyraadissakin.

Tuosta tuli mieleen, että menisitkö Anssi Levyraatiin vieraaksi, jos sua pyydettäis? Noi Levyraadin vierasvalinnat alkaa meinaan olla aika huolestuttavia. Siellä on nyt jo ollu biisejä arvostelemassa muun muassa musiikkiasiantuntijat Jari Sarasvuo ja Anna-Kaisa Hermunen. Tänään siellä on Timo T.A. Mikkonen! No onneks on sentään Njassa.
erkki 20.10.2002 13:30 Mä oon kuunnellut tänään tuolta veldoradon sivuilta ladattavaa musaa. Nyt kuuntelen Nummelaa...

Ihanaa joku kuuntelee meidän musaa, kiitos kiitos kiitos!!!! (se on muuten velderado ei veldorado, ois varmaan kannattanu antaa bändin nimex veldorado, kun kaikki aina muistaa ton nimen just noin:))
Saatiin muuten meidän levy radiosoittoon eräälle isohkolle campusradioasemalle usassa, näin niiden sivuilla lukee: WVKR is a student run, non-commercial station that broadcasts out of Vassar College in Poughkeepsie, New York. Ois kiva opiskella tossa Vassar Collegessa, on se niin hieno paikka hienolla alueella Hudson joen laaksossa :)diamonds are forever
Mantsu 20.10.2002 21:55 Mä oon kyllä Petrin kanssa samaa mieltä, että noi levy-raadin vieras valinnat alkaa huolestuttaa Timo T.A Mikkonen, Frederik.... Vitsit! Mun mielestä SMG sai tänää törkeen huonot pisteet! Mä olisin antanut SMG: lle 10 points! Joo, kyllähän se Sipe tais sanoo siit donkkareitten videosta et muuten hyvä mut ei meiän Tonia saa tappaa. Se oli hauskasti sanottu. Sipe on kyl ihan sikke hyvä tyyppi..muutenki! Tykkääkö kukaa muu siitä Sipen tekemästä biisistä seurataan johtajaa jonka laulaa Anna Erikson? Mun mielestä se on ihana!

Anssi Kela 21.10.2002 12:04

Tuosta tuli mieleen, että menisitkö Anssi Levyraatiin vieraaksi, jos sua pyydettäis?


Ei tietääkseni ole pyydetty, mutta todennäköisesti jättäisin muutenkin menemättä. Moon TV:n videoraatiin osallistuminen sai riittää... Onhan Levyraati toki legendaarinen ohjelma, mutta mielestäni se on hiukan vesittynyt kun siinä nykyisin arvioidaan musiikin sijaan enemmän videoita ym. ulkomusiikillisia seikkoja. Tylsää.

Mantsu 21.10.2002 16:02 Mun mielestä ainankin hyvin tehdyn ja ideoidun musiikkivideon tulisi tukea kappaletta. Saahan siinä levyraadissa arvioida kukin millä perusteilla haluaa, eihän videota olis pakko arvioida. Mutta musta on ainakin ihan mukava katsoa video ja kuunnella samalla.

JMN 21.10.2002 16:17 Yhdyn Anssin mielipiteeseen että nyky-levyraati ei pärjää vanhalle. Tottakai Jukka Virtasen, Pirkon ja Klasun puuttuminen on iso miinus mutta sillehän ei voi mitään että ajat ja tekijät muuttuvat. Mutta se että kappaleita arvioidaan nykyisin myös videoiden eikä vain laulujen perusteella on vastoin levyraadin periaatetta(minäkös sen periaatteen määrään? No en mutku), ennenvanhaanhan raatilaiset eivät tietääkseni edes nähneet videoita, kuulivat vain musiikin. Jos ja kun nykyisin videotkin vaikuttavat arvioon niin olisi ollut sama laittaa ohjelman nimeksi Videoraati.

Ja ennenvanhaan menossa oli mukana Klasu, pop-jazz-konservatorion ukkoja jonka mielestä oli hienoa kun c-osassa moduloitiin ovelasti ja kvinttisointu oli nooni! Oli tuollaista musiikillistakin näkökantaan hommaan, ei ollut vain mediapersoonat fiilispohjalta fiilistelemässä.

Ja se Njassa on kyllä rasittavan oloinen ukko.


JMN
Balisa 21.10.2002 16:33 JMN on vanha ukko, perusvanhoollinen, levyraati on aikansa elänyt ja nyt voidaan kysellä täyttääkö se nykyiset vaatimukset musiikin arvioimisen suhteen? Anybody there??

Harry 21.10.2002 16:55 Minua uudessa levyraadissa ärsyttää lähinnä juontaja. Minun lapseni eivät kuuntele näin huonoa musiikkia-kommentti jokaisen oman suosikkini kohdalla saa minut näkemään punaista.Mutta jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä,ja kysehän on vaan tv-ohjelmasta. =)

JMN 21.10.2002 17:08 Ei minulla varsinaisesti mitään ole tätä ko. musiikin/videoidenarviointiohjelmaa vastaan muuta kuin että sen nimi on Levyraati. Ja jos ohjelman nimi on Levyraati niin silloin pitäisi muistaa kunnioittaa sen pitkiä perinteitä.

Asiaa voisi lähestyä vaikkapa siten että jos Slayer alkaisi tekemään Pekka ja Susi-tyylistä pop-rockia niin olisin vähän helvetin pettynyt, vaikka ne laulut olisivatkin sinällään hyviä. Tai jos ostaisin kaupasta kirjan nimeltä Kalevala josta on otettu väkivaltaiset kohtaukset pois ja runomitta muutettu suorasanaiseksi kerronnaksi niin kyllä hampsisi. When you fuck with what is classic about it is when you lose it, kuten Rob Zombie on sanonut.

JMN
Balisa 21.10.2002 18:15 Levyraati ja levyraati, pitääkö sen perkele vetää perässänsä vuosisatojen taakkaa. Mikä vitun levyraati? Levyraati muuttuu..nyt on videot ym. Hyvä Raakkel.. go on!!

JMN 21.10.2002 18:20 Mahtimelonit!

JMN
Balisa 21.10.2002 18:48 vaikka niin jos et muuta alentavaa keksi senkin jalkojenväli

JMN 21.10.2002 19:51 Just, joo. Huomattavasti sujuvasanaisempi juontaja kuin Virtas Jukka aikoinaan, vaikkei yhtä hassusti surisekkaan.

JMN
Norsku 21.10.2002 21:55 Ei se Levyraadin nykyinen versio musta oo mitenkää muulla tavalla huono, paitsi niiltä osin kun niitä vieraita on sinne valittu. Vähän voisivat kattoa ketä sinne kutsuvat...

- - - - - - -
*niif*
JMN 22.10.2002 18:17 Nii-in!

JMN