Päivittämisen vaikeudesta

| Aiheet: Jumittelu | Kirjoittaja:

Olettekin luultavasti panneet merkille, että viime aikoina tämän blogin päivitystahti on ollut melko verkkainen. Tämä johtuu siitä, että toteutan tällä hetkellä yksityiselämäni puolella mittavaa projektia, joka nielee kaiken ylimääräisen aikani. Lisäksi on ollut työtehtäviä, joita on pitänyt hoitaa. Bloggaaminen on jäänyt tässä elämäntilanteessa jalkoihin, vuorokausissa on tuntunut olevan aikaisempaa vähemmän tunteja.

Tilanne jatkuu tällaisena vielä jonkin aikaa. Tunnelin päässä on kuitenkin jo valoa näkyvissä: eiköhän tässä ennen pitkää päästä taas jaarittelemaan joutavia entiseen malliin.

Kommentit

  1. Asia ok! Itsellänikin on usein sama ongelma, että aika ei millään tahdo riittää kaikkeen! Mistään muusta en ole huolissani kuin siitä, että Magnumin kiisseli jäähtyy nyt kyllä pahemman kerran jatko-osaa odotellessa! No, saahan sen aina lämmitettyä uudelleen mikrossa! 🙂

    Ja ensi sunnuntainahan on muuten yksi ylimääräinen tunti vuorokaudessa, kun siirrytään talviaikaan!

  2. joskus 24 h o liian vähän.

    kaikilla meillä on vuorokaudessa 24 h käytössä.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.