Kommentit

 1. Magnumin ilme tokavikassa kuvassa on mahtava!

 2. Onkos tuo myyjä henkiin herännyt Juice-vainaa, yhdennäköisyys on ainakin ilmeinen?

 3. En tiedä miksi myyjä on Juicen näköinen, en pahemmin miettinyt minkä näköisen tyypin teen, kun aloin vetää kynällä viivaa – tuollainen tuli.

  En myöskään osaa sanoa miksi myyjällä ei ole vaatteita päällään. Luultavasti levykaupassa on vain niin kuuma.

 4. Heh en edes tajunnut tuota että myyjällä ei ole vaatteita. Tuli vain mieleen Juice. Jospa levykaupat myyvät yleensä vain niin kuumaa kamaa, tai kaupan kajareista kuuluu joku Hasselhoffin kipale, että on vain vaistomaisesti vaatteet alkanut vähentyä.

 5. Juuri tuon näköisiä hämyjä on (tai ainakin oli) levykauppojen myyjinä. Miehiä, jotka tietävät, kuka soitti timbaleksia Santanan Marathonilla.

 6. Ei pysty vielä ostamaan, jos vaikka kilpailussa kävisi tuuri 😀 Mahtava sarjakuva taas kerran! 🙂
  Toivottavasti vain muut eivät valitse ”Bostonia” 🙂

 7. Hahaa, onneksi ei ollut tuuria, voi mennä etsimään Juicen näköistä alastonta levykauppiasta! Jos häntä ei löydy, aion kyllä ostaa levyn siitä huolimatta. (Ja oishan se ollut kamalan tylsää joutua odottelemaan postikustia ja saada nimmarikin valmiina!)

 8. Hyvä levy on, vielä kun Anssi olisi muistanut kaikki sanat niin olisi ollut täydellinen, mutta lähes täydellinen riittää itselleni.

 9. Mahtava levy! Nyt pääsee aina halutessaan lähelle livetunnelmaa.
  Kansilehtisen keskiaukeamakuvassa on muuten jotain ihmemiesmacgyvermaista 😉

 10. Perhana, tämä sarjakuva levyä mainostamaan kaikkiin mahdollisiin musiikkijulkaisuihin, niin johan loppuvat levyt kaupoista ja vähän sähäkkään!

 11. Hienoa, että tämä kauanodotettu teos on viimeinkin tullut kauppoihin, ja singlelevyn julkaiseminen osui mielestäni hyvään ajankohtaan.

  @Valkeavarjo: Ks. aikaisemmat kommentit: myyjä ei ole Juice, joskin kieltämättä muistuttaa erehdyttävästi tätä Juankosken lahjaa suomalaiselle populäärikultturille. Ja onko mies ilman paitaa sama kuin että hän olisi alasti? Myyjästähän näkyy pelkkä yläruumis; varmoja todisteita housujen puuttumisesta ei ole.

  Oletteko muuten kuulleet kappaleen More than a feeling? Se on aika hyvä!

 12. Loistava kokoelmalevy! Tuota livelevyä on tullut jo kuunneltua niin, että korvissa vaan kohisee. Ja aivan mahtavaa, että myös Rouva Ruusunen pääsi tuolle levylle! Se kun on niin törkeän hyvä livenä! 🙂

 13. Takakannesta ei muuten löydy Rva Ruususta listattuna livealbumiin.

 14. Se on hidden träck!

  Nyt on vihdoinkin saatu kuunneltua levy läpi. Ei ole sellaista voimasanaa joka kuvaisi fiilistä. (Positiivisessa mielessä siis..)

 15. Ite tosiaan ajattelin levyä koneelle kopioimassa ja nimiä naputtelemassa, että mikäköhän yllätys tosta löytyy.

 16. Se soijasesoijasesoijasesoi!Vanha biisi ja Kaivos kolahtelee ja tuo livelevy on ihan huippu:)Kiitos!

 17. Livemeininki kuulostaa hyvältä, hommasin levyn tänään (samalla tuli ostettua Poets of The Fall:in ja John Mayerin uusimmat). Kiva nuo viim aukeaman kuvat, tulee ihan ne Beatles-kokoelmat mieleen.

  Ei muuten iTunes löytäny Live-levyn biisejä? (sen toisen levyn kyllä löysi)

 18. Hah! found mine in my mailbox yesterday (via http://www.levykauppax.fi)
  rva ruusunen was a nice surprise! one of my favs. jei!

  Puolesta&Vastaan was very good reading. Sad these guys don’t have as vivid and blooming figure of speech although they tried:)

  thank you! found few new favourites to digest.

  PS! some guy really loves ’59 Cadillacs to repeat that twice on page six:)))

 19. I’ve been reluctant to browse through the liner notes since I’m sure there must be quite a few typos and errors here and there. The day before the album went to press was pure madness: there was still so much to do I didn’t have a chance to print out the booklet and really properly look for the typos. That double Cadillac sure is a big one! Wow, don’t know how I missed that… Really annoying, thank you very much for pointing it out!

 20. Well, following this rumba that close has almost made me dizzy.. can’t even imagine being IN it.

  But that’s the pleasure and pain of being so brilliant in so many ways I guess:)
  The sound, the lyrics, the social media.. brilliant!

  you kick ass! thank you!

  Elvis will now leave the building to get some work done:)

 21. There was another typo too, just a missing letter or so, probably in Anssi’s nice speech. Mut eipä ihmekään, oli niin hirveästi tekstiä, että pakkohan siihen on ainakin pari virhettä livahtaa, kun sellanen on muodostunut perinteeksi normaaleissakin levynkansissa.

 22. mahdollista että näin viime hetkille ”ryssitään”? eikö aikaa ole koskaan tarpeeksi.

  legendä kertoo että tää äänitetty raita oli liia korkee joten sitä madalletiin laulajalle pitchina vulla http://www.youtube.com/watch?v=QsQPszT5Amc&feature=related

  LOL

  samalla albumilal luki jonkun idolsin esittämässä kappaleess i am so exit tai vastaavaa kun piti olla i am so excited

 23. Aikataulu muuttui kalkkiviivoilla. Kuvittelimme kannentekijän kanssa, että meillä olisi ollut vielä viikko aikaa tehdä kaikki valmiiksi, mutta äkkiä materiaalin pitikin lähteä tehtaalle viikkoa aikaisemmin. Meille jäi käytännössä pari päivää aikaa pistää kannet nippuun, samanaikaisesti livelevyä vielä miksattiin ja albumia masteroitiin.

  Lopulliset kannet pitäisi aina päästä tarkastamaan printattuina, silloin ne näkee aivan eri silmin kuin tietokoneen näytöltä. Nyt tähän ei yksinkertaisesti ollut aikaa. Tehtaalle lähtemistä edeltävinä tunteina istuin Chartmakersilla valvomassa masterointia ja luin samalla kansitekstit useaan kertaan läpi. Tein niihin vielä kymmeniä viime hetken muutoksia, tuo Cadillac-virhe jäi varmaankin jonkun tällaisen muutoksen seurauksena.

  Aukion kanssa meinasi käydä vielä hullummin: levy oli jo lähdössä painoon, kun joku levy-yhtiöstä huomasi, että kansista puuttuu yhden kokonaisen biisin tekstit…

  Jostain kumman syystä noiden kanssa tulee vain aina loppujen lopuksi ihan järjetön kiire.

 24. Hienoa Anssi, sä osaat piirtää myös sarjakuvia. Jos kirjasi on yhtä hyvä, kuin Magnum, niin pitänee vissiin sekin joskus lukea! (Voinks mä lähettää sulle mun tekemän sarjiksen+levyn… (kuuntele joskus jos huvittaa, tiedän et sulla tuhat rautaa tules…)

 25. Tietenkään onnetar ei suosinut arvonnassa joten eikun muonaostosten yhteydessä Nummelan Prisman levyosastolle heti keskiviikkona. Paskat siellä mitään levyä ollut!

  Perjantaina kotimatkalla uusi yritys Variston Kodin Anttilasta. CD-levyjä on siellä nykyään tosi vähän entiseen verrattuna, kaikenmaailman DVD:t, Blu Rayt ja pelit ovat vallanneet hyllyt. Etsin ja etsin, pyörin ja pyörin. Ei löydy. Hyllyn päässä kotimaisia uutuuksia mutta vain jotain kummaa kuonaa. Ei jumaliste! Onneksi ennen luovuttamista syynäsin vielä kerran tuota uutuushyllykköä. No olihan se levy siinä sttenkin, ei vaan meinannut millään sattua okulaariin.

  Liveä olen kuunnellut, se on tosi hyvä. Noita sinkkujahan ei olisi tarvinnut ostaakaan, koska kaikki studioalbumit tietysti löytyy plakkarista. Kiva idea että livellä on samat kappaleet samassa järjestyksessä kuin ykköslevyllä.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.