Eka kerta 2014

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:

mudostelmaa

Uusi vuosi ja uudet kuviot. Paikkana Laukaa, Peurunka areena, The Voice Winter Pop Festival. Väkeä tätä seuraamaan on saapunut runsaasti.

Saaralle ja koko perheelle paljon onnitteluja sekä hyvää vauvalomaa! Saaran sijaisena on Emilia Takayama. Anssi kertoo etteivät ole kovin montaa kertaa ehtineet harjoitella. Harkkojen vähäisyys ei kuitenkaan näy esityksessä. Täytyy myöntää, et Emilia hoitaa oman tonttinsa ansiokkaasti. Uusi kokoonpanohan kuullostaa hyvältä!!!

Ilta etenee kutakuinkin tän tekstin alapuolella näkyvän biisilistan mukaisesti. Selvennökseksi Anssin hieroglyyfeille: Miten sydämet toimii, Milla, Jennifer Aniston, Puistossa, Kaksi sisarta, Kaatua kuin puu, Karhun elämää, Levoton tyttö, Parasta aikaa, 1972, Maitohapoilla, Nummela. Encore ja Mikan faijan BMW, joita ei kuitenkaan nähty, kun piti antaa aikaa seuraavan esiintyjän valmisteluihin lavalla (tämä siis oma oletukseni tapahtuneesta). Nuo muut seitsemän merkintää vaikuttaisi Winter teemaan sopivasti lumihiutaleilta, mene tiedä, voishan nuo olla vaik hämähäkkejä tai tähtiäkin.

image

Kesken Parasta aikaa kipaleen Anssi heittäytyy istumaan, hetken näyttää että hän kellahtaa makaamaan lavalle, virkoaa kumminkin. Vastaisuuden varalta ihan vaan vink, vink esim. mulla on ensiapukortti voimassa ja elvytystä ois hyvä harjoitella vaikka levylaulajalla ihan vaan taitojen ylläpitämiseksi, enkä epäile etteikö yleisöstä lukuisia muitakin tähän tehtävään halukkaita löytyisi. Käytävällä näin myös paarit, joita onneksi ei tarvittu.

Keulii

Välillä kiljuminen yltyy hurjaksi, koettelemaan korvia. Eturivissä on tungosta, mut sinnehän munkin on ihan pakko itteni änkee. Show näkyy myös kahdelta screeniltä. Kuumia tunteita viilentämään Anssi laittaa vesipullon yleisöön kiertämään, saatesanat: ” Tämä on minun vereni, teidän edestänne annettu” Jotkut huutavat takanani tasaisin väliajoin ihana, Anssi oot niin ihana. Kuulen kuinka toiset ylistävät et Anssi on niin aito. Vieressäni käydään keskustelu: ”Kyllä kannatti tulla!”, ”Mähän sanoin et tule niin näät!” Anssin spiikki Karhun elämän alkuun: ”Seuraava laulu on tuolta yheksäkyt luvun puolelta, jos teistä joku muistaa yheksäkyt luvun.”

Murder

Kitarabattle, tää täytyy jokaisen kokea elämänsä aikana, ei tätä pysty verbaalisesti silmien, korvien eteen tuomaan. Kaksi loistavasti kitaroivaa muusikkoa mittelee taiten feat kerrassaan mainio lavashow. Voiton vie Wäinölä ja lava feng shuit ei Anssin mukaan oo ollenkaan niin hyvät, kun pysti on Bad Catin päällä. Too bad for feng shui situation, Tuomaksen vahvarin koristeena ”poika” anyway tönöttää.

Loppuun satelee lentosuukkoja levottomalle yleisölle. Lomailu on tehnyt tehtävänsä ja Kelan pesue on palannut meitä viihdyttämään, kiihdyttämään, jos suinkaan mahdollista vielä aiempaakin parempana. Esiintyminen on vakuuttavaa. Unohtakaa vitamiinipillerit, paras lääke ilostuttamaan ja valostuttamaan arjen harmautta on lähteä Anssin keikalle. Varoitus: lavasäteily ja ilo on tarttuvaa.

iloista keekoilua

Aah, niin täähän oli jonkunlainen festarityyppinen sessio, esiintyjiä oli siis muitakin kuin Anssi. Näistä en tähän sen enempää ala sepustamaan, mainittakoon et lauantaina lavalle nousivat myös Lipsaset ja Lauri Tähkä. Perjantaina oli esiintynyt kuulemma joku Cheek (never heard…vitsi, vitsi).