Forum 2001-2002

MakeHa 12.10.2001 6:57 BMW Terve vaan Anssi & kaikki muutkin. Ilmeisesti kukaan ei näillä uusilla eikä vanhoilla sivuilla ole tätä vielä kysynyt, joten päätin yrittää olla ensimmäinen... Kaikki aina kysyy että millä Bemarilla siinä videossa ajetaan, vaikka vastaus on ilmeinen. Minun päätäni sen sijaan on vaivannut jo liki vuoden, eli siis sen ajan minkä olen MFBMW-sinkun omistanut, notta minkä punaisen auton etupenkillä Anssi istuu sen sinkun pahvikotelon kansikuvissa? Ei vaikuta BMW:ltä? Etupäässä vastausta odotan Anssilta itseltään, koska hän sen kai parhaiten tietää, mutta jos olet 100 % varma vastauksesta, niin voithan juuri sinäkin sen kertoa. Ja olisi kiva saada jotain tietoa kys. auton mallista ja iästä eikä vain tyyliin: no sehän on vanha lada... Ovenkahva näyttää NIIIIN paljon Volvolta, mutta onko se se? Ja vielä Anssille: Mikään muu artisti/yhtye ei ole vielä aiheuttanut minun kohdallani sellaista efektiä kuin sinä. Kuultuani MFBMW:n viime syksynä radiosta ensimmäisen kerran, ryntäsin samalta istumalta levykauppaan ruinaamaan lisätietoa, levyä tahi sinkkua ja eikös ne bemusinkun lyöneet kouraan. Maaliskuussa puolestaan kuulin Mafialta, että levyäkin ollaan pukkaamassa ulos(kuulin jopa muutaman siinä vaiheessa uuden biisin), ja taas levykauppaan, ja suureksi yllätyksekseni sainkin todeta ostaneeni uunituoreen levysi, joka sitten muutaman kuukauden soikin tauotta sekä kotona että autossa (ja soi muuten vieläkin, tosin ei enää ihan tauotta, mutta soitossa levy silti on). Keikallakin olen jopa käynyt (yhdellä, hui!), mutta fiilis oli sen verran uskomaton (Katuman lava elokuussa, eturivi, minä olin se joka heilutti kameraa koko ajan ), että pakko on tulla joskus uudestaankin... Joten suuri kiitos sinulle ja taustajoukoillesi! Hyvää syksyn jatkoa Anssille ja kaikille muillekin! Markku P.S. Seurueemme tytöiltä Antille terveisiä, ihastuivat kovin, jouduin ottamaan varmaan rullallisen kuvia basistista!!!
Anssi Kela 12.10.2001 19:06 Kuvaussessiossa käytössämme ollut ajopeli oli Jaguar. En muista mallia, 80-luvulta kaiketi. Levy-yhtiö oli hoitanut auton kaupasta koeajoon kuvauspäiväksi. Sillä sitten ajettiinkin viitisensataa kilometriä ympäri läntistä uuttamaata. Samaisen auton konepelti näkyy Kaksi sisarta -sinkun kannessa. (Samaa kuvaa mutta ilman autoa on muuten käytetty tällä foorumilla tuossa yläpuolella.)

saara 12.10.2001 20:19 kyseisen kuvan olen piirtäny 13 kertaa aikapaljon vai
yhen annoin sulle Anssi ( siinä oli toinenkin kuva susta ) ja siitä kuvasta tuli oikeen suosittu siilä oon luvannu piirtää sen jo kahelle tytölle ja oon tekemässä siitä 50-115 cm kokosta kuvaa