Kommentit

 1. Laitetaanko hedelmät yhtä aikaa suuhun, vaiko vuorotellen? Entä jos omena on oikeassa ja banaani vasemmassa kädessä – muuttuuko lopputulos?

 2. Minä teen niin, että haukkaan ensin banaania ja heti perään omenaa. Pointti on nimenomaan se, että molempia mäystetään samaan aikaan.

  Hedelmien vaihtaminen eri käsiin kuulostaa todella radikaalilta idealta: menee jo cross kitchenin puolelle. Voihan sitäkin tietysti kokeilla, mutta en mene takuuseen, että salaatti olisi yhtä maukas kuin tuon reseptini mukaan laadittu.

 3. Entä jos on allerginen tuoreelle omenalle? Olisiko vaihtoehtoja?

 4. Olen utelias: Mikä tekee yllä mainitusta ruoasta salaatin? Se, että ainekset menevät sekaisin vasta suussa, ei tehne ruoasta vielä salaattia.

 5. Naulan kantaan, a9800362! Salaatti on vakava asia.

 6. Kuulostaa hienolta! mutta..

  Sama ongelma kuin nm. ”pomona”. Lievä allergisuus tuoreelle omenalle. Harmittaa vietävästi näin syksyisin, kun olisi omenaa enemmän kuin laki sallii. Tulee hieman vaivaantunut olo sekä huono omatunto kun näkee omenapuiden omenoiden vain pilaantuvan!!!!

  Toisaalta jos ei olisi muuta ruokaa jäljellä kuin omenaa niin varmasti maistuisi vaikka olisikin vähän allerginen… 🙂

 7. Nam, on varmaan hyvää! Minun yksi tuttava ottaa melko paljon alkoa ja resepti on hänelläkin jokseenkin sama eri aineksilla vaan..toisesta kädestä huikka sitä alkoa ja toisesta huikka ”landrinkia”.En kyllä ole tietoinen, että kumpi on kummassa kädessä. Tätä reseptiä en kyllä välttämättä menisi suosittelemaan kenellekkään!

 8. Entä jos on vasenkätinen? Itselleni banaani vasemmassa ja omppu oikeassa tuntuu paljon luonnollisemmalta vaihtoehdolta.

 9. En ole itse uskaltanut kokeilla käsien vaihtamista, mutta veikkaan, että tulee ihan eri makuista!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.