Palauteloota

| Aiheet: Internet, Jumittelu | Kirjoittaja:

JK esitti Jonossa-kirjoitukseen postaamassaan kommentissa toiveen, että tuota oikealla puolella olevaa Viimeksi kommentoitu -listaa hiukan pidennettäisiin, jolloin myös tätä blogia hieman harvemmin lukevat pysyisivät paremmin kärryillä käydyistä keskusteluista. JK:n ehdotus on mielestäni hyvä. Se myös sytytti lampun pääni yläpuolella: minunhan kannattaisi tiedustella tässä muutenkin teidän käyttäjäkokemuksianne.

Tätä blogia ja sitä ympäröivää anssikela.comia ollaan nimittäin par’aikaa kovaa vauhtia uudistamassa tulevan levyn tiimoilta: ulkoasu tulee muuttumaan paremmin albumin kansitaiteeseen sopivaksi, samalla myös blogissa ja saitilla navigoimista on tarkoitus yksinkertaistaa.

Hanke on vielä tällä hetkellä sellaisessa vaiheessa, että siihen voidaan helposti vaikuttaa. Antakaapa siis alla olevalla kommenttiraidalla palautetta ja ehdotuksianne tämän blogin ja samalla koko anssikela.comin parantamiseksi. Jos jokin asia on tätä sivustoa plärätessä kummastuttanut tai tuntunut käytännössä hankalalta, niin nyt on kelpo mahdollisuus kantaa korsi kekoon!

Kommentit

 1. Äkkiseltää tuli semmone idea mielee että blogin voisi arvioida 1-5 pisteillä tai sitte olisi se facebook tyylinen tykkää ei tykkää. Näin tulisi listaa mistä voisi kattoa sitte ihmisen eniten pitämät kirjoitukset eikä pelkästään ne mitä on luettu eniten.

  Viimeksi kommentoitu juttuun voisi eristää A.K.n omat postaukset omaan sarakkeeseensa, ku ihmisiä tietenkin kiinnostaa mitä oot kirjoitellu ja vastaillu. Itse ainakin tarkistelen silloi tällöin kommenteista onko siellä jotai uutta lisättävää ollut tai vastauksia kiperiin kysymyksiin mitä esitämme ym.

 2. Näin äkkiseltään tulee mieleen, että täältä blogista olisi kiva saada suora linkki foorumin puolelle. Itse ainakin tarkistan aina ensin tämän blogin ja sitten menen forumille, joten se vähän nopeuttaisi kun ei tarvitsisi aina käväistä etusivun kautta. Olen myös samaa mieltä Olli P. kanssa tuosta arvostelumahdolisuudesta, aina kun ei jaksa tai ehdi sanallisesti kirjoittaa palautetta.

 3. foorumille osio ”naughty pictures” ja sitten ”anssi opettaa musisointi”-osio.

  Kiitos.

 4. Forumin värisävytystä voisi vaihteeksi vaihtaa. Löytyisikö Aamun sävytyksestä Forumille vaihtoehtoa?

 5. Olli P:
  Tuo blogitekstien arviointi on hauska idea. Kirjoitusten elinkaari myös varmaankin pitenisi, jos esim. tuossa oikealla puolella olisi lista parhaiksi arvioiduista teksteistä. En vain tiedä, että onko tuollainen teknisesti toteutettavissa, tsekkaan asian.

  Omien kommenttieni eristämiselle muista en sen sijaan lämpene.

  marire:
  Blogin yläreunaan on tulossa navigaatiopalkki, josta pääsee suoraan liikkumaan myös muihin anssikela.comin osioihin.

  Tarkkailija:
  Värisävyt tulevat uudistumaan kautta linjan, uutta soundia haetaan albumin kansikuvan väreistä.

 6. Sekin olisi hyvä, jos värin perusteella näkisi onko lukenut kyseisen ketjun uusimmat kommentit kuten foorumin puolella näkyy lukemattomat oranssilla värillä. Tosin se voisi vaatia rekisteröitymistä, mikä ei ole hyvä idea, koska kommentit vähenisivät. No, kunhan tulisi se pitempi lista viimeksi kommentoituja.

 7. Toivottavasti värit foorumilla ja blogissa toteutetaan niin, että valkealta pohjalta luetaan tummaa tekstiä. Ainoa pyyntö!

 8. Olin ajatellut, että uudella saitilla luettaisiin valkoista tekstiä valkoiselta pohjalta, mutta tämä Norskun idea onkin paljon parempi!

  Eli tämä toive toteutuu.

 9. Vaatii talenttia laulajalta vetää koko biisi tasan pari sävelaskelta ohi.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.