Viesti mereltä

| Aiheet: Matkailu | Kirjoittaja:

Tämä postaus on ajastettu: tätä lukiessanne kynnän jäistä itämerta Viking Isabellalla, johon minut on yhtyeineni pestattu esiintymään muutamaksi päiväksi. En ole varma yltävätkö nettipiuhat Isabellalle. Jos eivät, niin seuraava postaus lienee luvassa vasta ensi maanantaina. Mikäli taas kaistaa löytyy, niin yritän raportoida tunnelmia hyiseltä mereltä.

Nämä laivakeikathan äänitetään ja julkaistaan tulevan singlekokoelman yhteydessä livelevynä. Konserttialbumin taltioiminen ruotsinlaivalla oli niin härski ajatus, että pakkohan sitä oli ryhtyä toteuttamaan. Hankkeen yllä riippuu vain varjona se, että olen parin päivän ajan potenut pientä flunssaa. Ei juuri mitään nuhaa kummempaa, mutta laulajalle nuha ei ole kovinkaan tervetullut vieras – semminkin näin äänitysten kynnyksellä. Hieman jännittääkin pystynkö tässä kuosissani suoriutumaan vokaalitehtävistä julkaisukelpoisella tavalla.

Pianhan se selviää. Palaan tähän ja muihinkin asioihin tuonnempana.