Forum 2001-2002

Anssi Kela 10.9.2002 19:50 Akustinen soolokeikka 8.10.2002 Tämä foorumi täyttää pian vuoden ja olenkin muutamaan otteeseen vihjaillut, että lähitulevaisuudessa tulee tapahtumaan jotain erikoista. Nyt on aika lunastaa näitä puheita: Järjestän akustisen soolokeikan Helsingin Semifinal -klubissa tiistaina 8.10. alkaen klo 18.00. Tilaisuudella haluan osittain hyvittää marraskuun peruntuneita konserttisalikeikkoja, mutta ennen kaikkea järjestän sen Teille, oivalliset fanini! Konsertti on ikärajaton ja ilmainen (ovella suoritetaan euron narikkamaksu). Koska Semifinal on puitteiltaan varsin rajallinen, keikalle pääsee ainoastaan ilmoittautumalla etukäteen. Ilmoittautuminen on sitova ja hoidetaan näiden nettisivujen kautta - lippuja ei ole tulossa julkisille markkinoille. Tarkoitus on viettää mukava ilta perhepiirissä ja tulen ohjelmiston valinnassa kuuntelemaan myös teidän neuvojanne - soitan tarvittaessa vaikka viisi tuntia, jotta kaikkien suosikit tulevat varmasti kuulluksi! Joten ei muuta kuin kiireesti ilmoittautumaan seuraavaan osoitteeseen: http://www.click2music.fi/anssikela/ilmoittautuminen.htm
-Elena- 10.9.2002 20:15 Iggggs!!!!!111!!! Jännää...
Ehdinköhän mä...
ÄKKII VIÄLÄ EHTII!!!!!!1!!!!!

Kuka buttu sinä olitkaan?
Essi 10.9.2002 20:23 Tahtoo mukaaaaaan!!!111
Mutta,ou dääm,sepä onkin tiistai ja vielä koulupäivä ja pääsen kaiken lisäksi neljältä
Eipä taida tämä yhtälö erittäin valitettavasti toteutua.Edited by - Essi on 10/09/2002 20:37:58
Mörri 10.9.2002 20:33 Iiiiik! Mahtavaa!

Ainoa harmitus on että se on keskellä viikkoa joten vaikea päästä jos asuu kaukana Helsingistä. Monella jää väliin...

~Kaaokseni on hallinnassa~
Norsku 10.9.2002 20:51 Täähän on jotain miljardi kertaa parempaa mitä odotin. Kerranki :D Vielä jos kaikenlisäks ehdin ja jos tiedot tuli perille...
Buah muullä näköjää kaivertaa mieltä sama :D

- - - - - - -
*niif*

Edited by - Norsku on 10/09/2002 21:33:37
Roux 10.9.2002 21:18 Tattis... loistava päivämäärävalinta, en pääse! C2M.fi:n alaisuudessa olevat sivut / tämä foorumi eivät muuten vieläkään toimi mun yhteydellä.

-----------------------------------------------------
Critical Error - Could not connect to the database
muu 10.9.2002 21:24 Ikkkkkkkkkkkk! Alle kuukaus!=PP Toivottavasti ilmottautuminen meni perille.. Uskaltaakohan toho Piuhaan luottaa...=DD

Edited by - muu on 26/02/2003 21:05:00
Mörri 10.9.2002 21:31 Tuleeko tosta ilmosta joku vahvistus (esim sähköpostilla) piankin?
Me piuhat täällä panikoidaan nyt jo tämän asian kanssa=D

~Kaaokseni on hallinnassa~

Edited by - Mörri on 10/09/2002 21:31:50
Anssi Kela 10.9.2002 21:36
En itse asiassa tiedä tuon ilmoittautumisen teknistä toteutusta veikkaisin että jonkinlainen vahvistus tulee jossain vaiheessa. Ilmeisesti on tarkoitus katsoa näin aluksi minkä verran ilmoittautumisia alkaa tulla ja tarvittaessa herätellä ihmisiä vielä sähköpostin muodossa.

Tuosta alkuperäisestä viestistäni unohtui Semifinalin osoite: Urho Kekkosenkatu 6. Tavastian vieressä, sisäpihalla.

Sami_ 10.9.2002 21:55 Täähän on jotain miljardi kertaa parempaa mitä odotin.

En voi kuin yhtyä noihin sanoihin.

Pitääkin ruveta miettimään biisitoiveita... Soitan tarvittaessa vaikka viisi tuntia - tuo kuulostaa hyvältä. -)

Yrittäkää nyt Balisa, Roux ja muutkin järjestää itsenne sinne - tavalla tai toisella. Taitaa olla kyseessä aika ainutlaatuinen tilaisuus.

Joz 10.9.2002 22:15 Nyt on sitten ilmottauduttu... ehkäpä siitä tulee vielä joskus tietokin, josko oon mahtunut mukaan... allekirjottaneen synttärit muuten on 7.10...

Haaveet on toteuttamista varten
Roux 10.9.2002 22:30 täältä kun lähtee se on 2000 mk vanhassa rahassa menopaluu Helsinkiin lentokoneella

Mun lentomatka tulis maksamaan 332.07 euroa ja muut kulut päälle... Ja junassa meno-paluu kestäisi yhteensä lähemmäs 12h, joka on taatusti tappava matka - varsinkin kun koulu alkaa parin tunnin päästä Rovaniemen junan saapumisesta Kuopioon . Syyslomalla olisi voinut onnistua, meikäläisellä lomaa silloin kokonainen viikko.

-----------------------------------------------------
Critical Error - Could not connect to the database
Mari 11.9.2002 9:30 ay...
Mä en edelleenkään osaa sanoa mitään järkevää... hengitys alkaa jo tasaantua (ehkä)... kuvitelkaa mitä on tuskailla eilisestä iltakymmenestä aamuyhdeksään ja koko ajan pyörii mielessä että 120 paikkaa menee äkkiä... ja sitten näin että tätä oli luettu 103 kertaa... Isot kiitokset Norskulle monen tunnin paniikin mahdollistamisesta! Enpä muista että olis koskaan ollut niin hidasta kirjoittaa tekstiviestiä! MIksi hemmetissä lähdin eilen just NOIHIN (19.50) aikoihin foorumin äärestä katsomaan jotain hölmöä Allymäkpiiliä.... Olen kirjaston aukioloaikojen orja, jos se ei vielä ole selvinnyt. :) ah... eikä tainnu olla vielä hemmetin iltasanomissakaan etusivun juttua. ah.
Hei pohjaasen väki, pakkohan teidän on myös sinne kömpiä, ottakaa vaikka ommoo lommoo yksi päivä. Liftatkaa! Ruinatkaa kaikki tuttavanne läpi. You can do it!
Minulla ei ole mitään käsitystä ohjelmastani tuona tiistaina (kai se oli tiistai?) mutta se on viimeistään nyt lukkoon lyöty. :D Sitten tietysti tulee kipeäksi tai jotain... pitää maalata nyt kaikki pirut seinälle...
Ja... oi tuskan tuska... tuo soitan tarvittaessa vaikka viisi tuntia... auiieee! Varaudu tosiaankin tuohon kestoon! Jos vaan käpälä kestää. Jehna... missä se riemunkiljahdus viipyy?? Se tulee kai pienellä viiveellä.
VAI ETTÄ SYTYKETTÄ!!!!!!!!!!
Vetäydyn tästä vetämään henkeä että jaksan sitten kiljua kun riemunkiljahduksen aika koittaa. Kiitos.
Maailmanloppu on siirretty myöhemmäksi. :)


-Elena- 11.9.2002 11:15 Siis aivan kauhee paniikki... Kyllä ne tiedot meni sinne...Ehkä...
En saanu viime yönä melkeen ollenkaan unta... Onneks tänää oli koulussa pesistä, pelasin ihan täysillä ja yritin unohtaa koko shokkipaniikkikaaosinnostuksen vähäks aikaa. Meiän joukkue voitti, toivottavasti se oli enne...


Kuka buttu sinä olitkaan?
Petri 11.9.2002 17:04 GREAT! Ilmottauduttu on. Nyt on tullu reilun viikon sisällä paljon hyviä keikkauutisia: Robert Plant tulee Suomeen, J. Karjalainen Electric Sauna lähtee konserttisalikiertueelle ja nyt vielä tämä. Tästä tulee kaikkien aikojen keikkasyksy!
Otahan Anssi sinne Semifinaaliin mukaan jotain muitakin soittopelejä kuin pelkkä akustinen kitara, ainakin se punainen paholainen. Ja soita sitten mahdollisimman paljon Pekka ja Susi -biisejä, niitä kun ei muuten paljon keikoilla kuule.
JMN 11.9.2002 17:06 Mahtavvataa! Tämä kyllä korvaa ne konserttisalikeikat N potenssiin ääretön kertaisesti! Toivottavasti meni ilmoitus perille. Nimittäin jos ei mennyt niin en tyydy raivoissani rikkomaan pelkästään tätä yhtä nimenomaista konetta vaan kaikki yliopiston mikroverkon koneet. Oppivatpahan, prkl! No joo enpä maalaile piruja seinälle, ainakin siinä luki että ilmoittautuminen on mennyt perille...Herran haltuun!

JMN
pikkukylän tyttö 11.9.2002 18:38 wau... tämmöstä zydeemiä kaikki on varmaan innolla odottaneet, ja voi perskutarallaa -----> sama onkelma kun monella muullaki: mie asun täällä hemmetin korvessa mistä on pitkä ja kallis matka helsinkiin! (vaikka ei se ehkä ole niin pitkä matka kuin niillä, jotka asuu jossain Rovaniemellä, mut ihan tarpeeks matkaa kuitenki..)
Ois ollu tosi mielenkiintosta nähä teitä kaikkia ja jutella ja ja ja... voi... pirskatti. No, imekää kaikki tuon illan tapahtumat itseenne ja kertokaa kaikki meille onnettomille, jotka ei paikalle päästä..

...paha ei juossut karkuun kuin nurkan taa...
Mari 11.9.2002 18:43 Hehheh... JMN, älä nyt kaikkia koneita päreiksi pistä, katsos kun täällä on muitakin ilmeisesti samojen rakkineiden kanssa tuskailemassa... viime aikoina on kyllä tökkinyt.
Tänään taas tuli todistettua että voi istua ja tuijottaa kaksi tuntia opetusta ja tajuta siitä vain muutaman tutun suomenkielisen sanan jotka on joskus aiemminkin kuullut. Ajatukseni askartelivat tietysti tämän akustisen keikan parissa...

shokkipaniikkikaaosinnostuksen
Erittäin hyvä sana! Just sitä kun hyppii pitkin seiniä kunnes hengästyy, hihkuu innostuksesta, hukkaa siinä samalla kaikki tavaransa ja unohtaa mitä oli oikeastaan tekemässä... mikä maa, mikä valuutta, mikä kuukausi, viikonpäivästä ei mitään käsitystä. Hehheh... en tunnusta mitään.
Tänään on kyllä ollut törkeä päivä... ihan jostain toisesta ulottuvuudesta. Kunnia tästä kuuluu epäilemättä Anssille! Tuosta ylläristä ei kyllä ihan heti osaa paremmaksi pistää. Siis oikeasti, tuo on jotain ihan käsittämättömän mahtavaa... en minä nyt ihan uskonut että se Nosturissa lupailtu ehkä sitten ensi kerralla -juttu ois paisunut tällaisiin mittoihin! Siis tässähän on kyseessä ihka aidot meidän foorumin 1-vuotissynttärit! Monituntinen spektaakkeli jossa vain mielikuvitus on rajana... Ja sohva täytyy tietysti ottaa mukaan että jaksaa sooloilla. Mitäs kaikkea se Anssi osaakaan soittaa? Huuuuh...
Tämä päivä vaatii vielä jäätelöä. :P Täysin sekopäinen päivä. Mutta ei haittaa!

Niin, sitä piti tiedustella että mistä ihmiset tietävät paljonko sinne on jo ilmoittautunut väkeä, kun nämä lukukerrat ei TOSIAANKAAN tarkoita sitä että ilmoittautuneita on jo 120. Joku voi tulla tänne ja todeta että mahdollisuus varmaan meni jo.

Edited by - Mari on 11/09/2002 18:50:33
Mörri 11.9.2002 19:12 Hahha, pitää kai sitä vielä näin vanhallakin iällä innostua jostain asiasta näin paljon. Tuo luennoilla tuijottaminen ja keikan ajatteleminen on kyllä ollut tänään se mitä mäkin olen harrastanut. Ainoa mikä jäi mieleen ekalta luennolta oli se luennoitsijan hokeman lause Pohtikaa tätä päissänne! =D Ja viime yön unissani olin jo siellä keikalla. Hih taitaa tämä shokkipaniikkikaaosinnostus kestää koko kuukauden tällä menolla.

~Kaaokseni on hallinnassa~
muu 11.9.2002 22:22 Tuo luennoilla tuijottaminen ja keikan ajatteleminen on kyllä ollut tänään se mitä mäkin olen harrastanut.
Hih buha tuttu harrastus... Keväälläki ensin odotettii Nosturia ja sit Kaisaniämee, ja ny tota...=D No ei sielä tunnilla kyllä muutakaan tekemistä oo ku ei tajuu mitään eikä jaksa kuunnella..=P Mut on se gauheeta, levotonolo ja keskittymisvaikeuksia koko ajan...Ö

Pohtikaa tätä päissänne! =D
Buahhahaaha......=PP

Ja viime yön unissani olin jo siellä keikalla.
Oumai kaikki on nähny jotain ihan piuhaunta...=D Mä en kyllä enää muista mitä näin...=(

Ikkk 23 ePj.!!!

Edited by - muu on 08/10/2002 18:00:00
Norsku 11.9.2002 22:32 Mut on se gauheeta, levotonolo ja keskittymisvaikeuksia koko ajan...Ö

Hei oikeesti älkää ny nostattako tommosta fiilistä ku seuraavat 3 viikkoa pitäs keskittyä täysin kokeisiin lukemiseen ja koeviikkoon! :P
Vähän kiva ku tuo tuli tommoseen ajankohtaan. Jos sattumalta on tiedot tullu perille ) niin se on just koeviikon jälkeen. Jeah! :)

- - - - - - -
*niif*
Laura H 12.9.2002 15:59 Iiiihh tåsi ihquu ja kaikkee.... Toivottavasti Piuha ilmotit mut sinne...ja toivottavasti kuulit osotteen oikein iiihh netti toimii taas

*tiäzä sitä*
-Elena- 12.9.2002 16:13 quote:
Iiiihh tåsi ihquu ja kaikkee.... Toivottavasti Piuha ilmotit mut sinne...ja toivottavasti kuulit osotteen oikein iiihh netti toimii taas

*tiäzä sitä*

Kyl mä sut Lååra ilmotin...Kai...
Mulla on myös ilmenny pienoisia keskittymis vaikeuksia koulussa tiistaista lähtien=D
Oikeesti, kauhee shokkipaniikkikaaosinnostus! Nyt vaa odotetaan, odotetaan ja odotetaan... *WASH*

Kuka buttu sinä olitkaan?
Mari 12.9.2002 17:43 Ihhahhaaa... ei kai ole pientä hajamielisyyttä liikkeellä? Olisiko jo syytä testata suomen kielen kuullunymmärtämistä... ehhhehe.

Ainoa mikä jäi mieleen ekalta luennolta oli se luennoitsijan hokeman lause Pohtikaa tätä päissänne! =D
Hehhee.. piuha. Menipä hetki ennen kuin tajusin varsinaisen pointin!
Kyllähän minäkin eilen jotain asiallista paperille kirjoitin. Se höpisevä tyyppi siellä edessä sanoi jossain vaiheessa jotain tällaista: Toivottavasti te muistaisitte ainakin tämän asian. Se on kurssin tärkein asia, mitä me käydään tänään ja huomenna läpi. Kirjoitin sen sitten kuuliaisesti paperille, että muistaa ottaa sen selville ennen koetta. :D Sitten alkoi taas tulla niitä sanoja joista ei jaksanut muodostaa sellaisia lauseita että niistä ymmärtäisi jotain. :) Tänään kuuntelin jo vähän enempi. Se tyyppi ilmeisesti yrittää selittää miten voidaan tietää onko sattuma sattumaa vai ei. :D Ihan naurettavaa, jos selvällä(?!) järjellä ajattelee niin miten muka voi olla ihan varma, että joku asia on jotain muuta kuin sattumaa. Joku on vaan todennäköisempää kuin toinen, mutta silti mitä tahansa voi tapahtua. Täyttä pelleilyä ja huijausta kertoa hyväuskoisille opiskelijoille että sattuman voisi tunnistaa! Tai ennustaa! :) Ja sellaistakin muistan kuulleeni tänään että virheen mahdollisuus kasvaa kun vaihtoehdot ovat lähempänä toisiaan. Jeejee. (Taitaa alkaa jo muutenkin mennä yli ymmärryksen.)

Ja viime yön unissani olin jo siellä keikalla.
Oumai kaikki on nähny jotain ihan piuhaunta...=D Mä en kyllä enää muista mitä näin...=(
Täällähän tuntuu olevan samanlaiset oireet kaikilla! Olen jo kahtena aamuna herännyt ja todennut nähneeni jotenkin asiaan liittyvää unta, joka unohtuu sitä mukaa kun yrittää muistella mitä se oli. Jotain sekavaa kuitenkin. Niin, toissayönä unessa oli ainakin joku biisilista... :D

Hahhaa.. on tää hauskaa... kuka haluaa tehdä diagnoosin? Onko meidän jo syytä huolestua? Aiheuttivatko Anssin sytykkeet jo aivovaurioita Die Hard faneille? (Ai ollaanko me sellasia?)

Mörri 12.9.2002 18:01 soitan tarvittaessa vaikka viisi tuntia, jotta kaikkien suosikit tulevat varmasti kuulluksi!

Tää on muuten hienoa sillä mun suosikki on... MURHABALLADI! Ja Harhaa.. jajajaja... =D

~Kaaokseni on hallinnassa~
Norsku 12.9.2002 21:38 Tää on muuten hienoa sillä mun suosikki on... MURHABALLADI!

Meijjän pitää kaikkien valita eri suosikkikappale, ettei tuu kahella sama suosikkikappale, jotta kuullaan kaikki piisit ) Kamala lause. Paitti että tuo ei oo ees lause. On se kamalaa miten suomenkieli kärsii tämmösestä merkkikielestä ja sanojen vääntelystä. Oho nyt mentiin vähä sivuun aiheesta. :P

- - - - - - -
*niif*
Joz 12.9.2002 22:27 se on just koeviikon jälkeen. Jeah!

Mullapa on keskellä koeviikkoa ja oon vielä iltalukiossa.. onneks asiat saa järjestymään

Meijjän pitää kaikkien valita eri suosikkikappale, ettei tuu kahella sama suosikkikappale, jotta kuullaan kaikki piisit )

Voin sitten tappelua vähentääkseni ilmoittaa suosikkibiisikseni Faijan haamun.. Jos joku haluaa toivoa sitä niin voin tietty toivoa erästä coveria, joka alkaa sanoilla: Men walkinlong the railroad tracks.. Anssille..

Haaveet on toteuttamista varten
Harry 13.9.2002 8:31 Pääsin koneelle vasta eilen,ja ilmoittauduin.Nyt täytyy vaan toivoa ja rukoilla,että en ollut liian myöhässä.=)

naksu 13.9.2002 15:05 ... niin myös ....

Anssi Kela 13.9.2002 15:29
Tsekkasin tilanteen eilen ja ei mitään hätää - mukaan mahtuu vielä!

niiPPa 13.9.2002 15:58 Niin mistä tietää että onko ilmotus menny perille?

pikkukylän tyttö 13.9.2002 18:44 aaaaaaaaaaaaaarrrrgggggggghhhhhhhh!!!!!!!!! *repii hiuksiaan ja hyppii seinille*
EN KESTÄ! Oikeesti, kaikki muut on huolissaan siitä, onko ilmottautuminen menny perille, mutta mie en saa sitä riemuu osakseni ku ei voi ilmottautua.... ei SAA ilmottautua, ei oo mitään SYYTÄ ilmottautua... Ei minkään valtakunnan mahiksia päästä paikalle.. Once-in-a-lifetime-kokemus...ja se jää kokematta.... *hyppää pohjattomaan epätoivon kuiluun* hyvästi, julma maailma.

...paha ei juossut karkuun kuin nurkan taa...
Mari 13.9.2002 20:00 On se kurjaa kun kaikki ei pääse vaikka miten haluais. Sellaset tarttis jonkun oman yllärin. (Anssi lähtee kiertämään ovelta ovelle...)

Tuota tuota... kun kerran tuli puheeksi nämä toivekappaleet. Väkersinpä eilen sellasen pienen ja vaatimattoman biisilistan suurta keikkaa varten. Anssin biiseistä (ei Yhdeksännen Hetken biisejä vielä mukana) tuli jo sellanen noin 35 biisin lista. Dumdidum... Ja siihen vois lisätä jotain kivoja covereita. Yksinkertaisia mutta täydellisiä pelkästään akustisella kitaralla soitettuna. Ehkä jotain Anssin suosikkikappaleita.
Yhyy... en lähde Semifinalista ainakaan ennen kuin olen kuullut Aurinkosateen ja Kulkurin. Ja mieluiten Puistossa-biisin vois esittää siihen demotyyliin soitettuna, ainakin pieni näyte siitä ois paikallaan... *snif*


keva 13.9.2002 21:33 SUURI SURU- UUTINEN: Keva on ääliö ja päättää nyt aukoo päätänsä. Keva on mukana foorumilla.. Oiskos tullu viikossa ikävä tätä piuhan paikkaa=) Ja VIELÄ SUUREMPI SURU- UUTINEN: Keva tulee Hesaan 8.10=) Nyt sit jotain iloo niille kekkä ei tuu sinne=) Anssi parka, ja muutki=)

..*ulkona*..
niiPPa 13.9.2002 21:39 Älähän nyt keva.

jonna88 14.9.2002 14:11 Toi keikka jää mun osalta vain haaveeksi...

-Ertzu- 14.9.2002 18:53 Omituinen foorumihiippailija Tampereelta palaa A.K.-foorumille noin kolmen kuukauden tauon (jonkinlaisen pidennetyn kesäloman) jälkeen ja törmää ensi töikseen otsikkoon Akustinen soolokeikka 8.10.2002, sanoo vain, että oho ja miettii että pitäisikö tässä a) panikoida b) suuttua c) ihmetellä d) kysyä jotakin e) opetella Tuvalun sijainti karttakoetta varten f) sanoa, että olisi pitänyt käydä täällä foorumilla aikaisemmin, vai g) miettiä, onko mahdollista hiippailla salaa 8.10. koulusta puolen kilometrin päässä sijaitsevalle rautatieasemalle ja varata lippu Stadin junaan. Kylläpä tuntuu mukavalta aloittaa taas foorumin seurailu noin 5 riviä pitkällä lauseella!

Tilaisuudella haluan osittain hyvittää marraskuun peruntuneita konserttisalikeikkoja

Jep, nyt tajusin että se on totta. (itselleni:)Huomenta! Foorumin eri osioiden lueskelu kannattaa. No, täytyy kuunnella vähän Nummelaa taas. Seuraavat kuusi kuukautta.. No, enhän minä enää muista miltä se kuulostaa. Ehkä täytyisi keksiä jotain muutakin kuunneltavaa.

Voi hyvänen aika kuinka hieno fiilis keikalla Pakkahuoneella viime keväänä olikaan! Muistan sen niin elävästi.. Huh, olisinpa unohtanut, niin ei harmittaisi niin paljon tieto siitä mitä taas menettää.

Edited by - -Ertzu- on 14/09/2002 19:18:12
-Elena- 14.9.2002 19:17 Enää 24 päivää!!!11
Nimim. Epätoivoinen(ko?)

Kuka buttu sinä olitkaan?
AKnsuperfani87 15.9.2002 19:47 moi!!

toi keikkajuttu on toisaalta ihan hyvä idea mut mix sen pitää olla just helsingissä???sinne ei pääse ketkään jotka asuu vähän kauempana!!esim. mä asun n 500 kilsan päästä helsingistä eikä sinne ihan huvikseen lähtis keskellä kouluviikkoo tulemaan!!!ottaa päähän kun kaiken pitää tapahtua helsingissä!!tuoki keikka ois ihan hyvin voitu sijoittaa jonnekki muualle!!!jos kerta tuollasia keikkoja kerran pietään niin vois niitä jonnekki muuallekki sijottaa mitä helsinkiin.....ympäri suomee niin vois suurin osa faneistaki sinne päästä!!tosi kiva!!

~ilman ystäviä ei ole elämää~
Norsku 15.9.2002 20:11 Ai yks soolokeikka pitäs sijoittaa ympäri Suomea? )
Musta on ihan ok et kaikki aina tapahtuu Helsingissä vaikken sielä asukkaan. Parin tunnin junamatkalla siitä selviää. Ymmärrän kyllä tosin niitä kun asuvat 600 kilometrin päässä. Suomen pääkaupungin pitäisi siis sijaita Keski-Suomessa? :P

- - - - - - -
*niif*
Lasse02 15.9.2002 20:24 Kyllä!!!!!

Norsku 15.9.2002 20:54 :D

- - - - - - -
*niif*
Mörri 15.9.2002 21:46 No yksi hyvä puoli siinä että keikka on Helsingissä on se, että tänne on hyvät kulkuyhteydet kuitenkin melkein joka paikasta. Tosin keskellä viikkoa on tosiaan vaikeampaa päästä.

~Kaaokseni on hallinnassa~
Mari 16.9.2002 11:05 Semifinalin valtaaminen esim. lauantai-iltana olisi varmaan ollut aika hankalaa... Mitähän muuten mahtaa lehdessä lukea 8.10? Suljettu - yksityistilaisuus?

Sijoitetaankos pääkaupunki Mikkeliin? Se ei ole helsinkiläisenkään näkökulmasta perimmäisessä huitsin nevadassa ja se on sopivan kaukana kaikesta. Jyväskylä vois olla sellainen väestön tiheyteen sovitettu keskitien valinta. Siellähän taisi olla vajaita keikkasaleja niin kuin Helsingissäkin. Oulu voisi olla taas lähempänä maantieteellistä keskikohtaa, ja onhan se muutenkin sellainen paikka minne ympäristön väki kasaantuu. Itse tietysti kannattaisin mielummin Kuopiota. Onhan siellä musiikkikeskus ja parkkitilaa torin alla vaikka miten suurelle fanijoukolle. Ja Helsingistäkin pääsee helposti, nopeasti ja halvalla vaikka junalla - ei mene kuin vajaa 6 tuntia. Sen ajan voi nauttia kauniista järvimaisemista, huokeista ravintolavaunun antimista ja ihmetellä savon murretta puhuvia matkustajia.

AKnsuperfani87 16.9.2002 15:15 no vaikka helsinki ois mitenkä suomen pääkaupunki nin pitäs silti muuallaki olla jotain tuollasia mukavuuksia!!on täällä muuallakin paikkoja missä konsertteja voi pitää!!niinku vaikka esimerkix se kuopio.......mut eihän sinne kukaan voi tulla kun se on niin kaukana!!

~ilman ystäviä ei ole elämää~
niiPPa 16.9.2002 15:24 Niin...

Anssi Kela 16.9.2002 15:33

Akustinen soolokeikka
* soittaako artisti yksin, akustisesti, ilman bändiä


Ilman bändiä, kyllä. Sen enempää en ole vielä itsekään asiaa miettinyt.


*keikka alkaa klo 18, pääseekö sisälle jo esim. klo 17


Ovia availlaan kello 18. En usko, että keikka alkaa välittömästi kun kello lyö kuusi, 18.30 lienee todennäköinen keikan alkamisaika.


pikkukylän tyttö 16.9.2002 17:42 hmmm... Kuopio Suomen pääkaupunkina...Kuulostaa aika hyvältä.. Joensuuhan ois vielä parempi, eh? *krhm* siis eihän mulla oo oma lehmä ojassa, miten te nyt sellasta kuvittelette?!

(lehmistä puheenollen, rakentelin tänään käpylehmiä kavereitten kanssa, se oli aika hauskaa. )

...paha ei juossut karkuun kuin nurkan taa...
Roux 16.9.2002 21:32 Joo kai tässä on pakko perua sanansa ja paljastaa että oon tulossa... Lentokoneella meno-paluu, joten toivon hartaasti että keikasta jää rahoille vastinetta . Ja jos ei keikka kestä viittä tuntia niin grrrrr murrrrr...

-----------------------------------------------------
Critical Error - Could not connect to the database
Laura H 16.9.2002 21:34 quote:
Joo kai tässä on pakko perua sanansa ja paljastaa että oon tulossa... Lentokoneella meno-paluu, joten toivon hartaasti että keikasta jää rahoille vastinetta . Ja jos ei keikka kestä viittä tuntia niin grrrrr murrrrr...

-----------------------------------------------------
Critical Error - Could not connect to the database

IIKKKKKK!!!

*tiäzä sitä*
Mörri 16.9.2002 22:12 Jeee! mukavaa kun niin moni tulee!

Kai siellä konsertissa myydään niitä T-paitoja (yms)?? Mä haluaisin ainakin yhden, kun ei silloin Tavastialla ollut varaa ostaa.

~Kaaokseni on hallinnassa~
Norsku 16.9.2002 22:20 Jeee! mukavaa kun niin moni tulee!

Näistähän on tulossa oikeen kunnon sukujuhlat! :)) Kuinkakohan monella loppujen lopuksi on siellä päällänsä musta t-paita anssi_kela tekstillä varustettuna? :P

- - - - - - -
*niif*
Anssi Kela 16.9.2002 23:09

Kai siellä konsertissa myydään niitä T-paitoja (yms)??


T-paidat taitavat olla finito, samoin kuin kortitkin. Molempia taitaa olla tiedossa vasta seuraavan levyn ja kiertueen tiimoilta tuskinpa tätä yhtä keikkaa varten tulee painettua niitä lisää...

Balisa 16.9.2002 23:21 Köyhät kyykkyyn...

INCOGNITO 18.9.2002 12:39 Mitäköhän arvon artisti kuvittelee? Korvaako muka joku nepalilaisen postimerkin kokoinen Semifinal neliömääräisesti useamman konserttisalin? Sitä paitsi itse tilan ankeuden todenneena voin suoralta kädeltä väittää että Semifinalin akustiikka peittoaa huonoudellaan jopa Finlandia-talon vastaavan. Aion protestoida ko. illan tirehtöörin päätöstä esiintyä moisessa b-luokan pommisuojassa ja olla ehdottomasti saapumatta paikalle.

Reka 18.9.2002 13:17 En ole ollut tilassa, mutta vaikka akustiikka olisi mitä, tilaisuus korvaa todella paljon, ja luulen että musiikkikartalla tälläinen artistin omaaloiteinen hieno lahja faneille on ainutlaatuista ja uskon että pyyteetöntä, ja itse nostan hattua ja kumarran syvään.

Mörri 18.9.2002 14:25 Nimenomaan tilaisuudesta tekee ainutlaatuisen se, että kyseessä ei ole mikään tavallinen keikkasetti vaan interaktiivinen paketti ja vieläpä runsas sellainen, eikä mikään tunti mättöä ja ohi -tyylinen tempaus. Nuo b-luokan pommisuojan tilat tuovat varmaan sellaisen intiimin perhejuhlan tuntua, niin kuin on tarkoituskin. Ja vaikka akustiikka ei olisikaan paras mahdollinen (en tosin minäkään ole käynyt sitä toteamassa) niin tuskin se fiilistä pahemmin tappaa.

~Kaaokseni on hallinnassa~

Edited by - Mörri on 18/09/2002 14:26:26
Balisa 18.9.2002 15:20 Korvaa kenelle korvaa...
ja perhejuhla joillekin..


Edited by - balisa on 18/09/2002 15:20:59
Anssifani 18.9.2002 16:42 Mä erittäin huono-onnisena (tapani mukaan) näin
tän jutun vasta tänään, joten en varmaankaan
enää mahtunu mukaan...Voihan...!!! Ei tuu kyl
kesää, jos en pääse tolle keikalle! Tietääks
kukaan, et onks kaikki paikat sinne jo menny?!!
Ilmottauduin kyl, mut varmasti ihan liian myöhään...
Joz 18.9.2002 20:41 Niin, mitenköhän toi käytännössä toimii.. eli siis keikalle tuleminen.. Saadaanko me joku äärimmäisen salainen salasana, jolla päästään sisälle vai...

Btw, asiasta lentokoneeseen.. jos joku on ollut Savoyssa joskus, niin voisko hiukan kommentoida paikkaa (esim. akustiikka, intimiys) oon kuullu et on aikas pieni paikka, mutta miten on? Dänks!

Haaveet on toteuttamista varten
Sami_ 18.9.2002 21:10 Minun toiveeni Semifinalin keikalle on Viisi vuotta (tai vaihtoehtoisesti joku muu julkaisematon biisi arkistojen kätköistä, jota ei ole aiemmin livenä esitetty).

Muita toiveita:

Iloitsen kovasti jo etukäteen, että ainakin osa (toivottavasti kaikki) näistä kappaleista kuullaan akustisina versioina: Harhaa, Rouva Ruusunen, Laulu petetyille, Faijan haamu, Kaatuneiden muistolle ja Uudet autot.

Ja jos näitä kahta Anssin tuotannon helmeä, jotka on kuin tehty akustista keikkaa varten, ei Semifinalissa kuulla, niin kyseessä on suuren luokan kulttuuriskandaali: Murhaballadi, Lähellä sua.

Hienoa olisi kuulla Anssin esittämänä Pekan ja Sudenkin versioima Juha Kelan biisi Lähtö.

”Viiteen tuntiin” mahtuu paljon biisejä… ehkä jopa sellaisia yllätyksiä, joita kukaan ei ole edes osannut toivoa. Mahtuiskohan joukkoon muutama coverikin?

Sitten olisi kiva kuulla biisien lomassa tarinoita, taustaa biiseille yms.

Ei tässä vähää pyydetä, mutta et sinä vähää luvannutkaan!


naksu 19.9.2002 11:24 Hyvä viesti Samilla.
Luulen tämän lisäksi kaikkien haluavan kuulla perussetin eli 2 sisarta, Mikan Faijan BMW, Puistossa, Karhun elämää ja Nummelan

Balisa 19.9.2002 11:32 Oi voi...keleen,kele, tanan tana, olen niin vittumainen, että rukoilen kaikkia Lapin Jumalia että tuo keikka menisi mönkään.. ihmishenkiä uhraamatta..

Mörri 19.9.2002 13:29 quote:
Oi voi...keleen,kele, tanan tana, olen niin vittumainen, että rukoilen kaikkia Lapin Jumalia että tuo keikka menisi mönkään.. ihmishenkiä uhraamatta..


Sepä *#@¤%@¤%n ystävällistä.Totta, Murhaballadin ja Harhaan lisäksi Lähtö ja Lähellä sua kuuluvat niihin biiseihin, jotka on vain pakko kuulla.

~Kaaokseni on hallinnassa~
JMN 19.9.2002 14:26 quote:
rukoilen kaikkia Lapin Jumalia että tuo keikka menisi mönkään.. ihmishenkiä uhraamatta...


Sinäpä oot reilu. Onko se jotenkin sinulta pois jos siellä on muilla mukavaa etkä itse pääse paikalle. Sitäpaitti itestäshän se on kiinni, tosipaikan tullen Kittilä-Helsinki-matka ei ole pitkäkään.

JMN
Balisa 19.9.2002 14:34 Siinä taas vastaa upporikas, lento Kittilä-Helsinki-Kittilä maksaa yhden Kanaria saarten matkan ja junalla ei kannatte lähteä. Bussilla Rovaniemelle.. jne ajattele... Kone Kittilään ei lähde Anssin konsertin jälkeen.. Ymmärrän, että me syrjäseutujen asukkaat olemme syrjässä ja kadehdimme ja toiset eiku vaan hehkuttaa... Itku pääsee..

JMN 19.9.2002 14:38 quote:
Kone Kittilään ei lähde Anssin konsertin jälkeen...No lähe vasta seuraavana päivänä tai jopa myöhemmin, ota lomamatkan kannalta. Käy Kiasmassa kato Kittilän suuren pojan, Kalervo Palsan näyttely. Oli muuten hurja ukko!

JMN
Balisa 19.9.2002 14:44 Oletko tyhmä vai muutenko horiset, kysymys on rahasta.. Kaikki maksaa ja mulla ei ole varaa venkoilla Helsingissä. Ja kun Kalervon otit puheeksi, mitä ttua minä sitä Helsinkiin lähden katsomaan kun se on kittiläläinen?

Makaa Kittilän hautasusmaalla, muistomerkkeineen? Ihailkaa te, kun ette ikinä ole nähneet!

Pitkäsen Maij-Lis ajattelee vaan itseään, se mikään Kalervo Palsan suojelija oo. Kalervo yritti antaa taiteensa Rosa Liksolmille, muttei se huolinut, muistaakseni? Vittu kittiläläisistä tehdään pösilöitä. vaikkei ne oo. Täällä on monta Kalervo Palsan tasoista taiteilijaa..parempiakin..Täällä on aina suhdauttu taiteilijoihin oiken, mutta kukaan ei voi sille mitään jos aika koittaa, jos elämän kaarí loppuu kuten Palsan kohdalla? Kaikki kuolevat, eikä se ole kittiläläisten syytä jos Palsa kuoli? Jumalan tahto!

Edited by - balisa on 19/09/2002 15:45:26
JMN 19.9.2002 14:50 No liftaa sitten. Tai opi elämään sen kanssa että tämä keikka nyt on Helsingissä eikä Kittilässä. Julmaa mutta ymmärrettävää.

JMN
Balisa 19.9.2002 15:04 Paskan ymmärrettävää, Anssi nyt nojaa siihen että kaikki on Helsingissä ja saatanan varmasti suurin osa ceedeen ostajista on muualta. Tässä nyt vaan korjataan syksyn viimeinen sato ja helsinkiläiset maksaa. Viekää vaan viimeiset roponne sinne ja kun oikein ajattelee tätä asiaa niin tulee mieleen että oikein armosta kyseinen artisti korvaa konserttisalikeikat kun katso rahapussiin ja totesi ettei mun tarvikkaan heittää noita keikkoja. Ja tyynyttää omantuntonsa järjestämällä paska keikan Helsinkiin muka foorumin yksvuotispäivän kunniaksi? Ja täällä hehkutetaan? vvv. Kaipa on niin rikas että euro riittää ja toisaalta tämä on niin paksua ettei mee minun jakeluun. Paikka maksaa, kulut on? Ei se ole hyväntekeväisyyttä? Kiitos ja näkemiin

Että voi olla lauma höplästä vedettäviä ihmisiä? Miten naurettavaa on täällä esittää musiikkitoiveita, esittäkää siellä kun Anssi istuu kitara kädessä tuolilla ja ottaa vastaan toivomuksia!??? Ottakaa kaikki irti ja istuttakaa aamuun asti tahi neljään? Kuten laki sallii vaikka esittäis kahteen kolmeen kertaan kaikki? Vai mitä?

Edited by - balisa on 19/09/2002 15:19:06
Mörri 19.9.2002 15:59 Tuota tuota... eihän se Anssille se euro mene vaan narikkaan, paikan työntekijöille. Siis ei ole pääsymaksu. Eikä euro mun mielestä ole paljon, baariin kun lähtee iltaisin täällä niin se on yleensä sen 1,50 se narikkamaksu.

Biisitoiveiden etukäteen antaminen auttaa kenties artistia valmistautumaan ja suunnittelemaan soittoaan ja tuo iloa meille keikan odottajille.

Keikan paikasta vielä. Ikävää mutta totta: kaikki halukkaat eivät varmasti pääsisi paikalle, vaikka keikka olisi missä ja milloin tahansa. On kuitenkin niin että jossain suuressa kaupungissa se on järjestettävä, muuten ei suurin osa ihmisistä pääsisi paikalle. Yhtä hyvin minun mielestäni keikka voisi olla Tampereella tai vaikkapa Kuopiossa, kyllä minä sen matkan saisin maksettua, kun kerran todella keikalle haluan. Balisana tulisin sillä junalla tai bussilla, oli se sitten kuinka raivostuttavaa/ajanvievää tahansa.

~Kaaokseni on hallinnassa~

Edited by - Mörri on 19/09/2002 16:00:32
Balisa 19.9.2002 16:07 Minulla yksinkertaisesti ei ole rahaa tulla paikalle. Se yksinkertaisesti on liian kallista.
Et yksinkertaisesti ymmärrä kuinka kallista on täältä lähteä Helsinkiin?
Yksinkertaisesta!????????

Mörri, pidän sinusta, olet ainoa johon olen mieltynyt tällä foorumilla, kestät oikutteluni ja riehumiseni ja yrität aina nähdä sen pointin riehumisieni takaa , siihen harva pystyy ja ajattelee. Mutta Kelan konserttiin en pääse...

Edited by - balisa on 19/09/2002 16:19:30
Mörri 19.9.2002 16:19 Okei okei, kyllä mulla jokin kuva on matkojen hinnasta, kuljen jatkuvasti helsinki-pohjanmaa-väliä. Mutta en mä silti kaikkia haukkuisi vaikka keikka olisi Kittilässä enkä pääsisi tulemaan.

Thanks, ei se ymmärtäminen aina helppoa ole

~Kaaokseni on hallinnassa~

Edited by - Mörri on 19/09/2002 16:21:13
Petri 19.9.2002 17:10 Biisitoiveet:
Kaatuneiden muistolle
Mies vs. meri
Unien valtias
Tähtilaulu
Keltainen kuu
Rosa
Kyy

Jos noista pitää sitten valita yks number 1 toivebiisi, niin se on Unien valtias. Akustinen versio Unien valtiaasta tuntuu niin hölmöltä idealta, että sen on pakko toimia hyvin! Sit jos Anssi soittaa siellä keikalla myös sähkökitaraa, niin sillon tohon listaan pitää lisätä vielä biisi nimeltä Tuulet. Se ois niin hienoa kuulla, Tuulet on Pekan ja Suden paras biisi!
Balisa 19.9.2002 17:33 Herrajumala, tietokoneeni ei enää tunnista oikeaa nimeäni vaan toimii balisana? Kauheata? Tämä rakkine ei toimi minun nimelläni vaan balisana...hohhoijaa..

Mari 19.9.2002 18:20 Hurraaaaa! Valtava hurraahuuto meidän miespuoliselle jaostollemme joka esittää noin kerrassaan upeita ja fantastisia biisitoiveita! Minun pitää vetäytyä vielä hetkeksi miettimään minkä biisien puolesta pitää erityisesti järjestää mielenosoituksia ja mitä listasta puuttuu vielä ihan kokonaan. )

Ahhahhaa... tuosta Balisan kompuutterista tuli mieleen että oletteko nähneet sen South Parkin jakson jossa Cartmanin (mikä-se-nyt-oli) joku kansio omaksuu yhteyteensä kaikkea mahdollista ja tulevaisuudesta tulee robotti varoittamaan että se kansio ottaa Cartmanin valtaansa ja tämä masiina-ihmis-möhkäle paisuu ja paisuu ja se valtaa maailman ja alkaa hallita kaikkia koneita ja ihmislaji on hätää kärsimässä....

Essi 19.9.2002 19:25 Ahhahhaa... tuosta Balisan kompuutterista tuli mieleen että oletteko nähneet sen South Parkin jakson jossa Cartmanin (mikä-se-nyt-oli) joku kansio omaksuu yhteyteensä kaikkea mahdollista ja tulevaisuudesta tulee robotti varoittamaan että se kansio ottaa Cartmanin valtaansa ja tämä masiina-ihmis-möhkäle paisuu ja paisuu ja se valtaa maailman ja alkaa hallita kaikkia koneita ja ihmislaji on hätää kärsimässä....
Olen nähnyt juu,se olikin eri mainio jaksoTarkalleen ottaenhan se oli Dawsons Creek kalenteri,joka omaksui kaikkea ympäriltään.Hyvää mainosta Dawsons Creekille
Mantsu 19.9.2002 23:39 Hieno idea ja kuinka mielelläni siihen osallistuisinkaan, vaan sama ongelma kuin niin monella muullakin. Helsinkiin pääseminen voi tuottaa aikamoisia vaikeuksia... joten sivu suun meni tämä keikka.

On se niin väärin...

naksu 20.9.2002 9:22 Unohdin perussetistäni yhden hitin ja se on tämä
MILLA. (muut olivat 2 sisarta, MFBMW,Puistossa, Nummela, Karhun elämää)

Itse haluan kuulla lisäksi Faijan haamun, Kaunotar ja basisti, Tähtilaulun, jos mahdollista.


touho 20.9.2002 11:54 jaa.. en ehkä ihan kerkeä arki-iltana jyväskylästä helsinkiin. :(

Voi hitsi.

Mari 20.9.2002 17:09 Naksu lisäsikin jo kaksi puuttuvaa nimeä listaan. Kyllähän niitä vieläkin on. Silmäsin sitä Grande Listaani, enkä vieläkään aio läväyttää sitä tänne kaikkien ihmeteltäväksi, mutta nostan sieltä estradille muutaman täysin vaille huomiota jääneen biisin.
Tämä on sitten vaan ääneen ajattelua....

Piilopaikka - Ai tätäkö ei kukaan muka halua kuulla??

Insomnia - Minulla on sellainen mielikuva että tästä on joskus luvattu suunnilleen kaikki oikeat sanat sisältävä versio... milloinkahan se mahtaa nähdä päivänvalon... )

Odotus - Uni-Jukka - Tuulet - Herkuttelin joskus ajatuksella että oispa joskus aika tärsky kun jollain näistä aloitettaisiin keikka. Muutenkin ois aika jänniä. (Saadaanko Anssi hihittämään?)

Kuolematon laulaja - Olis aika mielenkiintoinen valinta akustisen soolokeikan alkupuolelle...

Ja pysähdyn katsomaan, kun ikkunat avataan, salissa Puistolan valssia soitetaan, keskellä lattiaa mies kiitää frakissaan, hän tanssittaa.. morsiantaan... :) Tämä biisi teki minuun ilmeisen suuren vaikutuksen Tavastialla 10.11.2001 koska se taisi olla toinen niistä biiseistä jotka mainitsin ekassa viestissäni foorumille (en kyllä vanno mitään) ja ennen Nosturin keikkaa onnistuin jopa näkemään unta että Puistola soitettiin Nosturissa. Ja nyt se kehveli on taas alkanut pyöriä päässäni, ilmeisesti haluaa tulla mainituksi tämän otsikon alla. :) Mitä enemmän se siellä pyörii, sitä hienomalta biisiltä se alkaa kuulostaa. Erittäin elokuvallinen!

Ainakin Yksi Tauko - Tämä taitaa olla välttämätön vaatimus. :)

Ja tuli muuten mieleen että täällähän käytiin taannoin keskustelua aiheesta unelmien keikka... ehkä sitäkin juttua olisi syytä vilkaista.Edited by - Mari on 20/09/2002 17:11:18
nasu 20.9.2002 17:44 Yeppee!! ..mä pääsen sinne keikalle
Sain porukat menee six aikaa johonki teatterii!!
..valitettavasti se voi mennä nii myähäsex enne ku olla kotoo et ei välttist jaksa mennä kouluu seuraavan päivän heti aamust

Nasu
Petri 21.9.2002 10:48 Ainakin Yksi Tauko - Tämä taitaa olla välttämätön vaatimus. :)

Tauon aikana voimme kuulla kuinka Mari esittää itse laatimiaan musiikkikappaleita.
naksu 21.9.2002 14:55 Jännitys kasvaa, koska sähköposti tai posti jakaa lippuja tai jotakin muuta konkreettista materiaa sisäänpääsyä varten.
Foorumilla se voidaan lukea

Mari 21.9.2002 15:48 Tauon aikana voimme kuulla kuinka Mari esittää itse laatimiaan musiikkikappaleita.

PEEEEEEEEEEEEETRIIIIIIIIIIIIII!!???!!
nyt mä taisin punastua...
Ei mitään tuollaisia juttuja tai kohta en uskalla tulla koko tilaisuuteen! Sjutton sentään.... Mikä kaikkia riivaa?!

Petri 21.9.2002 16:15 Mari ei tainnu oikeen innostua tosta ideasta. Oishan siellä voinu olla vähän jotain taukomusiikkia...
naksu 23.9.2002 13:08 Hilaan vaan jutun foorumin ykköseksi ...

pipetti 23.9.2002 14:00 voi harmi... nyt ihan oikeesti vituttaa... mix se pitää olla keskellä viikko ja vielä hesassa asti... no taas jää väliin... pikkusen ottaa päähän... joskus sit tampereellekin please!!!!

Mari 23.9.2002 14:57 Kivoja pyäreitä lukuja näkyi olevan tossa tämän jutun kohdalla:
90 1500 14:00:00

Mari ei tainnu oikeen innostua tosta ideasta.

No minä en oikein löydä hyvää sanaa kuvaamaan tuota tunnetta... mutta innostus on ehdottomasti liian laimea ilmaisu.
Siitä tulis varsinainen koominen huumoripläjäys tauon ajaksi ja todennäköisesti minä olisin ainoa joka nauraisi itsensä tärviölle. Mutta välitöntä vaaraa ei ole koska Martinia tuskin minun käsittelyyni luovutetaan. Kiittäkää onneanne.

(Ja viimeiset huhut kuulostavat vieläkin pelottavammilta...!!! No comments... hih...)


Lari 23.9.2002 17:01 Mukana ollaan ja biisitoive, jälleen, lähellä Sinua...

-Lari-
JMN 23.9.2002 18:42 Nummelat ja muut hitit on kuullut jo sen verran monesti että minulle ei oo niin väliks vaikka niitä ei kuultaisi alkuunkaan. Tosin en minä vastaankaan pane. Just kaikkia harvoin kuultuja ja uusia lauluja toki mahdollisimman paljon. Ja Pekkaa ja Sutta kuuntelisi aina mielellään. Ja hevicovereita. Paljon hevicovereita. Itseasiassa, miksi soittaa mitään muuta kuin hevicovereita?!

JMN
niiPPa 23.9.2002 20:35 Heh...

ragdoll 24.9.2002 1:03 Voi p...tulen turkista just sillon, mut vasta yhdeltä yöllä..OLIS OLLU IHANA PÄÄSTÄ!!! Have fun!

Gimma 24.9.2002 7:08 Joo, tosiaan nää Nummelat ym. on jo tuhanteen kertaan kuultu. Kiinnostais tietää kuullaanko keikalla uutta, ENNENKUULEMATONTA materiaalia?
Anssi Kela 24.9.2002 13:51
Ehkäpä...

INCOGNITO 24.9.2002 14:56 Itse en tule lähellekkään semifinalia ko. päivänä.

Balisa 24.9.2002 15:05 Kappas täällä on muitakin??? Meidän pitää Ingoniton kanssa todistaa suureen ääneen että inhoamme koko Anssin keikkaa, emmekä missään tapauksessa aio olla siellä läsnä. Toinen ilmeisesti pääsee (olen ymmärrätänyt niin) mutta ei halua ja minä haluaisin mutta minulla ei ole rahaa.. Tasan ei käy siis onnenlahjat. Lähetä IN.. mulle rahat ja menen Anssin keikalle...
Ovimaksu 1 euro?? hihihihihiihhihiihihihhihhihiih*nauraa* siis lähetä se mulle! Yritän päässä Finnairin lennolle Kittilä-Helsinki-Kittilä yhdellä eurolla!!!! Taivas tuota mannuuuuuu...

Sami_ 24.9.2002 16:46 Älkäähän nyt työntäkö aivan lokaan noita mukamas ”puhkikuluneita” biisejä.

Kyllähän minunkin suurimmat toiveet ton keikan osalta toki liittyvät biiseihin, joita ei ole aiemmin keikoilla kuultu tai joista en ole aiemmin kuullut akustista versiota, mutta ei mulla mitään ole noita suosittujakaan biisejä vastaan. Esim. MfBMW ja Puistossa ovat kuulostaneet todella hyviltä Anssin akustisina esityksinä ja mielelläni kuulen ne Semifinalissakin. Ja mikä on se akustinen keikka, jolla Anssi ei esitä Nummelaa – ei yhtikäs mikään.

Heviä? Akustisella keikalla? Lopputulos voisi kyllä olla mielenkiintoinen, tosin mieleen tuli myös JMN:n ja Anssin aiempi ajatustenvaihto:

JMN: Bob Dylanin ja Nine Inch Nailsin yhteentörmäyksestä olisi voinut syntyä jotain suurta!

AK: Minäkin ajattelin pitkään, että erilaisien musiikkimakujen sulatusuunissa valmistuu herkullinen symbioosi. Lopputulos oli kuitenkin vain nihkeä kompromissi. Joku voisi tuollaisesta yhteentörmäyksestä tuottaakin jotain suurta - meistä [Pekasta ja Sudesta] ei siihen ollut.Balisa 24.9.2002 18:48 Minä kyllä olisin sitä mieltä että antasin Anssin päättää mitä soittaa ilman että rimputtellee tuolilla, kuten Eric Clapton. Ainoa minkä minä haluaisin on Tähtilaulu. Did you call my name.. in heaven.
Kyllä Anssi osaa tyydyttää fanien mieltymyksen ilman tappelua. Älkää siis tapelko. Nauttikaa..Edited by - balisa on 24/09/2002 19:05:44
Anssi Kela 24.9.2002 19:24
Juu, viime kädessä minä tietysti päätän ohjelmiston sisällöstä, mutta hyviä ideoita otetaan vastaan ja onhan niitä täällä jo tullutkin. Toki vetelen myös niitä kuluneita biisejä, mutta enpä usko että kovinkaan moni on kuullut niitä aikaisemmin täysin akustisina versioina.

Keikkaanhan on enää pari viikkoa - pitäisiköhän tässä alkaa oikeasti treenata... Käsikin on muuten taas soittokunnossa!

Mari 24.9.2002 19:48 ENÄÄ TASAN KAKSI VIIKKOA!!!!! aaahhhhhh... nyt alkaa paniikki iskeä!

Anssi olet kyllä aika kelmi kun vieläkään et tunnusta että soitat jotain uusia biisejä keikalla... mutta nou problemo, minusta yksi tärkeimmistä elementeistä onnistuneessa keikassa on yllätyksellisyys.

Niin ja epäilemättä harjoiteltavaa riittää. Kun noita erikoisuuksiakin saatetaan ehkä jopa jossain välissä mahdollisesti soittaa. :) Puhumattakaan iänikuisen Puistossa-biisin ah niin mahtavalta kuulostavasta demoversiosta. (Ei mitään paineita.) Ja jos käsi alkaa puutumaan niin aina voi treenata sanoja. (Pitäiskö muuten paikalle tilata lastillinen tomaatteja? Ois ainakin jotain syötävää...)

Balisa 24.9.2002 20:05 Eiku tuoli!!!

Norsku 24.9.2002 21:34 Tuoli? Ei keikalla kuulu istua! :P
Konserttisalissa oli ihan outo fiilis ku piti istuskella koko hoito läpi. Ja yhteislauluakaan ei juuri ollut?! Tai sitten vaan en kuullut.
Kuulin eilen superhyperhyvähienomahtavan uutisen, nimittäin Red Hot Chili Peppers heittää maaliskuussa kaks keikkaa Suomessa. Oon kerran nähny ne ja olin istumapaikalla, eikä sielä mitää voinu istuu :) Toivottavasti nyt oisin tarpeeks nopee että sais lavan eestä paikan. Kuolen varmaan sinne rutistukseen, mut kun kerran on pakko päästä niin minkäs teet.

- - - - - - -
*niif*
Balisa 25.9.2002 0:17 No, ei kai Anssi tuolilla soittele... *huoh* kukapa minua jaksaa.. kauhukakara ja jakelee perkeleitä..
nenääni tuoksuu kardemumma, joku leipoo tai paistaa pullaa..vaikka olen kehno luonteeltani, toivon Anssille kaikkea hyväää...kaikin tavoin..
Minulla vaan on sellainen hullu kuva, että akustinen keikka suoritetaan tuolilla istuen, kitara kädessä, kuunnellen yleisön toivomuksia ja puhellaan yleisön kanssa, ollaan vuorovaikutuksessa, intiimi tunnelma...aistien tunnelman, ei niinkään, että etukäteen tietäisi mitä soitetaan.. Anssikin varmaan tietää mitä fanit haluaa ja toivoo, uskoisin niin.. olen rauhoittunut, en riehu enkä herjaa ketään.. jaksan..
Edited by - balisa on 25/09/2002 01:15:06
INCOGNITO 25.9.2002 17:50 On perin hämmentävää todeta miten hitusen järkeäkin omaavat ihmiset ympäri Suomea hekumoivat jostain konsertin irvikuvasta, hinkuvat pääkaupungin tupakansavuisimpaan längettömään navettaan ja suu vaahdossa esittävät kappaletoiveitaan pigmentittömän maamyyrän ujellettavaksi. Annetaan porukalla leivykeisarin kohdata Semifinal TYHJÄNÄ. Mitäs sanotte?

Mari 25.9.2002 18:14 miten hitusen järkeäkin omaavat ihmiset ympäri Suomea hekumoivat jostain konsertin irvikuvasta, hinkuvat pääkaupungin tupakansavuisimpaan längettömään navettaan ja suu vaahdossa esittävät kappaletoiveitaan pigmentittömän maamyyrän ujellettavaksi.
Hyvä kysymys. :) Ensinnäkin tuo hitusen järkeä-kohta taitaa jo mennä pieleen. Tupakansavua siellä tuskin smogiksi saakka riittää. Navetoissa ei ole mitään vikaa, päinvastoin, niissähän on sitä aitoa maalaistunnelmaa ihanine tuoksuineen. Ja jos sinne vielä mönkii joku positiivisessa mielessä reppana maamyyrä maanalaisesta piilopaikastaan ja ujeltaa ihan vapaasti mitä huvittaa niin minä suurena eläintenystävänä haluan ehdottomasti olla paikalla. ENÄÄ 13 PÄIVÄÄ!!!!!

(Ja tuo RHCPn keikka, joka itseäni myös kovasti kiinnostaa, on monessa mielessä surkeampi esitys: maksaa mansikoita, joutuu ihmisten jyräämäksi sekä lippuja ostaessa että konsertissa, ja paikkana on Hjalliksen navetta... )

Eiku tuoli!!!
Eiku SOHVA!!!
Ei se minusta haittaa jos artisti istuu, sellainen on ärsyttävämpää jos joutuu itse istumaan jonnekin penkkiriviin.

Ja Balisa, minä kyllä leivoin eilen, mutta se tuoksui enempi kanelille kuin kardemummalle. :)

Norsku 25.9.2002 21:01 Bauh tarkotin ettei yleisön kuulu istua :D Kyllä artisti saa istua, ei 5 tuntia varmaan jaksa seistä )

Ja minähän en Hjalliksen navettaan mene, Turkuun sitä mennään. Elyseelle on tästä noin 5 kilsaa matkaa :)

- - - - - - -
*niif*
nemo 26.9.2002 9:00 quote:
On perin hämmentävää todeta miten hitusen järkeäkin omaavat ihmiset ympäri Suomea hekumoivat jostain konsertin irvikuvasta, hinkuvat pääkaupungin tupakansavuisimpaan längettömään navettaan ja suu vaahdossa esittävät kappaletoiveitaan pigmentittömän maamyyrän ujellettavaksi. Annetaan porukalla leivykeisarin kohdata Semifinal TYHJÄNÄ. Mitäs sanotte?

Niin eihän sitä Buenos Airesin hyvistä ilmoista viitsi keikalle lähteä, tuumin, että Monte Videosta voisin lähteä keikalle.

Fani-90 26.9.2002 13:06 Ääh,en mä pääse keikalleAsun liian kaukana ja ei mulla oo kyytiä Helsinkiin asti...Mutta jotain piristävää on se,että tämä sivu toimii taas kotona

Fani-90
JMN 26.9.2002 13:58 RHCP:n konsertista sen verran että olin Areenalla syksyllä 1999 katsomassa heitä ekana iltana ja täytyy sanoa että melkeinpä pettymys oli. Asiaan vaikutti tietysti se että paikkani oli ihan ylimmällä piippuhyllyllä mutta silti...ei se ollut niin mahtava ja energinen bändi kuin maineensa antoi ymmärtää. No, kaikille sattuu joskus laimeampiakin iltoja...mutta en ollut ekstaasissa. Vannoutuneelle RHCP-fanille se oli vähän antikliimaksi. Toivottavasti tällä kertaa menee paremmin.

JMN
Balisa 26.9.2002 16:59 quote:
On perin hämmentävää todeta miten hitusen järkeäkin omaavat ihmiset ympäri Suomea hekumoivat jostain konsertin irvikuvasta, hinkuvat pääkaupungin tupakansavuisimpaan längettömään navettaan ja suu vaahdossa esittävät kappaletoiveitaan pigmentittömän maamyyrän ujellettavaksi. Annetaan porukalla leivykeisarin kohdata Semifinal TYHJÄNÄ. Mitäs sanotte?


Ei tuota voi kommentoida, on se niin älytön, kerrassaan.Edited by - balisa on 26/09/2002 17:10:33
Roux 26.9.2002 19:08 Mutta jotain piristävää on se,että tämä sivu toimii taas kotona

Näyttää toimivan mullakin nyt kotona ... Tattis c2m-tekniikalle

-----------------------------------------------------
Critical Error - Could not connect to the database
Norsku 27.9.2002 7:51 RHCP:n konsertista sen verran että olin Areenalla syksyllä 1999 katsomassa heitä ekana iltana ja täytyy sanoa että melkeinpä pettymys oli. Asiaan vaikutti tietysti se että paikkani oli ihan ylimmällä piippuhyllyllä mutta silti...ei se ollut niin mahtava ja energinen bändi kuin maineensa antoi ymmärtää. No, kaikille sattuu joskus laimeampiakin iltoja...mutta en ollut ekstaasissa. Vannoutuneelle RHCP-fanille se oli vähän antikliimaksi. Toivottavasti tällä kertaa menee paremmin.

Juu sehän oli putken ensimmäinen keikka se missä olit ja vähän joka puolelta oon kuullu että se ei ollu hirveen hehkeä. Mä olin sillon toisena iltana ja kyllä se musta oli ihan hyvä. Ainahan nuo ensmäiset keikat on vähän niinku harjottelua. Nyt on Suomi keskellä keikkaputkea, joten saas nährä! :)

- - - - - - -
*niif*

Edited by - Norsku on 27/09/2002 07:52:39
Balisa 27.9.2002 10:55 Tuoli juttu
Jotenkin jäi epäselväksi varmaan.. Minä ainakin tarkoitin tuolihommalla just tuota kuvaa akustisesta keikkasta, missä artsisti istuskelee tuolilla ja soitteleepi ja lauleleepi ja puheleepi yleisön kanssa.
Mutta Eric Clapton vertaus ontuu koska minun mielestäni siitä kirjoitelmastani saa sellaisen käsityksen että Anssi soittaa tuolilla... Hmmm meniköhän tämä vieläkin sekavammaksi.
Mutta pointti on se, että artistin kuuluu istuakin kotoisasti vaikka sohvalla kun kysymyksessä on tuollainen vain 120 ihmisen keikka.

Ingognito on vain kateellinen taitaa olla rakastami hauenpyytäjien faneja.. hähähähä Cmx on rovaniemellä, pitäskö lähtä nakkelemaan hauilla (ei vaiskaan vaikka mieli tekisi) tai sitte hää on Semifinalin kanta-asiakas, joka joutuu sieltä navetasta pois, antaakseen tilaa musiikille..

Ps. yleisön kuuluukin seistä..niin aina osoitetaan kunniaa sille kelle kunnia kuuluu... ja lauletaan matkassa ja...yleisön ei saa istua ko. keikalla!!!


Edited by - balisa on 27/09/2002 10:57:46
Anssi Kela 27.9.2002 16:22
Väliaikatiedoitus: ilmoittautumisia on tullut tähän mennessä viitisenkymmentä, eli mukaan mahtuu vielä mainiosti!

Anssifani 27.9.2002 16:44 JESSS! Mä siis mahduin mukaan viel, mahtavaa, upeeta!!!!
elukka 28.9.2002 12:16 äääääääää.... nyyyyyyh.....
miks ei tiällä itäsuomessa ikinä järjestetä mitää tollasta siistii?????????
helsingissä aina....


elukka
-Ertzu- 28.9.2002 15:15 quote:
äääääääää.... nyyyyyyh.....
miks ei tiällä itäsuomessa ikinä järjestetä mitää tollasta siistii?????????
helsingissä aina....


Aivan. Ja miksi mitään ei voida järjestää Tampereella?
Ensin perutaan Tampereen keikka ja sitten kaiken lisäksi järjestetään tuollainen juttu. Voitaisiinkohan se televisioida tai jotain...? (varmasti toteutumaton toive)

Mari 30.9.2002 11:39 RHCP.
Kerronpa hienon tavan säästää rahaa.
Soittaa klo 7.56 Lippupalvelun numeroon (1e/min+pvm) ja kuulla että vitsi, sehän ei tuuttaakaan varattua. Odottaa 1 min 44s. Sitten katkaista puhelu. Yrittää 8.00 uudestaan ja 8.01, 8.02, 8.04, 8.07.... 8.17. Ja numero on - kas vaan - varattu. Ja kun kömpii 10.30:n paikkeilla tiskille, niin tarjolla on enää yläkatsomopaikkoja.
Näin säästimme 50 euroa.
Voimme ostaa vaikka erittäin mielenkiintoisen oppikirjan.

(Myrskyvaroitus on edelleen voimassa...)

Balisa 30.9.2002 12:21 quote:
(Myrskyvaroitus on edelleen voimassa...)


Tyyntä ennen myrskyä...tulitikun raapasu ja räjähtää...

Mari 30.9.2002 20:01 Tyyntä ennen myrskyä...tulitikun raapasu ja räjähtää...

Nyt taas kun on askarrellut kaiken kummallisen parissa niin ei muista enää koko tapausta. Mutta aamulla ei ollut riehuminen kaukana. Alkoi todella potuttaa. Sellaisella myrskyllä kannattaa ihmisten pysyä etäämmällä. Harvemmin mitään hajoaa, mutta tunnelma voi olla aika kärkevä... hahhaa...
Onhan tässä tämä eräs myrskyyn verrattava tapaus odotettavissa.

Norsku 30.9.2002 21:31 RHCP.
Kerronpa hienon tavan säästää rahaa.
Soittaa klo 7.56 Lippupalvelun numeroon (1e/min+pvm) ja kuulla että vitsi, sehän ei tuuttaakaan varattua. Odottaa 1 min 44s. Sitten katkaista puhelu. Yrittää 8.00 uudestaan ja 8.01, 8.02, 8.04, 8.07.... 8.17. Ja numero on - kas vaan - varattu. Ja kun kömpii 10.30:n paikkeilla tiskille, niin tarjolla on enää yläkatsomopaikkoja.
Näin säästimme 50 euroa.
Voimme ostaa vaikka erittäin mielenkiintoisen oppikirjan.

:P Mä jonotin varttia vailla yheksän (yheksältä tuli myyntiin) Lippupalvelun eessä melkee ekana noin 50 metrin jonossa ja hyvin sain liput :D

- - - - - - -
*niif*
Norsku 30.9.2002 21:42 Palatakseni itse aiheeseen onkos postin kautta tulossa jotain konkreettisia lippuja (osoitetiedot) vai onko ovella joku nimilista? :)

- - - - - - -
*niif*
Anssi Kela 30.9.2002 23:45
Ilmoittautuneille lienee tulossa sähköpostitse jonkinlainen vahvistus myöhemmin tällä viikolla.

niiPPa 1.10.2002 18:56 Mut mä soitin äskön sinne klubille ja se jätkä sano että Anssilla ei oo mitään keikkaa sielä...?

Balisa 1.10.2002 19:01 Vittuili?

niiPPa 1.10.2002 19:07 En usko, se siis vaan sano että se on vanhaa tietoo....Eikä Anssi vaan oo silä keikalla. =(

Mörri 1.10.2002 19:09 No eihän siellä avointa keikka olekaan, jospa sen illan kohdalla lukee vain yksityistilaisuus Ö tai sitten ne eivät antaneet tietoa, koska lippuja ei kuitenkaan saa mistään tai tai...

~Kaaokseni on hallinnassa~
niiPPa 1.10.2002 19:25 Ja sit se mies sano että se keikka on k-18.

Mörri 1.10.2002 19:28
Siis mikä keikka? Joku toinen jonka pitäisi olla samana päivänä??

~Kaaokseni on hallinnassa~
Mari 1.10.2002 19:31 Eipäs nyt aleta lietsomaan epätoivoa kun on enää VIIKKO jäljellä odotteluaikaa. Tässähän tulee ihan surullisenkuuluisat marraskuun konserttisalikeikat mieleen! Huuu.. brrrr...

Mitään #&%¤n vanhaa tietoa... itsellään oli epätarkkaa tietoa. Kyllä niitä kaikkitietäjiä on joiden mukaan varmoja keikkoja ei muka olekaan.

Paitsi... jos sinne on luvattu 120 tulijaa ja onkin vain puolet siitä? Hei hei... ei saa pelleillä! Nou paniikki....

Balisa 1.10.2002 19:37 Haiskahtaa vahvasti vittuilulta!

Pööö, mie näen aina mörköjä jokapuolella. Nytkin kurkkaa joku ikkunasta! Se on se ukko sieltä Semifinalista joka kiusaa ihmisraukkoja. Soititko varmasti muuten oikeaan klubiin???

Edited by - balisa on 01/10/2002 19:40:11
Mörri 1.10.2002 19:44 Niin jospa se ukko puhui Tavastialla olevasta bändistä, sinne kun on 18 vuoden ikäraja ainakin yleensä. Mutta kylläpä on ollut tyly palvelu jos noin on sanottu...

~Kaaokseni on hallinnassa~
niiPPa 1.10.2002 20:15 No en tiiä, niin se ukko ainakin sano. Soittakaa itse jos kiinostaa.

Anssi Kela 2.10.2002 0:15
Olkaapa huoleti. Minä puhuin juuri eilen keikkamyyjäni kanssa tähän ensi tiistain keikkaan liittyvistä yksityiskohdista ja asiat edistyvät ihan suunnitelmien mukaan. En sitten tiedä mistä tässä puhelussa on ollut kyse. Jonkinlainen sekaannus ilmeisesti. Voin vielä huomenna tsekata varmuuden vuoksi tilanteen. Luulisin kyllä, että jos ongelmia on, niin minäkin olisin niistä kuullut.

niiPPa 2.10.2002 14:09 Vai niin...No se on hyvä.

Balisa 2.10.2002 14:26 Olisi se tosiaan ollut mukavaa, jos Anssi olisi itse järjestänyt keikan jonnekin kitaransa kanssa mutta eihän se käy. Olisi niin mukavaa ja kodinomaista rupatella ja laulella kun tietää että siinä ei ole välikäsiä mukana tai takana olisi jokin ryhmittymä joka nettoaa.
Eihän se Anssista ole kiinni, se on orja joka on levy-yhtiön laivassa soutamassa. Se on raukka myynyt itsensä ja tanssii niinkuin muut sanovat. Elokuva Tanssii levy-yhtiön kanssa. UGH

JMN 2.10.2002 14:46 Just...Semifinaalinikin on rokkiklubi, ravintola, paikka, ja jos sinne aikoo mennä soittamaan(rahasta tai ilmatteeksi) niin pitää siitä aina tiettyjen tahojen kanssa sopia ja sumplia. Ei se ole vaan ilmoitusasia että miepä tuun sillon ja sillon. Jos olisikin niin kyllä minäkin Tavastialla esiintyisin harva se ilta!

Jos ihan tommoseen olohuonemeininkiin tahtoisi niin pitäisi kai järjestää keikka kotonaan mutta haluaisitko itsekkään kymmeniä vieraita ihmisiä nurkkiisi röhnöttämään?

JMN
Balisa 2.10.2002 14:51 Kärjistät taas asioita.. mahdollisuuksia on monia, järjestää itse keikkansa.. vaikka Mummolassa ja Antti Rela.Edited by - balisa on 02/10/2002 14:52:03
Anssi Kela 2.10.2002 23:35
Varmistin vielä tänään, että kaikki on ok ja onhan se. Nyt on käynyt ilmeisesti niin, ettei tuo puhelimessa ollut henkilö ole yksinkertaisesti tiennyt koko keikasta, koska se on merkitty joka paikkaan ainoastaan yksityistilaisuutena. Tai toinen vaihtoehto on yksinkertaisesti se, ettei klubista anneta ulkopuolisille tietoja yksityistilaisuuksista. Mutta homma siis etenee suunnitelman mukaan!

Liittyen tuohon Balisan epäilemään nettoamiseen tästä keikasta: tällä hetkellä konsertin budjetti taitaa olla sata euroa miinuksella, joten minä se tosiaan osaan rahastaa faneillani!

Balisa 3.10.2002 10:35 quote:
Liittyen tuohon Balisan epäilemään nettoamiseen tästä keikasta: tällä hetkellä konsertin budjetti taitaa olla sata euroa miinuksella, joten minä se tosiaan osaan rahastaa faneillani!


Eihän tässä sinun nettoamisesta ollut kysymys vaan järjestäjien ja välikäsien ja muiden.
Tuommonen konsertti ja kauheasti porukkaa järjestämässä. Kaipa se oli pakko järjestää Helsinkiin kun se joukko siellä on niin laiskaa matkustamaan johonkin lähiseudulle, maaseudun rauhaan. Nummelassa olisit varmaan saanut ilmaseksi jonkin ravintolan. Niin paljon se nyt on ollut kartalla...ääh mitä enemmän selitän sen hullummaksi mene..

niiPPa 3.10.2002 16:51 Tänään mä soitin taas sinne samaan numeroon. No nyt sielä vastasi joku muu joka sanoi keikan olvan tulossa. Tiesiköhän se mies koko hommasta.

niiPPa 4.10.2002 12:56 Mulle tuli ilmotus siitä että ilmotus on mennyt perille. Vaikka taitaa se olla tullu muillekkin.

muu 4.10.2002 13:00 Ikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! Mullekki tuli! Ja siinä näkyy kaikki kelle toi on lähetetty, ny voi kertoa ilouutisen Elena-piuha-raukalle jolla ei toimi netti.=D

Edited by - muu on 08/10/2002 18:00:00
niiPPa 4.10.2002 13:22 Heh...Niinpä

Mari 4.10.2002 20:02 AAAA... puuuuuu....vaaaaaa.... sehän lähestyy! Ihan huomaamatta! En edes uskalla laskea päiviä.

Tänään meille opetettiin miten pitää esiintyä (siis lähinnä tuollaisissa tylsemmänpuoleisissa tilaisuuksissa kuin Semifinal) ja siitä monisteesta jajattelin tarjoilla täällä parhaan opastuken Anssille ensi tiistain varalle.
- kuulijoiden keskittymiskyky vaihtelee, katkeilee, kuulijoilla mielessä muita asioita, joita vastaan esiintyjän on jatkuvasti taisteltava
- tarkkaavaisuuden ylläpitämiseksi hyvä esiintyjä antaa vaihtelevaa stimulanssia (taukoja, vitsejä, ym)
- esiinny rauhallisesti, luottamsuta ja asiantuntemusta uhkuen, osoita että tiedät esityksen aikarajoitukset ja ilmaise halusi noudattaa niitä
- yleisössä käyttäytyminen muuttuu tunteet tiivistyvät, amplifioituvat, siksi ihmisjoukkoja käsiteltävä varoen. (Poikkeuksena mainittiin kaikenlaiset saarnaajat ym.)

Nyt ei enää pokka pidä!

Ja vois ehkä opetella soittamaan paljon onnea vaan.


keva 5.10.2002 18:25 Voi kait tänäänkin viä ilmouttautuu???!!!??? Oikeesti aivan pakko voida.. iggssss=)... eiku siis =]
Anssi Kela 5.10.2002 20:58
Vielä mahtuu mukaan.

-Elena- 5.10.2002 21:23 quote:
Ikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! Mullekki tuli! Ja siinä näkyy kaikki kelle toi on lähetetty, ny voi kertoa ilouutisen Elena-piuha-raukalle jolla ei toimi netti.=D

Edited by - muu on 08/10/2002 18:00:00

Jea! Nyt toimii netti, tiätzä? Vähä jänskää, enää ihan vähä aikaa sunnuntai, maanantai ja tiistai aamu-ja iltapäivä!!1!Ö

Kuka buttu sinä olitkaan?
Harry 6.10.2002 10:50 Vahvistus ilmoittautumisesta tuli minunkin sähköpostiini perjantaina, joten siinä mielessä paniikki ohi. Nyt kun vielä löytäisin tiistaina ajoissa paikan päälle, niin asiat eivät voisi olla paremmin. =)

keva 6.10.2002 20:58 Kais sinne voi silti turvallisin mielin lähtee täältä mettästä vaikka vahvistus ei ois tullu?? Ku mulle on tullu mut parille muulle ei kait viä.. Tai en tiä. Mut kais silti sisälle pääsee? Ois ihan kiva saada tietää..!=)

..*ulkona*..
Norsku 6.10.2002 21:23 Niistä biisitoiveistä vielä et toivoin joskus maaliskuussa Aurinkosadetta (Anssi kysyi mitä biisejä keikoilla haluttaisiin kuulla) ja nyt toivon sitä edelleen/uudelleen. Kiitos jo etukäteen )

- - - - - - -
*niif*
muu 6.10.2002 22:09 Noniin pitkällisen ja syvällisen pohdinnan jälkeen...=D
Mun toiveet ois:
Tähtilaulu
Harhaa (yhdistettynä P&S-versio+Nummelan versio+4.säkeistö=D)
Kuolematon laulaja
Murhaballadi
Insomnia
Lähellä sua
Ja mitä enemmän tämmösiä erikoisuuksia, sen parempi..=P

IKKKKKKKKKKKKKK 44 tunia.......!!!!11 Muistakaaki sit kaikki nimilaput! Vielehtii tehdä..=PEdited by - muu on 08/10/2002 18:00:00
Norsku 6.10.2002 22:19 Joo kyllä Harhaan 4. säkeistö ois hieno kuulla... :) sekä se ja se ja se ja se ja se ja tää ja toi...

- - - - - - -
*niif*
Anssi Kela 7.10.2002 0:14

Kais sinne voi silti turvallisin mielin lähtee täältä mettästä vaikka vahvistus ei ois tullu??


Eiköhän sinne sisälle pääse, vaikkei vahvistusta ehtisi tullakaan.

Mari 7.10.2002 11:51 Harhaa (yhdistettynä P&S-versio+Nummelan versio+4.säkeistö=D)
Hehheh... mitenkähän tämä MUUten käytännössä toteutettaisiin? Oikein hyvä idea kyllä. :)

Eiköhän sinne sisälle pääse
Jos siellä on Tavastian ovikarju niin sisälle ei pääse yhtään kukaan. :D Huh huh...
30 TUNNIN päästä kärkytään jo ovella! Tulukeehan ajoissa.
Hirvitys sentään! Miten tässä näin kävi. Aamu tulee liian nopeasti... Odottaminen on oikeestaan ihan kivaa, harmi että se loppuu. (Helou!? Sekoaminen on ilmeisesti alkanut. Tai siis jatkuu.)Sinet 7.10.2002 12:02 Voi hitsi, voi harmi. Mä en pääse tulemaan, koira sairastui ja joutuu ehkä leikkaukseen ja se ei oo halpaa. Keikkamatkoihinikin menisi yli 100 euroa... Ja pikkupotilas tarvitsee kotona hoitajaa.
Mutta pitäkää te keikalla hauskaa munkin puolesta!
Ps: Meidän pikkupotilas laittaa Kusti-sedälle terveisiä!

niiPPa 7.10.2002 14:29 Voi harmi. =( No minä lupaan ainakin pitää puolestasi ooikein hauskaa.

Ikk! Enää tää päivä ja huomena nokka kohti hesaa ja semifinalia!

Roux 7.10.2002 18:07 Ikk! Enää tää päivä ja huomena nokka kohti hesaa ja semifinalia!

Jeps! Aamu käynnistyy huomenna kymmenen jälkeen, kun tapaan mörskän... siitä sitten kohti iltaa ja keikkaa . Mitään varsinaisia toivomuksia mulle ei varmaan ole esityslistalle, kun kaikki on jo mainittu . Iiih tasan 24h päästä keikka on jo aluillaan!

-----------------------------------------------------
Critical Error - Could not connect to the database
Norsku 7.10.2002 18:35 Iik!! :D

- - - - - - -
*niif*
Laura H 7.10.2002 18:44 Iiiiikkk ou gaad

*tiäzä sitä*
Mari 7.10.2002 19:25 Kyllä alkaa tuo shokkipaniikkikaaosinnostus saada taas uusia mittasuhteita. Korostaen sanoja kaaos ja paniikki. Miksi kaikki käveleekin niin hitaasti?!?

Aaaahhh...... muistakaa ihmiset ottaa hajusuolaa mukaan!

Mörri 7.10.2002 19:49 Hehee, huominen on kiireinen päivä... muistakaa muuten laittaa nimilaput että saadaan tähän juttuun joku tolkku! Ettei sitten harmita jälkikäteen...=P Joko muuten joku mainitsi Give My Love To Rosen? Jos ei niin nyt tuli mainittua
Ja Harhaan 4. säkeistö on ihan must!!!!!!

SIIS: NIMILAPUT!!

~Kaaokseni on hallinnassa~Edited by - Mörri on 07/10/2002 19:53:55
keva 7.10.2002 19:54 EI NIMILAPPUJA! Oikeesti, mä oon sit ainut kenellä EI OO nimilappua=) EI EI JA EI! Anssi saa laittaa=) Keva ei saa..=)..*ulkona*..
Norsku 7.10.2002 19:56 Jos nyt tuntuu että kaikki menee hitaasti niin sitä kestää koko huomisen päivän kello 18:00 asti, jonka jälkeen kaikki tuntuu menevän niin nopeasti ettei pysy perässä. Gauheeta. :P

- - - - - - -
*niif*

Edited by - Norsku on 07/10/2002 19:58:35
Mörri 7.10.2002 20:15 quote:
EI NIMILAPPUJA! Oikeesti, mä oon sit ainut kenellä EI OO nimilappua=) EI EI JA EI! Anssi saa laittaa=) Keva ei saa..=)


Tämä on oikeasti tosi ainutlaatunen tilaisuus tavata foorumilaisia, tuskin ihan heti on yhtä monta samassa rakennuksessa. Että kyllä sitten harmittaa jälkeenpäin jos ei tullut moikattua... ja kuinkas moikkaat, jos et tunne? Eli ne nimilaput...

~Kaaokseni on hallinnassa~
Norsku 7.10.2002 22:16 Tä hetki on oikeastaan yksi parhaista. Keikka on ihan just tulossa, muttei ihan. :D
Pois alta risut ja männynkävyt täältä tullaan!

- - - - - - -
*niif*
Roux 8.10.2002 6:58 Buah... mii gou... kohta . Sii juu!

-----------------------------------------------------
Critical Error - Could not connect to the database
niiPPa 8.10.2002 9:41 quote:
EI NIMILAPPUJA! Oikeesti, mä oon sit ainut kenellä EI OO nimilappua=) EI EI JA EI!

Jaah....Saatan olla mäkin...Noh katotaan sit.

Mari 8.10.2002 10:43 IIIIIJJJAAAAAHHH!!!!!!!

Mut eihän siellä välttämättä mitään lappua tartte. Siellä ei niin paljon ole ihmisiä että kukaan minnekään hukkuisi. Ja kaikki on enempi tai vähempi tuttuja. :) Vau. Mitkähän mahtaa olla pääviihdyttäjämme tunnelmat? Hehheh... muistais nyt ottaa mukaan kitaran kun ilmaantuu paikalle. Rouksi onkin varmaan jo kärkkymässä ovella. :D

Aahh... nythän tuolla tarjoillaankin jo sitä pippurista kasvispastaa... näläkä jo nyt! Pitää mennä tarkistamaan osaavatko tehdä sen hyvin. :P

Mari 8.10.2002 12:51 Kukin pysyköön kastissaan. Muu on syntiä.
Ja pasta ei ollut kovin erikoista.

Harmaa ja tuulinen on tämä päivä ja kaikki näyttää niin normaalilta... mutta jos nyt joku höyrähtänyt sattuu törmäämään kohdalle niin pyärtyillään! :P

niiPPa 8.10.2002 14:21 Ikkkk! Mä lähen tulemaan klo 16 hesaan päin. Jännäää!

Ahh...Vähäks jännää!

-Elena- 8.10.2002 14:36 IIIIIIIIGGGGGGSSSSSS!!!1!!! SPKI... Gauheeta... Jåå neljän aikoihin mäki aion sinne Häslinkii päin lähtee. Eihän mulla oo sinne ees nii pitkä matka ku en asu missää pöndellä...
Nimilappu messiin, mut vast paikan päällä päätän pidänkö sitä.=PP
Hihi, smurffit rulettaa!!!1 Smurffibeibillä on pändi unohtumaton, ja hittipiisi...

*Sano Piuha vaan...*

Edited by - -Elena- on 08/10/2002 14:38:13
Anssifani 8.10.2002 15:46 Aaarg, nyt rupes paniikki kasvamaan! Kiva jos
mä en löydäkkää sinne! Kyl mä tiiän mis tavastia
on, mut...Silti! Iig, jännää!
Fani-90 8.10.2002 18:13 Nyt ne onnelliset ihmiset näkee Anssin ja mä oon kotona kuuntemassa taas Nummela levyä!Hitto,että nyt ärsyttää,kun en päässyt keikalle!Jos mä nään Anssin ensi kesänä tai syksynä miten mä jaksan odottaa niin pitkään?Edited by - Fani-90 on 08/10/2002 18:14:05
pikkukylän tyttö 8.10.2002 18:59 Voihan nakkeus sakkipuussa...Tai jotain siihen suuntaan..... Tyypit istua nököttää Semifinalissa ja ovat varmaan jo oikeen keikkafiiliksissä ja kaikilla on hyvä mieli ja hyvä tahto ja minä vaan värjöttelen kotosalla ja pelkään huomista hammaslääkäriä..
Eikä mulla oo edes eriparisukkia! Tänään on kuulemma kansainvälinen Dobby-päivä (Harry Pottereita lukeneet tietää, kuka on Dobby...) ja sen kunniaks kaikilla Harry Potter-faneilla pitäis kuulemma olla eripariset sukat.. Miten tässä voi kaikkea keritä muistamaan?

Mie alan nähdä pikku-ukkoja.. Huolestuttava oire... Mutta kertokaa kaikki heti kun tulette sieltä keikalta, rakkaat ihmiset!

(Huomaatteko, mie alan olla jo jotenki epätoivonen...)

Eikä mulla oo edes Nummelaa, mitä kuunnella ku sisko vei sen mennessään Puhokseen!

Mutta emmehän me anna tappiomielialalle valtaa. Olemme iloisia toisten puolesta. Oikeaa asennetta.
(ja jaskat....)

-Se, mikä ei tapa, sattuu ihan h****tisti mutta vahvistaa.
keva 8.10.2002 23:16 Keva on jo kotona rakkaan maskin yms. kans=)

Mä näin vaan möön ja yllättävää kyllä Anssin=) Tai siis et niille vaan puhuin. Musta tuntuis tosi tyhmältä, siis ei osaa nyt selittää. Siis kyl mä ehkä haluisin puhuu muitten kans, mut en sit taas ehkä.. Ja kyllä mä pari tyyppiä tunnistin..

Täs vaihees huomaan olevani yksin sätis=) Tuli vähän äkkilähtö..=( Mut ei se mitään.. Toivon mukaan. Meinattiin ajaa ketun päälle, mut kettu teki U- käännöksen=)

Siä oli tosi hienoo. Multa meni alusta noin vartti huomata et Anssi seiso mun vieres!=) Ei oikeen äly toiminu..=) Mut koska se nyt toimiskaan.

Tuli vaan mieleen et mitäkähän mä mahoin menettää..?=)

Mut nyt tekeen epäpakollisia läksyjä, tai sit ei.. Keva pääsee laskeen matikkaa, ja se on oikeesti pääsemistä..

Mä oon eksyny hieman aiheesta. Mut nyt ei osaa viä kuvata fiiliksii..=)

Buah

..*ulkona*..