Rauman Kuumaakin kuumempi Kesäpiha

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:

 

Rauma Karhu

Raumalla ollaan. Kesäpiha löytyy vastaantulleen pariskunnan ohjeiden avustuksella. Aikamoista säätöä alkamisajankohdan kanssa. Arviot alkamisajasta liikkuu 20.30 ja 22 välillä. Bändi on rantautunut tapahtumamestalle hyvissä ajoin toiveena et soundcheckiin on kunnolla aikaa. Paikallinen kesäteatteri esitys torpedoi tuon haaveen. Itse saavun hoodeille 20 aikoihin missaten teatterin, mistään hyvästä en jäänyt paitsi ainakaan Mr. basistin kertoman mukaan.

Rauma A&W

Hyvää joutuu aina odottamaan ja mikäs on ootellessa kesäkelin ollessa mitä parhain, muutama pilvi roikkuu lähimaastossa, mut ne täytyy puhaltaa pois tai joutuu opettelemaan kuinka tanssia sateessa.

About klo 21 MIB soi ja sehän on merkki parhauden alkamisesta. Lavalle kapuaa tälläkertaa myös Emilia sijaistamaan Saaraa. Biisilista: New song that nameless one, Milla, Puistossa, Miten sydämet toimii, Levotontyttö, The Battle/ Kaatua kuin puu, Karhun elämää, Kaksi sisarta, Jennifer Aniston, Aamu, bluesia, 1972, Nummela, Mikan faijan BMW.

Rauma Anssi

Kesken soiton ilmoitetaan et lopettaa pitäs klo 22, bändin setti suunniteltu sen mukaan et soitto vois kestää 22.30 asti, great. Anssi koittaa kysellä tän hetkistä oikeaa aikaa ja lopulta päädytään soittelemaan bluesia (Anssin sanoin tulehtuneinta mitä ikinä ovat esittäneet) sen aikaa kun selvitetään paljonko esitys aikaa on jäljellä. Lopulta tulee tieto et 22.20 asti on aikaa. Suunnitelmasta jää lopulta toteutumatta Nostalgiaa ja Parasta aikaa. Soiton loputtua yleisö näyttää mielenilmauksensa aika metelillä vaatien lisää. Mut aika on loppu ja tähän on tyytyminen. Yleisö ja esiintyjät osaavat antaa arvoa arvaamatonta ajoissa ilmoitetuista alkamis- ja loppumisajoista, Vink, Vink järjestävä taho.

Rauma n Wäinölä

Tänäiseen kuumaakin kuumenmpaan konferenssiin on kehotettu suojautumaan mahd. suurilla suojakertoimilla, mut ei löydy apua rasvapurkista viilentämään kuumenevia tunteita.

Anssin spiikkaus: mä aina vaan kyselen tän elimen toiminnasta, mulla itelläni aina välillä vaikeuksia tän kanssa. Yleisön sydämenlyönnit kuitenkin tuntui tämä tänään tahdistavan kohilleen. Omani nyt muljahtelee minne ja miten sattuu eikä tuohon mikään tahtotila vaikuta.

Luvattua tieteellistä pohdintaa saamme nauttiaksemme Levottoman tytön muodossa.

image

Rauma AAtAAt RaumallaRauman repeilijätRauma 088

Nummela biisin kohtaa, jossa Anssi käyttää hiljaisuutta tehokeinona odotan mielenkiinnolla. Yleisön innokkaat ovat pitäneet jos jonkinlaista meteliä kaikenaikaa, mutta hiljaisuuden ajaksi kaikki tod. ymmärtävät olla vaiti. Seurauksena on paras ja vaikuttavin hiljaisuus pitkään, pitkään aikaan.

Keikan jälkeen paitamyyntitiskin luona on ruuhkaa lähes jokainen paikalla ollut haluaa nimmarin ( joku nainen rintaansa), yhteiskuvan tai ostaa levyn, paidan, kassin…
Roudaus meneillään Kelan poppoon aika siirtyä kohti etelän ihmeitä. Suuntaan Rauman yöhön. Löytyy snackäri josta saa kasvisburgerin. Kun mieli ja kroppa ravittuna lähden mökille höperöimään auton radiossa soi kuin tilauksesta Puistossa.