Olin keskellä outoo porukkaa 23.8.2013

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:
Saara
Saara laulaa  (Anssi hänet supliikki miehenä esitteli)

Sokos hotel Vantaan Tulisuudelma kohteena ja illan annista huolehtii Anssi Kela. Voisiko perjantaita paremmassa seurassa viettääkään. Miehet mustissa alkaa soida klo 24 ja odotettu artisti rytmiryhmineen saapuu lunastamaan haaveita unelmia. Alla olevasta kuvasta saat osviittaa mikä oli illan tarjonta.

Menu

Superkuuta en ollut livenä kuullut ikuisuuksiin (mun ikuisuus=kuukausi) ja olin todella kaivannutkin tuota. Aitoa superkuuta ei Tulisuudelmassa näkynyt, mutta Anssi laumanjohtajana sai meidät ulvomaan discopallolle ja ihan hyvin tuo pallo superkuu-roolistaan selviytyi.Luvattua tukanheilutusta saimme seurata, kyllä nyt hulmusi.

Anssi & hiukset
Leijonan harja
three musketeer
three Musketeers

Kitaroinnin taisto käytiin taas yhtä suurieleisesti kuin kuvaan kuuluukin, miten mulle tulee mieleen Kummelit tuosta showsta?

Kitarabattle

Sydämeen käyvä Nummela viimeisteli täydellisen konsertoinnin. Tuli aika siirtyä myyntipöydän luo jonottamaan nimmaria tai yhteiskuvaa ja tekemään ostoksia. Väkeä tuntui rittävän vaikka kuinka ja täytyy sanoa et aina vaan oudommaksi menee porukan touhut Anssin keikoilla. Nimmaria oli pyytämässä jättipupuksi sonnustautunut mies ”turkkiinsa”, sekä eräs nuorukainen takapuoleensa. Mä kun aattelin vaan noitten Levottomien Tyttöjen käyvän kuumana niin sen lisäks tämmöstä tällä kertaa.

Jään pohtimmaan miten sydämet toimii? Tän illan seurauksena mun pumppu kohta kiinni leikkaa. No nyt tuntuu kuin lähtisin sydäntäni hautaamaan, kun mun täytyy taas odottaa seuraavaa keikkaa ja seuraavaan keikkaan on aina liian pitkä aika.

Kommentit

 1. Mahtava tuo leijonanharja-kuva! Just hyvät valot, että tulee tuollanen tulenliekki päähän.

  Tuon ekan kuvatekstin juttu meni kai niin, että Anssi pyrki esittelemään Saaran, joka oli jotain tyyliin ”kostek..kokset..kok-kokoo..koskettimissa” ja totesi siihen perään itseään tarkoittaen että ”Mä oon tällänen ns. supliikkimies.” 🙂

  Mun pitää varmaan tehdä oma tosi lyhyt reportaasini Tulisuudelmasta, koska se on tavallaan jatkoa Bottan juttuun… Voin keskittyä täysin epäolennaiseen, kun tässä tuli jo kaikki oleelliset kuten biisilista, diskopallot ja kanimiehen mieslauma esiteltyä, hehee.

 2. No joo ja oltiin kyl keskellä outoo porukkaa unohtamatta ehkä surkeinta koskaan kuulemaani iskurepliikkiä ”ootteko Joensuusta” no ei on vastaus ja silti jatkaa ”mulla on mökki siellä Joensuussa” =D silti ah niin ihanat iltamat, kiitos Anssin kera yhtyeensä.

 3. Ainiin tuokin… Ja klassikko oli myös kolmen nuorehkon tyypin seurue, jota luotsasi kohti baaria kolmikon terveimmällä itsetunnolla varustettu mies. ”Anteeks! Anteeks! Me ollaan Anssi Kelan hyviä ystäviä! Anteeks!” Eivät tietenkään menneet paitapöydän suuntaan, mihin muut jonottelivat.

 4. Tulisuudelmassa oli hieno meno, seura oli juuri niin erilaista kuin ruotsinlaivoilla voi vain olettaa olevan.Hienoa, että tämä jänis mysteeri selvisi. Omaan fanikuvaani oli tuo jäniksen pää korvineen sattunut mukaan, joten onneksi on tuo rajaustoiminto olemassa..

  Erikoiset tyypit ovat seuranneet Anssia aiemminkin. Joskus jopa tv:hen. Kuvatodiste on vuodelta 2005 Ruben & Joonas show:ssa.
  http://www.youtube.com/watch?v=5s6fybVM5KE

  Vanhempi herrasmies biletti innokkaasti meidän nuorempien seassa. Hän näki minun kirjoittavan vihkooni, ja totesi” Päiväkirjaako rustaat?” En halunnut paljastaa intiimiä vuoropuheluani niin lyhyen tuttavuuden jälkeen.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.