Perfect Strangers

| Aiheet: Musiikki | Kirjoittaja:

Kuva: Jukka Lintinen/YLE
Kuva: Jukka Lintinen/YLE

Tänä iltana on jälleen aihetta virittäytyä tv-vastaanottimien ääreen. Taannoinen hard rockin merkeissä tapahtunut esiintymisemme TV2:n Haaveiden illassa jäi harmillisesti torsoksi, kun nauhoittamastamme neljästä kappaleesta vain kolme mahtui itse ohjelmaan. Tänään sarjasta kuitenkin esitetään koostejakso, jossa tuo rannalle jäänyt kappale – Deep Purplen Perfect Strangers – pääsee lopulta ruutuun.

Pidin klassikkokappaleen versiointiamme varsin onnistuneena, joten tervehdin ilolla tietoa sen esittämisestä. Jo pelkästään introssa kuultava Lenni-Kallen urkusoundi antaa painavan syyn asettua illalla television juureen.

Ohjelma on nähtävissä TV2:lla siis tänä iltana klo 20.30. Mikäli lähetys kuitenkin jostain syystä lipsahtaa verkkokalvojen ohi, niin sen uusinta esitetään heti huomenna, klo 17.00.

Kommentit

 1. Jokohan kohta lähestytään kommenttia nro 1000…? 😛

 2. Voin paljastaa sen verran, että kommenteissa mennään viidensadan ja tuhannen välillä – tämän enempää väliaikatietoja minulta ei heru. Kyllä se sitten taas jollekin napsahtaa. Palkintoa en ole vielä päättänyt.

 3. Hehe, täällä sitä vaan roikutaan tietokoneen äärellä yötä myöten! Seuraava ei liity juuri tähän blogimerkintään mutta sanonpa kuitenkin; Watchmen-merkinnässä (”Näin pääsi käymään”) oli ehkä parhaat oharit pitkään aikaan 🙂

 4. En ymmärrä miten nuo ohjelmat ja niiden uusinnat menee multa aina ohi! 🙁

 5. Hyvä Anssi! Kovaa menoa Bostonissa!

  Oliko toi 100 % live? Tuliko uusintaottoja virheiden takia?

 6. Rabies:
  Perfect Strangers on nähtävissä täällä, biisi alkaa kohdassa 3:35:
  http://areena.yle.fi/video/304423

  Gates of Babylon, Knockin At Your Backdoor ja Stargazer ovat puolestaan katsottavissa täällä:
  http://areena.yle.fi/video/287960

  Viljami:
  Kaikki ylläoleva on ihan ehtaa liveä. Jokainen biisi soitettiin kahteen tai kolmeen kertaan, lähinnä siksi, ettemme olleet ehtineet harjoitella riittävästi. Kaikissa tapauksissa viimeinen otto oli aina se jota käytettiin.

 7. Upea esitys kokonaisuudessaan kun Areenasta tsiigailin…
  Harmi vain että bassot oli kuin nollassa.

 8. Kiitos kiitos. 🙂 Perfect Strangers oli loppuun asti upea! Telkusta katottuna olisi tietenkin ollut vielä parempi, mutta aina ei voi kaikkea saada. Lisää tällaisia ohjelmia (jotka ehkä saatan nähdäkin). 😉

 9. Loistoversjuun!

  Marrylle kommentiksi että katsoin itsekin areenasta ja bassot toimivat itselläni oikein hyvin kun liitin hyvät kuulokkeet läppärin kuulokeliitäntään. Vika saattaa olla siis kaiuttimissasi 🙂

 10. Antille:
  Hassua, yleensä näissä mun Kosseissa on bassotoisto ihan kiitettävä…
  Kai sitä basistina haluaa aina sen basson sieltä erottuvan oikein kunnolla.

 11. Hyvä oli bändin esitys kokonaisuudessaan, miten hienosti alkuperäisille sovituksille uskollisesti ne biisit läpikäytiinkään. Nuo kappaleethan ovat itsessään jo melkoisia teoksia,klassikoita…olen pannut jo hyvänaikaa merkille että Anssi on melkoinen multi-instrumentalisti (tämä ei ole vain kehua,totean vain faktan).. aasinsiltana tästä pääsenkin nostalgisoimaan miten hyvää musiikkia ennen tehtiinkään..ja muistan myös kun tuo purplen comeback-levy ilmestyi…Oli muitakin..Ken Hensley..Onko Anssille tuttuja hänen kappaleistaan joku Send me an angel Blackfootille tai esim jotkut aiempien vuosien Illusion, the dance tai free me Heepille?Rikasta sävelsampoa osoittavat… Entä mitä mieltä olet Ritchien nykyisestä Blackmores nightista? …..joo-o, nyt unta en vain saa..

 12. Ken Hensleyn tuotanto ei ole tuttua. Uriah Heepia en ole koskaan kunnolla kuunnellut, jostain syystä se ei ole erityisemmin innostanut. Ehkä penseyteni juontaa juurensa siihen, että aikanaan ensimmäinen biisi jonka yhtyeeltä kuulin oli Bird of Prey – jossa on melko humoristinen laulusuorite. Tuon jälkeen bändiä on ollut vaikeaa kuunnella vakavalla naamalla.

  Blackmore’s Night on myös mennyt ohi. Muutaman biisin olen tsekannut YouTubesta, herättivät lähinnä kummastusta.

 13. Tunnen tarvetta kirjoittaa jotakin. Tuo kyseinen kappale jonka mainitset on alunalkujaan lähtöisin heidän toiselta Salisbury nimiseltä älpeeltä vm 71. Sieltä löytyy mielenkiintoinen 17 minuutin nimibiisi, jossa 26 henkinen orkesteri tms. Merkittävin laulu on kuitenkin tuttu Lady in black, joka nousi uudelleen jättihitiksi saksassa & keski-euroopassa 1977, voittaen euroopan arvostetuimman Golden lion-palkinnon ja viettäen 13 viikkoa listaykkösenä parin muun samanaikaisen heidän hittisinglensä seurana. Reichin pojat laulavat tätä vieläkin kouluissaan musiikkiopin kirjoistaan. 40-50 miljoonaa levyäköhän oli heidän kokonaismyyntinsä kaikenkaikkiaan..Resistance is futale:)

  Blackmore on nyt päässyt tekemään sitä mistä on aina haaveillutkin ja josta on kaikuja kuulunut kautta koko uransa.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.