Forum 2002-2013

Spiraali 10.1.2006 14:41 Keikkoja ouluun anssi??????? hei anssi. pitäisi saada keikkoja ouluunkin....täälläpäin pari kertaa vain olet käynyt. onko yhtään tiedossa oulun keikkoja sulla????
Trientale 10.1.2006 15:16 Kannattaa noin yleisesti ottaen pyytää paikallisilta keikkajärjestäjiltä Anssia paikkakunnalle esiintymään. He kun kuitenkin päättävät, keitä artisteja ja bändejä keikoille hankitaan. Artistit itse eivät yleensä juurikaan voi vaikuttaa siihen, missä heillä on keikkoja eivätkä he hoida keikkojen myymistään itse. He vain menevät sitten esiintymään sinne, minne heidät on hankittu esiintymään.
Spiraali 19.1.2006 7:59 Kävin oulun Uusi seurahuone nimiselle paikalle laittaan mailia yks päivä että anssi sinne ja heti jos on mahdollista ni sieltä tuli mailia että pitää kysellä ja katella että onko hinta hyvä ja onko hyvä idea kysyä sitä keikalle. että elä anssi ala kitsastelee rahasta ni me oululaisetki nähdään sut:D:D:D
Hilu^ 4.2.2006 13:19 Olis kyllä kiva saada Anssi Ouluun ja vielä olis hyvä jos keikka olis sallittu niin sinne pääsis. :)
balisa 5.2.2006 20:52 Oisko niin , että Anssi on hinnoitellut itsensä ulos ja on lippuriski olemassa, pääseepä vähemmällä ettei tarvi periferiaan lähteä fanejaan kattomaan vaan pysyy kehä kolmosen sisäpuolella ja siitä sateliitin tavoin johonkin pistää tarvittaessa vaikka Vuokatin Katinkultaan, koska sieltä sattuu suku olemaan jossainmäärin kotosin. Pistäytyy samalla ukkia katsomassa. Muuten on hauskaa käydä Kuhmossa, menkää kaikki. Sielä maataan pihalla päissään, keskustan Hotellin tuntumassa... kaverit korjaavat kyytiin, aika matalaa. Eräskin nainen riipas takin päältään ja alkoi esittelemään minun miesystävälleni rintojaan....näytin keskisormea, niin johan lipes akka! Että tämmöstä.
Spiraali 20.2.2006 19:32 Go balisa go:D

JOo mut käykäähä pistää kaikki mailia Oulun uusi seurahuone nimiselle paikalle ja foxiaan että anssi sinne keikalle ni näkis sitä tääl pohjosessaki
balisa 24.2.2006 6:58 Foxia olisi kyllä lysti paikka, voi haahuilla ympäri taloa ja aina on joku loukko missä viihtyy. Vaikka karaokea laulamassa. paneppas spiraali sähköpostiosoite yleiseen levitykseen niin minäkin tilaan Anssin laulamaan samalla kun käyn käyn katselemassa joko autoni olisi tullut ja alan sitten naukumaan lisää kun tiedän koska saan aaärräni. Kiva olisi napata kaks kärpästä yhdellä iskulla! Seurahuonetta en oikein diggaile, Päivikki on siinä osakkaana, hommaisi Anssin Hulluun Poroon, ettei tarvi Ouluun asti lähteä.
Spiraali 24.2.2006 16:02 JEah. hyvä balisa!!!! :) ja muutki vinkuu anssia sinne!
joo pistin ite tonne palaute osioon jo pariki kertaa:D

http://www.foxia.fi/palaute


että sinne vaan ^^