Kommentit

  1. Onpa kiva päivittäin katsella näitä pätkiä täältä. 🙂
    Nytkin sylissä istuu Aada 4kk, joka ei ole koskaan ollut niin hiljaa ja paikallaan kun kuunnellessaan näitä musisointeja 🙂 Mahdanko tehdä hänestä myös Anssi-fanin?!
    Kiitos hyvästä blogista!!!

  2. Uljaasti soi Hammond. Lopusta sai vielä Hard Days Night fläsärit

  3. Ajatella, pian tätäkin kuulee keikoilla! Mun yleissivistyksessä on kyllä kassuhalos-soundin kokoinen aukko (tulee mieleen lähinnä joululaulukokoelma jostain 80-luvulta), mutta ei tuon perusteella voisin jopa kiinnostua kuuntelemaan Kassu Halosta. 😛

  4. Muuten ihan hyvä, mutta missä viipyy kassuhalos/jonlordmainen Hammondin eteentaivutus?? Seinä tietysti vaikeuttaa tällaista toimenpidettä hieman, mutta pienellä yrityksellä voisi soittoon saada hieman ”kulmaa”. 😉

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.