Juhlikaamme Jäähallissa

| Aiheet: Keikat | Kirjoittaja:

Siitä on jo 30 vuotta, kun tein ensimmäiset biisini ja aloin keikkailla silloisen yhtyeeni basistina. Tällaista vuosirengasta on syytä juhlistaa oikein olan takaa: niinpä esiinnyn bändini kanssa Helsingin Jäähallissa 6.5. suuressa 30 vuotta Kelaa -konsertissa. Luvassa on hyvin erityinen ilta, jonka aikana käydään uraani läpi Karhun elämästä Mikan faijan BMW:hen ja Millasta Levottomaan tyttöön.

Tämä on samalla kolme vuosikymmentä vaalitun unelman toteutuminen: vuonna 1987 olin samassa hallissa katsomassa Deep Purplea. Suurta sankariani, Ritchie Blackmorea, katsoessani haaveilin pääsystä samalle lavalle. Nyt tuokin ympyrä vihdoin sulkeutuu. Joskus unelmien toteutumiseen saattaa mennä 30 vuotta.

Liput ovat nyt myynnissä. Liity juhlaväkeen ja käy hakemassa pääsylippusi osoitteesta Ticketmaster.fi. Lippujen hinnat alk. 37 euroa. Konsertti on ikärajaton.

Kommentit

 1. En aikaisemmin juuri arvostanu sinun musiikkia, mutta tietty nöyryys on tehnyt sinusta yhden spotifyn suosikki artististeistani. Ihan loistavaa musiikkia! Jatka samaan malliin!

 2. Anssi olet aivan loistava muusikko. Suorastaan nero. Yhtään vähättelemättä noita muita niissä haastetehtävissä, niin kyllähän sinä vedät aina pisimmän korren. Loistavaa työtä.

 3. Anssi Really brilliant musician. great …job…keep going…

 4. Onneksi olkoon Anssi huikeasta urasta. Olen ilolla seurannut menestystäsi ja tietysti aina myös paistatellut samassa menestyksen valossa. Olen myös käyttänyt musiikkiasi (lähinnä tekstejäsi) esim. uskonnon kokeissa analysointitehtävinä. Onnea ja pitkää ikää artistina ja muutoinkin. T. tosi vanha pyhäkoulun ope Raamattuopiston ajoilta.

 5. Kiitos hienosta jäähallikeikasta! Oli upea keikka ja hienoa kuulla jäähallissa vaihteeksi suomenkieltä. En tiennyt että o!et noin hyvä laulaja, levyilläsi lauluäänesi ei tule noin hyvin esiin. Tosin ennen tätä keikkaa tiesin kai lähinnä sinun hittibiisisi.

 6. Vielä kerran tätäkin kautta suuri kiitos!
  Uskomaton ilta, upeaa musiikkia, mahtavaa soitantaa.
  Ei tästä ole vieläkään palannut maan pinnalle. Ajatukset jäähallissa, hymy korvissa, onni sydämessä.
  Tähän pystyy vain ja ainoastaan Anssi Kela.

 7. Mul ois tarina vuodelta 72, (tai vuosilukulaisesta 72) mutta en haluais kertoa siitä tässä. Tarina jatkuu mitä meistä tuli. Sun biisi oli älden hyvä, mutta ei se siihen jäänyt – ainakaan kaikiĺla… Kiinostaisko kuulla?

 8. Tosi upeet sivut sulla, kiitos 😀 ! Tykkään, rokkaan tuota musta/keltaista 🙂 Keikkaa näyttää pukkaavan , super anna palaa 😀 ! ps. nyt muistinkin sen biisin, palava …

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.