Automaattinen poissaolovastaus

| Aiheet: Jumittelu | Kirjoittaja:

Kun luette tätä, niin olen poistunut vetämään hetkeksi henkeä. Kulunut syksy on ollut melkoista tykitystä: olen ollut monessa mukana ja puuhaa on riittänyt enemmän kuin vuorokausissa on ollut tunteja. Vaikka työ onkin ollut mielekästä ja antoisaa, niin nyt on kuitenkin paikallaan heittäytyä hetkeksi täysin joutilaaksi.

Seuraavan kahden viikon ajan yritän keskittyä ottamaan lungisti, mieluiten riippumatossa. En usko tämän tuottavan minkäänlaisia vaikeuksia.

Varsinkin yksi urakka jäi pahasti kesken: livetallenteita on vielä runsaasti rästissä. Kiertueen kolmen viimeisen viikonlopun keikat ovat edelleen kuuntelematta, editoimatta, masteroimatta ja lataamatta Musiikkipuotiin. Tuo taksvärkki saa kuitenkin luvan odottaa siihen, kunnes palaan takaisin tammikuun ensimmäisellä viikolla.

Jos siis pitelet edelleen hyppysissäsi keikalta saatuja, käyttämättömiä latauskoodeja, niin laita koodilipuke vaikka hetkeksi piirongin päälle, mutta älä heitä sitä pois. Ilmaiset biisit tulevat ladattavaksi tammikuun alkupuolella. Syvimmät pahoitteluni viivästyksestä – en etukäteen aavistanut, että kiertueen loppupuolesta tulisi niin kiireinen.

Eräs toinenkin asia jäi tänä vuonna harmillisesti tekemättä: minulla ei ennen tätä matkaani ollut aikaa kirjoittaa teille perinteistä joulusatua! Kirottua! Tämä harmittaa oikeasti, joulutarinan kirjoittaminen on ollut loppuvuoden kohokohta. Tähän hätään joudunkin tarjoamaan teille vain uusinnan vuodelta 2009. Virittäytykää siis joulun tunnelmaan lukemalla joulutarina köyhästä Müllerin perheestä.

Olen ajastanut teille pientä luettavaa myös lomani ajaksi, alkaen huomisesta. Blogia kannattaa siis seurata lähipäivinä.

Toivotan kaikille lukijoilleni rauhallista joulua ja mahtavaa uutta vuotta! Lämpimät kiitokset siitä, että olette olleet mukanani vuonna 2011.

Kommentit

  1. Just noin, mahtavuutta! Hyvää lomaa, oot sen ansainnu! Aivot on hyvä heittää aina joskus narikkaan tai siis riippumattoon! Nauti! Hiukka käy kyllä kateeksi, kun itseltä paloi maksimilomat vaihtaessani työpaikkaa.

  2. Myös vuoden ruodinta taitaa jäädä kesken..? Ellei se kuulu noiden mainittujen järjestettyjen kirjoitusten joukkoon.

    Joka tapauksessa iloista joulua ja uutta vuotta ja lepää hyvin!

  3. Kiireisen ja työntäyteisen vuoden jälkeen on tosiaan tärkeää olla hetki oikeasti lomalla. Rauhallista joulua ja ja onnellista uutta vuotta sekä Anssille että blogin lukijoille!

    Halosen jouluhauki on muuten myös mainio joulutarina: kannattaa lukea, jos ei vaikka viime jouluna tullut luettua.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.