Forum 2001-2002

Essi 11.11.2001 16:19 CityAnttilan esiintyminen Päätin kirjoittaa jonkunlaisen koosteen siitä mitä eilen tapahtui CityAnttilasssa Anssin ollessa siellä esiintymässä,kun kukaan muu ei näytä kirjoittaneen siitä juurikaan. Siipä saavuin paikalle noin kahta vailla 12 ja hakeuduin mahdollisimman eteen nähdäkseni kunnolla,lyhyt kun olen.Hilpeyttä aiheutti takanani seisovat kaksi poikaa,joista toinen oli innoissaan,kun joku hänen kaverinsa oli päässyt samaan kuvaan Valeri Popovitchin kanssa.Ajattelin sanoa näkeväni Vallun lähes kerran viikossa pikallisessa S-marketissa,mutta jätin sen sitten sanomatta. Noin viittä yli 12 Anssi saapui lavalle,esitteli itsensä Anssi Kelaksi ja kertoi esittävänsä muutaman kappaleen ja kirjoittavansa sen jälkeen nimmareita halukkaille.Nämä kappaleet olivat Milla,Puistossa ja Nummela ja ne kuulostivat akustisena ERITTÄIN hyvältä!Tämän jälkeen Anssi sitten kirjoitti nimmareita ja jaossa oli myös julisteita. Oli tosi kiva päästä katsomaan Anssia,kun en alaikäisenä pääse valtaosalle keikoista sisään.Kiitos Anssi!
Tiituli 11.11.2001 19:34 julisteita? ilmaseksiko? minkälaisia ne oli? itse en tuolla ollut.. juu olisit vasan sanonu sen valeri popvitchin jutun.. oon nähny kanssa sen muutaman kerran! =)

Essi 11.11.2001 19:43 quote:
julisteita? ilmaseksiko? minkälaisia ne oli? itse en tuolla ollut.. juu olisit vasan sanonu sen valeri popvitchin jutun.. oon nähny kanssa sen muutaman kerran! =)Valkeakoskellahan näitä julkkiksia vilisee vaikka millä mitalla...
Siinä julisteessa on sama kuva kun Nummelan kannessa ja siinä lukee
anssi kela/nummela ja triplaplatinapainos sis. Milla-singlen + videon.
jenni-892 12.11.2001 19:32 Mä oli myös siellä... Anssi muuten olix se Eki-setä sun jotain sukuu?
Mä olin se joka tuli sössöttää jotain triblaplatinasta... =) Kiitos nimmarista ja siitä että kättelit mua. Toivottavasti pidit lahjasta =)

INCOGNITO 15.11.2001 1:42 Miettisit Anssi siinä vaiheessa kun Anttilassa laulat Tiedän sen tuotteen siinä yliarvostetussa Nummela -kappaleessa. Saatko jotain firman provisioita mainostaessasi joitain ko. ketjun tuotteita, mitä?! Vähempikin nyppii...

JMN 15.11.2001 16:57 INCOGNITO, et kai sinä vaan ole tosissasi?

JMN
Essi 16.11.2001 14:53 quote:
Miettisit Anssi siinä vaiheessa kun Anttilassa laulat Tiedän sen tuotteen siinä yliarvostetussa Nummela -kappaleessa. Saatko jotain firman provisioita mainostaessasi joitain ko. ketjun tuotteita, mitä?! Vähempikin nyppii...Siis häh?!?Mihin tässä nyt viitatataan?

Lari 16.11.2001 19:04 quote:
quote:
Tiedän sen tuotteen siinä yliarvostetussa Nummela -kappaleessa.
Siis häh?!?Mihin tässä nyt viitatataan?Studiojoukkue veikkaa Anssin laulaneen tiedän sen tunteen...
Ainakin keikoilla lause esiin tässä muodossa.

-Lari-
Essi 16.11.2001 21:39 quote:
quote:
quote:
Tiedän sen tuotteen siinä yliarvostetussa Nummela -kappaleessa.
Siis häh?!?Mihin tässä nyt viitatataan?Studiojoukkue veikkaa Anssin laulaneen tiedän sen tunteen...
Ainakin keikoilla lause esiin tässä muodossa.

-Lari-

Kiitti Lari,olin jälleen ihan kahvilla,eikä ajatus oikein lentäny