Parasta aikaa -konserttisalikiertue

| Aiheet: Keikat | Kirjoittaja:

Edellisen kerran tein yhtyeeni kanssa konserttisalikiertueen syksyllä 2003. Lienee korkea aika tehdä uusi.

Suurin osa tekemistäni keikoista on jaettavissa kahteen kategoriaan: akustiset soolokeikat ja bändin kanssa pidetty mekkala. Hyvin harvoin tulee tilaisuutta luontevasti yhdistää nämä kaksi maailmaa. Konserttisaleissa se on kuitenkin mahdollista. Parasta aikaa -konserttisalikiertueella tullaankin näkemään yhdistelmä molemmista puolista: herkkyyttä ja voimaa, valoa ja varjoa. Salit ovat esiintyjille antoisia ympäristöjä: yleisö tulee paikalle oikeasti kuuntelemaan keskittyneesti musiikkia, sen huomiota ei tarvitse jakaa baaritiskin antimien tai vastakkaisen sukupuolen kohtaamisen kanssa. Niinpä on mahdollista maalata runsaammilla väreillä ja käyttää hyväkseen pienimmätkin nyanssit.

Pyrkimyksenä on tarjota ”täydellinen Anssi Kela -keikka”. Kiertueelle harjoitellaan aivan erityinen ohjelmisto, jota ei tulla kuulemaan missään muualla. Tutut hittibiisit totta kai kajahtavat, mutta luvassa on myös yllätyksiä. Myös visuaaliseen puoleen panostetaan: haluamme tarjota miellyttävän kuultavan lisäksi myös stimuloivaa nähtävää.

Tästä tulee siis hienoa, tervetuloa konsertteihin! Valitse mieleisesi keikka oheiselta listalta:

Pe 1.4.2016 Mikkeli, Konserttitalo Mikaeli
La 2.4.2016 Kuopio, Musiikkikeskus
Ke 6.4.2016 Jyväskylä, Paviljonki
To 7.4.2016 Pieksämäki, Poleeni
Pe 8.4.2016 Lohja, Laurentius-sali
La 9.4.2016 Turku, Logomo
Ti 12.4.2016 Lahti, Sibeliustalo
Ke 13.4.2016 Hyvinkää, Hyvinkää-sali
To 14.4.2016 Hämeenlinna, Verkatehdas
Pe 15.4.2016 Salo, Kulttuuritalo Kiva
La 16.4.2016 Tampere, Tampere-talo
Ke 20.4.2016 Rauma, Rauma-sali
To 21.4.2016 Helsinki, Savoy-teatteri
Pe 22.4.2016 Kouvola, Kuusankoskitalo
La 23.4.2016 Järvenpää, Järvenpää-talo

Liput ovat nyt myynnissä, käy hankkimassa omasi TÄMÄN LINKIN TAKAA.

 

Kommentit

 1. Hei Anssi! Jos minulta kysyttäisiin täydellistä Anssi Kela keikkaa, niin haluaisin kuulla nämä biisit keikalla.

  Nummela, 1972, Levoton tyttö, Puistossa, Kaksi sisarta, Kunnian kentät, Vaarallinen, Avara luonto, 2080-luvulla, Tanssilattialla, Haaveilua, Kasarin Lapsi, Petri Ruusunen, Jennifer Aniston, Milla, Piirrä minuun tie, Tyhmä kuu, Miten sydämet toimii, Parasta aikaa, Älä mene pois, Levyhylly pelastaa, Palava silta, Aamu, Rakkaus on murhaa, Uni, Ihme, Loukussa, Aukio, Karhusaari ja Insomnia.

  No, toivotaan, että joku näistä biiseistä esitettäisiin keikoilla.

  Hyvää konserttisalikiertuetta toivottaen!

 2. Haveita unelmia täytyy tähän esittää. Konserttisali on just oikee paikka ottaa 12 kielinen skeba messiin ja esittää ihanaakin ihanampi Ikävä <3 Rva Ruusunen täydentäis Ruusus trilogian sopivasti eli sen rinnalle Puistossa ja Petri Ruusunen. Vanha biisi, Rock- unelma, Haaveilua, Nolla, Murhis ois hartaasti toivottavaa vanhempaa tuotantoa. Mikä tahansa muukin Pekka ja susi ajan biisi, kuin Karhun elämää ois niin pro. Nostalgiaa levyltä ehdottomasti ois kuultava ne biisit joita ei vielä oo keikoilla kuultu, erityisesti Huomaatko mitä sait aikaan. Cover biiseistä haluais tietty kuulla Vain elämää ohjelmassa esitettyjä sekä Boys of Summer ois jotain. Ja ja ja… Epäilemättä salikeikoista tulee Parasta aikaa tarjoavia elämysepisodeja vailla vertaa. Luotan 100%:sesti Anssiin bändeineen ja hei jos nää on mitään Louhisalin taannoisen salikeikan tapaisia sessioita mä tuun niin oleen taivaissa hela huhtikuun. Leijun jo pelkästä ajatuksesta.

 3. Ikkunan alla ja Mitä tapahtuu? biisit olisi kiva kuulla keikoilla.

 4. Ikävälle tuskin tulee parempaa ja varmasti myös tunteisiin kolahtavampaa hetkeä esittää.
  Ylipäätään toivon, että olisi myös rohkeutta jättää osa jokaisella keikalla esitettävistä biiseistä pois ja laittaa tilalle niitä vähemmän livenä kuultavia, jotka eivät ehkä toimi samalla tavalla ravintolakeikalla.

 5. Onko keikkojen soittolistaa missään? Olis kiva nähdä mitä on soitettu.

 6. Terve olin Järvenpään konsertissa ja kysyisin biisin nimeä jonka esitit 1 setissä kertoi että on pakko liikkua ja lähteä?
  Kiitti oli hyvä konsertti!

 7. Tuhat miljoonaa kiitosta mielettömän upeasta Järvenpään konsertistasi. Keikka ylitti kaikki odotuksemme! Olin paikalla tyttäreni kanssa ja saimme onneksemme konsertin jälkeen yhteiskuvat kanssasi. Ihailen jaksamistasi hymyillä kärsivällisesti yli-innokkaiden ihailijoittesi kanssa!
  Minun piti kysyä siinä samalla, mutta unohtui kaiken härdellin ohessa: videossasi Levoton tyttö esiintyy ihana koira: onko hän sinun koirasi ja/tai miten hän liittyy ao. biisiin vai liittyykö mitenkään?
  Olemme tyttäreni ja hänen lastensa kanssa fanejasi jo kolmessa polvessa. Toivomme sinulle kaikkea mahdollista hyvää! Jaksamista, terveyttä, onnellista elämää ja upeita uusia biisejä! Mikan faijan BMW niittasi sinut osaksi perhettämme. Poikani on Mika ja meidän perheen isällä oli aivan samanlainen Bemari kuin videollasi.
  T. Isoäiti ja ikuinen fanisi

 8. Hei. Äsken lähettämässäni viestissä sähköpostiosoite oli virheellinen. Jos ja kun ehdit vastata, oikea osoite ohessa (t. sama isoäiti edelleen)

 9. parasta aikaa konsertissa kuultu biisi 2080 luvulta. tullaanko joskus kuulemaa levylläsi. ps konsertti järvenpäässä oli täysi 10

 10. Jorma: Tuo 2080-luvulla löytyy joulukuussa julkaistulta, eli neloskauden Vain elämää Ilta -levyltä.

  Outi: Videolla esiintyy Anssin koira Armi ja sen läähätys oli inspiraationa biisin musaraidalla kuultavaan läähätykseen.

 11. Tennispalatsin kattokeikka oli hieno. Se on loistavaa, kun esität joko pienelle tai suurelle yleisölle, niin olet aina yhtä mahtava esiintyjä. Viimeinkin olet tulossa Ouluun ja jopa kolme kertaa. Nähdään kesällä Tähdessä, Rotuaaripiknikissä ja Qstockissa (ja toivottavasti jonain päivänä Hartwall arenalla 😉 )!

 12. Oulun Tähdessä oli mahtava keikka. Ennen keikkaa tehty FB-live oli mukava yllätys. Kiitos!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.