Forum 2002-2013

Johnny 25.2.2006 10:30 Vaasa Amarillo 24.2.2006 Kipinöitä
Karhusaari
Milla
Mikan faijan BMW
Kaveria ei jätetä
Älä mene pois
Jennifer Aniston
Parempi mies
Rakkaus on murhaa
Puistossa
Nummela
Kaksi sisarta
*****
1972
Faijan haamu
Kissanpäivät (jokeri)
Uudet autot

0:30 Karisalmi saapuu lavalle ja aloittaa yksin 'pompottelemaan' bassollansa. Hetken päästä lavalle saapuvat muutkin ja kappale saa tunnistettavan muodon (Kipinöitä). Ville oli vaihtanut Rickenbackerinsa punaiseen Fender Bigsby Telecasteriin. Anssi kertoo Karisalmen laittaneen oikein kauluspaidan päällensä kun ollaan kerta vähän fiksummassa paikassa. Yritin aluksi hifistellä miksauspöydän ääressä, mutta huomasin pian että lähempänä eturiviä (pääkaiuttimien katvealueella) äänentoisto olikin "hifimpi" ja kuulovaurion vaara pienempi.

Parempi mies, eka kertaa kuultuna, ei kuulostanut mitenkään pahalta (=pohjalainen kohteliaisuus)

Kahdessa sisaressa murtosaaliksi saatiin mm. tamponeja ja nippusiteitä.

Encoret saatiin kuulla sillä ehdolla että laulettiin perässä Maarkku Uusipaavalniemi, Markku Uusipaavalniemi (Mika Myllylä "nuotilla"). Jokainen voi kokeilla kotonaan kuinka hyvin tuo "rimmaa".

Ensimmäinen jokeribiisi ei kelvannut Anssille, sitä kuulemma soitetaan aina ja kuorikin oli kuulemma ollut puoliksi auki. Toisen kuoren sisältä paljastui Kissanpäivät. Noissa ylläribiisien esityksissä tuntuu olevan jotain erityistä intensiteettiä kuten Kurikassa vedetyssä Laulu petetyille. Hienoja esityksiä.

Uusissa autoissa täydellinen levy öiseen ajeluun oli joku josta en saanut oikein selvää (kuulosti joltain vydyr vyn roar tai jotain). Loppuun kuultiin pieni pätkä maammelaulua Anssin kitarasoolossa.

Hieno keikka ja mukava tunnelma.
Trientale 25.2.2006 11:02 Vaikuttaapa olleen mukava keikka taas, kiitos raportista. :)

Olisipa mielenkiintoista tietää, mikä se ensimmäinen vaihtoehto jokeribiisiksi olisi ollut... Kun Kissanpäivätkin on kuitenkin jo kerran jokerina soitettu. Vielä olisi paljon sellaisiakin vaihtoehtoja, mitä ei olla oikeasti kuultu aikapäiviin... :wink:
Hauska, että Kahdessa sisaressakin on pitkästä aikaa ollut ryöstösaaliina jotain muuta kuin ne perinteiset joulupallot ja pilkkihaalarit. Taisi Anssilla olla vielä se onginta mielessä... :D
Mari 25.2.2006 15:50
Johnny Encoret saatiin kuulla sillä ehdolla että laulettiin perässä Maarkku Uusipaavalniemi, Markku Uusipaavalniemi

Mahtavaa! Ja ilmeisesti yleisö jopa onnistui jollain lailla, kun kerran tuli lisää biisejä.

Löytyikö Amarillosta se iso telkkariruutu? Oliko katsomossa paljon Suomen lipuilla varustautunutta väkeä? Onneksi jääkiekko päättyi onnellisesti, että tunnelma pysyi korkealla. Sinne ei varmaan ollut mitään asiaa mennä soittamaan ennen pelin loppua (enintään erätauoilla 2 x 15 min), muuten ois saanut huutaa kilpaa Mertarannan kanssa ja sen jälkeen portsari ois vetänyt töpselin irti, että Mertsin ääni kuuluu. :D
a9800362 25.2.2006 15:52 Jess, soittihan Anssi sitä Maamme-laulua, harmi että en ollu kuulemassa. :wink: Ja nuo Markku Uusipaavalniemi -huudot ois varmasti olleet myös kuulemisen arvoisia. Varmasti ollut hieno keikka! Kiitos Johnnylle raportoinnista.
Johnny 26.2.2006 7:49 Kyllähän tuolla se videoscreen oli ja jonkun verran leijonapaitaisia jääkiekkofaneja, ei kuitenkaan häiriöksi asti ;)
Anssi Kela 1.3.2006 7:58 Tietokoneeni otti ja kuoli, joten en saa nyt tähän hätään väännettyä raporttia Vaasan ja Nivalan tapahtumista. Yritän laatia sellaiset myöhemmin.

Lyhyesti: Vaasan keikka jatkoi erinomaisten keikkojen sarjaa ollen omasta ja yhtyeeni mielesti aivan törkeän hyvä! Ehkä tämän kiertueen paras. Yleisöä oli vähänlaisesti - suosikkilajini lätkän kanssa ei näköjään pystytty kilpailemaan.

Nivalan keikkakin oli hyvä, mutta edellisiin keikkoihin verrattuna selkeästi enemmän rutiiniesitys. Vähämaalinen peli. Kiekot pelattiin kulmiin ja käytiin kovaa vääntöä. Viisikkopeli oli kuitenkin kurinalaista, joten lopputuloksena 1-0 työvoitto.
1992 2.3.2006 17:20
Anssi Kela Tietokoneeni otti ja kuoli, joten en saa nyt tähän hätään väännettyä raporttia Vaasan ja Nivalan tapahtumista. Yritän laatia sellaiset myöhemmin.

Otan osaa tietokoneesi kuoleman johdosta. :lol:
Toivottavasti saat ne raportit jossain vaiheessa tehtyä.
Kiva kun ilmoittelet tolleen,että olet estynyt raportteja laatimaan.
Anssi Kela 5.3.2006 21:31 Saara-aiheinen raportti keikkapäiväkirjassa!
a9800362 6.3.2006 6:47 No johan oli seikkaperäinen raportti kaikkine kellonaikoine päivineen. Hauskaa luettavaa (tosin Saara voi ehkä olla eri mieltä)... Anssilta tuntuu aina uusia ideoita löytyvän, joten koskaan ei tiedä, mitä eteensä saa, kun keikkaraportin avaa. :)

Oikeus ja kohtuus varmasti olisi, että tulevissa raporteissa raportoisit yhtä seikkaperäisesti muidenkin bändin jäsenien tekemisiä!?

Niin, ja ilmeisesti on hommattu uusi kone, kun raporttien laatiminen taas onnistuu... :roll:
jassu 6.3.2006 13:25
a9800362 Oikeus ja kohtuus varmasti olisi, että tulevissa raporteissa raportoisit yhtä seikkaperäisesti muidenkin bändin jäsenien tekemisiä!?


Olin juuri tulossa ehdottomaan, että olisi kiva kuulla myös muiden bändiläisten puuhailuista keikalla, mutta "vankinumerosarja" ehtikin ensiksi.

Olisi myös kiva lukea jos joku/jotkut bändiläisistä tekisivät samanlaisen raportin Anssista! :D
marire 6.3.2006 15:17 Kiitos vaan hauskasta raportista. Niistä on paljon apua kun koulu on menny päin persettä ja seuraavana päivänä on ruotsin koe.
Johnny 6.3.2006 21:15 Ihmettilinkin hieman kun joku tyyppi kävi juttelemassa Saaran kanssa kesken keikan. Ajattelin kyllä että kyseessä on joku vanhempikin tuttu kun juttu näytti sujuvan niin leppoisissa ja hauskan näköisissä tunnelmissa. Kauempaa ei huomannut että kyse oli tanssiinkutsusta.

Mutta mikä olikaan se täydellinen levy öiseen ajeluun?
Anssi Kela 7.3.2006 6:23 Voivodin Rrröööaaarrr.
Anssi Kela 7.3.2006 6:33
a9800362 Niin, ja ilmeisesti on hommattu uusi kone, kun raporttien laatiminen taas onnistuu... :roll:


Juu. PC:n kanssa vuosia tapelleena tein ainoan järkevän liikkeen ja hankin koneen, jonka kyljessä on sellainen haukatun omenan kuva. Omena päivässä pitää lääkärin loitolla - toivottavasti verenpaineeni pysyy tästä lähtien hieman matalammalla.

Tulikin mieleen, että vuosien varrella olen lukemattomia kertoja ollut heittämässä läppäriäni seinään. Tai ikkunasta ulos. Tai mereen. Tai katujyrän alle. Kaikki kirosanat A:sta Ö:hön on tullut sadateltua. Nythän minä voin vihdoinkin suoda itselleni tyydytyksen ja nauttia suoloisesta kostosta! Täytyykin oikein tarkasti puntaroida, miten hävitän vanhan koneeni.
a9800362 7.3.2006 6:50 Onnea vaan elämään uuden koneen kanssa. Toivottavasti pelittää paremmin kuin vanha (mikä ei ilmeisesti ole kovin paljon vaadittu).

Nythän voit Anssi pikapikaa laatia loput rästissä olevat keikkaraportit, jotta saadaan taas piristystä päivään. 8) (Ei mitään painostusta...)

Vanhan tietokoneenhan voi tuhota monella tavalla. Erityisen nautinnollista olisi esim. heittää se ikkunasta ulos (varsinkin jos asuu korkeammalla kuin ykköskerroksessa) tai kesällä laiturilta järveen/mereen tai ajaa autolla sen yli... Jos sais valita, mieluiten ehkä heittäisin sen päin jotain niin kovaa kuin ikinä vaan jaksaisin (tämänhän voi toistaa niin monta kertaa kuin haluaa, jos ei kerta riitä...), tuottais ehkä eniten tyydytystä sen aiheuttamiin vaivoihin nähden. Siinä ois tuhoamisen iloa! :D
marire 7.3.2006 15:22 [quote:da11k16i]Täytyykin oikein tarkasti puntaroida, miten hävitän vanhan koneeni.[/quote:da11k16i]
Mä suosittelen että odotat kunnes Suomi/ joku suomalainen saa oikein pahasti turpaan urheilussa ja sitten purat kiukkua heittämällä ikkunasta ulos sen tietokoneen television sijaan. Niin mä sen ainakin tekisin
Hilkka 7.3.2006 15:55 Niin, mutta eihän sen vanhan tietokoneen heittäminen ulos ikkunasta tunnu samalta kuin juuri käytössä olevan, osa nautinnosta menee harakoille. :evil: :x Parasta on heittää televisio :x :evil:
Mari 7.3.2006 16:02 Tuossa päivällä kävin tosi pikaisesti vilkaisemassa mitä foorumilla tapahtuu ja silmäilin näitä Amarillo-juttuja nurinkurisessa järjestyksessä alkaen a9800362:n viestistä, jossa onniteltiin uudesta koneesta, sitten lukaisin jotain Anssin tietokoneentuhoamisvimmasta ja sen jälkeen luin tämän:

Anssi Kela Voivodin Rrröööaaarrr.

Ja päättelin että nyt on Anssilta tainnut joku ruuvi irrota ihan silkasta riemusta, kun on uusi ja toimiva tietokone. :lol: Sattuuhan sitä.
Johnny 7.3.2006 17:22 Heh heh... jo pelkästään biisien nimien perusteella (Korgull the Exterminator, Slaughter in a Grave jne.) voi päätellä, että tuo Voivodin Rrröööaaarrr luo ainutlaatuisen tunnelman öiseen ajeluun. :twisted: :lol:

Samaa teemaa jatkaen tuo tietokoneen tuhoaminenhan voisi sopia tuohon Savoy konsertin hevi-osuuteen...jo tulis rock-uskottavuutta :wink:
JMN 16.3.2006 11:17
Anssi Kela Voivodin Rrröööaaarrr.


Toimii!
1992 16.3.2006 14:35
Anssi Kela Tulikin mieleen, että vuosien varrella olen lukemattomia kertoja ollut heittämässä läppäriäni seinään.Tai ikkunasta ulos.Tai mereen.Tai katujyrän alle.

Minä en ole vielä ollut heittämässä tietokonettani seinään.(En ainakaan vielä.)Mutta Playstation on ollut melkein lähdössä useaankin otteeseen.Sitähän voisi kokeilla jos sen pudottaisi keittiön ikkunasta asfalttipihalle,etä jos se siitä yhtään tokenisi.Rakkine nimittäin alkoi toimia vähän paremmin kun se putosi lattialle.
1992 24.3.2006 14:58 No niin.Nyt olen ollut jo kahtena päivänä heittämässä tietokonettani seinään.Temppuilee vaan niin pirusti.Olisi pitänyt koputella sitä puuta tuota edellistä viestiä kirjoittaessa.