Forum 2001-2002

ragdoll 9.11.2001 22:47 Anssi, mitä mieltä olit... Lauantaipvllä Cinderellan keikalla esiintyneestä LOOK a Like karaokevoittajasta, joka lauloi My Wayn? Vai nukuitko vielä 1 aikaan?
Anssi Kela 10.11.2001 2:20 Ei ole minkäänlaista hajua mistään karaokekilpailuista. Pysyttelin laivalla ollessani melko tiivisti hytissäni.

Tiituli 10.11.2001 13:14 Anssi.. et sinä ja muut julkkikset varmaan laivalla kiertele ollenkaan? kun en ikinä ole nähnyt ketään julkkista esim. ostoksilla laivalla vaikka aika monta kertaa olen ollut..
onko siellä hytissä muuta tekemistä kuin nukkua.. tai ei siitä kiertelystä varmaan mitää tulis ilman et joutuis antaan pari kymmentä nimmaria?
tyhmä kyssä mut oon vaan miettiny sitä pari kertaa..

JMN 10.11.2001 13:37 En itse julkkis ole, mutta voisin kuvitella että jos niinkin suosittu ja tunnettu artisti kuin Anssi Kela lähtisi käveleksimään laivalle niin ei saisi olla rauhassa hetkeäkään. Ajattele nyt, laivalla kaikki(useimmat ainakin)ovat vielä niin tuhannen päissään ja estottomina että huhhhuh. Saisi kuulla sönkötystä ihan omiksi tarpeiksi ja ylikin.

JMN
ePpE 10.11.2001 16:32 quote:
En itse julkkis ole, mutta voisin kuvitella että jos niinkin suosittu ja tunnettu artisti kuin Anssi Kela lähtisi käveleksimään laivalle niin ei saisi olla rauhassa hetkeäkään. Ajattele nyt, laivalla kaikki(useimmat ainakin)ovat vielä niin tuhannen päissään ja estottomina että huhhhuh. Saisi kuulla sönkötystä ihan omiksi tarpeiksi ja ylikin.

JMN


Just nii... Mut onneks anssi on ollu näinki pitkään niin fani-ystävällinen eikä oo jätkäl ees kusi päähän asti päässy... Anssi menestyy, koska jaksaa olla oma itsensä ilman mitään roolia!!! =)