Kommentit

  1. Ai tää on tää biisi! Sävelestä en tunnista, mutta sanoituksesta uskoisin, että olen kuullut tämän pari kertaa. Jännästi se on kasvanut mutta toisaalta, sehän oli vähän raakile silloin joskus. Nämä uutiset tosiaan ovat jo vähän vanhentuneita, mutta samanlaisia juttuja tapahtuu koko ajan lisää joten sinänsä ei niin väliä mikä on se tietty tapahtuma josta kerrotaan.

    Ihan niinkuin se ratikkapysäkki (sun laulussa dösäpysäkki, tai taitaahan siinä joku bussikin pysähtyä), jossa se yksi spurgu poltettiin. Sen uutisen muistaa nimenomaan Superkuun sanoituksen takia aina kun menee siitä ohi. Eikä sillä ole väliä että se tapahtui jo… (ööh, googlaa) kesällä 2011, sen tyypin elämä ja kohtalo on jäänyt askarruttamaan nimenomaan tuon biisin takia.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.