Forum 2002-2013

Ilona86 20.4.2006 5:04 Salo 21.04.2006 Mä en myönnä, että olisin löytänyt Salon keikkaan viitaten aihetta, joten aloitan uuden. Onkos joku tulossa kyseiselle keikalle?
a9800362 20.4.2006 5:38 En valitettavasti ole tulossa Saloon, mutta sitten kiroan itseni alimpaan helvettiin, jos tuolla keikalla soitetaan Huoneessa, enkä ole sitä kuulemassa! Tiedossa on varmaan erilainen keikka verrattuna viimeaikaisiin ravintolakeikkoihin, kun nyt on ympäristönä konserttisali... Luulisi, että keikasta tulisi parempi kuin Martinuksen keikka oli marraskuun alussa, kun nythän bändillä on takana jo mittava keikkarundi! Mahtavaa keikkaa vaan, toivottavasti Anssikin revittelee taas oikein kunnolla, ihan nimipäivän kunniaksi! :D

Eikö kukaan aio esittää mitään toiveita...!? :roll:
Ilona86 20.4.2006 6:17
a9800362 Eikö kukaan aio esittää mitään toiveita...!? :roll:

Toki sitä vois jotain pientä toivoakin. Vaikka "Karhun Elämää" joikujen kera;) No ei vaiskaan, tulee mitä tulee. Karhuli olis kyllä kiva.

No ei! Muistin just, että Tampereen "Kipinöitä" oli mahtava, olis kiva kuulla sellainen kitararevittely uudemmankin kerran! Se oli niin nätti, että...!!! *huoh*
Norsku 20.4.2006 7:32 Turust päin on tulos kaks vaeltajaa.
Joz 20.4.2006 12:20 Edelliseen viitaten:

Jatkan painostusta sen blues-Bemarin kuulemisen suhteen. Ois kiva 8)
Norsku 20.4.2006 13:44 Kannatetaan.
Ilona86 21.4.2006 5:09 Jaahas... En taida löytää ees paikalle. Yritin ties millä nimellä hakea paikkaa, mutta netistä en saanut fiksua karttaa ees tulostettua. Sitten jonkun finderin mukaan Salossa olis ollut 23 kulttuurikeskusta tai muuta kulttuurirakennelmaa! Eikä yhdenkään nimi ollut Kiva...

Voi kukkanen. Kiva, kiva.
a9800362 21.4.2006 5:28 Osoite on Horninkatu 21, 24100 Salo. Katso myös kotisivut osoitteessa

http://www.salo.fi/netcomm/news2/showar ... osition=0&

Etköhän Ilona86 kuitenkin löydä perille, uskon vakaasti! :D
Ilona86 21.4.2006 6:48 Ou jea! No ni! Nuo Salon sivut oli mun mielestä jotenkin hankalat, siks en varmaan löytänyt oikein perille, mutta mahtavaa kun edes osoite löytyi :) Kiitokset a9800362:lle hyvästä linkkivinkistä ;)

Tässä alkaa kyllä olla aika täpinöissä tuon illan suhteen...
Tumpero 21.4.2006 18:15 Oli kyllä todella mahtava tuo Salon keikka. Tunnelmaa oli ja keikka kesti lähes 2h. Joku muu voi lörpötellä sitten itse keikasta minä en enempää tässä nyt rupea sitä purkamaan...

biisit:

- kaatuneiden muistolle
- huoneessa
- kipinöitä
- insomnia
- kaunotar ja basisti
- älä mene pois
- rakkaus on murhaa
- puistossa
- milla
- nummela
- karhun elämää
- harhaa
- kaksi sisarta
- karhusaari
- 1972
- jennifer aniston
- mikan faijan bmw
- rva ruusunen
- kissanpäivät
- parempi mies

Muutama biisi saattaa puuttua joku voi ne lisätä jos tulee mieleen...

EDIT: mainittakoon vielä, että Anssi soitti kipinöitä ja älä mene pois biisit itse kosketinsoittimella, siitä plussat hänelle :lol:
Johnny 21.4.2006 18:47 Jos Kokkolan biisilista oli kadehdittava, niin voin kuvitella että tämä aiheuttaa vihertymistä yhdessä jos toisessakin... :wink:
Joz 21.4.2006 19:31 Oli hyvä keikka. Keväinen biisilista, kiitos siitä. Biisejä soitettiin 21, eli tuosta Tumperon listasta puuttuu yksi biisi. Mikä?

Mainittakoon, että varsinainen biisilista loppui 17 biisin jälkeen.

Peukalo ylöspäin.
Norsku 21.4.2006 19:40 Tuosta listasta puuttuu Tähtilaulu joka kuultiin siis bändiversiona.

Kiitoksia vielä kerran poikasille ja tyttöselle, oli aivan todella hienon upea superkeikka. (Tuliks tarpeeks ylistyssanoja?) Oli oikein mukava istua siellä vaikka tekis mieli amputoida kurkku. :)
a9800362 21.4.2006 19:53
Johnny Jos Kokkolan biisilista oli kadehdittava, niin voin kuvitella että tämä aiheuttaa vihertymistä yhdessä jos toisessakin... :wink:


Joo, kyllä ainakin meikäläisessä! Nimenomaan tuo Huoneessa... Olisin todella halunnut olla kuulemassa sen esityksen...! No mutta mahtavaa, että oli hieno keikka. Biisilista kuulosti oikein mallikelpoiselta, Tähtilaulukin taas ohjelmistossa! Ainoa mikä erotti biisilistan lähes täydellisyydestä, oli varmasti Murhaballadin puuttuminen.

Edit: mitä, Harhaakin soitettu!? Mun lisäksi ainakin Maria taitaa harmittaa, ettei ollut paikan päällä!!! No, toivominen ei taida sittenkään olla koskaan turhaa!
Joz 22.4.2006 6:42
a9800362 Mun lisäksi ainakin Maria taitaa harmittaa


Kuka oli naamioitunut Mariksi??? Pöyristyttävää. Hyvä valeasu kuitenkin, muhun se meni täydestä. 8)
Mari 22.4.2006 8:33
Joz Kuka oli naamioitunut Mariksi???

Se oli balisa! Arvatkaa harmittaako!!! :twisted: Korjataan vielä tuo nälkävuoden mittainen biisilista hiukan täsmällisemmäksi:

21.4.2006, Salo, Kulttuuritalo Kiva, n. klo 19.03-20.55

1. Kaatuneiden muistolle (Anssi, Martin ja huuliharppu)
2. Kaunotar ja basisti (Anssi, Martin ja huuliharppu)
3. Huoneessa (Anssi ja uudelleen viritetty Martin)
4. Kipinöitä (Anssi ja kosketinsoittimet)
5. Älä mene pois (Anssi ja kosketinsoittimet)
6. Insomnia
7. Puistossa
8. Karhun elämää (höystettynä Sti... *köh* varastetuilla joikauksilla)
9. Karhusaari
10. Rakkaus on murhaa
11. Milla (höystettynä Trooperilla)
12. Tähtilaulu
13. Kaksi sisarta
14. Nummela (erittäin pitkällä introlla - harppu hukassa)
----------
15. Harhaa
16. Mikan faijan BMW
17. 1972 (varsinaisen listan viimeinen biisi)
18. Jennifer Aniston
19. Kissanpäivät (jokeri, kolmas kuori)
----------
20. Rva Ruusunen
21. Parempi mies (bändin erittäin huonosta mausta kertova vaatimus)
Ilona86 22.4.2006 16:17 Kiitos, kiitos kiitos :D Mahtava keikka kerrassaan jälleen kerran. Nyt kuulin jopa kokonaan ÄMP:in pianoversion, hienoa! Olisin muuten varmaan ulissut mutta ei pokka pitänyt kun vieressäni istuneet naiset kävivät seuraavan keskustelun:

- Osaaks Anssi soittaa pianoa?
- Emmää tiennytkään että se osaa soittaa pianoa.

Keikka oli aikas... Vauhdikas. Kitaransoitto yleisöstä käsin oli erittäin yllätyksellinen! Oli myös aika hauska 1972:n pikkuinen moka, tai sitten allekirjoittaneen korvissa oli jotain vikaa...? Kuulin Susannasta kerrottaessa: "Tusannaa, taisin joskus rakastaa...". Se oli kenties yhtä hauska kuin Martinuksen fillipää :wink:

By the way... Kiitokset Karhun Elämää biisistä ja joikauksista :) Se oli kerrassaan keikan kohokohta! Oikeasti biisissä oli mahtava lataus, en ole niin energistä versiota siitä vielä kuullut :)

Huoneessa oli myös mukava ylläri! :)

Kiitokset koko tiimille :D
Mari 22.4.2006 17:13 Se on kumma, miten keikan hyvyys muuttuu. Keikan aikana ajattelee yhdellä tavalla, keikan jälkeen on vähän eri mieltä, myöhemmin samana iltana on ihan toista mieltä, aamulla keksii taas aivan uusia ulottuvuuksia ja seuraavana iltapäivänä uskoo päässeensä lopulliseen arvosanaan. Eli Salon keikka oli "aika hyvä". Tuossa aamupäivällä en ollut vielä varma, menikö kokonaisuus plussan vai miinuksen puolelle, mutta kyllä se plussan puolelle kääntyy. Mutta ei top10:iin, joten se oli jossain määrin floppi Savoyn jälkeen. (Vrt. Nummela-levyn myynti.) Niin se vaan menee.

Varoitan jo tässä vaiheessa, että raportti saattaa venyä. Kukin lukee omalla vastuullaan. :wink:

Pitkästä aikaa bussilla keikalle (muistui mieleen kesä 2002). Aurinko paistoi ja oli lämmintä. Salo vaikutti ikkunasta nähtynä epäilyttävän laajalle levittäytyneeltä pikkukaupungilta. (Ville kutsui joskus jotain kaupunkia San Franciscon näköiseksi, mikähän kaupunki?) Arvoin bussiasemalta oikean ilmansuunnan (ei kadunnimiä missään) ja käännyin seuraavasta risteyksestä kadulle, jonka nimeä ei ollut kartassani. Kauempana edessä kajasti Kelan logo, joten päättelin, että suunta on oikea. :) En muista olleeni vähään aikaan niin hukassa, piti tarkistaa kartta noin 30 metrin välein! Turuntietä käveltyäni osuin joen luokse ja tiirasin taas mustavalkoprinttiäni, että enpä tiennytkään että täällä on joki. Horninkatukin oli mun mielestä ihan väärässä paikassa, mut löysin ihme kyllä perille. Joku ihmeen sininen bussikin lojui tien laidassa.

Kello oli muutaman minuutin yli kuusi, kun avasin Kivan oven. Soundcheck menossa ja erittäin hyvä kuuluvuus! :P Jossain vaiheessa kuuntelin, että kuulostaapa kovasti Harhaalta ja pian olin varma biisistä - voi riemu! Voiko olla mitään parempaa, kuin istua salin oven takana ja kuunnella pitkällistä Harhaa-treenausta pian alkavaa keikkaa varten? Ihanata!!! Kuulin myös, että salissa soitettiin akustista kitaraa.

Myöhemmin paikalle ilmaantui tuttuja, jotka avustivat jokerilapun laatimisessa. Olin miettinyt pääni puhki, enkä keksinyt siihen hyviä vaihtoehtoja kahta aiemmin kirjoittamaani enempää. Mielessä olivat mm. cover (otsikoi itse), Tähtilaulu, Rva R, Kaatuneet, Money For Nothing ja Paranoid. Loppujen lopuksi siihen tuli seuraava teksti (todellista inside-tietoa!):
"Harhaa (erittäin harhainen versio) tai Karhun elämää (heviversio) tai The River (Brucen versio) tai Yön kuningattaren aaria"
Salin ovien auettua vähän ennen 19:ää toimitin kuoren Anssin pedaalilaudan juureen.

Keikka alkoi siis akustisella soolo-osuudella. Eka biisi oli jo loistavan hyvä valinta, Kaatuneiden muistolle. En muista milloin viimeksi sitä ois viimeksi kuullut... vielä akustisena! Vieressäni yhden penkin päässä istunut nuorimies katsoi minua ilmeisen järkyttyneenä, kun hihkuin biisin jälkeen. (Heppu ei juuri taputellut keikan aikana, valui vaan tuolissaan alaspäin, vaikka tyttökaveri vieressä kuinka yritti rohkaista. Loppua kohti tää heppukin taisi hiukan kiinnostua keikasta. Ehkä.)

Komeaa kuultavaa oli nuo kolme ekaa biisiä, soitto kuulosti suorastaan jumalaiselta. K&Bssä laulukin oli vähintään yhtä hyvän kuuloista. Jopa iki-inhokkini Huoneessa kuulosti ihanalta sävellykseltä (huom. sanavalinta). Sama jatkui koskettimien parissa. Ihana akustiikka! Kipinöitä toi mieleen syksyn 2003 salikeikat. Biisi meni vähän ohi, kun minua alkoi ärsyttää sen samankaltaisuus edellisen kappaleen teeman kanssa. ÄMP oli vähintäänkin ontuva versio, mutta menetteli. Siirappiteema alkoi kyllä mennä jo överiksi. Arvelin että kohta lähtevät kaikki miespuoliset kävelemään tästä salista. Jotain rajaa siihen sokerin käyttöön!!! (K&Bstä Insomniaan melkoista sokerihumalaa...)

Aplodien aikana lavalle saapui bändi. Insomnia oli melkoinen pohjakosketus, varmaan huonoin versio ikinä. Kellyn melskaaminen kuului jotenkin häiritsevän selvästi ja Anssin Gretschin ääni tuli jostain maton alta. Ainut valopilkku oli Villen sadepisarat, nekin ontuivat hiukan.

Biisin jälkeen taivasteltiin Anssin kitaravahvistinta, joka oli merkiltään Marshall. Soundcheckin aikana oli ollut hiukan ongelmia, kun Anssin kitaravahvistimesta oli alkanut tulla savua. Se ei kuulemma ole hyvä juttu, toisin kuin esim. paavia valittaessa. Paikalle oli sitten muutamia minuutteja ennen keikkaa juoksutettu jostain varavahvistin, jonka nappuloita Anssi ei ymmärtänyt. Yleisöäkin kutsuttiin vääntämään nappeja, jos halua oli. Ilmeisesti sointi muuttui keikan kuluessa paremmaksi, tai sitten kuulijan korvat tottuivat. Anssin kommentti: "Musta tuntuu että tässä ei ole ollenkaan yläpäätä."

Salin akustiikka ei toiminut bändin kanssa kovin hyvin. Sellanen Vanhan YO-talon efekti, että musiikki kaikuu takaisin takaseinästä, tai jotain. Välillä sointi oli aika puuroista. Itse istuin rivin 6 reunassa ja edessä olis ollut muutama vapaa paikka, mutta en uskaltanut siirtyä, kun en tiennyt meneekö ääni vieläkin puuroisemmaksi lähempänä lavaa. Ja kun lavanäkymäkin oli kovasti tavallinen, tyydyin räpsimään vain muutamia kuvia sieltä 6. riviltä.

Puistossa oli eka biisi, joka sai yleisön taputtamaan biisin aikana - se siis rokkasi! Siihen perään Karhun elämää ja ajattelin, että kyllä tää keikka on nyt lähdössä lentoon. Karhu parani loppua kohti noin potenssiin kymmenen (ja toi jostain ihmeen syystä mieleen Puikkarin keikan pääsiäisenä 2002! Logiikkani on tieteelle tuntematonta...) Mutta sitten taas joka keikan tylsin osio: Karhusaari. Tylsistymistä välttääkseni lähdin kävelylle Amen tontin lähistölle ja räpsin sieltä muutamat kuvat.

Rakkaus on murhaa oli mahtava kuten aina. Kivaa huomata hiukan nihkeän alkukeikan jälkeen kylmien väreiden kulkevan vihdoin varpaisiin saakka. :) Siihen perään erittäin toimiva versio Millasta ja meininki oli jo kovassa nousussa. Tähtilaulun bändiversio muistutti jälleen Pekasta ja Sudesta. Aloin miettiä miltä tämä mahtoi kuulostaa PjaS:n soittamana, sillä tässä versiossa oli jotain (hyvin vähän kuitenkin) samaa kuin Rannalla-versiossa. Siinä oli myös jotain hyvin tuttua jostain toisesta biisistä, jota en saanut mieleeni. (Osaisko joku sanoa tähän jotain valaisevaa?) Mutta Tähtilaulu kuulosti valtaisan hyvältä! Jossain biisin loppupuolella tuli hetkeksi sellanen olo, että tämä on kaikista paras biisi ikinä! :shock: Pitäis kuulla uudestaan...

Kaksi sisarta meni ihan ohi (laulellessa?), ainut mitä muistan on se, että Anssi huikkasi ennen kertsiä: "Laulakaa kertosäe!" Nummelan alussa Andy ojensi Anssille väärän harpun ja oikeaa kaivettiin jostain vaikka kuinka kauan... Kelly, Ville ja kumppanit soittelivat introa väsymättä. Heti kun huuliharppu pääsi ääneen, biisi lähti käyntiin ja hyvin lähtikin! Toinen biisi, jossa kylmät väreet kävivät varpaissa asti. (Niitä tuli useampiakin, oisko muut olleet Harhaa, JA ja Rva R?)

Bändi häipyi lavalta hetkeksi ja Anssi toi takahuoneesta lautasellisen viinirypäleitä, ojensi eturiville ja lautanen pistettiin kiertämään. :D Mulle se saapui BMW:n alkupuolella ja siinä oli 3 rypälettä jäljellä. Kaksi lähti riville 7.

Encoren aluksi tuli se keikan kohokohta: HARHAA!!! :D Se oli pitkä ja runsaalla Gretsch-soitolla höystetty, aivan oikeaoppisesti harhainen! Penkkirivi alkoi ahdistaa, koska minulle tuli kappaletta kuunnellessa tarve huutaa ja hyppiä tasajalkaa ja rynnätä lavalle halaamaan kaikki ihanat artistit, jotka biisiä esittivät! Harmittaa vieläkin, että jäi tekemättä. Saaran laulu kuulosti niin kauniilta ja Anssin kitara niin harhaiselta. Yritin keikan jälkeen etsiä syyllistä Harhaan biisilistalle laittamiseen, kuulemma Anssi ja Antti junailivat sen yhdessä. Mulla oli eräs palkinto varattuna syylliselle, mut se jäi toiseen kertaan. KIITOS! Tätä on odotettu kauan, noin 2,5 vuotta!

BMW oli myös tervetullut biisi, sellainen hyvä perusversio. Ville ois saanut soittaa enemmän. (Keksin muuten keikan aikana, miksi Villen soitto kuulostaa niin hassulta - hän soittaa kuin olisi kokonaan toisessa bändissä! :D Ei tää mikään lopullinen totuus ole...) 1972 oli ehkä aavistuksen rauhallisempi versio kuin tavallisesti, ainakin sellanen muistikuva jäi. Mutta hyvä. 1972:een loppui varsinainen biisilista, mut kuulemma kummulla puhalteli hyviä vastaisia.

Oiskohan ennen Jenniferiä Anssi alkanut viritellä kitaraansa, jolloin Antti tokaisi, että hän menee bassokaapin taakse piiloon, kunnes Anssi vaihtaa vireisen kitaran. Kitara vaihdettiin, yleisö taputti ja Antti houkuteltiin esiin. Jossain vaiheessa bändikin esiteltiin ja Anttia kutsuttiin bändin kiertopalkinnoksi... johon basisti kohautteli olkiaan. JA oli erittäin hyvä, mutta niinhän se aina. Niin, jossain välissä soitettiin pätkä bluesia A:sta, kuulosti erittäin hyvältä!

Seuraavaksi tuli varsinkin mun näkökulmasta hauska episodi, kun Anssi alkoi puhua jokerikuorista, jotka kuljetetaan tiukasti vartioituina panssariautolla keikkapaikalle. Ja ilmoitti että tuossa hänen jaloissaan on koko keikan ajan ollut kuori, jossa lukee "jokeri" (flashback Tavastialle 22.7.2004! 8)), mutta tämä ei ole niitä panssariautolla kuljetettuja! "En tiedä yhtään, mitä tuolla on, mutta otan riskin!" Olin jo unohtanut koko kuoren olemassaolon ja irvistin, kun tiesin mitä sieltä tulee. Anssi:"Siellä on kuitenkin jotain mitä me ollaan jo soitettu." Antti: "Lyödäänkö vetoa, että siellä lukee Harhaa (tms)." Minä: "Joo!" Anssi avasi kuoren ja silmäsi: "Täällä on optioita... Harhaa ja Karhun elämää... ne on jo soitettu. The River - Brucen versio... (yleisö naurahti jostain syystä) Yön kuningattaren aaria... (pohti hetken) Pistetäänpä tämä takaisin lattialle!" :lol: Paikalle kutsuttiin Andy "isänsä poika" tuomaan virallisia Kokkolan Sokos Hotel Kaarlen kuoria. Anssi valikoi yhden, josta tuli Kaunotar ja basisti. "Tääkin ollaan jo soitettu!" Andy hälytettiin takaisin lavalle ja seuraavasta kuoresta tuli sitten vihdoin Kissanpäivät, jolla edettiin. Mä jatkoin pohtimistani, että mikähän biisi ois pitänyt kirjoittaa siihen lappuun... vaikka Ruusunen tai Rockunelma... Anssi muuten kävi ojentamassa viralliset laput eturiville, koska "niissä on meikäläisen nimmari, ne on arvokkaita".

Tähän väliin vois mainita, että tuolta kuudennen rivin reunasta kontakti bändiin on erittäin olematon verrattuna eturivissä seisomiseen. Monet ilmeet ja jutut meni vähän ohi. (Anssi kävi eturivin tienoossa lattialla soittamassakin, ihan kuin isompikin yleisön villitsijä.) Mutta tuo jokerilappuhomma korvasi puutteen täysin. Näin jälkeenpäin olen ihmetellyt, että miten Antti oikeastaan arvasi, että kuoressa lukisi Harhaa? Oliko se niin selvää, että kuori oli minun sinne jättämäni? :roll: Keikalla en tullut sitä niin ajatelleeksi vaan hyväksyin sen, että herrat artistit lukevat sujuvasti ajatuksia. Soittivat vielä suunnilleen kaiken, mitä sinne suunnittelin kirjoittavani! Johtui varmaan siitä, että biisejä soitettiin 21...

Kissanpäivien piti olla viimeinen biisi, mutta yleisö taputti. Lavalla näytettiin jo jonkin sortin valomerkkiä, mutta Anssi palasi mikrofonin ääreen ja totesi, että ei heillä ole parempaakaan tekemistä kuin soittaa lisää, eikä yleisölläkään näköjään ole muuta tekemistä. Juu, lisää vaan. Sitten tulikin se Ruusunen. Erittäin hyvä versio, sekin ehkä hitusen kapakkaversiota hiljaisempi, muttei yhtään vähemmän tulinen. Ihanata! Olin jo varma, että nyt keikka loppuu, mut bändi ei tuntunut lähtevän lavalta kulumallakaan. Anssi ilmoitti, että bändin sisällä on syntynyt jonkinlainen konsensus seuraavasta biisistä, vaikka Anssi itse ei haluais sitä soittaa (hän kuulemma pitää enemmän jostain diktatuurista). Parempi mies! Ei todellakaan mikään optimaalinen lopetusbiisi, vaikka meininki oli keskimääräistä pirteämpi. Niihin kuviin ja tunnelmiin keikka lopeteltiin.

Vajaa kourallinen foorumilaisia kokoontui lavan edessä biisilistanmetsästyskarkeloissa. Anssikin hiippaili paikalle ja siinä käväisi pari aitoa teiniä punastelemassa staran läheisyydessä. Tai kolme, jos Joz lasketaan... Sitten hupi loppui taas siihen, kun ovelta huudettiin, että narikka menee kiinni... aina sama juttu! Prkl.

Tuossa päällimäiset ajatukset... Keikka oli loistava, mutta kaikki ei silti mennyt putkeen. Oikeastaan koko päivä meni enemmän tai vähemmän epäonnisesti tuota keikan kestoa lukuunottamatta. Sitä se stressaava päivä (ja viikko) teetti, ettei tajunnut tehdä kaikkia asioita oikealla tavalla, mutta ehkä sitten ensi kerralla. Kiitokset bändille päivän parhaista hetkistä!

PS. Ajatelkaas, olen kirjoittanut tätä samaan aikaan kun tv:ssä menee euroviisujen esikatselut! Mut aika kehnolta kuulostaa, turkkilaishöysteistä hissimusiikkia... plah.
Joz 22.4.2006 18:44
Mari Mä jatkoin pohtimistani, että mikähän biisi ois pitänyt kirjoittaa siihen lappuun...


Jälkiviisaana sanoisin Faijan haamu. Myös Rock-unelma olis ollut hyvä, mutta sen oletti kuuluvan settiin muutenkin. No ensi kerralla sitten. Onpahan taas mielessä ainakin kolme biisiä, joita on hyvä painostaa. Siitä ei kyllä omalla kohdallani ole tietoa, koska näkee seuraavan Anssi-keikan.
Nallu 22.4.2006 20:12 Kiitos Levylaulajalle sekä joukoille.

Pitkästä aikaa konserttisalissa, viihde kuulosti paljon Martinusta jalostuneemmalta, hienostuneemmalta.

Johtuiko Anssin Marsusta vai mistä, kitarointi kuulosti uudistuneelta. Kuten Anssi itse totesi, Marsusta tuntui puuttuvan yläpäätä, alapäätä sitten löytyikin kunnolla. Soundi kuulosti tosi tukevalta.

Erityisesti pidin alun yksinlauluista, olinhan jo etukäteen esim ÄMPiä pianolla toivonut. Kipinät ja Huoneessa oli myös kivat.

Tähtilaulu sujui paaljon paremmin kun Treella, kiitos siitä. Voisi kuulua settiin jatkossa vaikka pysyvästi.

Jostain syystä ei tällä kertaa Gretch soinut yhtä paljon kuin monasti aiemmin, johtuikohan varavahvistimen käytöstä?

Kiitos mukavasta illasta, tällä kertaa ei ainakaan keikan kestossa ole moittimista!
a9800362 24.4.2006 5:44 Oikaistaan nyt niitä aiempia kommenttejani, eli Maria ei varmasti harmita, kun oli kerran paikan päällä kuuntelemassa! :D (Mistäköhän olin saanut sellaisen käsityksen, ettei olisi??)

Oli mukava lukea Marin raporttia. Sai ainakin tosi hyvän käsityksen siitä, mitä konsertissa tapahtui. Varmasti oli sen 25 euron arvoinen, jonka joutui lipusta maksamaan. Tuo biisilista kuulosti TODELLA upealta, joten olisi todella kannattanut olla paikalla.....

Ja huom, Karisalmikaan ei puhunut ollenkaan pötyä silloin Tampereen-keikan jälkeen, hänhän sanoi, että Harhaa aiotaan soittaa jossain vaiheessa! :P Olisi varmaan mennyt kylmät väreet meikäläiselläkin, jos olis ollut salissa sitä biisiä kuuntelemassa. Toivottavasti joskus toiste sitten! :)
Johnny 24.4.2006 13:02
Mari Tuossa aamupäivällä en ollut vielä varma, menikö kokonaisuus plussan vai miinuksen puolelle, mutta kyllä se plussan puolelle kääntyy. Mutta ei top10:iin, joten se oli jossain määrin floppi Savoyn jälkeen.
No niin, kun on kerran yleisö totutettu samba-tyttöihin ja pipareihin niin nyt niitä pitäisi olla sitten joka keikalla (Vrt. kun mikään ei riitä) ;)
Mari 24.4.2006 18:15
Johnny kun on kerran yleisö totutettu samba-tyttöihin ja pipareihin

VADELMAMEHUUN ja pipareihin! :P Se on syytä sit kaikkien varata kyseisiä herkkuja Savoyn tv-keikan jälkitunnelmiin. Ja olihan Salossa sentään viinirypäleitä. Erittäin ilahduttavaa isännöintiä artistilta!

Tuohon raporttiin ainakin sellaiset lisäykset, että jossain välissä Anssi valitti taskuissaan olevan liikaa tavaraa ja se oli kuulemma häirinnyt koko keikan ajan. Tyhjensi niitä sitten siihen lavan reunalle. Ville kävi bändin naureskellessa poimimassa läjästä jotain parempaan talteen. Joku eturiviläinen vois valaista, mitä siinä oikeastaan tapahtui. Viimeisen biisin jälkeen Anssi keräsi tavaransa pois.

Saara esiteltiin nimellä "ja tuo on joku Saara". Nummelan aikana Anssi kävi laulamassa Saaran mikistä "mun täytyy kävellä näin" ja käänsi sen sitten joksikin aikaa niin, ettei Saara yltänyt siihen. Viimeisen encoren alussa (Rva Ruusunen) soitto aloitettiin Saaran puuttuessa lavalta. Ville ilmeisesti yritti soitella hiukan koskettimia ja halasi Saaraa antaumuksella, kun tämä vihdoin palasi.

Ja niille tiedoksi, joille aiheesta perjantaina mainitsin: sain sen kesätyön! :shock: 300 hakijaa ja yksi paikka. Vieläkin jalat tutisee, on sen verran epätodellista. Näin haastattelua edeltävänä aamuna unta, että mut hylättiin vaikka miten monella perusteella ja se tuntui huomattavasti todellisemmalta.
Tumpero 24.4.2006 19:55
Mari
Tuohon raporttiin ainakin sellaiset lisäykset, että jossain välissä Anssi valitti taskuissaan olevan liikaa tavaraa ja se oli kuulemma häirinnyt koko keikan ajan. Tyhjensi niitä sitten siihen lavan reunalle. Ville kävi bändin naureskellessa poimimassa läjästä jotain parempaan talteen. Joku eturiviläinen vois valaista, mitä siinä oikeastaan tapahtui. Viimeisen biisin jälkeen Anssi keräsi tavaransa pois.


Jos oikein tajusin ja näin tilanteen, niin siinä maassa oli kolikko/kolikoita, jotka Ville sujautti omaan taskuunsa.. :D
a9800362 25.4.2006 5:30
Mari sain sen kesätyön! :shock: 300 hakijaa ja yksi paikka.


Onnea Marille kesätyön johdosta! Työhaastattelussa taisi puhallella todella hyviä vastaisia. :D Mä aion tänä kesänä nauttia oikein toden teolla ensimmäisestä täyspitkästä kesälomasta!
Joz 25.4.2006 13:25
Mari sain sen kesätyön!


Nice. Voit sitten odotella vieraita viikon 19 jossain vaiheessa. :wink:
Anssi Kela 9.5.2006 11:39 Tämäkin tuli lopulta raportoitua.
a9800362 9.5.2006 12:10 Raportti yllätti iloisesti! :mrgreen: Salon keikasta on ehtinyt kulua sen verran aikaa, että pessimistinä en edes odottanut Anssilta enää mitään raporttia.

Ei ollut yhtään tylsää luettavaa (vaikka Anssi niin pelkäsikin), vaikka oli kirjoitettu samanlaiseen tyyliin kuin mitä me foorumilaiset täällä kommentoimme keikkaa biisilistan mukaan... :D Tosin täällä ei kyllä kukaan kirjoita, että "kerron nyt, mitä söin päivälliseksi, kun ei ole biisistä mitään kommentoitavaa". :lol: Onneksi olin yksin täällä töissä, kun luin raporttia, hirnuin sen verran äänekkäästi...

Tämä foorumi ilmeisesti tarvitsee vielä yhden uuden osion autourheilun lisäksi, sen nimi olisi "Anssin ruokaohjeet ja -suositukset" :lol: :lol:
1992 9.5.2006 13:15 Se raportti oli hauskaa luettavaa ja tosi mukava yllätys, kun siitä keikasta on kuitenkin jo aikaa.Tuli vähän hirnuttua lukiessa.
Nappisimmu 9.5.2006 16:35 Totta tosiaan, keikkaraporteista yleensä odottaakin kaikkea sitä muuta selvitystä kuin miten biisit itseasiassa meni... :)
Ilona86 10.5.2006 6:57 Niääää! Meinasitte soittaa Salossa "Suuria Kuvioita" mutta soitittekin sitten "Paremman Miehen" :twisted: No ei vaan...

Loisto rapotti ja sai vähän ymmärtämään moneltakin kantilta, ettei äänimiehen ammatti ole helppoa :)