Hiljainen tammikuu

| Aiheet: Jumittelu | Kirjoittaja:

Tämän blogin tarkkaavaisimmat lukijat ovat varmaan jo havainneetkin, että postauksia on viime aikoina tihkunut melko niukasti. Syynä tähän sanaisen arkun sulkeutumiseen on se, että tällä hetkellä on ns. monta projektia päällä. Tänä aamuna laskeskelin, että työn alla on viisi keskeneräistä, aikaa ja paneutumista vaativaa urakkaa – blogin kirjoittaminen ei valitettavasti ole yksi niistä. Niinpä joudutte toistaiseksi tyytymään hiukan verkkaisempaan tahtiin.

Osa noista mainitsemistani hommista on sellaisia, joista voin toivottavasti piakkoin uutisoida täälläkin.

Uusia postauksia odotellessanne suosittelen käyttämään tuossa sivun vasemmassa laidassa olevaa satunnaisgeneraattoria. Klikkailen sitä silloin tällöin itsekin, monet vanhat kirjoitukset ovat jo päässeet unohtumaan allekirjoittaneenkin päästä. (Ko. päästä tosin asia kuin asia unohtuu yllättävänkin joutuin.)

Kommentit

  1. Hyvää kannattaa odottaa! Mulla ainakin on sellainen muisti, että kaikki hyvä ja itselle tärkeä pysyy mielessä! Tsemppiä ja jaksamista projekteihin! 🙂

  2. Tuo otsikko olisi voinut olla esim. ”blogiton tammikuu” 🙂 Toivottavasti projektit tulevat valmiiksi ja onnistuvat! 🙂

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.