Voita minut yksityiskeikalle omaan kotiisi

| Aiheet: Keikat, Musiikki | Kirjoittaja:

Uusi albumi on pian kaupoissa ja järjestän sen kunniaksi arvonnan yhteistyössä Levykauppa Äxän kanssa. Uhraan itseni palkinnoksi: nyt voit voittaa minut ilmaiseksi yksityiskeikalle omaan kotiisi. Saavun kitarani kanssa olohuoneeseesi esiintymään sinulle ja kaikille muille, joita haluat kutsua mukaan — voit siis pyytää myös kaverisi tai sukulaisia todistamaan tapausta. Sinä saat päättää biisilistan.

Osallistu näin: klikkaa itsesi allaolevasta linkistä Levykauppa Äxän sivuille ja täytä sieltä löytyvä lomake. Voit vaihtoehtoisesti osallistua myös tilaamalla uuden levyni (suosittelen!), mutta se ei ole pakollista: tähän rinkiin pääsee myös pelkällä kupongin täyttämisellä. Osallistumisaikaa on 11.5. saakka, voittaja arvotaan 12.5. kaikkien osallistuneiden joukosta. Kaikki uuden albumin ennakkotilaajat ovat automaattisesti mukana arvonnassa (luonnollisesti myös ne, jotka ovat jo ehtineet tilata levyn). Keikan ajankohta sovitaan erikseen voittajan kanssa.

Paras voittakoon!

Osallistu arvontaan TÄSTÄ

Kommentit

  1. ANSSI, taalla joukko ihailijitaisi haluaisi tavata sinut. Itse asun Yhdysvalllissa ja Olen tulossa Suomeen heinakuussa ja olisimme tooosi o nellelisia saadessamme tavata ja kuulla sinua . Please. Pretty please.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.