Studiopääsiäinen

| Aiheet: Musiikki | Kirjoittaja:

Tarkkaavaisimmat lukijat ovat varmaankin panneet merkille, että tämä blogi on jo joitakin päiviä lojunut täydellisessä pysähtyneisyyden tilassa. Syynä on se, että allekirjoittanut on yhtyeineen rehkinyt viime perjantaista lähtien aamusta iltaan studiolla, neljännen albumini äänityksissä. Levyjen tekeminen on sen verran työlästä puuhaa, ettei soiton ja laulun lomassa ole jäänyt aikaa bloggaamiseen.

Mitä siellä studiolla on sitten saatu aikaiseksi? utelias lukija saattaisi aivan oikeutetusti tässä kohtaa kysäistä. Tässä huippukohdat tähän mennessä tapahtuneesta:

♠ On käyty keskusteluja skientologiasta sekä Ray Kurzweilin visioista. Näiden pohjalta on todettu Ray Kurzweililla ja Tom Cruisella menevän todella lujaa.

♠ On nautiskeltu PizzaTaxin antimista.

♠ On pohdittu rock-tähteyden perimmäistä luonnetta ja päädytty esittämään, että on lähes mahdotonta olla uskottavasti rock jos joutuu lavalle päästäkseen kävelemään yleisön läpi. (Ammattipiireissä tätä kutsutaan amok-juoksuksi.)

♠ On maisteltu studion juoma-automaatista saatavia kuumia juomia. Kaakaoitakin saa peräti kahta erilaista!

♠ On muisteltu sitä, kun kyseisen studion nurkista joskus löydettiin T.T. Oksalan käyttämät sukat. Tämä kirvoitti hyytävän vision tulevaisuuden arkeologeista kaivamassa studion sedimenteistä esiin T.T.:n teen tahrimaa TNT -t-paitaa (tämä sanarimpsu on hauska sanoa ääneen).

♠ On puntaroitu mahdollisuutta käyttää pumppuhaulikkoa perkussioinstrumenttina.

♠ On kuultu tarina miehestä, joka osti Ervastin antikvariaatista Papillonin yli 50 kertaa.

♠ On räätälöity työn alla olevista kappaleista rinnakkaislibrettoa: pienillä muutoksilla tekstien maailma muuttuu yllättävänkin hapokkaaksi.

♠ On tehty albumia, jonka on todettu yltävän kevyesti Anssi Kelan viiden parhaan levyn joukkoon.

Studiokuvat

Kuvat: Olli-Pekka Komonen

Kommentit

 1. Toi kuvakollaasi on hienosti tehty, osaat näköjään photoshopin perusteet.

  Missä studio sijaitsee ja maksaako levy-yhtiösi studion vuokran?

 2. Photoshopia osaan käyttää erittäin auttavasti – minulta ei siis välttämättä kannata kysellä hyviä kuvankäsittelyvinkkejä. Nuo ”polaroidit” syntyvät eri kätevästi Poladroid-nimisen ilmaisohjelman avulla.

  Studio on Finnvox Helsingin Pitäjänmäellä. Levy-yhtiö maksaa levynteon viulut, se on tavallaan heidän hommansa.

 3. mikkosten maailma lopettaa!

  Anssin maailmaa tilalle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  P:S tuliko joku hikinen nöre kuvaa sua siihe sun levyprojektiin???

 4. Kuvia oli vain kourallinen ja Saara ei nähtävästi viihtynyt linssin edessä. Hänet voi hieman tarkemmin syynäämällä kuitenkin bongata yhdestä noista yllä olevista kuvista.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.