Arvonta

| Tagit: , | Aiheet: Jumittelu, Musiikki | Kirjoittaja:

Tämä on Jumittelua-blogin sadas postaus. Päätin juhlistaa rajapyykin ylitystä järjestämällä arvonnan kaikkien lukijoitteni kesken: palkintoina jaan kymmenen kappaletta uutta Aamu-singleäni omistuskirjoituksilla varustettuna. Tämä on tavalliselle musiikinkuuntelijalle muikea tilaisuus, sillä kyseistä singleä ei voi ostaa kaupasta – sitä on painettu ainoastaan promootiotarkoituksiin. Ilmassa on siis pienen keräilyharvinaisuuden tuntua.

Osallistuaksesi arvontaan toimi näin: lähetä sähköpostiviesti otsikolla ”Arvonta” osoitteeseen jumittelua01(@-merkki)gmail.com. Laita viestiin nimesi, osoitteesi sekä maininta, jos haluat singlen omistettavan jollekin muulle kuin itsellesi (tai lempinimellesi tms.). Sähköposteja otetaan vastaan viikon ajan, eli 8.7. klo 20 asti. Sen jälkeen arpa ratkaisee kaikkien osallistuneiden keskuudesta kymmenen onnekasta voittajaa.

Nyt kannattaa osallistua. Tämä on vähän kuin lottoa – mutta jännempää!

Sinkkuläjä

Katsele video kappaleen äänityksistä täältä.

Kommentit

 1. Ja heti tuli osallistuttua! 🙂 Toivottavasti onni potkis tällä kertaa..

 2. Heh, hauska idea tosiaan. Kävispä nyt parempi munkki, kun aikanaan Kosketuksessa -konsertin arvonnassa. Kyllä ketutti, ettei päässyt mukaan, varsinkin kun näki ja kuuli lopputuloksen…

 3. Tuli vielä mieleen mainita, että osallistujien nimistä ja osoitteista ei olla keräämässä minkäänlaista rekisteriä. Kaikki viestit tuhotaan arvonnan jälkeen, joten antamianne tietoja ei tulla myöhemmin käyttämään epämääräisiin tarkoituksiin – tämä ei ole levy-yhtiön katala juoni. Arvontaan voi siis osallistua tyynin ja luottavaisin mielin.

 4. Jännitystä elämään arvonnan muodossa! Peukut ja varpaat pystyssä jään odottelemaan!!

 5. Fiksu idea. Tälläisiä pitäisi olla enemmänkin. Tietysti toivon tuuriakin itselleni.;))

 6. Makeetaa!! Kun vielä onni potkis ja KUNNOLLA!!!

 7. Ihan mielettömän hieno tuo Aamu-kappale!!! Toivottavasti samanlaista herkkua on luvassa jatkossakin. No, miksipä ei olisi! =)

 8. Upeeta , ihanaa tää arvonta voi kun mie voittaisin yhden noista levyistä:)

 9. Nerokas juttu tää arvonta!
  Haluun yhden!!! 🙂

 10. Kesää!
  Ihan pakko yrittää ,kiva arvonta:)

 11. Kävin juuri kurkkaamassa arvontaan osallistuneiden sähköposteja ja panin merkille, että moni yläpuolella kommentoinut innostunut kilpailija ei itse asiassa ole ottanut osaa arvontaan. Eli lukekaapa nuo annetut ohjeet vielä hieman huolellisemmin – kommentointi tähän ketjuun ei vielä riitä osallistumiseksi.

  Sähköposteja on joka tapauksessa kertynyt mukavasti. Vastausaikaahan on vielä tähän iltaan asti, julistan voittajat huomenaamulla.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.