Forum 2001-2002

Roux 26.10.2001 23:10 Puijonsarvi Nightin keikka Kiitos keikasta Puijonsarvessa... Hyvältä kuulosti, tosin volume oli ehkä liian kovalla, koska äänesikin paikoitellen särisi? Ehkä talokin on jo muutamia vuosia vanha... Mitä mieltä itse olit keikasta? Toivoisin, että kirjoitat päiväkirjaan mielipiteitäsi. Eikö muuten tunnelmaa ollut, koska et soittanut Harhaa? Tuli eräs kysymyskin mieleen: Mitä tapahtuu keikkapaikkojen välillä? Siis eilen lähdit Tampereelta Crazy Horsesta ja tänään olit Puijonsarvessa. Siis esim. monenko aikoihin keikkabussi lähti Treeltä. Missä/miten yleensä lurvittelette aikaanne odotellessanne keikkaa? Kiitos! (nimikirjoituksesta ja muutenkin)
Anssi Kela 27.10.2001 4:41 Kiitoksia itsellesi mukanaolosta! Keikkahan oli mielestäni hieno kuin mikä! Tunnelmakin oli korkealla, mutta nyt ei vain ollut sellainen Harhaa -fiilis. Illan toisella keikalla kyseinen biisi tuli sitten soitettua - sori...

Tampereelta lähdimme ajelemaan puoliltapäivin. Ennen keikkaa aikaa tapetaan yleensä hotellihuoneessa Playstationia pelaillen tai tätä saittia päivittäen. Joskus tulee myös lähdettyä kävelylle tutustumaan paikallisiin nähtävyyksiin.

Roux 27.10.2001 10:05 Onko se yleensäkin niin tupla-keikoilla, että tunnelma on parhaimmillaan vasta toisella yrityksellä? Miten muuten on, soitatteko toisellakin keikalla suunnilleen samat kappaleet? Vaikka tuskinpa tuossa on vielä tässä vaiheessa juurikaan valinnan varaa...

Entäpä pelkät ykkös-keikat? Onko ohjelma äskeisiä pidempi?

Olisi muuten iloinen yllätys, jos joskus tekisitte live-albumin. Kuunneltuani nyt pari keikkaasi olen sitä mieltä, että laulusi ovat parhaita livenä esitettynä... Ehkä johtuu siitä, että CD on kulutettu jo lähes puhki... Miten on?

Anssi Kela 27.10.2001 12:35 Tähän mennesseä on tosiaan käynyt aina niin, että tuplakeikkojen toinen veto on aina mennyt ensimmäistä paremmin. Ehkä ensimmäisellä keikalla alitajunnassa kummittelee tietoisuus siitä, että pian tämä kaikki täytyy tehdä vielä uudestaan. Se varmaankin aiheuttaa pientä varovaisuutta vaikka en kyllä koskaan tietoisesti ajattelekaan noin.

Setin pituus oli kuitenkin melko normaali. Välillä tulee soiteltua hieman pidempäänkin illan keikalla taisi tulla kaksi biisiä enemmän.

Roux 27.10.2001 13:10 Mitä muuten tarkoitat: Minusta tulee isona: Hapan
...
Ettei vaan emäksinen? Tiedätkö PH-arvosi?

Anssi Kela 27.10.2001 13:12 Lehti-ilmoitukseen merkitty aika lienee ollut erheellinen esiintymissopimuksissa keikan alkamisen ajaksi oli merkitty klo 20. Nuo alkamisajankohdat ovat muutenkin täysin järjestävän osapuolen määräiltävissä. Minulla ei niihin ole paljoakaan sanomista, minähän olen vain töissä ja työnantaja määrää koska lavalle kiivetään.