Forum 2002-2013

Joz 2.9.2006 6:46 Laivakeikat 21-23.9 Kai näillekin voisi avata ihan oman ketjun. Kuka tunnustaa jo hommanneensa lipun? Meikäläinen vasta harkitsee päivää, mutta vahva tarkoitus on kyllä jossain vaiheessa uivaan juottolaan könytä.
Norsku 2.9.2006 6:48 Me ollaan poikkiksen kanssa tulossa lauantaina. Jos päästään laivaan sisään. :D Mähän en ole -83...
a9800362 2.9.2006 16:09 Mä olen tulossa laivalle perjantaina 22.9. mieheni kanssa. Tarkoitus on irrottautua arjesta ja viettää aikaa kahdestaan... ja siinä samalla nauttia Anssin keikasta (ainakin minä). Odotan innolla.... :D Eipä ole tullut käytyä laivalla vuosikausiin! Toivottavasti ei tule mitään syysmyrskyä....
Joz 15.9.2006 11:55 Lauantain reissulla nähdään. Mukana tulee sitten yksi ensikertalainenkin, mitä tulee Anssi-keikkoihin.
a9800362 16.9.2006 6:55
Joz Mukana tulee sitten yksi ensikertalainenkin, mitä tulee Anssi-keikkoihin.


Sama täällä. Nimittäin mun mies. (Viime vuosina se on käynyt vaan Depeche Moden keikoilla.)
a9800362 20.9.2006 4:12 Käyttäydyn jälleen erittäin ennalta-arvattavasti ja esitän tässä yhteydessä levylaulajalle pari toivebiisiä Isabellan perjantaista keikkaa silmällä pitäen:

En ole koskaan toivonut ÄMPiä esitettäväksi. Nyt toivon. Ensinnäkin sekin biisi vähän niin kuin "kuuluu vakiokokoonpanoon" ja kaiken hyväksi se skipattiin viime keikalla. En tiedä, onko laiva paras mahdollinen paikka minkään tuollaisen slovarin esittämiseen, siellä kun niitä "Urpoja" on varmaan moneen lähtöön ja meteli varmaan karsea, mutta silti.... Mahdollisimman kermakakkumainen versio kappaleesta Älä mene pois. Anssihan on monta kertaa spiikissään todennut sen olevan "omistettu pariskunnille" ja nyt kun ollaan näin pariskunnittain liikkeellä, ois IHANAA kuulla kyseinen biisi.

Kauheasti muita toiveita ei ole, vaikka Suuria kuvioita kuulostivat kyllä niin mahtavilta Kultakaivoksessa, et eikö sellainen revittely sopisi hyvin laivalle?

Onko täältä foorumilta kukaan muu tulossa laivalle lauantaina? :roll:
Norsku 20.9.2006 9:22 Mä en toivo mitään. Soittakaa (lauantaina) IHAN mitä haluatte, kunhan vedätte hyvän keikan!

a9800362 Onko täältä foorumilta kukaan muu tulossa laivalle lauantaina?

Tarkoititkohan perjantaita? :P Onhan meitä tuossa ylempänä pari ilmoittanut saapuvansa lauantaina laivalle.
a9800362 20.9.2006 9:55
Norsku
a9800362 Onko täältä foorumilta kukaan muu tulossa laivalle lauantaina?

Tarkoititkohan perjantaita? :P Onhan meitä tuossa ylempänä pari ilmoittanut saapuvansa lauantaina laivalle.


No perjantaitahan mä tietysti tarkoitin... Zorge, taisin olla koomassa, kun kirjoitin viestiä...!

SIIS KETÄÄN TULOOSS PERJANTAINA????? :D

Mutta sehän on hyvä, että jokaiselle päivälle riittää foorumilaisia, eipähän Karisalmi pääsee meidän naamoista eroon edes laivalla. :lol:
Hilkka 23.9.2006 8:38 Anssille ja bändille kiitos hyvästä Isabella to 21.9. -keikasta! Setti alkoi Millalla, sitten Karhusaari, Laulu petetyille, Puistossa, Karhun elämää, ROM, Kaveria ei jätetä, Mikan faijan BMW, ÄMP, JA, Nummela sekä encorena Kaksi sisarta ja 1972. Toivottavasti lista meni oikein, joku muu torstaina mukana ollut foorumilainen voinee korjata, jos meni väärin. Ja nyt on sitten minunkin mieheni nähnyt Anssin luonnossa! Te muutkin kun olette alkaneet ottaa puolisoitanne mukaan Anssin keikoille! Meno oli todella vauhdikasta sekä bändillä että yleisöllä, joka lauloi Anssin mukana! Laivan käytävillä kuuli useaan otteeseen puhuttavan jo ennen Anssin esiintymistä ja sen jälkeen Anssista, ihan selvästi monet olivat tulleet pelkästään hänen vuokseen! Anssi todella täytti odotukset :lol: Oli hyvä risteily! :D
Ninnukka 23.9.2006 12:45 Joo. Tuollainen se setti taisi tosiaan olla. :D
Suurkiitokset minunkin puolesta Mahtavasta keikasta!
Yleisö kyllä kieltämättä hieman villiintyi ja vauhdikasta oli lavallakin. Hieno homma!
Mutta kyllä kannatti lähteä katsomaan Anssia.
a9800362 24.9.2006 9:35 No voi damn! Kirjoitin hirveän määrän tekstiä ja kaikki katosi jonnekin. :evil: No ei muuta kuin sama alusta...

Laivakeikan setti perjantaina 22.9. oli seuraava:

1. Karhusaari
2. Milla
3. Laulu petetyille
4. Puistossa
5. Karhun elämää
6. Kaksi sisarta
7. Rva Ruusunen
8. Älä mene pois
9. BMW
10. Jennifer A.
11. Nummela
----------------------------
12. Rock-unelma
13.1972

Biisilista oli kaikin puolin hyvä laivakeikkaa ajatellen. Hyvä meininki kaikin puolin, ainakin mulle jäi sellanen fiilis, et aika paljon kaikki lauloivat mukana (meikäläinenkin ainakin kertosäkeissä). Ennen keikkaa yritin kovasti houkutella miestänikin siihen eturiviin, mutta hän näytti suorastaan järkyttyneeltä, että olin ehdottanutkin moista. :o Joten hän painui jonnekin sinne baarin perälle juuri ennen keikan alkua ja mä jäin siihen lavan eteen roikkumaan. Kieltämättä, kun on tottunut viime keikkojen aikana siihen, että eturivissä on iso joukko foorumilaisia, aluksi tuntui hieman orvolta ja yksinäiseltä siinä eturivissä... Mutta ei sen puoleen, että olisi mitenkään nolottanut olla siinä... TAAS.

Kiitosta vaan Anssille ja bändille ÄMPin esittämisestä. Siinä kappaleen alkaessa se mieskin könysi sieltä jostain perukoilta viereeni lavan eteen ja alettiin tanssia hidasta siinä ÄMPin tahtiin. Kuiskasin mieheni korvaan, että olin toivonut Anssilta kyseistä biisiä. Ei hän siihen mitään kommentoinut, totesi vaan:"Tää kuulostaa ihan pepewillbergmäiseltä." Olkoon tuo kohteliaisuus. :D Eipä ole tullut ennen tanssittua Anssi Kelan tahtiin, mutta ainakin yhden biisin ajaksi pystyi keskittymään totaalisesti vain kappaleeseen ja sen aiheuttamiin tunnetiloihin... eikä esim. kameran käyttöön.

Keikka kuulosti kaikin puolin hyvältä, mutta... Oli aivan liian lyhyt! Kun 1972 oli lopuillaan, mietin, että tässäkö tämä nyt oli. Mieluusti olisi kuunnellut musisointia paljon pidempään. Mutta sellaisen positiivisen seikan pistin merkille, että ainakin keikka alkoi suht ajallaan. Olipa oikeasti mukava, kun keikan loppumisen jälkeen ei tarvinnut ajella tuntitolkulla himaan eikä edes palella missään ulkona, vaan pääsi suoraan hyttiin nukkumaan. Seuraavana aamuna aamupala tuotiin klo 9.30 suoraan huoneeseen... Kun nostettiin kaikki aamupalatarjoilut kärrystä pöydälle, ei voinut muuta kuin todeta, että olipa hyvä, ettei tullut edellisenä iltana syötyä juuri mitään. Oli lautaset täynnä nakkeja, pekonia ja kananmunaa, erilaisia sämpylöitä, voisarvia, leikkelelautanen, jogurttia sekä jälkiruoaksi kakkuja ja keksejä sekä kahvia/teetä. Eihän tuollaista määrää jaksanut syödä erkkikään! Niinpä tehtiin valmiita sämpylöitä jääkaappiin ja jatkettiin aamupalan nauttimista iltapäivän puolella.

Iltapäivällä piti lähteä käymään tax free -myymälässä muussakin kuin ostosmielessä, sillä Anssi oli siellä klo 17 nimmarikeikalla. Tottakai siellä piti käydä levylaulajan kanssa pari sanaa vaihtamassa. Mies vähän epäröi aluksi mukaan tulemista, hän oli siinä käsityksessä, että ehkä haluaisin kuitenkin mennä yksin. Sanoin, että mitä vielä, täytyyhän mun nyt sut Anssille esitellä. Niin sitten tehtiin. Anssi näytti ihan positiivisella tavalla järkyttyneeltä, kun näki meikäläisen siinä silmiensä edessä. Kysyi suoraan, miltä keikka kuulosti ja annoin varmasti aika tylsän vastauksen: "Erittäin hyvältä...kuten aina." Ja tietysti piti Anssia kiittää henkilökohtaisesti ÄMPistä ja kertoa ne mieheni Pepe Willberg -kommentit. Anssi sai siinä samalla signeerattavaksi edellisillan biisilistan.

Risteily oli kaikin puolin todella onnistunut. Ja tulihan niitä kuviakin taas otettua, hmm... 75 kappaletta. Mieheni taas kiusasi mua leikillään, et enhän mä muuta kerinnyt, kun kameran nappuloita painelemaan. Joukossa on kyllä muutama aika onnistunut otos taas. Yhdelle kuvalle nauroin ihan kippurassa... Siinä nimittäin näyttää oikeasti siltä, että Anssilla on räikeän oranssi tukka! :lol: Jotenkin ne valot tulee sieltä takaa niin oudosti. Tuon keikan jälkeen alkoi mietityttämään Karisalmen Tampereen-keikalla Anssin silmienväristä laukoma totuus... Onko Anssilla oikeasti punaiset silmät, kun lähes kaikissa keikkakuvissa näin näyttää olevan? Tuli muuten tuosta valaistuksesta mieleen pieni flasbäkki Länkkärin keikalle. Meillä oli nimittäin sviitin makuuhuoneen ikkunan edessä raskaat punaiset verhot. Kun ne iltapäivällä levitti ikkunan eteen ja aurinko paistoi niiden takaa, koko huone muuttui aivan punaiseksi... Ei voinut olla tulematta Länkkäri mieleen! :D

Laivaristeily oli ikimuistoinen, kiitos Anssille ja bändille vielä kerran. Olihan se muutenkin kuin keikan puolesta todellinen irtiotto arjesta, ja parasta koko reissussa oli seuraaviin riveihin kiteytyvä ajatus:"Ei tänään ole kiirettä mihinkään, jäädään leivänmuruihin kierimään...." :D
Mari 24.9.2006 11:08 On ainakin biisilistoista päätellen alkanut laivaympäristö vaikuttaa kalkkeuttavasti bändiin. Sama setti melkein samassa järjestyksessä ja vain kaksi poikkeavaa bonusbiisiä kumpanakin iltana. Saa nähdä minkälainen raportti levylaulajan suunnalta tulee, jos tulee. Alkaako asioista löytyä uusia puolia kun reissaa kolmatta kertaa samalla laivalla, esiintyy kolmantena iltana samaan aikaan samassa paikassa ja soittaa samat biisit samojen naamojen kanssa... :D

a9800362 "Tää kuulostaa ihan pepewillbergmäiseltä."

Mahtavaa! Miehelläsi on selkeästi näkemystä keskimääräistä enemmän! Aplodeja!

a9800362 Tuon keikan jälkeen alkoi mietityttämään Karisalmen Tampereen-keikalla Anssin silmienväristä laukoma totuus...

Ai se on laukonut sitä useammankin kerran? Itse en ollut Tampereella, vaan Antti on kertonut sen joskus aiemminkin, en kyllä enää muista yhtään missä. Mutta tottahan se on.
Anssi Kela 25.9.2006 13:01 Elämää suurempi merellinen raportti täällä. Lisämateriaalina mukana Antti Karisalmen kärkevä kommenttiraita.
jassu 25.9.2006 14:13 Olipas taas mainio raportti, kiitos Anssi, kiitos Antti! :D
a9800362 25.9.2006 14:25 No oli tosiaan elämää suurempi, ilmeisesti meri-ilma kirvoitti ainakin rutkasti filosofisia ajatuksia. Siellä kannella tuli vietettyä itselläkin aikaa, kun ilma oli älyttömän lämmin ja kaunis.. Mikäs siinä oli seistessä ja merelle katsellessa. Antin kommenttiraita oli jees, vaikka olikin kiukkuisesta kynästä lähtöisin. :D

Kyllä se Anssi minustakin hieman orvolta näytti siellä tax free -myymälässä, ja sanoinkin miehelleni, että ei taida miesparka tuosta tehtävästä juuri nauttia. Ja oli aikamoinen kontrasti ne esillä olleet viinapullot siinä pöydällä...! Mutta kai se oli vähän sellainen välttämätön paha, joka kuuluu toimenkuvaan ja ammattiin.

Sitä jäin vielä ihmettelemään, et oliko siellä ysikannella oikeasti jotain huutelijoita ja häirikköjä? Musta tuntu, et ei kyllä kuulunut yhtään mitään koko aikana, pelkkää hiljaisuutta vaan. Jos jotain mökää kuului, niin se johtui auki olleesta tv:stä ja bulgarialaisesta musakanavasta.
marire 25.9.2006 14:55 Ja plussapisteet raportin runsaasta kuvituksesta.En tähän hätään muista, koska viimeksi oltaisiin nähty noin monta ryhmäkuvaa yhdessä raprtissa.
Hilkka 25.9.2006 15:39 Kiva ja tyhjentävä raportti Anssilta, kiitos! Ja bonuspisteet mukavista ryhmäkuvista :D Muuten, sillä to-lähdön paluumatkalla tax freessä oli klo 17.00 vain joku baarimestarin drinkinteon neuvontatilaisuus :shock: :x :?
Nappisimmu 25.9.2006 17:09 Kiitokset täältäkin raportista, niitä on aina yhtä mukava lukea. Ilonen ylläri oli myös Antin kommentit. Viimesessä kuvassa Anssilla on muuten kovin Bruce Dickinsonmainen poseeraus...
Mari 25.9.2006 17:55 [quote:29m08hbr]Herään puoliltapäivin. Muita ei näy messissä eikä muuallakaan, joten menen laivan kauppaan ja ostan rannekellon.[/quote:29m08hbr]
Hyi yäk. Mitään niin laitosmaista ei ole kuin rannekello! Huonot seuraamukset tuollaisesta laivareissusta. Pepe Willberg nostaa jälleen päätään. Uhhuh.

[quote:29m08hbr]Yksi piinaavimmista lavan edessä vellovista elämänmuodoista on alkuihmisryhmittymä, jota kutsuttakoon nimellä ”Tinkijät (Homo Tinciensis)”. Nämä kovaan ääneen teesejään kailottavat troglodyytit vaativat kesken kappaleen ... vaikkapa mielisävelmäänsä kolmanteen kertaan.[/quote:29m08hbr]
Tunne on ehdottomasti molemminpuolinen. :twisted: Korokkeelle kansan ihmeteltäväksi on monesti nostettu niin alkeellista elämää, ettei kuuloaistimien kehitystä vielä siinä vaiheessa muinaishistoriaa tunnettu tai sitten kyseessä on kaikkialla yöaikaan yleinen laji Homo pihtariensis.

[quote:29m08hbr]bassonkaulan ja häirikön ohimolohkon ”vahingossa” tapahtuva yhteentörmäys[/quote:29m08hbr]
Juu, kannattaa foorumilaisten välttää Antin puoliskoa lavasta. nimim. kokemusta on

Muuten ihan kiva raportti. Sitä lukiessa oli mukava muistella lämmöllä Kultakaivosta. (Lämmöllä?!)
Hanna80 25.9.2006 18:29 Raportti oli mitä mainioin, kiitokset Anssille ja Antille!! Heräsi mieleeni sellainen kysymys että mitähän kirjaa Anssi ja Saara ovat mahtaneet lukea kun olivat sattuneet ottamaan mukaan saman kirjan?

Minulla ei henk.kohtasesti ole varmaan koskaan enään mahdollisuutta päästä laivalle sen jälkeen mitä "häämatkallamme" tapahtui. Helsinki-tukholma-helsinki risteily saatiin ns. häälahjaksi ja olimme panostaneet seisoviin pöytiin yms. herkutteluun ja kävely ja ostosretkiin tukoholman kaduila niin minäpä sitten aloitin oksentelun jo helsingin terminaalissa ennen kun laivaan edes päästiin ja se päättyi vasta sitten kun pääsin kotiin omaan sänkyyn parin päivän päästä. Saipahan mieheni nautisekella pöytien antimista yksin, mutta oli se kyllä melkosen kiukkunen. Ehkä minun osaltani on risteilyt risteilty.. Kovasti olisin tuonne laivakeikalle tahtonut mukaan mutta vanhingosta viisastuneena jäin rannalle ruikuttamaan :cry:
Hilu 25.9.2006 19:48
Hanna80 Raportti oli mitä mainioin, kiitokset Anssille ja Antille!! Heräsi mieleeni sellainen kysymys että mitähän kirjaa Anssi ja Saara ovat mahtaneet lukea kun olivat sattuneet ottamaan mukaan saman kirjan?

Siellähän se raportissa kerrotaan.... :roll: :wink:
Norsku 26.9.2006 10:11 Aika hittisettiähän noilla keikoilla oli vaan meininki lauantaina oli tosiaan aika katossa! Mukavan keikan vetivät mielestäni. Ei tuollaiseen ympäristöön minkään muunlaista keikkaa olisi voinut heittääkään. Minua ei hittisuora ainakaan häirinnyt yhtään, kivaa oli! Vaikka ihmiset (yllättäen!) olivatkin aika "hyvässä" kunnossa. Joten kiitokset pändille. :)
Hanna80 26.9.2006 13:51 No seillähän se tosiaan mainitaan :oops: Kiitos Hilu!
Sami 26.9.2006 17:46 Mainio raportti!
Gimma 27.9.2006 6:52 Anssi se jaksaa päivitellä toisten alkoholinkäyttöä/käyttäytymistä vuodesta toiseen.

Siitä olen kuitenkin samaa mieltä, että on törkeää häiritä esiintyjiä heidän työskennellessään.
Anssi Kela 27.9.2006 7:16
Gimma Anssi se jaksaa päivitellä toisten alkoholinkäyttöä/käyttäytymistä vuodesta toiseen.


BINGO!

Löin pienen vedon lähipiirini kanssa: väitin, että ei mene varmasti kauaakaan kun nimimerkki "Gimma" kommentoi raporttiani juuri tähän tyyliin! Veto voitettu, tattis G!
peacock 27.9.2006 8:42 Mielestäni on tosi hienoa, että julkkis on -ja uskaltaa näkyvästi olla- alkoholivastainen! Olet aikamoinen esikuva ja pisteet kyllä vaan nousee!
Gimma 27.9.2006 9:09 Onneksi olkoon vaan, toivottavasti voitit jotain kivaa!

ps. otan ilolla vastaan sen , että olen mielessäsi, kun keikkaraportteja kirjoittelet
Johnny 27.9.2006 10:54 Onhan tässä hauska ristiriita, kun ilman alkoholinkuluttajia Anssia tuskin nähtäisiin juurikaan keikoilla (poislukien konserttisalit ja muut vastaavat). Jäävettä juovat Anssi-fanit kun taitavat olla aika huonoja asiakkaita kapakoiden kannalta.
Anssi Kela 27.9.2006 12:56 Niin, ja ristiriitaa on myös siinä, että mielestäni baarikeikoilla on oikeasti parempi meininki mikäli porukka on nauttinut hiukan tulilientä. Vasta siinä vaiheessa kun menovesi muuttaa ihmisen aikuisen voimilla varustetuksi kolmivuotiaaksi, aletaan mennä metsään. Suomalainen ei näytä kuitenkaan voivan täydellisesti rentoutua ja vapautua ilman pientä rohkaisua, joten se sallittakoon. Silloin harvoin kun käyn itse katsomassa keikkoja, minulla on tapana jurottaa rokkipoliisina kädet puuskassa ja korkeintaan naputtaa hieman jalalla tahtia. En missään tapauksessa haluaisi yleisön koostuvan pelkästään minun laillani käyttäytyvistä totisista torvensoittajista! Mikäli alkoholi saa viban punttiin, suun laulamaan ja kädet kohti kattoa, niin lavalta katsottuna tämä on pelkästään positiivista.

Joitakin vuosia sitten tuli tehtyä jonkin verran ikärajattomia keikkoja. Tuolloin oli mielenkiintoista seurata, miten esipuberteettiset tytöt kykenivät täysin selvin päin saavuttamaan tilan, johon vanhemmilta vaaditaan vähintään kuusi promillea. Missähän vaiheessa tuollainen syntymähumala katoaa?
a9800362 27.9.2006 14:01 Suomalaiset ovat ikävä kyllä aika estoista porukkaa. Minäkin. Alkoholin voima on siinä, että se jo vähäisessäkin määrin nautittuna poistaa estoja. Omalta kantilta voisin todeta, että on helpompaa sallia itselleen tietynlainen käyttäytyminen, kun tietyt estot ovat poissa. Tällä en tarkoita mitään kuuden promillen humalaa, vaan joskus ne pahimmat estot katoavat vain yhdestä lasillisesta viiniä. Tätä voidaan kutsua myös sivistyneeksi alkoholin nauttimiseksi, ja niinhän se on kaiken kohdalla, että kohtuus kaikessa.

Anssi Kela Tuolloin oli mielenkiintoista seurata, miten esipuberteettiset tytöt kykenivät täysin selvin päin saavuttamaan tilan, johon vanhemmilta vaaditaan vähintään kuusi promillea. Missähän vaiheessa tuollainen syntymähumala katoaa?


Teini-ikäisenä on helpompi sallia itselleen tuollainen "hurmoskäyttäytyminen", kun teini-iässä koetaan voimakkaita ja vahvoja tunteita muutenkin. Mutta jos ja kun huomaa kolmikymppisenä kokevansa samanlaisia hurmostiloja kuin silloin teininä ja käyttäytyvänsä samalla lailla, aikamoinen itsekritiikki ja sensuuri iskee päälle. Kun tuollainen hurmoskäyttäytyminen ei ikään kuin ole yhtä soveliasta enää kolmekymppiselle kuin teini-ikäiselle... Alkaa kyseenalaistamaan itseään ja omia tunteitaan, ja mikä pahinta - alkaa pohtia ikuisuuskysymystä, olenko normaali, kun tunnen ja käyttäydyn näin. Kun on nauttinut hieman alkoholia, ei ole ihan niin kamalat estot päällä eikä itsekritiikki iske ihan samanlaisella voimalla.

Yllä olevasta tilityksestä huolimatta olen Anssin keikoilla ollut aina selvin päin - okei, jos ei lasillista Irish coffeeta lasketa lukuun.
Hilkka 27.9.2006 14:14 Ehkei Anssi kuitenkaan biisejään tee pelkästään noita baarikeikkoja varten. Jos ajattelee, että yhdellä baarikeikalla olisi ihmisiä esim. 300 ja uuden levyn vain baarikeikkoja olisi vaikkapa 20, niin kuulijoita olisi vasta noin 6000, muutaman konsertin kuulijat päälle, niin ehkä 8000-9000. Suurin osa hänen musiikkinsa kuulijoista kuuntelee sitä kuitenkin levyiltä eri välineiden kautta, pelkästään radion kautta kuulijoita on kymmeniä, satoja tuhansia ja miljoonia. Levyjä myydään kymmenin tuhansin (mikä olikaan kultalevyn raja, 15 000?), legendaarinen Nummelakin yli 140 000. Niin että musiikkia voi kuunnella vaikkapa raivoraitiskin, joka sitä paitsi varmaan nauttiikin siitä örveltäjiä enemmän. Ne baarikeikat ovat tietenkin yksi levy-yhtiön ja artistinkin tarvitsema levyjen myynnin markkinointikeino. Ja kyllä todella "pienet" yleensä kohottavat kummasti tunnelmaa, mutta örveltäjiä minäkään en diggaa! Ei ihme, että Anttikin (lue AnTTi) alkaa jo kärsiä työuupumuksesta, kun sellaisia häiriköitä on nyt useita kuukausia peräkkäin joutunut katselemaan ja kuuntelemaan lähietäisyydeltä. Ei ihme, että basson kaula "vahingossa" osuu liian lähelle tulevan toivebiisin esittäjään :?

Lopuksi: Anssihan on omien sanojensa mukaan toiveammatissaan ja nauttii musiikin tekemisestä :D Ne baariörveltäjät ovat vain välttämätön paha. Jokaisessa ammatissa on omat huonommat puolensa! :cry:
Mari 27.9.2006 15:38 Alkoholista ei olekaan keskusteltu aikoihin!

a9800362 Alkoholin voima on siinä, että se jo vähäisessäkin määrin nautittuna poistaa estoja.

Olen ilmeisesti jonkinlainen poikkeus tähän. Alkoholin ainut vaikutus on se, että päässä tuntuu omituiselta, alkaa väsyttää ja alan tarkkailla tekemisiäni tarkemmin. Mua ei kerta kaikkiaan ole tarkoitettu juomaan mitään alkoholipitoista, enkä ole koskaan ymmärtänyt mitä iloa siitä muka on, eikä todella kiinnostakaan. Kun oikein perusteellisesti muistelen, niin itse asiassa 18-vuotissynttäreiltä muistan pari tapausta, joita en olisi tehnyt ihan selvin päin. Ainakaan silloin. Nyt voisin hyvinkin tehdä.

Anssi Kela Missähän vaiheessa tuollainen syntymähumala katoaa?

Mun näkemyksen mukaan syntymähumala syntyy erityisen hyvässä seurassa, mitään muuta siihen ei vaadita. Jos porukassa on yksikin tylsä (lue: itseään aikuisena pitävä) henkilö, on ihan turha yrittääkään. Syksyllä 2001 oltiin Jyrki Video Awardseissa erään hullun porukan kanssa ja kammoksuttiin niitä pikkutyttöjä, jotka kiljui korviasärkevästi aina kun joku vähänkään tunnetumpi ihminen tuli lavalle. Sitä hysteriaa oli ja on edelleenkin vaikea ymmärtää. Mutta saman porukan kanssa vietettiin myöhemmin niin reikäpäiset limupikkujoulut, että siitä ei ihan heti pistetä paremmaksi. Eniten häiritsee ne ihmiset, jotka ei osaa pitää hauskaa selvin päin, eivätkä suostu ymmärtämään, että jollain vois olla hauskaa ilman ylimääräisiä päänsekoitusmyrkkyjä. Kukahan siinä sitten onkaan omituinen ilonpilaaja.

Lisätään tähän vielä, että kieltämättä siinä vaiheessa, kun porukka alkaa olla hyvin maistissa, ei selvin päin ole varmaan kovinkaan hauskaa. Alkoholista saa ilmeisesti sen tunteen, että älämölökäytös ja pöydän alle valuminen on tosi hauskaa, eikä naurettavaa. Noh, ehkä mä en vaan ymmärrä...

Hilkka Ei ihme, että Anttikin (lue AnTTi) alkaa jo kärsiä työuupumuksesta, kun sellaisia häiriköitä on nyt useita kuukausia peräkkäin joutunut katselemaan ja kuuntelemaan lähietäisyydeltä.


Antti taisi sanoa Bohemiassa, että siitä tietää keikan olleen hyvä, kun pääsee ainakin kerran antamaan jollekin vauhtia kengänkärjellään. Viittasi sillä näihin lavalle kiipeileviin tai kaatuileviin tyyppeihin.
a9800362 28.9.2006 13:27
Mari Mun näkemyksen mukaan syntymähumala syntyy erityisen hyvässä seurassa, mitään muuta siihen ei vaadita.


Täytyypä vielä kommentoida tätä alkoholikeskustelua ja syntymähumalaa. (Sopii itse asiassa oikein hyvin tämän laivakeikat-otsikon alle). Kun kirjoitin aiemmassa viestissä, että alkoholi on ihan jees siinä vaiheessa, jos haluaa päästä pahimmista estoista eroon, en suinkaan tarkoittanut edes sitä, että kaikki tarvitsisivat voimajuomaa siihen tarkoitukseen. On ihmisiä, jotka pääsevät järkevämmälläkin tavalla estoista eroon eivätkä ole luonteeltaan niin pidättyväisiä, ujoja ja itsekriittisiä kuin eräs...

Mitä tulee syntymähumalan kokemiseen, väitän ehdottomasti, että elämän suuret tunteet koetaan selvinpäin eikä mitään todellista nirvanaa edes voi saavuttaa humalassa. Alkoholi turruttaa kaikki aistit ja vääristää kokemuksia. Väittäisin ainakin omalta kohdaltani, että Anssin keikka ei tuntuisi läheskään samalta humalassa koettuna kuin selvinpäin. Alkoholin vaikutuksen alaisena on ehkä helpompi antaa itselleen lupa käyttäytyä tietyllä tavalla tai laimentaa itsekritiikkiä, mutta keikalla selvinpäin koettu nirvana varmasti muuttuisi paljon latteammaksi kokemukseksi viinan vaikutuksen alaisena... Omassa elämässäni suurimmat nautinnot tulevat - ei suinkaan alkoholin vaikutuksen alaisena koetuista estojen purkautumisista - vaan sellaisista asioista kuin Anssin keikat ja vaikkapa rankat spinning-tunnit, joissa oikeasti hiki valuu pitkin kasvoja, vaatteet on läpimärät ja pulssi on 190. Silloin tietää todella elävänsä...!

Kyllä hauskaa pitää osata pitää ilman viinaakin, siitä olen Marin kanssa täysin samaa mieltä. Tästä tuleekin mieleeni tilanne, koska olen viimeksi nauranut itseni lähes kuoliaaksi... eikä alkoholilla ollut mitään osuutta asiassa! Hanna80 oli todistamassa sitä episodia ennen Kultakaivoksen keikkaa... Riemu repesi ajatuksesta Flora-paketista auton hanskalokerossa :shock: :lol: ja sille jutulle nauroin niin vedet silmissä, että ruisleipä meni väärään kurkkuun ja jouduin mennä lavuaarin yläpuolelle kakomaan ruisleivän muruja kurkustani. Mieheni katsoi vieressä, että "ei taida tuolla mennä kovin hyvin." Kyllä sitä pystyy olemaan hysteerinen ihan selvin päinkin, ainakin, jos on oikeassa mielentilassa (ja ennen Anssin keikkaahan mieliala on erittäin otollinen hysteriakohtauksille).

Anssi Kela Silloin harvoin kun käyn itse katsomassa keikkoja, minulla on tapana jurottaa rokkipoliisina kädet puuskassa ja korkeintaan naputtaa hieman jalalla tahtia.


Olen kiinnittänyt huomiota, että hyvin usein keikkojen jälkeen, kun Anssi joutuu foourmilaisten piirittämäksi, hänen asentonsa on nimenomaan tämä "kädet puuskassa", mikä asentona viestii torjuntaa ainakin psykologisten tulkintojen mukaan. Olen joskus miettinyt, että kokeeko Anssi sen kiusallisena, kun hänen ympärilleen sillä tavalla kokoonnutaan ja hän yrittää sillä viestiä, että "jättäkää please mut rauhaan", vai johtuuko se vain ujoudesta ja hämmennyksestä? Nyt on taas "keittiöpsykologi" vauhdissa, eikös se Mari mua kerran niin tituleerannut..... :roll:
Hilkka 28.9.2006 14:25
a9800362

Kyllä hauskaa pitää osata pitää ilman viinaakin

Minullakin voi olla ratkiriemukasta pelkän vichyn voimalla :D
Hilkka 28.9.2006 14:26 Tämä kohta on hävitetty kokonaan, koska meni täydellisesti pieleen :o :oops:
Johnny 28.9.2006 16:47
Anssi Kela Silloin harvoin kun käyn itse katsomassa keikkoja, minulla on tapana jurottaa rokkipoliisina kädet puuskassa ja korkeintaan naputtaa hieman jalalla tahtia.
Ehkä Anssinkin pitäisi ottaa vähän neuvoa antavaa niin rentoutuisi :wink: Itselläni on kyllä ongelma noiden käsien kanssa, että missä niitä oikein pitäisi. Kädet puuskassa eturivissä tuntuu vähän uhoamiselta, taskussa pitäessä välinpitämättömältä... Tästähän voisikin järjestää gallupin, missä pidätte käsiänne keikalla?
a9800362 28.9.2006 18:18
Johnny Itselläni on kyllä ongelma noiden käsien kanssa, että missä niitä oikein pitäisi. Kädet puuskassa eturivissä tuntuu vähän uhoamiselta, taskussa pitäessä välinpitämättömältä... Tästähän voisikin järjestää gallupin, missä pidätte käsiänne keikalla?


Ei mitään ongelmia käsien kanssa... kun ottaa keikalla kuvia koko ajan! Eli kädet on tietysti kiinni kamerassa! :D Ja jos jonkun kappaleen aikana keskittyykin vain kuuntelemiseen ja nauttimiseen, aina voi pitää kiinni kaiteesta, kun kerran seisoo eturivissä. :D
Johnny 29.9.2006 11:34 Käsiongelmahan näyttää olevan perimmäinen syy alkohonlinkäyttöön. Suomalainen kun on tottunut pitämään kädessään koko ajan jotakin. Kännykkää, kaukosäädintä, hiirtä, kameraa ja tietenkin pulloa/tuoppia. Ilman jotain kädessäpideltävää tulee turvaton olo, siksi kai on se turvakahvakin siinä lavan edessä ;)