Kommentit

  1. Ikävä tilapäinen lukihäiriö 🙂 Itse pidän kyllä esiintyviä taitelijoita selvästi keskivertoa älykkäämpinä yksilöinä! Kaikki eivät kykene luovaan työhön eikä se ”uravalinta” varmasti ole helppo. Kovin moni ns. tavis ei vain tunnu juuri arvostavan taiteellista työtä ainakaan minun lähipiirissäni. Keikkoja odotellessa … 🙂

  2. Kiitos hyvistä nauruista! Artistivitsit uppoaa just nyt erityisen hyvin. Keskivertoartistit ovat varmasti älykkäitä ja kaikin puolin ihania, mutta ah niin loputtomasti hermoja koettelevia.

  3. 🙂 Keskivertoartisteista en tiedä, mutta keskivertolauluntekijät vaikuttanevat fiksuilta siksi, että he saattavat käyttää käsittämättömän pitkiä aikoja yllättävänkin lyhyiden tekstinpätkien raapusteluun, minkä jälkeen ihmiset muodostavat mielikuvansa paljolti niiden perusteella 🙂

  4. Uutena blogilukijana ilahduin tästä postauksesta kovasti. Ensiksikin se oli mitä mainiointa tilannekomiikkaa. Toiseksi tulin hyvälle mielelle, että joku muukin lukee tekstejä väärin. Minä luen koko ajan. En ole artisti, autisti enkä keskivertoa älykkäämpikään. Kai.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.