Forum 2002-2013

a9800362 2.7.2006 19:53 Karkkila 22.7.2006 Onkos Karkkilan-keikalle tulossa paljon foorumilaisia? Itse ainakin vakavasti suunnittelen paikalle saapumista ja hei, nythän voidaan jo todeta, että kyseinen keikka on tässä kuussa! :D Kovasti veri vetäis jo keikalle, kun edellisestä keikasta on pieni ikuisuus. Toivottavasti Anssilla ja bändillä on hyvät fiilikset ja kovat odotukset kyseisestä keikasta.... Ja toivotaan, että näitä hyviä ilmoja riittää vielä heinäkuun loppupuolellakin. :P Täytyy toivoa, että tässä jaksaa vielä odottaa kolme viikkoa ilman vakavia vierotusoireita, heh.
Ninnukka 9.7.2006 10:15 Joo. Itse olen ainakin suunnitellut meneväni kyseiselle keikalle... Välimatkakaan ei sinne olisi tällä kertaa mikään pitkä.
Ainoastaan tuo lippujenmyyntisysteemi kuullostaa hieman hankalalta.
Pitäisi olla monta tuntia tuolla alueella odottelemassa Anssin vuoroa. Nuo muut bändit kun eivät hirveästi innosta.
Tuskimpa kannattaa tuonne alueelle yritää enää silloin kuuden jälkeenkään. Lippuja ei välttämättä ole...
a9800362 14.7.2006 19:40 Keikkaan on vielä viikko, mutta huomaan päivä päivältä odottavani sitä enemmän ja enemmän. Mistä sen sitten huomaa? Esim. siitä, että vatsassa alkaa suoranaisesti vääntää joka kerta, kun ajattelenkin tulevaa Karkkilan keikkaa. Tämä on tietysti niitä tilanteita, jolloin tunnen itseni aivan teiniksi ja suorastaan epänormaaliksi, että ei tämän ikäisen ihmisen pitäisi enää tuntea näin! Mutta, silti olen äärimmäisen onnellinen, että jokin saa mussa vielä tällaisia tuntemuksia aikaan. Turhaa siis mainitakaan, että Karkkilan-keikasta on älyttömän korkeat odotukset. Niin, ja kunhan keikka lähenee, saatan äityä toivomaan joitain biisejäkin... mutta yritän muistaa olla tällä kertaa toivomatta sitä Ensilumea. :lol:
a9800362 19.7.2006 20:39 Uhkasin tuossa aiemmassa viestissä tämän otsakkeen alla äityä toivomaan jotain biisejäkin Karkkilan-keikkaa silmällä pitäen. Olen asiaa miettinyt ja pari toivetta tulee tässä heti kättelyssä mieleen:

Olen tulossa keikalle kaksoisolentoni kanssa, ja hän on sellainen ihminen maailmassa, joka tuntee meikäläisen paremmin kuin kukaan (ja on meillä ollut telepatiaakin useampaan otteeseen havaittavissa!) ja tietää siis tasan tarkkaan senkin, miten paljon Anssi Kelan musiikki mun elämässä merkitsee.....( :oops: ) Tämän johdosta olisi mahtavaa kuulla biisi "Kaksi sisarta". Kyseinen ralli kuuluu kaksoisolentoni lempibiiseihin mitä tulee Anssi Kelan laatimiin hengentuotteisiin.

Otaksun, että joka kerralla takuuvarmasti kylmät väreet aikaansaava Jennifer Aniston soitetaan Karkkilassakin, joten sitä ei tarvinne erikseen toivoa (?) ja kun mietin, mikä toinen biisi saisi yhtä varmasti kylmät väreet kulkemaan selässä, niin ehdottomasti Murhaballadi... Tiedän, olen toivonut sitä monta kertaa aiemminkin, ja KIITOS, että se on monesti esitettykin, mutta... Sen jos saisi vaikka keikan aluksi tai päätteeksi kuulla, niin korkein nirvana olisi sen lauantai-illan osalta saavutettu... Ja korkeampaa nirvanaa tässä taas toivoisi useamman kuukauden keikkatauon jälkeen. :)
Mari 20.7.2006 17:35 Olen odotellut tätä Karkkilan Beach Partya jo pari kuukautta, mutta niinpä jää sekin väliin. Tajusin tämän vasta viime viikonloppuna. Syinä mm. typerä lippujenmyyntisysteemi ja hölmöihin bändeihin nähden turhan korkea hinta. Siitä saakka kun ekan kerran kuulin Rockunelman, olen yrittänyt kuvitella miltä se kuulostaisi festareilla, mutta ehkä niitä festareita vielä tulee kunhan jaksaa riittävän kauan odottaa. Näissä olosuhteissa lähden lauantaina oikein mielelläni Karkkilan sijasta syömään pizzaa kävelyetäisyydelle. :P

Pitäkää kaksoisolennot ja kumppanit hauskaa rantajuhlissa! Toivottavasti sääkin suosii. Jään odottelemaan eläväisiä raportteja ja etenkin biisilistaa...
Ninnukka 21.7.2006 9:09 Joo... No huonosta lippujärjestelystä huolimatta tulossa ollaan täältä Hämeenlinnastakin päin. Toivottavasti päästään sisälle.
Mäkin toivoisin tuota Murhaballadia ja tosiaan myös Rockunelma olisi mielenkiintoista kuulla festariesityksenä. Saa sitten nähdä toteutuuko kumpikaan toive. Pääasia on kuitenkin päästä kuulemaan Anssin hienoa musisointia.
Trientale 22.7.2006 20:52 Harkitsin minäkin pitkään Karkkilaan lähtemistä (2 vuotta sitten olin siellä Lemonatoria katsomassa, ja festaripaikkahan oli oikein mukava, samoin kuin tapahtuma muutenkin), mutta lopulta jätin kuitenkin väliin. Syynä mm. juuri tuo hölmö lipunmyyntisysteemi. Muuten olisi ollut kiva pitkästä aikaa tulla Anssin keikalle, kun mieskin lähti viikonlopuksi omiin menoihinsa. No, tuleehan noita keikkoja onneksi näillä näkymin lisää tuossa vähän syksymmällä (ja elokuussakin jo) ihan kivasti...
Joten keikan sijasta päädyin sitten tulemaan viikonlopuksi yökylään lapsuudenkotiini. Ihan kiva olla välillä vähän "hemmoteltuna", ei tarvitse tiskata, ei siivota, eikä laittaa itse ruokaa! :D Saa vaan rentoutua. Mutta tuntuupa todella omituiselta nukkua lattialla patjalla omassa kodissaan (sellaiseksi minä tämänkin kuitenkin edelleen miellän...)! "Minun" huoneeni on tällä hetkellä tyhjä kaikista tavaroista ja se remontoidaan nuoremmalle pikkusiskolleni ihan uuteen uskoon. Onhan se vähän haikeata, minä kuitenkin asustelin siellä tänne muutostamme asti - siis yli 12 vuotta. Mutta eiköhän tuo siskokin jo ansaitse ihan ikioman huoneen... :)
Uhkalin muuten miehelle, että hänen poissaollessaan teippailen kaikki Anssi-julisteeni olohuoneen seinille... Täytyy varmaan tehdä se huomenna ennen kuin hän tulee kotiin, yllätys voisi olla ihan iloinen... :wink:

No mutta, keikalla olleet, kertokaahan raporttejanne! :)
a9800362 23.7.2006 1:33 Karkkilan-keikan biisilista:

1. Kipinöitä
2. Karhusaari
3. Milla
4. Nummela
5. Karhun elämää
6. Mikan faijan BMW
7. 1972
8. Rock-unelma
9. Kaksi sisarta
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
10. Jennifer Aniston
11. Money for nothing (?? Olikohan tuo, joku korjatkoon, jos olen väärässä)

Olipas mukava olla seuraamassa festarikeikkaa. Ihan erilaista olla raikkaassa ulkoilmassa ja täytyy todeta, että vaikka etukäteen pelkäsin, ei ollut vaikeuksia päästä eturiviin. Mahtavaa, kun sai nauttia rauhassa keikasta, eikä kukaan töninyt selkään koko ajan. Biisilista oli kaikin puolin onnistunut. Kiitokset vaan Kahden sisaren soittamisesta. Kaksoisolentoni oli aivan otettu, kun kerroin, että olin ihan hänen vuokseen toivonut kyseistä biisiä. :D

Hauskan tarinan Anssi kertoi Karhun elämästä. Oli ollut pesemässä hampaita eilen illalla, kun oli yhtäkkiä mieleen juolahtanut, että täytyypä soittaa rokimpi versio Karhun elämästä huomenna! Yllätys yllätys, muilla bändiläisillä ei ollut moisesta hajuakaan... Mutta hyvin biisi meni. Oikeastaan ainoa biisi, jossa jotain hapuilua esiintyi (tai jonka huomasin), oli 1972, josta unohtui sanoja, meni vähän säkeistöt sekaisin... Ei se mitään, sehän oli vain hauskaa. Viimeiseen asti Anssi bändeineen piti jännityksessä, että soitetaanko Jennifer Anistonia vai ei, mutta onneksi kuitenkin! Jotain olisi keikasta jäänyt puuttumaan, jos se biisi ois jäänyt soittamatta.

Oli tosi mahtavaa, kun pääsi pitkän tauon jälkeen keikalle. Kaksoisolentonikin tykkäsi keikasta tosi paljon, sanoi jopa, että olen "ylipuhunut" hänetkin nyt aivan Anssi-faniksi ja että hän lähtee ilman muuta jollekin muullekin syksyn keikalle. Hauskaa....!

Koko festarikokemus oli oikeasti tosi mukava. Vielä muutama vuosi sitten en olisi voinut kuvitella lähteväni millekään festarille. Nyt koko odotteluaikakin sujui mukavissa (ja melko hysteerisissä) odotustunnelmissa ja siinä hivuttautui yksi keski-ikäinen mieshenkilökin meidän seuraan. Hänen avausrepliikkinsä saapuessaan meidän pöydän luo: "Oletteks te täällä ryyppäämässä?" ei ollut kovin vakuuttava, mutta hän osoittautui tosi hauskaksi ja mukavaksi seuraksi. Aika meni kuin siivillä Anssin lavalla tuloa odotellessa.

Kiitos vielä sekä omasta että kaksoisolentoni puolesta mahtavasta keikasta. Oli ihanaa päästä irrottautumaan arjesta ja päästä taas tauon jälkeen kokemaan keikkahurmos. Nyt herää vaan kysymys:"Kuinka monta päivää on syksyyn? Kuinka monta pitkää viikkoa täytyy oottaa?" Ja tarkoitan tietysti syyskuuta...... Lisää keikkoja luvassa!!! :D
Ninnukka 23.7.2006 8:07 Njooh. Hyvä keikkahan se oli. Meni vaan liian nopeasti.
Oli keikan jälkeen todettava vain, että kaikki hyvä loppuu aikanaan.
En tiedä, johtuiko toiveestani, mutta sain kuulla toivomani Rockunelman. Jes! :lol:
Kiitokset Anssille ja bändille :)
a9800362 23.7.2006 15:48
Ninnukka Hyvä keikkahan se oli. Meni vaan liian nopeasti.
Oli keikan jälkeen todettava vain, että kaikki hyvä loppuu aikanaan.


Saman havainnon tein itsekin. Keikka oli aivan liian lyhyt!! Mutta toisaalta, sen tiesi etukäteen, eikä siellä kukaan muukaan bändi soittanut tuntia pidempään.

Turhaan muuten Anssi pyyteli anteeksi (vaikkakin ehkä leikkimielisesti) viimeisen biisin esitystään, sehän oli aivan kelvollinen veto. Mukavaa kuulla välillä tuollaisia poikkeuksellisia biisejä ja varsinkin Anssin laulavan englanniksi. Bändillä näytti yleensä ottaen taas olevan tosi hyvä meininki lauteilla. Sitä oli ilo kuunnella ja katsella! :D

Täytyy vielä todeta, että keikasta jäi tosi hyvät fiilikset. Ja fiilikset ei kun parani, kun käytiin vielä keikan jälkeen läheisellä uimarannalla uimassa. Rannalle paistoi vielä ilta-aurinko ja järvi oli aivan tyyni. Oli tosi vilvoittavaa pulahtaa lämpöiseltä tuntuvaan veteen kauniina kesäiltana! Uimarannasta puheenollen, hieman ihmetytti siellä Pyhäjärven uimarannalla olevat kyltit "Uiminen kielletty!" Kai se oli vain tuon festivaalin aikana!? Tuntuisi nimittäin aika järjettömältä mennä uimarannalle, jossa on uiminen kielletty!!! :shock:
keva 23.7.2006 18:24 a.
a9800362 23.7.2006 19:15
keva
a9800362 Uimarannasta puheenollen, hieman ihmetytti siellä Pyhäjärven uimarannalla olevat kyltit "Uiminen kielletty!" Kai se oli vain tuon festivaalin aikana!? Tuntuisi nimittäin aika järjettömältä mennä uimarannalle, jossa on uiminen kielletty!!! :shock:Iha tosissas luulet et se on huvin vuoksi uintikiellossa? Tiedätkös, että uimarannoilla voi mm. olla sinilevää tjn?


Varmasti siihen uintikieltoon syynsä oli, en sitä epäile yhtään. Mutta mikä se syy oli, ei mulle selvinnyt. Joo, ja olen jopa kuullut sinilevästä. :D No, mitäpä tuosta, sehän oli sivuseikka. En ollut festareilla katsomassa "Uiminen kielletty" -kylttejä, vaan Anssi Kelaa. :D
Ninnukka 23.7.2006 20:16 Voihan se olla niinkin, että siellä oli uimakielto nyt festareiden ajaksi.
Sunsetin sivuilla ainakin lukee, että uiminen ei ole suotavaa. Ja ilmeisesti se on kiellettyä päihtyneenä.
a9800362 26.7.2006 11:11 Raporttia odotellaan... :D Ja jos Anssilla ei löydy mitään kirjoitettavaa itse keikasta, ainahan voit kertoa, mitä kyseisenä päivänä söit. :lol: