Ennakkokuuntelu myös netissä

| Tagit: , | Aiheet: Internet, Musiikki | Kirjoittaja:

Helsingin Semifinal-klubissa järjestetään ensi maanantaina klo 18.00 Aukio-albumini ennakkokuuntelutilaisuus, johon kaikki yli 18-vuotiaat blogini lukijat ovat sydämellisesti tervetulleita. (Mikäli tämä uutiskranaatti on livahtanut aikaisemmin silmiesi ohi, niin tarkemmat tiedothan ovat edelleen luettavissa täällä.)

Monet teistä kuitenkin kommentoivat olevansa estyneitä osallistumaan, joko liian alhaisen iän tai liian haastavan logistiikan vuoksi. Keski-ikäinen mies esitti kommentissaan ratkaisuksi tilaisuuden esittämistä netissä. Tartuin heti mainioon ajatukseen, ja nyt hanke on vihdoin saatu säädettyä siihen vaiheeseen, että voin kertoa iloisen uutisen:

Aukion ennakkokuuntelua ja sitä seuraavaa haastatteluani voi seurata myös netissä, livenä tässä blogissa. Suora lähetys Semifinalista alkaa tällä paikalla maanantaina 31.8. klo 18.15.

Nyt on siis mahdollista osallistua tapahtumaan vaikkei fyysisesti pääsisikään paikalle – jos tämä ei ole mahtavaa, niin mikä sitten on? Mahdollisuus nettiseurantaan ei kuitenkaan ole pääkaupunkiseudun asukeille mikään tekosyy jäädä kotiin: Semifinalin tunnelma kannattaa ehdottomasti tulla aistimaan paikan päälle. Fyysisesti Semifinaliin saapuvien kesken suoritetaan myös arvonta, jossa onnekkaimmat voivat voittaa uuden albumin itselleen. Aika ässää, vai mitä?

Streaming-palvelun tulee maanantaina meille tarjoamaan Floobs.

Kommentit

 1. Kyllä, hienoa! Toivottavasti laatu on myös sitä luokkaa, että tarinan kuulisi hyvin!

 2. Vau. Nyt tiedän, miltä tuntuisi elää tulevaisuudessa! :]

 3. Kiva juttu tuo arvonta! Kuinka monta albumia siellä sitten arvotaan?

 4. Sanoisin, että Anssilta on ollut erittäin hieno oivallus perustaa tällainen Jumittelua-blogi. Albumintekoprosessista ym. musiikintekemisestä ja muustakin lukija ja kuulija tietää nyt ainakin jotain, lisäksi Anssi osaa kirjoittaa mestarillisella (=monesti ihan hykerryttävällä) tavallaan tekemisistään. Varsinaisella Forumilla on keikkojen ja albumien ilmestymisen välillä ollut yleensä melko hiljaista, mutta tämä blogijuttu videopätkineen ja youtube-linkkeineen ym. pitää kiinnostusta yllä. Blogijututhan ovat kaikkialla nyt tätä päivää. Varmaan on tullut paljon uusia Anssin uran ja musiikin seuraajia, todisteita tästä on saanut lukea blogikommenteista. Sorsa-kirjankin on joku mattimyöhäinen ostanut. Tietääkö kukaan, onko jollakin muulla artistilla tällaista systeemiä, minä en tiedä, kun en seuraa muiden muusikoiden sivuja.

 5. Aivan tajuttoman mahtava homma! Hienoa että tuollanen striimaus onnistuu 🙂 Nyt sitten tulevaisuudessa vois saman tehdä itse keikan esittämisellekkin?

 6. Vaikken ole aiemmin mitään viestiä tänne jättänyt niin nyt kyllä täytyy sanoa, että aivan loistava idea ja kiitos 🙂

  Kehitys kehittyy… Jopa tässäkin tapaa, mutta kyllä se oikea keikka varmasti voittaa aina sohvaillan feat tietokone

 7. Kyllähän nettiä on hyödynnetty aiemminkin mutta ei näin laajasti yhden bändin tai levylaulajan toimesta. Näin hyvä palvelu maksaa itsensä takaisin myytyjen levyjen ja keikkalippujen muodossa.

  En olisi uskonut että innostun näin paljon tulevasta levystä saati vuosi sitten julkaistusta kirjasta.

 8. Ainiin! Ota, Anssi, kitara mukaan ja esitä kuuntelutuokion lopuks pari uutta biisiä (T: Aina kannattaa yrittää) 🙂

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.