Movember-huutokauppa

| Aiheet: Terveys | Kirjoittaja:

Movember-kampanja huipentuu tällä viikolla marraskuun päättyessä. Olen kuukauden aikana kerännyt Suomen Syöpäsäätiölle varoja monin eri tavoin ja haaviin onkin karttunut jo suurempi summa kuin mitä kampanjaan lähtiessäni uskalsin toivoa. Movemberia on kuitenkin vielä pari päivää jäljellä – loppukirin paikka! Kokosin voimani vielä yhteen ponnistukseen: nyt käynnistyy Movember-huutokauppa.

Teemana on urheilu. Otin yhteyttä urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuoreen ja aloimme yhdessä kerätä tavaralahjoituksia urheilumaailman huipulta. Nopealla aikataululla saimmekin haalittua ison läjän mielenkiintoista materiaalia, sirpaleita suomalaisen urheiluhistorian peruskalliosta.

Kaikki keräämämme lahjoitukset laitetaan nyt lihoiksi hyvän asian puolesta, aikaa on keskiviikkoiltaan asti. Tutustukaa alla oleviin kohteisiin ja alkakaa rohkeasti tehdä huutoja, tarkemmat ohjeet löytyvät kohteiden esittelyjen yhteydestä. Huutokaupan koko tuotto menee Suomen Syöpäsäätiön hyväksi. Nyt kannattaa siis löysätä kukkaronnyörejä ja aktivoitua huutamaan itselleen tavaroita, joita ei ihan joka pojalta/tytöltä löydykään!

Kommentit

 1. Ensimmäisen kuvan perusteella innoistuin, että tarjolla olisi Mikko Kuustosen panohanskat. Jouduin pettymään.

 2. Josko hyvät huudot saisi setämiehen heltymään 😉
  Laitan siltä varalta Panohanskoista 30€ avaushuudon…

 3. Ok, myydään sitten Setämiehen panohanskatkin, tuossahan ne pyörivät videokuvauksen jäljiltä nurkissa. Signeerausta hanskoissa ei ole, mutta Setämiehen dna:ta kuitenkin! (En ota kantaa siihen, miten sitä on hanskoihin päätynyt…)

  Tähän kohteeseen pätevät samat säännöt kuin muihinkin, lukekaa ne jonkun toisen kohteen alta. Huutajan pitää siis ilmoittaa virallinen sähköpostiosoitteensa.

 4. Herra Jep taisi voittaa vedon, Mikko Kuustosen DNA:ta 55 €urolla, heh 😉

  Pahus kun havahduin koko huutokauppaan vasta useampi tunti huutojen päättymisen jälkeen, olisi ollut hienoa hankkia itselleen Asikaisen hanskat tai sen ÄSSÄ-miehen mailan…

  Tämä Anssin Mouvember-kampanja on ollut kyllä jotain todella hienoa ja rahaa on kerääntyynyt niin että kilisee kuin Roope Ankan päässä :))

  Sykkivä Eturauhanen on jäänyt soimaan päähän. Välillä huomaa hyräilevänsä puoliääneen ”otan puuman tän pyssyn tähtäimeen” tai ”Anssi Kelan viiikseeeeet…”, hehe

  Viiksibattle Victory to Anssi Kela! o/|o

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.