Forum 2002-2013

jassu 2.8.2006 11:43 Tampere 4.8.2006 Laitetaas tällekin jo oma aihe tänne.
Onko sinua Anssi informoitu Tampereen keikan alkamisajankohdasta? Kukkaisviikkojen sivuilla lukee, että keikka alkaa 22:00, mutta lipussa lukee klo: 21 jälkeen. Ihan sillä vaan kyselen, että tietäisin monenko junalla tulen. Jos keikka alkaa kymmeneltä, niin tulen junalla joka on yhdeksän aikaan Tampereella, mutta jos keikka alkaakin aikaisemmin, niin täytyy sitten tulla aikaisemmalla junalla.
piia65 3.8.2006 8:53 Ainakin muut esiintyjät ovat aloittaneet teltalla 22.00-22.30 tällä viikolla. Eli todennäköisesti huomennakin sama aikataulu.
Jonon ohi ennakkolipulla pääsee vain klo 21 asti, joten kannattaa varautua jonottamaan, jos sen jälkeen tulee paikalle. Eilen illalla ainakin oli aikans pitkät jonot ennen kymmentä...
Ilona86 3.8.2006 11:48 Siis jummarsinko mä nyt oikein, että ennen kello yhdeksää kannattaa tulla niin ei tarvii jonottaa? Missä se muuten on se tapahtuma? Keskustorilla vai jossain aivan muualla?
piia65 3.8.2006 13:36 Keskustorilla juu. Ja oikein ymmärsit. Vaikkei se jonottaminen toisaalta tällä kelillä olekaan niin kurjaa kuin normaalin suomalaisen "kesäsään" vallitessa...:)
Ilona86 3.8.2006 17:08
piia65 Vaikkei se jonottaminen toisaalta tällä kelillä olekaan niin kurjaa kuin normaalin suomalaisen "kesäsään" vallitessa...:)


Jonottaminen on muuten ihan ok, mutta... Jos vaan jotain älämölöjä ja juopuneita ihmisiä jo valmiiksi jonossa, niin hermot menee aika nopeasti. Mutta ehkä hyvää keikkaa odotellessa hermot pysyy kurissa :lol:
a9800362 4.8.2006 11:32 Nauttikaa keikasta kaikki ne, jotka Tampereelle tänään suuntaavat. Ja muistakaa kirjotella ahkerasti keikkaraportteja tänne! :D Anssille ja bändille oikein onnistunutta keikkaa ja mukavia fiiliksiä & hyviä vastaisia! Toivottavasti Anssi ehtii taas raporttejakin kirjottelemaan jossain välissä.....
piia65 5.8.2006 5:56 Sorry, kun HARHAAnjohdin teitä. :) Ei sinne teltalle eilen ollutkaan ihan sellaista tunkua kuin muina iltoina on ollut (esiintyjästä riippumatta). Ehkä "turnausväsymys" oli jo uuvuttanut manselaiset, kun viikon jokaisena iltana olivat siellä jo notkuneet. Painuivat sitten eilen jo mökeilleen..? Ehkä.

Mutta asiaan. Mukava keikka oli illalla, vaikkei tuollainen teltta esiintymispaikkana paras mahdollinen olekaan Anssin(kaan) musiikille. Kaunis kiitos!!! Kaunotar ja basisti oli kiva kuulla piiitkästä aikaa. Ja aivan upea versio Kipinöistä. Wau! Biisilista ja tarkemmat analyysit ilmaantuvat tänne varmaankin muiden toimesta...
Nyt painun minäkin sinne mökille. :D
Ilona86 5.8.2006 9:53 Heti alkuun, että joku muu saa taiteilla tänne sen biisilistan. En taas oikein muista mitään, mitä keikalla esitettiin.

Heh, parkkeerattiin Nallun kanssa teltalle eilen jo puoli yhdeksän. Täytyy myöntää että pikkaisen aikaisin oltiin liikkeellä sillä ennen kymmentä alkoi silmä luppasta pahemman kerran. Kun keikka alkoi 22:20, möhkötin varmaan puoli tuntia ennenkuin sain moottorit käyntiin.

Keikka oli itsessään melkoisen räväkkä, joka oli positiivinen asia niiden konserttisali-keikkojen jälkeen mitä ollaan käyty katsomassa. Menoa oli sopivasti, mutta hyppimis-hetkun-ketkun fiilis alkoi vasta Kipinöistä ja oikeastaan paremmin Jenniferistä eli encoressa!!!

Muulla porukasta näytti tanssijalka vipattavan jo ennen keikkaa (mm. ne jotka paikalla olivat, näkivät miehen joka kävi melkein jokaista naista pyytämässä tanssimaan ja kun kukaan ei suostunut, hän haahuili yksin tanssilattialla, hienot oli kyllä koreografiat :lol: ) Oikeastaan olin yllättynyt että porukassa ei juurikaan ollut niitä persareiden vetäjiä!

No, joka tapauksessa. Keikkasettiin oli valittu sopivan meneviä biisejä, oliko Älä Mene Pois ja Kipinät ainoat hitaanlaiset, vaikkakaan Kipinöistä ei kuultu sitä totuttua hemppisversiota. Se oli jälleen hieno versio kappaleesta, aivan kipeä. Vau! Sai se kyllä edelleen tipan silmäkulmaan, sen verran kaunista kuunneltavaa se oli! Miksaajalle terveiset upeista kaikujen käytöistä etenkin tässä kappaleessa.

Milla, BMW ja Puistossa menivät ihan ok. Nummelassa viimeistään huomasi Kellyn rummuttelun loistavan vireen jokaisella keikalla. Mieshän pystyy soittamaan jokaisella keikalla yhtä varmasti! Ai niin, ja mikä parasta... Karhun Elämää. Vau mikä versio. Tuo uudempi, rokimpi versio pukee loistavasti Karhulia.

Äänenvoimakkuus keikalla heitteli aika huimasti. Keikan lopussa Jenniferissä huomasi, että ääni nousi... Huuuu!

Ai niin, Kahdessa Sisaressa tuli mainiosti jälleen uusia sanoituksia :) "Sinä yönä sellissä tein... Pelastuksen".

Kiitokset Anssille ja bändille keikasta! Mukavaa oli.
jassu 5.8.2006 10:12 Minua painostettiin (Hilu ja Hilkka) kirjoittamaan keikkaraportti, siis minun täytyisi se nyt kirjoittaa. Enhän minä osaa, no katsotaan mitä tästä tulee…

Mistäs sitä aloittaisi, aloitetaan nyt vaikka alusta eli olin Tampereella vähän ennen seitsemää illalla ja Hilkka olikin minua asemalla vastassa. Menimme Hostellille ja sieltä lähdimme katsomaan kaupunkia. Vähän ennen puoli yhdeksää tapasimme Hilun ja lähdimme suunnistamaan Keskustorille, sinne saavuimme noin 20.30. Paikalla ei ollut kuin muutama ihminen, bongasimme paikalta Ilonan. Soundcheck oli menossa kun saavuimme paikalle, kuultiin Karhusaari.
Aika pian kuitenkin Anssi ja bändi häipyi paikalta ja me jäimme odottamaan. Ja odottamaan ja odottamaan ja odottamaan… No ei vaan, ei se nyt niin pitkä odotus ollut (noin 1,5 h), sitä vaan odottaa niin innoissaan keikkaa, että vilkuilee 5 min välein kelloa. Odotellessamme keikan alkua meitä ”viihdytti” tuhdissa kännissä oleva mies joka ”tanssi” lavan edessä ja kävi pyytämässä kaikkia naisia mukaan tanssimaan, erittäin laihoin tuloksin. Jossakin vaiheessa tämä mies tuli istumaan (ja haisemaan) viereeni vähän liian lähelle (liimautui kylkeen kiinni) ja silloin muuten läks se ukko! Ei muuten tullut häiritsemään enää sen jälkeen, hyvä niin!
Kysyimme noin 15 min yli kymmen Jone Nikulan näköiseltä tyypiltä keikan alkamisajankohtaa, hän sanoi ajaksi 22.30.
Ja niin se keikka sitten alkoi vauhdikkaasti Karhusaarella. Tässä biisilista:

KARHUSAARI
MILLA
KAKSI SISARTA
LAULU PETETYILLE
KAVERIA EI JÄTETÄ
PUISTOSSA
NUMMELA
ROCK-UNELMA
ÄLÄ MENE POIS
KARHUN ELÄMÄÄ
MIKAN FAIJAN BMW
KAUNOTAR JA BASISTI
1972
-------------------
KIPINÖITÄ
ANISTON


Keikka oli taas oikein rokkaava, Anssin hyppelyä lavalla oli ilo katsella :).
Karhusaaresta kuultiin vauhdikas versio. Millan aikana yleisö lauloi mukana ja meno vaan yltyi. Myös Kahdesta sisaresta kuultiin rokkaava versio. Laulu petetyille oli kiva yllätys biisilistassa, kuulinhan minä sen viimeksi Sorsapuistosalissa, mutta kuitenkin kiva oli kuulla se. Ennen keikkaa joku naispuolinen henkilö oli kuulemma toivonut Kaveria ei jätetä biisiä (olisiko ollut Ilona?) niinpä se soitettiin seuraavaksi. Mukava oli kuulla kyllä tätäkin biisiä, Kaveria ei jätetä soitetaan kuitenkin vähemmän keikoilla. Oikein onnistunut veto!
Puistossa on aina ihan yhtä kiva kuulla. En ole vieläkään tottunut siihen, että Nummela soitetaan keskellä keikkaa, mutta ehkä vielä joskus totun, Nummelasta kuultiin vauhdikas versio. Rock- unelmasta oli kyllä super nopea versio, ei meinannut perässä pysyä! Tykkäsin! Älä mene pois oli yhtä ihana kuin aina ennenkin, kysyn vaan, että voinko tästä biisistä soittaa huonoa versiota tai voiko tämä kuulostaa koskaan huonolta? Minä epäilen vahvasti että ei voi. Karhun elämää oli loppu "joikuineen" (ne on piste i:n päälle!) oikein hyvä. BMW oli kanssa hyvä. Kaunotar ja basisti oli erittäin kiva kuulla, tätäkään kun ei turhan usein keikoilla soiteta. 1972 oli rokkaava, kiva kuulla tätäkin (soiteettiin kyllä myös Sorsapuistosalissa) tällä saatiin taas yleisö tanssimaan ja laulamaan.
Kipinöitä oli tosi hyvä, tykkäsin! Aniston oli hyvä lopetus keikalle, tosin jäin vähän kaipaamaan tai olisi ollut kiva jos Kipinöitä biisin jälkeen olisi tullut vielä joku biisi ja Ansiton olisi ollut viimeinen.
Keikat loppuu aina liian lyhyeen....

Miksaajalle terveiset upeista kaikujen käytöistä etenkin tässä kappaleessa.
Joo todellakin, ne kuulosti todella hyviltä!

Ai niin, Kahdessa Sisaressa tuli mainiosti jälleen uusia sanoituksia Smile "Sinä yönä sellissä tein... Pelastuksen".
Kyllähän noita unohduksia tuli jonkun verran, ne näytti kyllä naurattavan myös muita bändiläisiä.

Keikan jälkeen jäätiin Hilun kanssa norkoilemaan lavan eteen siinä toivossa, että Anssi ilmestyisi paikalle. Tero laitteli lavalla kamoja kasaan ja me viitottiin Teroa tulemaan lavan eteen. Pyydettiin häntä antamaan meille biisilistat, kun me ei yltetty niihin, koska lavan edessä oli aita, syystä että järjestyksenvalvojat mahtuisivat menemään tarvittaessa siitä välistä. Olisihan minä voinut mennä sen aidan ali ja napata listan, mutta se järjestyksenvalvoja olisi varmaan kuristanut minut siihen paikkaan, se näytti niin pelottavalta!:shock: Bändi alkoi laittamaan soittimia kasaan ja ensimmäisenä pyydettiin Anttia rustaamaan nimmarinsa paperille. Siinä sitten sopivasti saatiin kaikilta muiltakin bändin jäseniltä nimmarit ja viimeisenä saapui Anssi, ja Antti tuli uudestaan paikalle kirjoittamaan nimmareita. Nyt minulla onkin kaikkien bändiläisten nimmarit, suur kiitokset niistä!
Anssin ja Antin saavuttua lavan eteen paikalle saapui jos jonkinmoista polveen taputtelijaa, kädelle suutelijaa ja kenkään pussaajaa. Saivat herrat kirjoitella nimmareita ties mihin lippulappuihin ja taisi se Antti kirjoittaa nimmarin jonkun naisen niskaankin :roll:.

En muuten tarvinnut ollenkaan korvatulppia, ne oli kyllä mukana, mutta tällä kertaa niitä ei tarvittu, hyvä niin.

Kiitokset juttutuokiosta, nimmareista ja tietysti itse keikasta! Kiittää ja kumartaa, tattis! :D

Kiitos Hilulle ja Hilkalle keikkaseurasta ja erityiskiitos Hilkalle huolenpidosta, ilman Hillkkaa olisin eksynyt ties mihin ja enkä olisi löytänyt koskaan perille :D.

P.S. Antilla oli hienot kengät! :mrgreen:
alskari 5.8.2006 13:37 Vahingossa osuin keikalle kun kuulin soundcheckin teltan ulkopuolelle (en edes asu Tampereella). Anssin näin nyt toista kertaa, edellinen kerta olikin pari vuotta sitten juhannuksena. Livevedot oli jälleen kerran hyvällä tavalla erilaisia albumiversioihin verrattuna ja settilistassakin oli edellistä kertaa enemmän ylläreitä, varsinkin Kaunotar ja basisti oli iloinen yllätys.

Keikka rokkasi vaikka kaljatelttaan olikin eksynyt useampi, myötähäpeää aiheuttanut känniääliö.. :P
Ilona86 5.8.2006 15:23
jassu Ennen keikkaa joku naispuolinen henkilö oli kuulemma toivonut Kaveria ei jätetä biisiä (olisiko ollut Ilona?) niinpä se soitettiin seuraavaksi.


Hahaa! Väärin :wink: Ennen keikkaa ilmeisesti joku tosiaan oli käynyt hakemassa nimmaria ja pyytämässä biisiä. Ennen soundcheckiä siinä kävi aika monta naista, mutta minä en siellä ollut :lol: Keikan aikana joku nainen takarivistä oli kirjoittanut A4:lle "Kaveria ei jätetä" ja huiteli sitä ilmaan.

Minä en keikoille enää viitsi niin kauhiasti toivoa mitään, tulee mitä tulee :D

Ja täytyy myöntää että "Kaveria ei jätetä" ei kuulu mun suosikkeihini, vaikka rempseää se oli kuulla :lol:
jassu 5.8.2006 15:37
Ilona86 Hahaa! Väärin :wink: Ennen keikkaa ilmeisesti joku tosiaan oli käynyt hakemassa nimmaria ja pyytämässä biisiä. Ennen soundcheckiä siinä kävi aika monta naista, mutta minä en siellä ollut :lol: Keikan aikana joku nainen takarivistä oli kirjoittanut A4:lle "Kaveria ei jätetä" ja huiteli sitä ilmaan.


Höh, olin ihan varma, että se olisit ollut sinä, pieleen meni...
Ilona86 5.8.2006 18:58 Ei mullakaan aina tuuri käy :wink:
Hilu 5.8.2006 19:37 Oli kiva keikka! :D

Spiikeistä jäi päällimmäisenä mieleen se kun Anssi lahjoitti hyvästä bassosoolosta kiitoksena Antille edellisenä päivänä käytetyn Tallinkin risteilylipun. :D
jassu 6.8.2006 16:03 Olen vieläkin niin fiiliksissä keikasta! :D. Olen ehtinyt olla töissä vasta viikon ja ensimmäinen viikkohan on tunnetusti kaikkein raskain, joten tämä keikka tuli kyllä hyvään saumaan. Tämä päivä on kulunut keikkakuvia katsellessa, tuli kyllä ihan surkeita kuvia. Sain tasan kolme onnistunutta kuvaa, loput on enemmän tai vähemmän huonoja... :roll: Kaksi parhainta kuvaa on Antista otetut kuvat keikan jälkeen ja yksi kuva Anssista keikan aikana.

Seuraavaksi haluaisin konserttisali keikalle, edellisestä on ihan liian kauan. Ei vaan taida olla niitä ainakaan nyt tiedossa... :?
a9800362 6.8.2006 18:35 Ylläolevista raporteista päätellen keikka oli jälleen kerran mainio. Ja foorumilaisia oli runsaslukuisina paikalla. :D

jassu Olen ehtinyt olla töissä vasta viikon ja ensimmäinen viikkohan on tunnetusti kaikkein raskain


Osaan kuvitella fiilikset... *itse menossa huomenna töihin 7 viikon loman jälkeen. :cry: Miten se voikaan olla niin vaikeaa orientoitua loman jälkeen tavalliseen arkeen? Tai siihen, että pitää taas nousta kukonlaulun aikaan ylös... Ja vielä sellainenkin ylimääräinen stressimomentti, että tiedossa uusi työpaikka, eikä mitään osaa, kaikki pitää aloittaa alusta... No, ehkä sitä työniloa sitten piisaa ainakin hetken. :)
Hilkka 8.8.2006 6:31 Anssille kiitos Tampereesta 4.8. :lol:
jassu 12.8.2006 12:34 Harhaa.comiin on ilmestynyt kuvia Tampereen keikalta, käykäähän tsekkaamassa hienot kuvat! :)
1992 14.8.2006 15:50 Näyttää hiusten kasvatusvaihe olevan menossa.