Girl talk -haaste

| Tagit: , | Aiheet: Jumittelu | Kirjoittaja:

Tajusin ruisleipää mutustaessani, että olen viime aikoina täydellisesti laiminlyönyt velvollisuuteni muoti- ja tyylibloggaajana. On siis aika palauttaa tämä blogi ruotuun ja vastata kuin mies monissa muissakin muotiblogeissa pyörivään Girl talk -haasteeseen.

1. Kuinka kauan tarvitset aamulla aikaa laittautumiseen?

Pukeutumiseen käytän 30 sekuntia. Jos edellispäivän vaatteet eivät jostain syystä ole käyttökelpoisia, niin silloin saattaa helposti mennä minuuttikin. Enpä taida tehdä aamuisin muita laittautumiseksi luokiteltavia asioita. Deodoranttia tietysti jynssään kainaloon, siihen menee ehkä kymmenisen sekuntia.

Normiaamuina tarvitsen siis laittautumisaikaa 40 sekuntia.

2. Tyttömäisin tapasi?

Laulan välillä aika korkealta. Tietysti tämä muotiblogin pitäminen on myös vähän tyttömäistä.

3. Lempihajuvetesi?

Niitä on niin monia ihania.

4. Monetko kengät omistat?

Kolmet: lenkkarit, maiharit ja juhlakengät. Minulla oli toisetkin lenkkarit, mutta astuin niillä viime syksynä kymmenen litran maaliämpäriin.

5. Käytkö kirpputoreilla?

En.

6. Ajatko isin ostamalla autolla?

Isäni kuoli 25 vuotta sitten.

Vastaus kysymykseen on siis ei.

7. Nauhoitatko Salatut Elämät?

Pakko myöntää, että tällainen optio ei ole käynyt edes mielessä. Yksi kaverini on tosin näytellyt Salkkareissa, saako siitä plussaa?

8. Päivittäiset kauneusrutiinisi?

Jos huomaan, että viikset ovat riistäytyneet liiaksi ylähuulen päälle, niin nyrhin niitä kynsisaksilla lyhyemmiksi. Raivaan samoilla saksilla myös silloin tällöin kulmakarvojani jos huomaan niiden päässeen rehottamaan. Nämä eivät ehkä kuitenkaan ole ihan jokapäiväisiä rutiineja.

Kauneusvinkki: Kulmakarvat ovat silloin liian pitkät, jos ne pystyy näkemään ilman peiliä.

9. Kuinka usein ostat uusia vaatteita?

Viimeksi muistan ostaneeni uuden vaatteen alkuvuodesta 2008. Olin saanut joululahjaksi villapaidan, josta pidin melkoisesti. Joitakin viikkoja paitaa käytettyäni päätin pestä sen pesukoneessa. Voitte vain kuvitella yllätykseni, kun löysin pesuohjelman loputtua koneen pohjalta villapaidan asemesta patakintaan. Kävin vähin äänin ostamassa uuden, täsmälleen samanlaisen paidan.

10. Hesari, Seiska vai Cosmopolitan?

Classic Rock ja Aku Ankka.

11. Onko seinälläsi yhtään miespuolisen henkilön kuvaa?

Työhuoneessani on kehystettu Keke Rosbergin kuva, ei tosin seinällä.

12. Millainen on vaatekaappisi?

Vaatteeni ovat kahdessa isossa vetolaatikossa. Toisessa ovat sukat, t-paidat ja kalsarit, toisessa housut ja pitkähihaiset paidat.

13. Entä karkkihyllysi?

Täytin hiljattain herkkulaatikon ruotsinlaivan tuliaisilla, nyt jäljellä taitaa olla enää puolikas pussillinen Bilar-karkkeja.

14. Panostatko sisustukseen?

Rajusti.

15. Oletko porukassa yksi pojista vai kikattava huomionhakuinen tyttö?

Yleensä kuin yksi pojista.

16. Alusvaatemakusi?

Edullinen.

17. Onko mätsäys tärkeää?

Mätsäys on kaikkeni! Haen jatkuvasti erilaisia mustan sävyjä, joita sekoittelen rohkeasti.

18. Lukeeko Facebook -tiedoissasi harrastuksena shoppailu?

Facebook-tietojeni perusteella en nähtävästi harrasta mitään. Harmi. Olisi mukavaa harrastaa esim. heraldiikkaa.

19. Entä lempiohjelmissasi Sinkkuelämää?

Tiedoissani lukee vain syntymäaika ja kotikaupunki.

20. Millainen on ystäväpiirisi?

Suppeahko.

21. Vietättekö tyttöjen iltoja?

Valitettavan harvoin.

22. Mikä biisi soi tällä hetkellä?

En pysty kirjoittamaan jos taustalla on mekkalaa.

23. Otatko aurinkoa, käytkö solariumissa, tyydytkö itseruskettaviin vai menetkö valkoisena kesät talvet?

Tunnistin itseni tuosta viimeisestä vaihtoehdosta.

24. Penkkiurheilu on asia mitä et yksinkertaisesti pysty käsittämään?

Formulat on tietysti katsottava, mutta siihenpä se käytännössä jääkin. Joskus olisi hauskaa katsoa oikein hyvä shakkiottelu, niitä ei kuitenkaan taideta televisioida.

25. Unelmasi olisi työskennellä vaate- tai kenkäkaupassa?

Olen saattanut nähdä tällaisen painajaisen.

26. Hiustuote mitä ilman et pystyisi elämään?

Meinasin vastata shampoo, mutta tarkemmin ajatellen en usko elämäni sittenkään olevan siitä riippuvainen.

27. Käytätkö samoja vaatteita arkena ja viihteelle lähtiessä?

Tietysti. Arkeni on yhtä viihdettä.

28. Tykkäätkö timanttikorvaisista näteistä pojista, epäsiisteistä rokkareista vai maailmaa mielenosoituksilla parantavista hipeistä?

Sellainen poika on ihanin, että kun sen näkee, niin on ekaksi ihan OMG ja WTF, mutta sitten kun se puhuu, niin sen jutuille saa olla ihan silleen et LOL.

29. Kuinka paljon omistat vaatteita?

Laskin: paidat + sukat + alushousut + takit + housut + kengät + yms.= 97 vaatetta. Ai niin: omistan myös kravatin! Eli 98.

30. Käytkö manikyyrissä/pedikyyrissä?

Käykö joku muka ihan oikeasti? Minulla on kynsileikkuri.

31. Käytätkö koruja?

Olen koruton tyyppi. Käytin teini-ikäisestä asti ristikorua, mutta luovuin siitä puolisen vuotta sitten ketjun takerruttua jatkuvasti kuontalooni.

32. Onko suklaa apu ongelmaan kuin ongelmaan?

Tulee mieleen parikin ongelmaa, joita se ei ratkaise.

33. Jutteletko parhaalle ystävällesi päivittäin?

Kyllä. Joskus jopa useampitavuisia sanoja.

34. Teetkö heräteostoksia?

Toisinaan. Ovat yleensä elokuvia tai tv-sarjoja, välillä myös karkkia.

35. Oletko koskaan ollut seksikutsuilla?

Tietääkseni en. Nykypäivänä mistään ei tosin voi olla ihan varma.

Kommentit

 1. Totesin jälleen kerran, että olet Suomen hauskin mies. Lisää tällaisia postauksia, kiitos!

 2. Kiitos tavallisen arkeni piristämisestä jälleen. 🙂

 3. Heräsin vähän huonolla tuulella, mut nyt mä en pysty lopettamaan nauramista. =D Kiitos taas hyvistä nauruista.

 4. Mulla on selkeästi Anssilta jotain opittavaa: en ole eläissäni tehnyt mitään kulmakarvoilleni, vaikka olen monta kertaa ajatellut, että pitäisi 🙂

 5. Hei pliis, millä tän nauru-hepulin nyt saa loppumaan..:)

  Täytyy kyllä todeta, että olet tosi nopea laittautumaan! Vaikka en itse sen kummemmin laittautuisikaan, minulla menee tuo aika jo pelkästään siihen, kun pähkäilen, että laittaisinko tänään jalkaan Nalle-Puh-, Ressu-, Muumi- vai ihan kuviottomat sukat.

  Tuo kauneusvinkki kulmakarvoista on kyllä todella mainio! Samoin kuin Laura, en minäkään ole koskaan tehnyt mitään kulmakarvoilleni, mutta nyt tuli vahvasti sellainen tunne, että varmaan pitäisi! 🙂

 6. Kiitos jälleen erittäin loistavasta postauksesta!

 7. Ymmärrän hyvin, jos Anssille tuli ”girl talk”-blogikirjoitusta laatiessa tuntemus olosta ikään kuin vieraalla maaperällä. Useimmiten vieraalle maaperälle astuminen on paitsi avartavaa ja äärimmäisen mielenkiintoista, myös suositeltavaa ja HAUSKAA. Jos aina pysyy ns. mukavuusalueellaan, jää moni uusi kokemus väliin. Sen vuoksi lienee itsestään selvää, että mukavuusalueen ulkopuolelle astuminen vaatii rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta, mutta on varmasti palkitseva kokemus (ainakin usemmiten).

  Minä olen tuntenut olevani jokseenkin vieraalla maaperällä vuodenvaihteen jälkeen, jolloin lupasin mennä tutun houkuttelemana äijäporukkaan pelaamaan lätkää, maalivahdiksi. Olen viidentoista äijän joukossa ainoa nainen. Tämä on väkisinkin sellainen asetelma, jossa tulee hyvin nopeasti ulkopuolinen olo. Vaikka olen pelannut jääkiekkoa vuosikaudet nuoruudessani, niin en toki koskaan miesjoukkueessa!

  Jos minulla oli epämukava olo ensimmäisissä treeneissä, niin näytti olevan myös vastakkaisen sukupuolen edustajilla. Naisveskari sai alussa aikaan hieman absurdilta vaikuttavia tapahtumia. Ennen ekoja treenejä pukukoppini oveen koputettiin ja minulta tiedusteltiin, tarvitsisinko mahdollisesti apua suojusten pukemisessa!? Tarkoitus oli varmasti vilpitön, mutta minulle tuli väistämättä sellainen olo, olenko ihan oikeassa paikassa. Jos olisin ollut mies, kukaan ei olisi tullut kysymään vastaavaa (ainakaan todennäköisesti!)

  Meni parit ekat treenit, ennen kuin äijät uskalsivat edes kunnolla vetää minulle kiekkoja. Useimpiin miehiin kun on luonnostaan istutettu sellainen käsitys, ettei naiselle saa tehdä väkivaltaa, joten siinä mielessä ei kai ole mitään ihmeellistä, ettei ensimmäiseksi tule mieleen vetää päin näköä niin kovaa kuin lähtee. Sanoin kyllä lopulta ääneen itse, etten mene rikki, vaikka minua kohti laukoo ja sen jälkeen ovat kai huomanneet sen itsekin, kun kudit ovat huomattavasti koventuneet.

  Alkukommellusten jälkeen alan pikkuhiljaa löytää oman paikkani joukkueessa, mutta helppoa se ei ole ollut. En ole ollut niin rohkea, että olisin joukkueessa kertonut avoimesti tuntemuksistani (perisuomalaiseen tapaan tällainen ns. avautuminen vaatisi varmaan pullon jaloviinaa), mikä varmaan olisi helpottanut sopeutumista ja vähentänyt itsensä prosessoinnin tarvetta. Äijät joukkueessa ovat ihan mahtavia, ja ovat omalta osaltaan tehneet kaikkensa ottaakseen minut joukkueensa jäseneksi. Niinpä tuntemukset vieraalla maaperällä olosta johtuvat puhtaasti minusta itsestäni, eikä suinkaan sen vastakkaisen sukupuolen edustajista joukkueessa.

  En koe olevani mitenkään äijämäinen, mutta olen nuoruudestani lähtien rakastanut jääkiekkoa, ja ehkä tämä jääkiekkohulluus edustaa minussa maskuliinista puolta. Muuten koen olevani enemmän ns. naisellinen nainen, joka tykkää laittautua, shoppailla ja tehdä kaikkia tyttöjen juttuja. Mutta eikö useimmista ihmisistä löydy nämä molemmat puolet, miehinen ja naisellinen, maskuliinisuus ja feminiinisyys, jin ja jang?

  Summa summarum: jatka vaan Anssi muoti- ja tyyliblogia, on mahtavaa, kun kirjoituksesi herättävät monenlaisia mielenkiintoisia ajatuksia 😉

 8. Voivoi Anssi! Kyllä nyt täytyy ruveta järjestämään useammin tyttöjen iltoja, kun on kerran tullut ignoorattua tätä puolta itsestään. 😀

 9. Tämä on kyllä ihan mahtava. Samaistun monessakin kohtaa.

 10. Loisto kirjoitus taasen!
  Tuosta villapaidan pesusta tuli mieleeni juuri kokemani pesukokemus.
  Olin laittanut lapsen villahaalarin pesukoneeseen ajattelematta sen enempää… Isäntä oli sitten ripustanut illalla pyykit narulle ja minäpä aamulla silmät sikkurassa pyykkejä pois keräämään. Viimeistään silmät avautuivat kunnolla siinä kohtaa kun näin 90cm villahaalarin kutistuneen pikkuriikkiseksi kasaksi, leveyttä riittää muttei pituutta. Silloin ei naurattanut, nyt jo hymyilyttää 🙂

 11. Siis miten olen onnistunut jättämään tällaisen postauksen väliin?! ”Minulla on kynsileikkuri.” Anssin huumorintaju on vienyt mun sydämen, herätän jo lähiympäristön huomion näitä juttuja lukiessa 😀

  Olen tykännyt näistä postauksista jo pitkään, nyt on ehkä pakko jo tutustua Anssiin musiikkiinkin…

 12. Et kai nää oikeesti laskenu niitä vaatteita?

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.