Tulevaa ohjelmistoa

| Aiheet: Internet | Kirjoittaja:

Monet ovat kaipailleet suoraa lähetystä. Voin iloksenne kertoa, että sellainen on taas pian näytöillänne: kameran silmä avautuu ensi tiistaina 31. toukokuuta, alkaen klo 19. Luvassa on tuttuun tyyliin käsikirjoittamatonta musiikillista sekoilua ja artistin vuorovaikutusta yleisönsä kanssa.

Merkatkaa siis kalentereihinne suurikokoinen ruksi ja varatkaa tiistai-ilta tätä tarkoitusta varten. Suosittelen myös varustautumaan pop cornein, sipsein, juustosuikeroin tahi muin sellaisin. Muistakaa kuitenkin, että jos on sipsejä, niin on oltava myöskin dippikastiketta! (Joka muuten kannattaa tehdä itse – tulee paljon parempaa kuin niistä Taffelin tai Estrellan pusseista.)

Kommentit

 1. Ei oo koskaan tullut tehtyä itse dippejä vaan aina on kaupan pusseilla menty. Voisi kyllä sitäkin sitten kokeilla, löytyiskö Anssilta jotain vinkkejä tai suosituksia tähän?

 2. Omia dippejä on erittäin helppo tehdä. Pohjalle luomukermaviiliä (on koostumukseltaan hiukan paksumpaa kuin tavallinen) ja siihen sitten vain hämmentämään oikeastaan mitä tahansa mieleen tulevaa ja maustehyllyltä löytyvää.

  Itse laitan usein paprikajauhetta, yrttejä (esim. basilikaa ja timjamia, tuoreena tai jauheena), mustapippuria, suolaa (tai Herbamarea) ja lorauksen sitruunanmehua. Maistelemalla löytyy hyvät säädöt, oikea suolaisuus on aika tärkeää. Aikaakaan tuohon ei mene juuri enempää kuin valmispussin sekoittamiseen.

 3. Jihuu, supermahtavaa! Kalenteriin on ruksi merkattu, sattuu olemaan vielä vapaapäiväkin. 🙂

 4. Mieletöntä!! Odotan innolla.
  Haluaisin antaa rakentavaa kritiikkiä sormuksen live-esityksestä: kertsissä olis voinut olla hieman enemmän jytyä 🙂 Jäi jotenkin laihaksi kokonaisuudeksi. Mutta toisaalta, harvinaista herkkua tämäkin 🙂 Kiitos siitä!

 5. Epistä puhua sipseistä, sipsihimon lietsominen näin monta päivää etukäteen on todella moraalitonta :’D

  Mutta pitääpä hautautua koneen (ja niiden sipsien) kanssa johonkin rauhaisaan nurkkaan tiistaina, ou jee.

 6. Jee, mukana ollaan ilman muuta!! Jännää 🙂

 7. Josko nyt kuultaisiin Kaunotar ja Basisti?

 8. Loistavaa! Olen mukana! Ennen olen joka kerta onnistunut missaamaan lähetykset, mutta huomenna aion h-hetkellä ankkuroitua ruudun ääreen.

 9. Mahtava juttu!
  Mä olen yleensä kuullut näistä ”live-esityksistä” vasta sen jälkeen kun ne on menneet jo ohi =D joten nyt aion olla ehdottomasti paikalla!
  Toivottavasti vaan nettiyhteyden teho riittää, se aina vähän takertelee iltaisin.

 10. PS. Soittaisiks jotain Beatlesilta.. (maailman parhaalta yhtyeeltä) 🙂 Tai Neil Youngilta (maailman parhaalta artistilta)!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.