Veteen piirretty viiva

| Aiheet: Jumittelu | Kirjoittaja:

Kävelytin kahta lainakoiraa jäisellä kadulla ja yritin pitää itseni pystyasennossa. Koirilta puuttui konsensus yhteisestä suunnasta: toinen kiskoi vasemmalle, toinen oikealle – ja minä steppailin välissä koreografiaa, josta Jorma Uotinenkin olisi ollut ylpeä.

Risteyksessä oli mummo. Hän pyöri paikallaan kuin dervissi ja katseli eksyneen oloisena ympärilleen. Olin koirineni jo mummon kohdalla, kun hän äkkiä lopetti navigointinsa, pysäytti minut ja kysyi: ”Anteeksi, mutta osaisikohan rouva kertoa missä on Käpyläntie 6?”

Nyt hauras identiteettini horjuu veitsenterällä. Peiliinkatsomisen paikka.

Kommentit

 1. Tämä annettakoon kuitenkin vanhoille ihmisille anteeksi 🙂

  Mummot ovat hauskoja.

  Toivottavasti ei itsetuntoon kovin pahasti kolahtanut 🙂 Siellä on melko inhottava kävelykeli kun suola on tehnyt lumesta jonkinlaista ruskeaa mössöä. Pitäis lailla kieltää koko suolaus.

 2. Älä nyt tapauksen johdosta leikkauta komeita hiuksiasi. 🙂

 3. HOOHOHOHHOHOHHO!

  HIHIIHIH!

  PANISIN!

  Nyt alan kuvitella,miltä Anssin pakarat näyttävät 😛

 4. Huomasiko tuo mummo lopulta, että et olekaan oikeasti rouva? Vai luulikohan vaan, että sinulla on möreä ääni naiseksi?

  Minä olen kerran ollut kolmen koiran kanssa hihnoista kietoutuneena koivun ympäri.

 5. Uusi levy – uusi ulkomuoto! Oiva tilaisuus hiustenleikkuulle!

 6. Elähä ny tuosta nokkiis ota ko ei ne vanhat nii hyvin enää näekkää ni erehtyä voi 😀

 7. Älä välitä Anssi! : D Vanhuksilla usein tuppaa käymään noin. 😀 Itseasiassa, minun enoni luuli minua siskokseni.. Pitäisikö leikkauttaa hiukset myös?

 8. :DDDDD

  Ehkä kyseessä oli vitsi? Tai sitten aivan puhdas vahinko, itsekin tulee puhuttua välillä aivan mitä sattuu, useinmiten asiasta joka ei liity mitenkään mihinkään. Plus mummot on outoja.

 9. Tuossa tilanteesa ainakin minulle tulisi mieleen antta lainekoirat mummolle ja hymyillä kun hän luistele tiellä koirien kiskomana… Tosin tämä lienee jo eläinrääkkäystä…

 10. ”Vaikka me samalta näytetäänkin, niin Rouva hyvä, Te ette puhu nyt the Peilille…”

 11. Pitäisköhän Anssin ottaa punttisaliharjoittelu uudestaan harkintaan 🙂 Voimaharjoittelu on muutenkin hyvästä kaikille ja kaikenikäisille.

 12. Hauska 😀
  Mielessäni näen nuo tanssahtelu askeleet 😀

 13. Anssi on muistaakseni aiemmin postannut linkin, jossa esittelee vatsalihaksiaan ja ylävartaloaan.

  Ei sen tartte sen kuvan perusteella reenata.

  Jossakin täällä blogissa se kuva on.

 14. Oijoi! Sen kuvan jos ettis! On varmaan hieno! 🙂

 15. Sattuuhan sitä molemmin päin. Madeiralta palattiin kerran keskellä yötä, Espanjan lennonjohdon lakko näes ja aikataulut menivät ihan sekaisin. Konekin piti olla belgialainen ja miehistön sveitisläistä, mutta lentoemojen päivettyneestä habituksesta päätellen taisi kyllä olla päinvastoin.

  No, siinä yön kuhjassa emo sitten herätteli nukkuvia tiedustellakseen josko saisi olla jotain juotavaa tai syötävää. Mummo oli kieltämättä jokseenkin muumion näköinen ja niinpä emo herätteli häntä ”mister, mister, wake up!”. Naama venähti kymmenen senttiä kun muori kohotti kaaliaan ja lentotäti huomasi helmet kaulassa ja tajusi hivenen erehtyneensä sukupuolen määrityksessä…

 16. Ei mummotkaan niin hölmöjä ole, että ne kaikkia pitkähiuksisia rouviksi luulisi. Syynä on tietysti liian vähäinen parran ja viiksien kasvu. Ja ehkä myös hiukan liian söpöset hauvat.

 17. Päivän piristys! Tämä juttusi sai minut nauramaan vatsanpohjasta saakka. Hyvin kirjoitit ja ihana kun jaoit tän meidän kanssa. Annettakooon mummolle anteeksi.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.