Totally Lost in Music, Tampere 19.10.2013.

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:
aurinkoenergiaa
aurinkoenergiaa

Eksynyt musiikin labyrinttiin, eikä pienintäkään halua löytää pois. Kolmen viikon Ruususen unesta (tuntui sadalta vuodelta) herännyt Anssi komppaniansa kanssa palasi lavalle pelastaen musiikinnälkäiset kuulijat. Liekö Antti napannut auringon mukaansa Brasiliasta, ainakin lavalta säteili energiaa ja lämpöä sulattamaan syväjäistä Suomi jengiä.

Jonniin radiokanavan (Sun?) juontajat toivottivat yhtyeen lavalle, juonnossaan he lainasivat Anssin kappaleiden nimiä. Yleisö huusi nähtyään vilahduksen Anssista ja konsertointi polkaistiin käyntiin Miten sydämet toimii biisillä. Sen jälkeen marssijärjestys oli seuraavanlainen: Milla, Puistossa, Levyhylly pelastaa, Levoton tyttö, Karhun elämää, Parasta aikaa, 1972, Maitohapoilla, Nummela. Festari mittainen setti siis.
three musketeers
Paikkana on Pakkahuone Tampereella, samalla lavalla 20 vuotta sitten Pekka ja susi yhtye voitti Suomi rockin Sm-kilpailun Karhun elämää kappaleella, tästä Anssi välispiikissä meille kertoo mainiten myös, että ilman tätä tapausta hän ei tänään olisi tässä. Tuollainen vaihtoehto tuntuu hyvin epätodelliselta, onneksemme saamme nautiskella Karhun elämästä ja niin monesta muusta taidolla tehdystä biisistä.
Huomioita tällä keikalla yleisön joukosta, löytyi nainen joka isoon ääneen jatkuvalla syötöllä hokee, kuinka Anssi on niin taitava. Tämän allekirjoitan täysin. On myös joukko miehiä, jotka näkevät Anssin livenä ekaa kertaa ja ovat silminnähden hämmentyneitä, suu ammollaan ihmetyksestä. Ihana nähdä/kuulla muiden reaktioita, kun huomaavat mitä parhautta ovat päässeet seuraamaan. Lava on ihanan iso ja hyvin valaistu, puitteetkin kohillaan.
letit heiluen
letit heiluen
Tämän esityksen nähtyään ei usko musiikin parantavaan voimaan horju enää koskaan.
Myyntipöydälle on ilmestynyt hellyttävän vaaleanpunaiset Levoton tyttö potkuhousut Paola Suhosen suunnittelemalla painatuksella varustettuna. Aww… melkein ostan nuo ruusunpunaiset unelmat vaikkei niihin kotoa täytettä löydykkään. Tulee puheeksi kuinka monella Anssin keikalla olen käynyt ja oon kyl pudonnu laskuista aikaa sitten, mut selvästi en tarpeeks monella, kun nytkin täällä oon ja seuraavaankin esiintymiseen on lippu jo hankittuna.
Nummelan tunnelmia