Lyhyt interludi talvisella kadulla

| Tagit: | Aiheet: Tarkkailu | Kirjoittaja:

Seison porttikongin edessä. Kukkakimppua kantava, huolitellusti pukeutunut rouva kopistelee korkokengissään kohti, samalla puolella katua. Viiden metrin päässä hän kuitenkin äkkiä pysähtyy kesken askeleen ja jähmettyy tuijottamaan minua. Varovasti, kuin olisi nähnyt vaarallisen petoeläimen, nainen vaihtaa suuntaa ja ryhtyy hivuttautumaan hiipivin askelin kadun toiselle puolelle, pälyillen edelleen epäluuloisesti minuun. Hän alkaa mutista ääneen: ”Onks toi se nainen? Voiks toi olla se nainen?” Nyt hän on jo kadun toisella puolella, suoraan minua vastapäätä. Nainen korottaa ääntään ja huutaa: ”Onks toi se nainen, jota saa härnäillä huume- ja seksiongelmilla ihan vapaasti? Nimittäin Suomessa saa härnäillä huume- ja seksiongelmilla ihan vapaasti!” Rouva ojentaa kukkapuketin ja osoittaa sillä minua syyttävästi: ”Onks toi SE nainen?”

 

Kommentit

 1. Voisitko päivittää kuvasi. Näytätkö nykyään naiselta.

  Kohta seiska uutisoi: ”anssi kelaa luultiin jeesuks..naiseksi!”

 2. Voi ei, tuollainen laittaa oman sukupuoli-identiteetin varmasti hetkeksi sekaisin..

  Aloin muuten heti miettimään, että kehen naiseen tämä Rouva teikäläisen sekoitti… Kuka on SE nainen Suomessa jota saa kyseisillä ongelmilla härnätä? Ja miten ihmeessä sitä voi ihmistä härnätä ongelmilla? Tämä postaus jätti selkeästi turhan monta avointa kysymystä, tai sitten nyt on viikonloppu.
  Joko tai.

 3. Tuon voisi ottaa merkkinä siitä että on syytä leikata hiukset. =D

  Vaikka vakavasti ottaen, muakin on joskus luultu pojaksi/mieheksi (lähinnä siksi koska mulla on yleensä lyhyetkö hiukset enkä meikkaa), eikä se kyllä siinä tilanteessa hirveästi naurata, tai paranna itsetuntoa.

 4. Eisaakiroilla. Anssionnainen ja sillä säästi.

 5. Hahaaa!! Arvaa vaan miltä tuntuu joskus olla nainen ja puketua naisellisisesti?! Silloin ei kyl ukot vaihda kadun puolta, vaan iskevät saman tien kiinni ehdotuksineen. .. PS Ei ylilyöntiä, mut jos esim. yksin venttaan taxia. Ei kiv a. Kasvata hiuksia lisää!!!! Mä vedän farkkuja jalkaan 😉

 6. Kannattais varmaan hiusten ohessa kasvattaa viiksiä ja partaa.

 7. Minullahan on tällä hetkellä viikset ja parta – koko hoito. Aikuinen mies -kirjoitukseni kommenttiraidallahan minun todettiiin näyttävän terroristilta.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.