Avustajaksi videoon!

| Aiheet: Internet | Kirjoittaja:

Miten sydämet toimii? -kappaleeseen kuvataan ensi keskiviikkona (17.4.) video. Tarvitsen muutaman kymmenen ihmisen lössin esittämään yleisöä. Löytyisikö vapaaehtoisia?

Kuvauspaikkana on On The Rocks -baari Helsingissä. Avustajat tarvittaisiin paikalle aamupäivällä klo 10. Osa porukasta olisi vapaa lähtemään klo 12 jälkeen, mutta pientä joukkoa tarvittaisiin myös illemmalla esittämään baarin asiakkaita. Avustajien työtehtävänä on lähinnä jorata kappaleen tahtiin. Kamera tulee kuvaamaan paljon lavalta päin yleisön suuntaan, joten rooli on tärkeä.

Koska videon tapahtumat sijoittuvat baariin, niin avustajien tulisi olla 18 vuotta täyttäneitä. Tehtävästä ei makseta palkkiota, mutta kokemuksesta tulee varmasti hauska.

Pyytäisin lähettämään sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen info@anssikela.com. Kiitos!

Kommentit

 1. Täälä olis mielettömän lihava,biletystä osaava Anssi Kela fani valmiina.Mikään aika ei ole este

 2. Olisi kokemus tämäkin eli video.

 3. Milloinkas kuvaukset ovat? Ilmoittaudun, jos kuvaukset ovat 5.6 jälkeen.

 4. ups, ei mitään, tuollahan se lukeekin.

 5. Moikka,

  Tulisin mielelläni! Tykkään paljon myös tästä biisistä 🙂

  Terkuin Merje

 6. Hei
  Laitoin ilmoittautmisviestin tuonne sähköpostiin jo eilen. Kai siitä tulee vastausta takaisin, vaikkei olisi mukaan mahtunutkaan ? Olisi nimittäin kiva teitää kuinka kävi 🙂
  T.Viivi

 7. 🙂 uusi iloinen erillainen kokemus olisi 🙂

 8. Osaan jorata aika hyvin 😀 Tää juttu olis kiva lisä meizin hullutuksiin!

 9. Hei Anssi Kela, huomasin mielenkiintoisen otsikon: Anssi Kela wants you! Jos haluat tulla ikuistetuksi osaksi Anssin saagaa, tilaisuutesi on koittanut. Otsikko herätti mielenkiintoni, sillä olen kirjoittanut ja kuvittanut Petteri ” Petu ” Nummelin – saagan, ja joka materiaali on tällä hetkellä mm. näyttelijä Aku Hirviniemen luettavana. Kevään Putouksessa esiintyi nimittäin sketsihahmo Samppa Linna. Samankaltainen sketsihahmo Samppa Linna esiintyy myös Petteri ” Petu ” Nummelin – saagassa. Tulen mielelläni avustamaan sinua videollesi; Miten sydämet toimii. Mutta vain siinä tapauksessa, että huolit mukaan 45 – vuotiaan, siviiliammatiltaan ei niinkään suuririntaisen, mutta silti rupsahtelemaan alkaneen sairaanhoitajan. P.S. Jokunen suonikohjukin löytyy varmasti, joihin eivät pure mitkään lääkkeetkään. 🙂

 10. mitä tohon ilmottautumiseen pitänee kirjottaa? 🙂

 11. Hei oma 🙂 Kaunis ja nöyrä kiitokseni sinulle, mikäli kommenttisi oli tarkoitettu minulle. Aika voimakas tuo spedeen vertaaminen, mutta olin myönteisesti yllättynyt ja hämmästynyt. Speden loistava huumorin kukkanen oli ajatonta ja on kestänyt kulumatta ainakin 40 vuotta, kuten kestävät aidot Leviksen farkut. 🙂 P.S. Rinnat kuin pesäpalloräpylät 🙂

 12. Tuossa ilmoituksessa lukee että ilmoittautumiset tuohon s.postiin niin miksi te tänne kirjoitatte? Ps,Anssi Kela,ihanaa että pääsen mukaan 🙂

 13. Hei Virpi Hyytiäinen 🙂 Vastaus kysymykseesi. Kirjoitin tähän kommenttikenttään sen takia, koska gmail – sähköpostini ilmoitti, ettei info@anssikela.com – osoitetta ole olemassa.

 14. Tuleeko tuolta nyt sitten joku vahvistus että pääsikö mukaan vai ei? Ei viitti turhanpäiten lähteä Rocksin ovelle huomenna ihmettelemään että aukeaako ovi…

 15. Jos olet ilmoittautunut tähän aamuun mennessä, niin kyllä tuotantotiimistä olisi pitänyt tulla vahvistusviestiä. Käsittääkseni ketään paikalle saapunutta ei kuitenkaan käännytetä pois. Ilmoittautuminen oli vain sitä varten, että olisi ennakkoon joku käsitys ihmisten määrästä. Kyseessä ei siis ollut mikään sellainen hakemus, jossa toiset hyväksytään ja toiset hylätään.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.