Forum 2002-2013

jassu 25.5.2006 6:24 Killerirock 2006 Laitetaas tälle jo oma aihe tänne.
Suunutaina 11.6.2006 portit aukaistaan klo: 12.30 ja Anssi on illan viimeinen esiintyjä klo: 00.00-01.00, että luulis Anssin ehtivän sieltä Tallinnasta tänne.

Luin aamun lehdestä, että Lordi on haalittu esiintymään Killerirockiin lauantaina illan viimeisenä.
Anssi Kela 3.6.2006 10:28 Huonoja uutisia: kuulin juuri, että Killerirockin järjestäjä on peruuttanut esiintymiseni. Syynä on se, ettei hän uskalla ottaa riskiä siitä, että en ehtisikään paikalle.

Tavallaan ymmärrän järjestäjän huolen, sillä pieni riskihän tässä on koko ajan ollut olemassa. Tallinnan F3-kisojen siirryttyä Pärnuun, jouduttiin matkasuunnitelmani myös pistämään uusiksi: minut oli määrä heti kisojen päätyttyä lennättää pienkoneella Pärnusta Malmin lentokentälle, josta olisin siirtynyt Helsinki-Vantaalle ja lentänyt edelleen Jyväskylään. Aikataulullisesti tämä ei olisi tuottanut minkäänlaista ongelmaa. Riski liittyi siihen, että mikäli Pärnussa sataisi vettä, niin pienkone ei voisi lentää ja jäisin sinne ihmettelemään. Eli puhuttiin tietynlaisesta säävarauksesta, jota järjestäjä ei halunnut lopulta ottaa. Tilallani esiintynee korvaava artisti. Harmillista, sillä tämä keikka kuului niihin, joita tältä kesältä eniten odotin.
marire 3.6.2006 12:47 Varmaan tosi inhottavaa niille jotka livat paikalle tulossa,mutta on ihan ymmärrettävää että järjestäjä ei halua ottaa riskiä. Vaikka helppohan mun on järkeillä.

Sain kyllä pienen sydärin, kun luin etusivulta sen otsikon. Mun ensimmäinen ajatus oli että Anssi on vähintään ollut kolarissa tai jossain vastaavassa ja makaa sairaalassa. :D Mulla on välillä turhan vilkas mielikuvitus.
1992 3.6.2006 12:52
marire Sain kyllä pienen sydärin, kun luin etusivulta sen otsikon. Mun ensimmäinen ajatus oli että Anssi on vähintään ollut kolarissa tai jossain vastaavassa ja makaa sairaalassa. :D Mulla on välillä turhan vilkas mielikuvitus.

Tervetuloaa kerhoon!
Samoin kävi minullekin ja joku kolari kävi minullakin ensimmäisenä mielessä.
Ehkä mielikuvitus on tosiaan aika vilkas.
jassu 3.6.2006 14:07 Voi #*>#^¤$! Tää ei ole totta! Joo ei mulla varmaan ole lippu ollut odottamassa jo monta kuukautta ja en mä varmaan odottanut tätä keikkaa yhtään, voi PERKELE! :x
Sen kerran kun Anssi olisi esiintynyt täällä Jyväskylässä, kun tämä on niin kuppanen paikka ettei täällä tapahdu koskaan mitään! Pääsen muutenkin niin harvoin keikoille! Nyt lähtee se piip keikkalippu silppuriin!

Aikataulullisesti tämä ei olisi tuottanut minkäänlaista ongelmaa. Riski liittyi siihen, että mikäli Pärnussa sataisi vettä, niin pienkone ei voisi lentää ja jäisin sinne ihmettelemään. Eli puhuttiin tietynlaisesta säävarauksesta, jota järjestäjä ei halunnut lopulta ottaa.

En voi ymmärtää, että millainen on lentokone joka ei voi lentää sateella! Onko se tehty sokerista vai mitä!?

Oikeesti eihän tässä voi muutakuin itkeä!
Mari 3.6.2006 14:35 On tämä kohtuutonta touhua! :evil: Ensin Kuopio ja nyt Jyväskylä! Kummassakaan kaupungissa ei ole ollut keikkoja sitten vuoden 2003. Ois todellakin syytä kehitellä joku korvaava esiintyminen tuolle suunnalle ja vähän äkkiä, jos sieltä löytyy enää yhtään kykenevää keikkapaikkaa.

Pitäiskö meidän kaikkien F3-autoilun uhreiksi joutuneiden tehdä massavaellus Hankoon, Karkkilaan tai Tampereelle? Eihän kesästä muuten tule yhtään mitään.
a9800362 3.6.2006 20:14 Tosi ikäviä nuo keikkojen peruutukset, mutta kaikki ei ole artistin kädessä, joten minkäs mahtaa.....

Massavaellus Karkkilaan, kuulostaa hyvältä. :D Itse ainakin olen 100%:lla varmuudella menossa sinne, ja kaksoisolentonikin on lupautunut keikkaseuraksi (varokaa vaan, jos näette siellä kaiken kahtena...), joten sitä odotellessa. Hankoonkaan ei olisi mahdoton matka meiltä, mutta voivoi, se sattuu olemaan juuri meidän hääpäivänä se keikka....

Jassulle virtuaalihali megapettymyksestä, ymmärrän, että ottaa päähän! Koeta kestää.
jassu 4.6.2006 4:33 Selventääkseni vielä asiaa, eli enhän minä tässä Anssille räyhää, enkä syytä Anssia mistään. Olen vain vihainen keikan järjestäjille, mutta ymmärrän toisaalta tietysti etteivät he ota riskiä, mutta kyllähän se tässä tilanteessa *#*^##*# niin älyttömästi!
Ja olen muuten ihan varma, että silloin sunnuntaina paistaa aurinko!

Kiitos a9800362:lle lohdutuksesta!
jassu 5.6.2006 12:06 Sain aika mielenkiintoisen vastauksen äsken sähköpostiini...
Laitoin heti, kun sain tietää keikan peruuntumisesta, viestiä Killerirockin sivuille palaute osioon, viesti ei ollut kovin nätti (en kylläkään haukkunut ketään, enkä yleensä koko tapahtumaa, kirjoitin vain pettymykseni) koska v*tutti niin paljon, ja ketutus jatkuu pitkään vieläkin.

Vastaus oli tälläinen:

Hei!

Päätös ei ollut meidän, artisti itse perui tulonsa näin viime tipassa koska piti autourheilua Virossa tärkeämpänä.
Emme siis voineet asialle mitään. Mutta palautteesi on huomioitu, kiitos.:)

Yst. terv. Kuokkalan Kulttuuriklubi ry


Hmm, huomaan jotakin ristiriitaa, kun vertaa siihen mitä Anssi sanoi...

Joo mulle ihan sama, keikka on kuitenkin peruttu eikä sitä enää muuteta...
Rosso 5.6.2006 13:27 Onhan tuo peruuntuminen harmillista. Ei sillä ettäkö sinne olisin ollut menossa muutenkaan korkeiden lippuhintojen takia, mutta muiden puolesta. Kun nyt kuitenkin keikka peruuntui niin laittakaahan ihmiset toiveita Lutakon suuntaan (http://www.jelmu.net/) josko Anssi saataisiin sinne keikalle vielä tämän vuoden puolella. Lähettäkää vaikkapa sähköpostia herra taiteelliselle johtajalle. Edellinen keikka em. paikassa näytti olevan vuonna 2001, ja tuon jälkeen on Lutakkokin käynyt läpi melkoisen remontin vetäen nyt varmasti vertoja jopa Helsingin Tavastialle kaikessa prameudessaan. :wink:
Anssi Kela 5.6.2006 22:08
jassu Vastaus oli tälläinen:

Hei!

Päätös ei ollut meidän, artisti itse perui tulonsa näin viime tipassa koska piti autourheilua Virossa tärkeämpänä.
Emme siis voineet asialle mitään. Mutta palautteesi on huomioitu, kiitos.:)

Yst. terv. Kuokkalan Kulttuuriklubi ry


No, johan nyt... Minä en henkilökohtaisesti ole ollut yhteydessä järjestäjään missään vaiheessa, keskustelut on käyty järjestäjän ja ohjelmatoimiston välillä. Ymmärtääkseni tämä kilpailun ja keikan päällekkäisyys on ollut kaikille tiedossa jo useamman kuukauden ajan. Kaikki mahdollinen oli tehty sen eteen, että olisin ehtinyt illaksi Jyväskylään. Järjestäjä ei kuitenkaan loppupeleissä halunnut ottaa riskiä, etten ehkä ehtisikään ajoissa lavalle ja vihelsi pelin poikki. Peruutus tuli yllätyksenä sekä minulle että keikkamyyjälleni Elina Ormalle, mutta toisaalta ymmärsin päätöksen. Olen todella hämmästynyt tuosta viestistä. Mielestäni on hiukan halpamaista väittää, että minä olisin vain tylysti perunut keikan.

Mitä tulee siihen, että pitäisin autourheilua Virossa keikkaa tärkeämpänä. Tämä väite pitää varmaankin paikkansa: sponsorini ovat sijoittaneet minun ajamiseeni merkittäviä summia rahaa ja olen sitoutunut heille ajamaan tänä kesänä, joten kauden aikana formulakisat tosiaankin ajavat yksittäisten keikkojen edelle. Tämä ei mielestäni ole edes mitenkään erityinen uhraus: kilpailuviikonloppuja on kuitenkin vain muutama vuodessa - keikkojahan voin periaatteessa tehdä milloin vain. Tällaiset päällekkäisyydet ovat tietysti harmillisia, mutta minkäs teet. En minä voi ilmoittaa yhteistyökumppaneilleni, että en muuten sitten aja kisoissa jos tulee jotain parempaa tekemistä. Eli jos on pakko valita kisa tai keikka, niin valintani kohdistuu formuloihin. Kyse ei minun osaltani ole rahasta, sillä siinä tapauksessa valitsisin juuri toisin päin: Killerirockista olisin tienannut mukavasti - Pärnussa ajamisesta en saa senttiäkään.
jassu 6.6.2006 5:24 Minä näin NIIN punaista kun luin illalla tuon sähköpostiini tulleen viestin, kehtaavatkin väittää tollasta, todella törkeää!
Ja tänä ammuna luin Keskisuomalaista ja sama juttu oli sielläkin.
Sivulla 13 ennen B- osan alkua lukee sivun yle reunassa: "Kela valitsi Killerirockin sijasta rallin". Seuraavalla sivulla oli pieni uutinen, jossa sanottiin näin: Anssi Kelan esiintyminen Killerirockissa sunnuntaina on peruttu. ARTISTI PERUUTTI ESIINTYMISENSÄ AIKATAULUONGELMAN VUOKSI.
-Tämä tilenne oli tiedossa jo jonkin aikaa, ja nyt he päätyivät siihen, että aikataulu olisi mennyt liian hankalaksi, kertoo festivaalipäällikkö Pirjo Moilanen.
Eli tässäkin väitetiin Anssin peruuttaneen esiintymisensä itse, törkeää sysätä syy Anssin niskoille.
a9800362 6.6.2006 5:49 Mediassa nyt aina pitää saada kaikki kuulostamaan mahdollisimman raflaavalta, jotta saadaan lehteä myytyä, vaikkakin, että pitäisi vääristellä totuutta ja liioitella ja paisutella asioita... Selvää on, että Killerirockin keikan peruuntumisesta on olemassa kaksi käsitystä, Anssin sekä keikkajärjestäjän ja tässä tapauksessa itse ainakin henkilökohtaisesti haluan uskoa Anssia. En usko, että hän näkisi vaivaa ensin itse ilmoittaa peruuntumisesta nettisivuillaan ja sen jälkeen vielä uudelleen selventää asiaa Jassun viestin jälkeen, jos hän tietoisesti yrittäisi vääristellä totuutta... Niin, tai miksi Anssi olisi muuten kirjoittanut, että Killerirockin keikka kuului kesän niihin keikkoihin, joita hän odotti eniten??

Mun mielestä perustelu Pärnun formulakisalle Killerirockin keikan sijaan tässä tapauksessa on itsestäänselvä. Jos on sponsoreille luvannut ajaa koko kauden ja he rahoittavat ajamisen, niin tarvitsee varmasti olla aikamoinen force majeure, että voi jättää kisat väliin. Tämä on ollut tietoinen valinta sitoutuessaan F3-kaudelle eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Silloin F3-kisat ajavat keikkojen edelle.

Toivottavasti kesälle tulee vielä lisää keikkoja, esim. sinne Espoon Tapiola Gardeniin! Eikös sinne pitänyt vaan kehittää uusi ajankohta...? :roll:
marire 6.6.2006 7:17 Tuollaisessa valehtelussa ärsyttää minua eniten se, että ihmiset jotka eivät käy täällä foorumilla ja lukevat vain nuo lehtijutut, saavat taas sellaisen kuvan että Anssi oli tässä se pahis,joka ei välitä faneistaan. Toivottavasti lehdistö ei rupeea tätä enempää revittelemään.
Ja kyllä minä uskon Anssin version ennen lehteä. Anssi ei ole jäännyt kiinni valehtelusta, mutta lehdistö on useammankin kerran.
Anssi Kela 6.6.2006 7:44 Keikkamyyjäni Elina Orma oli käynyt lukemassa tämän viestiketjun ja pyysi minua välittämään seuraavan viestin:

"Anssin esiintyminen Jyväskylän Killerirockissa peruutettiin perjantai-iltana 2.6.2006 festivaalin promoottorin kanssa käydyn pitkällisen harkinnan tuloksena. Molemmille osapuolille äärimmäisen ikävään peruutukseen jouduimme päätymään sen yksinkertaisen syyn takia, että Anssin kuljetukseen tilattu pienkone ei turvallisuussyistä huonon kelin vallitessa nouse ilmaan. Normaalin vuorokoneen aikataulun heittäminen ja sitä kautta Anssin mahdollinen keikalta myöhästyminen olisi ollut force majeure -tapaus, jota ei olisi voinut ennakoida. Pienkoneen kohdalla riski on kuitenkin etukäteen tiedossa ja tätä riskiä järjestäjä ei loppupeleissä - varsin ymmärrettävästi - halunnut ottaa. Kohtalon ivaa tietenkin on, mikäli sunnuntaina aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja lentosää on mitä suotuisin. Sitä ei meistä kukaan voi kuitenkaan ennakolta taata. Molemmille osapuolille keikan peruuttaminen oli joka tapauksessa mitä ikävin ja vaikein päätös."

Helsingissä 6.6.2006
Elina Orma
Welldone Agency
Mari 6.6.2006 16:22 Kyllä on taas eräiltä aika paksua sanonkomitä. Tietysti syy vieritetään mieluusti muuhun kuin omaan niskaan ja totta kai heidän näkökulmastaan keikka peruuntui artistista johtuvista syistä. Ja vielä "Yst. terv."...

Jassu: jos et laittanut lippua silppuriin, niin ei ehkä kannatakaan. Vaikka Anssin tilalle tuli joku ihmeen Sunrise Avenue http://www.welldone.fi/news.asp?id=1237 niin ainakin Egotrippi on ihan kelpo esiintyjä. (Kuten myös Teräsbetoni!) Mulla ois Egotripistä hauskahko stoori, mutta menis turhan offtopiciksi. Hyvä bändi, ei parempi kuin Lemonator, mutta hyvä. Kannustettava! :wink:

PS. Mikä ihmeen ralli???
jassu 6.6.2006 17:05 Tein periaatepäätöksen, etten mene koko tapahtumaan vaikka mulla lippu sinne onkin, ärsyttäis mielettömästi mennä sinne hillumaan kun tietää, että Anssikin olisi voinut olla täällä esiintymässä, alkaa vaan ärsyttämään vielä enemmän.
Ja olisi muutenkin mälsä mennä sinne yksikseen, kun alunperin oli tarkoitus, että Trientalen kanssa mennään sinne yhdessä. Ja muutenkin ärsyttää niin paljon noiden järjestäjien ym toiminta ettei paljoa kiinnosta mennä sinne pyörimään.
Meinasin repiä lipun, mutta päätinkin säästää sen muistona keikasta jota ei koskaan tullut, ajattelin että täytyisi melkein pyytää Anssilta siihen nimmari :wink: .
Hilu 6.6.2006 18:36
Mari Vaikka Anssin tilalle tuli joku ihmeen Sunrise Avenue http://www.welldone.fi/news.asp?id=1237

Sunrise Avenuen CD oli viime viikolla YleX:n viikon levy. Kuulin kampaajalla ollessani All Because Of You -biisin radiosta kyseiseltä levyltä. Ihan kivaa poppia!

http://www.myspace.com/sunriseave
Susa 8.6.2006 6:22 Ilta-Sanomat 7.6.2006, toimittaja Pasi Kostiainen:

Anssi Kela perui keikan F3-kisan vuoksi

Laulaja Anssi Kela ei esiinny ensi sunnuntaina Jyväskylän Killerirockissa, sillä hän ajaa samana päivänä F3-luokan autokilpailun Pärnussa, Virossa.
Kela panostaa tänä vuonna autoiluun tosissaan. Hän ajaa koko F3-luokan SM-sarjan. Kausi on alkanut hyvin, Kela johtaa koko sarjaa neljän osakilpailun jälkeen.
Vaikka kilpa-autoilu on ajanut musiikin edelle, kyse on Kelan mukaan väliaikaisesta ratkaisusta.
- Tämä on kesän ainoa päällekkäisyys. Musiikki on yhä etusijalla, Kela sanoo.
- Kun olen sitoutunut ajamaan koko sarjan, haluan sitten myös ajaa sen kunnolla.
Hän harmittelee, että Killerirock jää väliin. Autoilun takia hiljaiseksi jäävässä keikkakesässä se oli yksi Kelan eniten odottamia esiintymisiä.
Kelan pääsyä keikalle yritettiin järjestää viimeiseen saakka. Pienkoneyhteydessä Pärnun ja Jyväskylän välillä on kuitenkin säävaraus, eikä tapahtuman järjestäjä uskaltanut ottaa riskiä pääesiintyjä peruuntumisesta.
Kelan tilalla Killeri-rockissa esiintyy helsinkiläisyhtye Sunrise Avenue.
- Jos olisin tehnyt päätöksen rahan mukaan, olisin tehnyt keikan. Siitä saisin korvauksen, ajamisesta en saa senttiäkään, Kela sanoo.


Ilta-Sanomilla näyttäisi ainakin olevan faktat hallussa.
marire 8.6.2006 7:27 Ja kommentit suoraan foorumilta! :D
balisa 9.6.2006 9:06 Siinäs näette? Voiko tässä muuta kui nauraa? Menkää laulamaan Nummelaa Viroon ja Anssi hei, jätä toi musiikki johan se oli selviö viimeisessä seedeessä että milelenkiinto on muualla, formuloissa ja musiikki nyt on vaan sellainen juttu, että keräät rahaa jotta jaksat harrastaa ajoja? Jos Niko Rosberg jolla nyt on rahaa yli äyräitten ja Kimi Räikkönen ei pärjää, niin miksi luulet että olet niitä parempi? Olihan se Lordi mutta se onkin täältä pohjoisesta ja liukkaasti älysi mainosarvon vaikka minä epäilin. Lordi hiihtämään seuraavissa kisoissa 50 km. hahahahhahahahahhah
Lördi on muuten tänään Rovaniemellä ja ei tule mieleenikään lähteä koko paska tapahtumaan ja vielä vähemmän Lappi Areenalle. Mieluummin usutan Lördin ulkomaille ja muistutan että parhaimpaa mainosta teet jos sanot niiku minäkin joskus ulkomailla olellessani , että olen from Lapland!!!
jassu 10.6.2006 10:22 Heh, istun tässä koneella ja ikkuna on auki. Kuulen ihan selvästi mitä Killerirockissa tapahtuu, kuulen musiikin, sanat ja artistien hölinät :D .
Äsken oli Jani Wickholmin biisi langennut sinuun, lauleskelin mukana... :wink:
Onhan se ihan kätevää, kun kuulee musiikin tänne asti.

Mitenköhän sitten klo: 00:00 kun Lordi aloittaa, voi jestas! :roll:
Mari 10.6.2006 17:22
jassu Mitenköhän sitten klo: 00:00 kun Lordi aloittaa, voi jestas! :roll:

Mulle on kerrottu korkealta asiantuntijatasolta, että kun soittaa Lordia riittävän kovaa ja riittävän kauan, saa oravat häipymään välikatosta. Eli pidä hauskaa! Ja Lordissahan soittaa kitaraa eräs henkilö. ;) Muka Pärnussa, hah...
jassu 10.6.2006 19:04
Mari Mulle on kerrottu korkealta asiantuntijatasolta, että kun soittaa Lordia riittävän kovaa ja riittävän kauan, saa oravat häipymään välikatosta. Eli pidä hauskaa! Ja Lordissahan soittaa kitaraa eräs henkilö. ;) Muka Pärnussa, hah...


Heheee, tuo voi pitää hyvinkin paikkansa... :wink: Sen näkee noin parin tunnin päästä, kunhan eivät sisälle tuppaa, oravat siis.
Nyt vuorossa Technicolour tai Kwan, en oikein saa selvää...
Trientale 12.6.2006 12:23
jassu
Ja olisi muutenkin mälsä mennä sinne yksikseen, kun alunperin oli tarkoitus, että Trientalen kanssa mennään sinne yhdessä.

Juu, tarkoitus oli tosiaan tehdä pieni kesänaloitusreissu tuonne Jyväskylän suuntaan, mutta jäi sitten väliin tällä kertaa. :( Harmi. Ehkäpä sitten vaikka myöhemmin kesällä...

No, onneksi en ollut ostanut lippua ennen kuin kuulin Anssin keikan peruuntumisesta. Jos olisin ostanut, niin olisi kyllä harmittanut vielä paljon enemmän. Tulipahan nyt sitten säästettyä sen verran. Ja itseasiassa samalla tavallaan tienasin 43 euroa. Olin nimittäin Killerirockin sijasta eilen sitten Kulttuuritalolla katsomassa Ted Nugentia, ilmaiseksi. Kolmen ensimmäisen biisin ajaksi pääsin vielä turva-aidan sisäpuolelle, ja ennen keikkaa pressitilaisuuteen. En tosin omilla ansioillani, vaan miesystäväni, mutta mukavaa oli. :)

Niin, ja tää tahtoo ehdottomasti kuulla hauskan stoorin Egotripistä! :D