Kuinka Silja Europa oli hetken taivas maan päällä

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:
1048
Tunnetta ja tulkintaa täysillä

Kun jotain herää sisälläin, miten tätä tunnetilaa paremmin kuvaisikaan. Kuinka tunne ja tulkinta voi olla noin sydäntä riipaisevan koskettavaa, kyllä voi olla , nyt sen tiedän, kun tuo kaikki välittyi sellaisella voimalla suoraan sieluun. Anssi on niin läsnä, tässä ja nyt. Tunteiden koko skaala käytiin läpi tällä keikalla. Olen liikuttunut, miten sen sanoiksi pukisi, sieluni värisee.

Kurkku on käheänä kaiken tuon huutamisen ja laulamisen jäljiltä. Tästä keikasta ei puuttunut mitään. Juu kyllä sain jonkun juomat päälleni, jouduin vahvasti  humalaisen miehen tönimäksi, jouduin välillä koville koittaessani pitää edessäni olleet lapset suojassa kolhuilta, joku innokas mies yritti lavalle mennä ja tarvittiin aika vääntö järkkäreitten
( yx äänimieskin oli ihan helisemässä) kans et saivat hänet pois, mut ei tuo kaikkikaan pystynyt särkemään käsinkosketeltavan upeaa tunnelmaa.

Vasta  laivan ylimmällä tasanteella tuulen helpottavassa viilennyksessä huomaan vilkaista kelloa 24.41. Keikka on ohi.  Jotain on pysyvästi muuttunut minussa, olen kokemusta rikkaampi, sellaista kokemusta joka  säilyy ja ikimuistoisena viedään hautaan asti.

Esitetyt kipaleet tässä pursiseuran kokouksessa

Kitarataiston voiton vei tällä erää Anssi  ja battle tilanne on nyt 13-12 Anssin hyväksi.  Anssin sanoin sääprofeetta Tuomas Wäinölä oli ennustanut et keikasta tulee kuuma. Oikeassa oli trooppinen ilmanala sai bändin miesjäsenet avaaman kolme paidannappia,  kun normaalikäytäntö on ollut et vain Välimeren risteilyllä tuo on sallittua, Anssi oli sitä mieltä että etenkin naiset voisivat avata paidannappinsa. Joo hot hot.  Sauna tunnelmasta huolimatta Anssin lavapompinta oli ennennäkemättömän vauhdikasta. Mikä keikka! Siis mikä fiilis!  Laivalla ei oo ollu koskaan näin siistii!

-yx levoton tyttö-