Radiomainos

| Tagit: | Aiheet: Musiikki | Kirjoittaja:

Tänään kannattaa virittäytyä Radio Helsingin taajuudelle (88.6 MHz) klo 18 alkaen. Olen Lasse Kurjen vieraana keskustelemassa kahden tunnin ajan lauluntekemisen hienouksista. Ohjelmassa kuullaan myös uusia kappaleita tulevalta levyltä.

Mikäli satut sijaitsemaan Radio Helsingin kuuluvuusalueen ulkopuolella, niin netin kautta ohjelmaa voi kuunnella täällä.

Kommentit

 1. Moi Anssi,

  oletko sattumalta kuullut Radio Helsingiltä uutta Kauppakeskus Ruoholahden mainosta? Kuulostaa jotenkin hämmentävästi tutulta — itse asiassa ensimmäisen kerran sen kuullessani luulin kyseessä olevan uuden Kela-singlen, jossa hienosti käsitellään nykysuomalaista kulutusyhteiskuntaa. Ei ollutkaan.

  (Saatte vapaan mandaatin keskustella asiasta tänäisessä Rakkaudesta-ohjelmassa.)

 2. Sama juttu, kuulin sen itsekin tänään ja jollei mainoksessa olis ollut sanoja olisin pistänyt biisin pätkän Anssin piikkiin.

 3. Olipas hyviä kappaleita ja kivasti sälätietoa! Huonomminkin olisi pari tuntia voinut viettää!

 4. Olisiko tuonkin ohjelmatiedon voinut julkaista VÄHÄN aikaisemmin kuin samana aamuna? Vai aamullako on soitettu, että tulepas tänä iltana ohjelmaan???

  Ikävä lukea se illalla yhdeksältä kun on kuudelta tullut töistä ja ollut koko ohjelman ajan kotona, mutta avannut netin liian myöhään!

 5. Joo, hyvä ohjelma. Loukussa kuulosti erittäin hyvältä.

 6. Argh:
  Haastattelusta sovittiin sunnuntaina ja hoksasin tosiaan vasta tänä aamuna laittaa informaatiota näkösälle. Olen hidas.

  Eivätkös työpaikat ole juuri netissä roikkumista varten?

  Frank ja Anne:
  Kuulin tuon mainoksen pariinkin kertaan studiolla ollessani, siitä oli puhetta lähetyksessäkin. Olimme Lassen kanssa yhtä mieltä siitä, että mainos kuulostaa pikemminkin Edu Kettuselta tai Mambalta kuin minulta.

  (Nyt odotellaan sitä, joka sanoo ensimmäisenä, että Edu Kettuselta ja Mambaltahan minäkin kuulostan.)

 7. Kiitos vinkistä! Alkuperäinen juttu kun meni ohi työvuoron takia!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.