Kommentit

  1. Nämä videoblogit ovat todella kiinnostavia (en kuitenkaan ole yksi niistä kolmesta)! Kiitos! Kuuntelen ja katselen varmasti uudelleenkin. Hyviä ovat myös keskiviikkoiset Facebook-livelähetykset – hienoa että olet tarttunut tähän FB:n tuomaan mahdollisuuteen. Kiva, kun niissä on tullut biisien esittämisen lisäksi jotain myös taustoista. Lukemista ja tutustuttavaa riittää kiitettäväsi nyt, kun löytyi harhaa.com. Toki täytyy lukea kirjasikin, joista vasta Matkamuistoja on takana. Niin, ja kaikki mahdolliset keikkasi lähellä pääkaupunkiseutua. Ja Vain elämää ja mikä ikinä siihen littyy. Ja CD:t pitää käydä ostamassa. Oletan, että suosittelisit Levykauppa Äx:ää – sinne siis. Toivon sieltä löytyvän vanhemmatkin CD:t kuin kaksi viimeisintä. Melkoinen hurahdus Anssi Kelan musiikkiin kypsällä ikää. Tämä lähti käyntiin Temppeliaukion kirkosta. Olen iloinen. Tajuan tässä tinkimättömyyden musiikin tekemisessä, sekä huikean ammattitaidon ja monipuolisuuden muusikkona. Kiitos ja suuri arvostus, Anssi Kela.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.