Pieni juhlakiertue

| Aiheet: Keikat, Musiikki | Kirjoittaja:

Hyvät ystävät.

Nummelan julkaisusta on tänä vuonna kulunut kymmenen vuotta. Se on pitkä aika. Tasavuosia juhlistaakseni päätin raottaa ummehtuneen laulunkirjoituskammion jykevää ovea ja karata hetkeksi tien päälle. Mukaan otan uskollisen yhtyeeni. Ajattelimme tarjota teille jotain aivan erityistä: Pienen juhlakiertueen.

Kiertueen myötä kuulija pääsee tekemään aikamatkan kymmenen vuoden taakse: bändi on sama, lavalla nähdään taas kaksi rumpusettiä ja minun käsissäni akustinen kitara. Biisilistakin kaivetaan vuodelta 2001. Sen sijaan en lupaa leikata hiuksiani, kasvattaa pulisonkeja ja laihduttaa kymmentä kiloa. Kuulija voi kuitenkin halutessaan tehdä aikamatkasta täydellisen sulkemalla keikalla silmänsä.

Jos näit meidät vuonna 2001, niin nyt on  tilaisuus muistella menneitä.

Jos missasit meidät vuonna 2001, niin nyt on tilaisuus korjata virhe.

Pieni juhlakiertue ei kuitenkaan ole pelkkää peruutuspeiliin tuijottelua. Nostalgiasetin perään esitämme tuoreempaakin tavaraa, keikoilla kuullaan myös aivan uusiakin kappaleita. Kiertue piirtääkin kartalle koko tekemäni matkan Nummelasta tähän päivään.

Tarjolla on myös bonus: Pienen juhlakiertueen keikalle pääsylipun ostaneet saavat koodin, jolla tämän sivuston Musiikkipuodista voi ladata ilmaiseksi tuolla kyseisellä keikalla nauhoitettuja biisejä. Lipun hinnalla saa siis keikkaelämyksen lisäksi audiomuiston kelpo illasta.

Minulla ja Live Nationilla on siis suuri ilo esittää:

PIENI JUHLAKIERTUE

28.09. HEINOLA – WPK-talo
07.10. HELSINKI – Virgin Oil
08.10. MIKKELI – Wilhelm
28.10. ÄHTÄRI – B52
29.10. KAUSTINEN – Konsta
11.11. RUKA – Zone
12.11. SUOMUSSALMI – Kiannon Kuohut
18.11. KUOPIO – Puikkari
19.11. VIITASAARI – Pihkuri
25.11. KOUVOLA – Encore
26.11. LEPPÄVIRTA – Vesileppis
02.12. JYVÄSKYLÄ – London
03.12. ESPOO – Amarillo
09.12. TAMPERE – Ilona

HUOMAA SUOMUSSALMEN MUUTTUNUT PÄIVÄMÄÄRÄ!
(aikaisemmin 21.10.)

Lippuja voi ostaa ennakkoon täältä:
www.livenation.fi/artist/anssi-kela-tickets

Huom! Periodissa on vielä muutamia aukkoja, joita ohjelmatoimistossa yritetään kuumeisesti muurata umpeen – uusia päivämääriä saattaa siis vielä ilmaantua. Lisäksi keikkakalenteriin on nyt päivitetty myös Pienen juhlakiertueen ulkopuolisia esiintymisiäni.

Kymmenen vuotta sitten oli tällaista:

Kommentit

 1. Hieno uutinen 🙂
  Luvassa taatusti hienoja keikkoja, joilla aion olla mukana.

 2. Ei yhtään keikkaa junnuille? Kotipaikkakunnallenikin tulet, mutta k18 🙁

 3. Ymmärtääkseni Nummelan keikka on ikärajaton. Tämä on tässä maassa vähän tällaista, keikkapaikat ovat yleensä baareja ja yökerhoja. Se on sitten järkkäristä kiinni, haluaako järjestää ikärajattoman tilaisuuden.

  Konserttisalit olisivat tietysti ikärajattomia, mutta niissä keikkailu on taas valtavan kallista. Salit pitäisi pystyä myymään loppuun, ettei tulisi persnettoa. Harmillista tosiaan alaikäisten kuulijoiden kannalta.

 4. Oikein, Tampereella nähdään! Ja aivan mahtavaa tuo lataamismahdollisuus.

 5. Mahtava uutinen 🙂 Melkein tuntee ittensä jo vanhaks, ku Nummelasta on kulunu jo noin huiman kauan ja muistan sen ajan, ku eilisen päivän, ku koulun pihalla välitunnilla kuunneltii aina Nummelaa 🙂

 6. Joko nyt saisimme kuulla Faijan haamun alkuperäisen duuriversion taas livenä?

 7. Tarkoitus on esittää setti juuri niin kuin vuonna 2001. Eli Faijan haamu tulee duurissa.

 8. Jipiiiii! Nyt voi yrittää ottaa lomatkin oikeaan saumaan. 😉

 9. Eikö Tampereelta löytynyt mitään muuta kuin k-24 paikka?

 10. Olisihan Tampereella paljonkin muita paikkoja, en osaa sanoa miksi keikka on myyty juuri Ilonaan. Luultavasti sieltä on saatu paras tarjous tai sitten siellä on ollut eniten intoa buukata minut keikalle. Joka tapauksessa uusi paikka minulle, menen mielelläni ottamaan tyypit.

 11. Hienoa Anssi!! Syksy on pelastettu, kun on mitä odottaa oikein innolla!! <3 Eli nöyrä KIITOS!!

 12. Koitappas vihjaista keikkatoimiston tyypeille, että Ouluunkin saa buukata keikkaa joskus!

 13. Taas näitä hetkiä kun ottaa niin tuhottomasti päähän olla 17. Ei viittis opiskelijabudjetilla yli kuuttasataa kilometria kuitenkaan Nummelaan asti tulla eli taitaa jäädä välistä. Höh. :/

 14. Hemmetti, London taitaa olla k24! Pitääpä vielä tutkia tarkemmin.

 15. Anssi, please, don’t cut your hair and don’t lose weight! 🙂

 16. Mistäs/koskas lippuja saa hankkia, etenkin tuohon Helsingin tilaisuuteen? Tulevatko vaikkapa Tikettiin myyntiin?

 17. Kyselisin tuosta Nummelan keikasta:
  Onko aikataulua vielä selvillä? Monelta keikka suurinpiirtein alkaisi? Tieto helpottaisi aikalailla, sillä asun noin 200km päässä Vihdistä, ja tuo olisi ainoa keikka, jonne pääsisin 🙂
  Sitten vielä: Onko kyseessä ihan täysmittainen konsertti vai soitatko vain muutaman kappaleen? Olisi erittäin kivaa, jos saisin näihin vastauksen. 😉

 18. Onpa hieno juttu, mahtavuutta! On tätä jo odotettukin!!

  Pikkusisko soitti mulle töihin nämä uutiset heti aamusta, kun en yleensä töissä kerkiä netissä surffailla kuin vain tietysti potilastiedoissa. Siinä sitten yritin huomiota herättämättä kuunnella puhelimesta ”Anssin uutisia” samalla kun kuljetin lääkekärryä eteenpäin..( pomo ei onneksi lue tätä blogia..tietääkseni..)

  Ja ihan huikeaa tuo latausmahdollisuus ja kahdet rummut ja ja ja ja.. 🙂

 19. MAHTAVUUTTA!!!Harmikseni kaikki keikkapaikat ovat suhteellisen kaukana näin perheellisen matkata…>:o( eipä täs auta muu kuin ootella uutta settiä ja toivottaa loistokasta kiertuetta ja Sylintäydeltä ONNEA!!!

 20. Kouvolan Enrocessa on ikäraja 21 vuotta. Harmittaa paljon – olisin päässyt jos siellä olis ikäraja 18…

 21. Missä ikärajattomat keikat? (Nummelaa lukuunottamatta)

 22. Mitäs jos ja kun on ollut kokoajan ”matkassa mukana”, kun tuli oltua tuolla ylläolevallakin keikalla ja monilla muillakin vuosien varrella, niin sitten varmaan saa vielä jonkun extrabonus-latauskoodin, kun on ns.kanta-asiakas.. 😉

 23. Keikkapaikkojen ikärajoistahan ainoastaan K18 perustuu (anniskelu)lakiin ja on näin ollen ehdoton. Sitä korkeammat ikärajathan ovat ravintoloiden itsensä asettamia. Kannattanee siis ottaa paikkaan yhteyttä ja rohkeasti yrittää neuvotella sääntöä vahvistavasta poikkeuksesta. Luulisi olevan ravintoloidenkin intresseissä saada paikalle aitoja faneja.

  Setäkin mielisi keikalle, mutta nuo Virginin soittoajat eivät ole oikein aikuisyleisöystävällisiä. Toista on Tavalla.

 24. Hienoa, että kiertue on saatu kasaan. Vähän kaukaa kiertää meikäläisen, mutta täytyy yrittää jotain järjestää. Toivottavasti listaan ilmaantuu vielä uusia paikkoja.

 25. Joo, olen samaa mieltä aikaisemmin kirjoittaneen kanssa. Tule Anssi joskus Ouluunkin!

 26. Näin musertui unelmani keikallesi, kun hokasin noi ikärajat. Nummelaanhan en lähde, koulu hoputtaa ja liikaa matkaa. Olisiko mitenkään mahdollista saada ikärajattomia keikkoja jonnekki Kainuun alueelle D:? Olisin kiitollinen, jos saisin vastauksen. Olen ollut halukas monille keikoillesi, mutta ikärajat ovat olleet vastustaja, jonka voin voittaa vasta 6 vuoden jälkeen :__:

 27. Perhana. Tässähän pitää wanhan könytä 31-vuotissynttärinään Helsinkiin. Pitäiskö kerätä vanha jengi kasaan…

 28. Ehdottomasti vanha jengi kasaan. Missä ovat Mörri, Chride, Muu, Jassu, Balisa ja monet muut?

 29. Mitä mitä mitä? Sinkouduin välittömästi lipunmyyjän sivuille ostaakseni tiketit kotipaikalle (näin maalla matkat ovat mitättömiä, Kuoppanummen koulukeskukseen ei ole kuin puolentoistakymmentä kilometriä) mutta eihän siellä mitään myyty vaan luki VAPAA PÄÄSY. Näinkö on, miten mahdun varmasti mukaan, onko lähdettävä telttailemaan jo ensi viikolla?????

 30. Aivan, Nummelan keikka on ilmainen. Sen järjestää Vihdin kevyen musiikin yhdistys, Vikke ry. Konsertti toteutetaan talkoohengessä, keikalla laitetaan hattu kiertämään, jotta kulut saataisiin peitettyä.

  Ymmärtääkseni Kuoppanummen koulun sali on suurehko. Eiköhän sinne mahdu jonkin verran porukkaa.

 31. Koskakohan Nummelan keikan aikataulu selviää?

 32. Moro Anssi!

  Olen seurannut tätä sun blogia jonkun verran ja kuullut paljon hyvää sun tavastasi kommunikoida fanien kanssa. Olen markkinoinnin opiskelija ja teen lopputyötäni kotimaisten artistien imagosta ja henkilöbrändistä. Nyt kyselen, olisko sua mahdollista jututtaa lyhyesti aiheesta? Levy-yhtiöiden kautta on erittäin hankala saada artisteihin kontaktia, ja mä päätin (uhka)rohkeasti koittaa tällaista taktiikkaa!

 33. Maunolle: Se Nummelan pienen juhlakiertueen aikatauluhan selviää tämän sivun vasemman ylälaidan valikosta Keikat alta.

 34. Tarkoitin siis tarkempaa ajankohtaa, eli kellonaikaa, jolloin soittaminen alkaa

 35. Nummelan keikan tarkempi aikataulu ei ole vielä selvillä. Keikkamme alkanee kuitenkin alkuillasta. Ilmoittelen, kun on parempaa tietoa!

 36. Ihanaa, kun tulet keikalle Mikkeliin. Katsoin juuri youtubesta akustisen version Nummelasta ja etsin välittömästi netistä mahdollisen keikkakalenterisi -ja löytyihän sellainen! 🙂 Täytyykin käydä ostamassa ennakkolippu.
  Jos en saa tarpeekseni yhdestä keikasta, niin tulen varmasti myös Hotelli Pihkuriin Viitasaarelle. 😀

 37. Olen viime päivinä katsellut YouTubesta edellisen Virgin Oilin keikan tunnelmia ja muistan vieläkin elävästi, kuinka mahtava meininki siellä oli, vaikka juuri tuolloin elinkin itse melko raskaita aikoja muuten. En ikinä unohda, kuinka paljon sain helpotusta ja iloa elämään edes hetkeksi tuolla keikalla käydessäni. Siksi liput lokakuun keikalle onkin jo pikkusiskon kanssa tiukasti varattuna! 😉

 38. ”Missä ovat Mörri, Chride, Muu, Jassu, Balisa ja monet muut?”
  Muu ainakin on täällä, ainakin välillä.. 🙂 Varmaan ilmestyn myös Helsingin tai Espoon keikalle (Nummelaan ei pääse).

 39. Kysymykseni on nyt hieman tyhmä, mutta kun käyn ravintoloissa harvoin niin en tunne käytäntöjä. Tuosta lippulinkistä pääsee sivulle, jossa jokaisen keikkapaikan kohdalla ”osta liput” (tai vastaava teksti). Mutta kun klikkailen haluamaani kohtaa, linkki aina johtaa kyseisen ravintolan tietoihin, ei suoraan linkkiin ostaa lippuja. Kaikissa myös lukee ”lippuja ovelta”. Onko niin, että käytännössä ihmiset ostavat lippuja vasta ravintolan ovelta? Onko lippuja suurella todennäköisyydellä aina saatavissa? Helsingin konserttiin en nimittäin pääse, ja harmittaa ajaa esim Mikkeliin tai Tampereelle ja huomata, että ravintola onkin täynnä. Vai voiko lippuja hankkia etukäteen netin kautta, ja en vain huomannut kyseistä mahdollisuutta?

 40. Nyt täytyy sanoa, etten tiedä miten noiden lippujen ostaminen ennakkoon käytännössä menee. Ravintoloiden tiedoista löytyy varmaankin jonkinlainen sähköpostiosoite? (Linkkejä keikkapaikkoihin on myös keikkakalenterin puolella.) Jos lippujen ostaminen ei onnistu, niin suosittelen siinä tapauksessa meilaamaan näihin paikkoihin ja varmistamaan, että pääset varmasti sisään.

 41. Me on ainakin aina tosiaan soitettu tms. noissa ”epäselvissä” lippujutuissa, ni ovat meille ystävällisesti laittaneet liput sivuun ja sitten on vaan nimillämme ne lunastettu.

 42. Selvä juttu, kiitos! Laitanpa varmuuden vuoksi meilin tai soitan, niin eivätköhän tosiaan laita lippuja nimellä syrjään (eikä tule ainakaan turhaa reissua).

 43. LiveNation on näemmä ”ulkoistanut” ennakkomyyntinsä Lippupalvelulle, ja niinpä esim. Helsingin keikan 12€ lippu maksaakin ei 13€ vaan 14€ (plus noutokulut R-kioskilta tai lippumyymälästä). Pikkusummiahan nuo ja pitäähän välittäjienkin elää, mut taidanpa kysyä suoraan Virginistä minäkin. Keikalla nähdään anyway!

 44. Ähtärissä toivoisin kuultavan Aukio-levyltä ainakin Loukussa, Ihme ja Paluu kappaleet. Toivottavasti kuullaan myös räväkkä versio Suuria Kuvioita kappaleesta. Paljon olisi muitakin toiveita. Uudet autot, Kipinöitä, Sormus, Joki,… Laulu petetyille toimii tietysti aina.

 45. Nyt e mistää löydä Ähtärin keikan aloitusaikaa? Toiveeni on kuulla mistä tahansa biisistä folkki poljenta 😀 Ja tietty se viisautta ja rauhaa ois mukava kuulla sopraano vokaaleillas varustettuna 😀

 46. B52:en facebook sivuilla oli tapahtuman ajaksi merkattu 22:00-04:00.
  Viisautta ja Rauhaa olisi tietysti mahtava kuulla!

 47. Hei.

  Katselin, että tonne Jyväskylän Londoniin on K-24 ikäraja. Päteekö se myös Pienen juhlakiertueseen? Kun olisin halunnu Nummelan ilmestymisen aikoihin keikoille, niin olin liian nuori etten päässy ja nyt kun oon jo yli 18 niin silti tulee tollainen (naurettava) ikäraja vastaan.

  Kiitos ja hyvää syksyä ja tonttukauden odotusta.

 48. Juuso, kannattaa kysyä Londonista, mitä mieltä ne on. 18 v. on virallinen ikäraja, 24 v. on niiden omaa keksintöä.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.