Tuokiokuvia Tulisuudelmasta 7.8.2015

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:
Puolen yön tienoilla tapahtuu kummia: lavalle kärrätään biisilista, joka kiinnitetään valkoisella roudarinteipillä. Myös Antin pedaalit liimataan teipillä lattiaan. Pysyivät koko keikan! Teippejä lienee eri värisiä sen mukaan minkä väriset kengät basistilla on. Silkkaa ammattitaitoa.
Puolen yön tienoilla Vantaan Tikkurilassa tapahtuu kummia: keikan biisilista, Antin piuhat ja pedaalit liimataan valkoisella teipillä lattiaan. Teippejä lienee eri värisiä sen mukaan minkä väriset kengät basistilla on. Se on sitä ammattitaitoa.
Anssi on saanut reipasta liikuntaa kesän festareilla ja jaksaa vetää piruetteja lähes kaksi tuntia.
Anssi on saanut reipasta ulkoliikuntaa kesän festareilla ja jaksaa vetää hyppypiruetteja lähes kaksi tuntia näillä sisälauteilla.
Saarakin on kovasti miehistynyt sitten viime näkemän. Tätä hetkellistä punaista kangastusta  kutsutaan Mikoksi.
Saarakin on kovasti miehistynyt sitten viime näkemän. Tätä hetkellistä punaista kangastusta lavan kulmassa kutsutaan Mikoksi.
Sen lisäksi, että kitarasoolot lähtivät lentoon, vannon että Tuomas putosi taivaalta jossain kohti keikkaa. Onko tämä arkipäivää, kysyn vaan?!
Sen lisäksi, että kitarasoolot lähtivät lentoon, vannon että Tuomas putosi taivaalta Nostalgiaa-biisin lopussa. Onko tämä arkipäivää, kysyn vaan?! Hänellä on Superman-vyö.
Antti, tuo keikkojen hauska keijukainen, ilahdutti yleisöä jälleen suuresti. Jokaisessa bändissä pitäisi olla oma Antti.
Antti, tuo keikkojen ilmeikäs keijukainen, ilahdutti yleisöä suuresti ja ehti skoolatakin. Jokaisessa bändissä pitäisi olla oma Antti, muuten jotain oleellista puuttuu.
Gretschistä irtosi myös hiukan bluesia perjantain kunniaksi. Sitten käteltiin.
Punaisesta Gretschistä irtosi myös hiukan bluesia perjantaiyöhön. Sitten käteltiin hyvän suorituksen kunniaksi. Anssi aiheutti kansainvaellusta myös paitapöydän suunnassa.
Roudaustoimikunta poseerasi auliisti riistettyään biisilistan faneilta, koska "sitä on niin saatanan raskasta kirjoittaa joka ilta uudestaan". Bongaa sama lista tänään Hämeenlinnassa!
Roudaustoimikunta pyydysti mukanamme lavalta lähdössä olleen biisilistan takaisin viime hetkellä, koska ”sitä on niin saatanan raskasta kirjoittaa joka ilta uudestaan”. Bongaa sama lista Hämeenlinnan Suiston raportista!