Forum 2001-2002

Anssi Kela 2.10.2001 1:15 Tervetuloa foorumille! Tarkkaavaisimmat lienevätkin jo huomanneet, että kotisivuillani on tapahtunut suuria muutoksia. Merkittävin uudistuksista on tässä: anssikela.comin ikioma keskustelufoorumi! Vanhoilla kotisivuillani suuren suosion saanut kysymys/vastaus -palsta oli lopulta pakko lopettaa (päätökseen johtaneet syyt ovat luettavissa toisaalla näillä sivuilla). Halusin kuitenkin ehdottomasti säilyttää kanavan kuuntelijoitteni kanssa kommunikointiin ja toivonkin, että keskustelu jatkuu tästä eteenpäin tällä foorumilla. Kirjoittakaa tänne mitä ikinä päähänne pälkähtää antakaa risuja ja ruusuja, kysykää mieltänne askarruttavista asioista, arvioikaa keikkojani, lähettäkää terveisiä tai rustatkaa vaikka runoja - mahdollisuudet ovat rajattomat! Kuten muutkin keskustelufoorumit myös tämä vaatii toimiakseen aktiivisia käyttäjiä joten rekisteröikää itsellenne käyttäjätunnus ja antakaa palaa! Minä tulen olemaan keskustelussa mukana...
Joz 4.10.2001 19:23 Ihan päteväthän nää uudet sivut näkyy olevan... jotenkin näyttää paljo enemmän artistilta itseltään (tästä lähtien levyn kannetkin varmasti ovat täysin mustia

Mörri 4.10.2001 19:42 Kerta kaikkiaan kaunis kokonaisuus tämä sivusto! Ja tosiaan Anssin värinen! Erityisesti pidän kuvaosiosta, nami! Toivottavasti sinne tulee myös uudempia kuvia (JOOHAN?), noissahan vielä Anssin blondi-look!

:D
Lehikoinen 4.10.2001 21:46 Moi,

Ovatpas nämä sivut muuttuneet. Minun on pitänyt jo pitkään kirjoittaa ja kiittää Nummela-levystä. Olin kuullut ilmiöstä Anssi Kela, mutta en ollut onnistunut bongaamaan yhtään kappaletta radiosta (en muuten ole kuullut vieläkään), tosin kuuntelen enimmäkseen Ylen Ykköstä. Niinpä marssin kesän lopulla kauppaan ja ostin cd:n. Siitä tuli välittömästi myös 9-vuotiaan poikani suosikkimusaa.

Me vanhemmat olimme 70-luvulla Pro Fide -faneja ja mieheni on, by the way, kotoisin Nummelasta, joten pakkohan meidän oli jo yleissivistyksen vuoksi ostaa levysi.

Mitä kanavaa kannattaisi ruveta radiosta kuuntelemaan, että saisi esimakua tulevasta levystäsi? Siis soitetaanko missään uusia kappaleitasi? Onko pk-seudulle tulossa vielä ikärajoittamattomia konsertteja? (Tapiolan konsertti myytiin hetkessä loppuun.)

Vakavampaa asiaa - poikamme luokkatoverin isä kuoli viime viikolla lyhyen sairauden jälkeen syöpään. Tämä luokkatoveripoika on joka päivä meillä ja asia on aika ahdistava puolin ja toisin, mutta hän ei puhu mitään - pelaa vain pleikkaria ja pakenee. Mikä olisi paras suhtautumistapa häneen? Onko mitään keinoa auttaa? Silloin kun isä vielä eli, tämä poika ei halunnut sattuneista syistä kuunnella biisiäsi nro 9, koska hän pelkäsi ja aavisti, että isän käy huonosti.

Lehikoinen
Anssi Kela 5.10.2001 2:28 quote:
Erityisesti pidän kuvaosiosta, nami! Toivottavasti sinne tulee myös uudempia kuvia (JOOHAN?), noissahan vielä Anssin blondi-look!

:D


Uunituoretta kuvamateriaalia on tarjolla ainakin keikkapäiväkirja -osiossa. Minulla on digi -kamera tien päällä ja tulen lähettämään näille sivuille autenttisia tunnelmapaloja tapahtumien keskipisteestä.

Anssi Kela 5.10.2001 2:36 quote:
Vakavampaa asiaa - poikamme luokkatoverin isä kuoli viime viikolla lyhyen sairauden jälkeen syöpään. Tämä luokkatoveripoika on joka päivä meillä ja asia on aika ahdistava puolin ja toisin, mutta hän ei puhu mitään - pelaa vain pleikkaria ja pakenee. Mikä olisi paras suhtautumistapa häneen? Onko mitään keinoa auttaa? Silloin kun isä vielä eli, tämä poika ei halunnut sattuneista syistä kuunnella biisiäsi nro 9, koska hän pelkäsi ja aavisti, että isän käy huonosti.


Minun on erittäin vaikea kommentoida täysin ulkopuolisena näin ikävää asiaa. Sen kuitenkin tiedän itsekin vastaavaa kokeneena, että vaikka sanonta aika parantaa haavat kuulostaa hirvittävän kliseiseltä ja lattealta, niin siinä on kuitenkin vinha perä. Aikaa kannattaa siis antaa.

Julia 7.10.2001 15:40 Hui.

Julia
Huuhaa 10.10.2001 11:34 Morjens vaan kaikille!

Täytyy sanoa, että ovatpa sivut muuttuneet edellisestä kerrasta, kun viimeeksi kävin näillä Kelan sivuilla, mutta parempaan suuntaan tietysti. Oli nämä sivut ennenkin varsin mainiot ja monipuoliset, mutta nyt tietysti vieläkin paremmat, kun on tämä foorumikin.

-
Alkoholi on turhaa....

Edited by - Huuhaa on 10/10/2001 11:41:27
RuNaWaY 10.10.2001 14:27 ahaa...täähän on jännää .aika kova homma hei.
ANSSI KELA keskustelee meitin kanssa! mä näin kukkaisrockin keikan, se oli aika hyvä mutta mulla oli huono paikka. tuu anssi
useemmin tre:n etelä puolelle,me tykätään sustapakko
sörkkiä näitä naamoja joka paikkaan.ne on loistavia ja tää on paras

mitäh?
mimmi 10.10.2001 20:32 Joo...
Kyllähän nää sivut ihan käyvät on...:)
Toi on makee toi kansikuva...Pitäis ruveta
käymään ehkä useemmin...
(positiivista palautetta:))

Heidi
Valtsu 10.10.2001 22:35 asun ruotsissa ja kun mä olin käymässä suomessa heinäkuusa 2001 mikan faijan bmw oli radiossa ja se oli niin hyvää ( anteeks mun huono suomea ) että mä ostin koko levyn, i`ll express myself in english instead : it was the best album i`ve ever listened to! mä ymärrän kaikki textit mutta mulla on suuria vaikeuksia when i have to speak and write in mun oman äidinkieli. anssin textit ovat koskkettava ja mahtavia!

Roux 17.3.2002 0:09 Kerta kaikkiaan kaunis kokonaisuus tämä sivusto!

Mörriiiiiii!!!!

------------------------------------
(¯`·.†.·¨Rouksi¨·._.·¨·._.·¨·._.·´¯)
Visit: anssikela.wmhost.net
keva 17.3.2002 0:26 Ei saa kiusia Mörriä, hän oli tuolloin niin nuori ja kokematon=)
´Hullu saa olla mutta tyhmä ei´
Roux 17.3.2002 10:01 Ei saa kiusia Mörriä, hän oli tuolloin niin nuori ja kokematon=)

No eipä tuosta nyt ole kuin vajaat puoli vuotta... =)
Mörri 17.3.2002 10:06 Olikos tämä nyt IHAN pakko kaivaa esille... juuri masennuin Kimin ja Mikan keskeytyksistä ja luulin että täällä tulisi paremmalle tuulelle

~Kaaokseni on hallinnassa~
Roux 17.3.2002 10:11 No minä en edes katsonut kuin vormuloiden startin ja kuulin vasta nyt Mörrin suusta että finnit ovat keskeyttäneet.

Anteeksi, Mörri.
Mörri 17.3.2002 10:14 Heh, ei haittaa
Jos kuulin oikein niin Salo jatkaa sittenkin.

~Kaaokseni on hallinnassa~