Parhautta Porissa

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:

 

Hitmaker
Hitmaker

Joku joskus kritisoi kirjoittamaani,et olipa aika helvetin pitkä värssy. No nyt on lyhyt. Paras keikka tänä vuonna. Yyterissä on kuuma. Keikan pitäisi Anssin saaman tiedon mukaan alkaa klo 22. Joudumme kuitenkin odottamaan klo 23 saakka. Meitä yleisöä ilmaantuu aika paljon. Bändillä on älytön draivi päällänsä, tähän myös yleisö yhtyy. Liekö ollu Anssin uudessa, Hitmaker kitarassa jotain taikaa, kun tunnelma oli niin ylen ylevä. Bändi poistuu lavalta, Anssin jättäessä lavaa viimeisenä alkaa yleisöstä spontaanisti kuulua Nummelan kuorolaulua. Laulu vaan yltyy ja Anssi jää lavalle kuoronjohtajaksi. Ihan täydellistä, tämmöstä ei aiemmin millään keikalla oo tapahtunut. Anssin lopulta jättäessä lavan laulu jatkuu kunnes bändi lompsii takaisin esittääkseen vielä kaksi kappaletta, joista toinen Parasta aikaa tuntuu tänään erityisen sopivalta. Fiilikset: Mä muistan tän kaiken niin kauan kuin elän tätä tunnelmaa unohda en milloinkaan. Yleisö on hurmioitunut. Keikan jälkeenkin kuuluu monelta suunnalta ihana Anssi on niin ihana.

image
Biisilista toteutui, lisäksi taukomusa a’la bändi