Raumal ol tupa täyn ilost väkke 26.10.2013.

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:
ilo ylimmillään
ilo ylimmillään

 

Tämmösi kuvi tul räpsit… Joo jos mä en ny enempää koita taipua rauman murteelle, vaikka tuo yks hienoista suomen kielen muodoista onkin. Lauantaina Raumalaiset saivat nauttia Sinisoihtu raflassaan Anssin tuomasta musiikin ilosanomasta. Populaa oli runsainmitoin. Oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jotkut kanssa juhlijat olivat nauttineet siinämäärin ilolientä et nukkumaanmeno olis ollu paras vaihtoehto heille. Ilostuttaviin hetkiin tällä kertaa lukeutui mm. Kissan päivät biisitoiveen toteuttaminen, yleisöstä lähti ääntä, esiintyjien heittäytyminen vetämään keikka täysillä läpi, kuudentoista biisin setti kesti ilahduttavan kauan. Esitetyt kappaleet: Miten sydämet toimii, Milla, Aamu, Kaksi sisarta, Kissan päivät, Puistossa, Levyhylly pelastaa, Jennifer Aniston, Kaatua kuin puu, Karhun elämää, Levoton tyttö, Parasta aikaa, Mikan faijan BMW, 1972, Maitohapoilla, Nummela.

Alussa oli jotain hämminkiä Tuomaksen kitaran kans ja jossain vaiheessa Anssin mikki lensi pois paikaltaan, mut nuo hommat saatiin tuotapikaa haltuun kuitenkin. Hymyn huulille toi Parasta aikaa kappaleen spiikkaus, jostain syystä näin on käynyt aiemminkin, et Anssi aloittaa kertomaan antaumuksella, liirum laarum, tulossa olevasta biisistä ja sitten töks, yks kaks ei enää sano mitään tuosta. Kaiken kaikkiaan kelpo iltamat ja iloinen meininki. Iloisesti taittui myös matka keikkapaikalle sekä pois, kun mennen tullen sattui radiossa (Nova, Suomi pop) soimaan Maitohapoilla, 1972 ja Levoton tyttö.

 

iloiset veitikat
iloiset veitikat

 

ilotulitus a´la Anssi
ilotulitus a´la Anssi

 

iloinen kitaramurhaaja
iloinen kitaramurhaaja

 

kitara iloittelua
kitara iloittelua