Forum 2002-2013

Hanna80 18.9.2006 18:27 Lahti, Alex Park 29.9. 2006 Jee, mieheni on lupautunut tuolle keikalle mukaani :P Tosin taitaa kyllä viihtyä enempi taka-alalla mutta on kuitenkin lupautunut mukaan!!!! En millään mahda pysyä paikoillani tuon uutisen jälkeen...
marire 19.9.2006 13:59 Mullakin on vuoden ainut keikkareissu tulossa, ja tätä on kyllä odoteltu jo 2 kuukautta kieli pitkällä. Finnmatkojen mainosta lainaten: sitä jaksaa paremmin kun on mitä odottaa. :D

Huono puoli reissun liittyen on, että vaikka meille viimein hankittiin digikamera, mä en ilmeiseti saa ottaa sitä mukaan, ettei sitä vaan varasteta. Onhan meillä vanhamallinen kamerakin, mutta sen nyt arvaa etukäteen, millaisia kuvia sillä tulee...
Hanna80 19.9.2006 14:54 Minä en kehtaa meidän tai oikeestaan isännän kameraa digiksi mainita edes pahimmassa painajaisessakaan on se semmonen pommi. Ihan sillä suht hyviä kuvia tulee, mutta.. Aattelinkin lahden keikalle ottaa lainakameran mukaan.Mutta sitten käy niin että tunaroin vieraan kameran kanssa niin että menee koko keikka ja kuvat ihan sivusuun. Siis taidankin jättää kameran kotio ja nauttia "viimeisestä" keikasta täysillä. Vai palkkaisinkohan sinne oikein kuvaajan :wink: Taidankin harkita tätä vaihtoehtoa vakvasti!!!
Mari 19.9.2006 15:27
Hanna80 Vai palkkaisinkohan sinne oikein kuvaajan :wink:

Palkkaa minut! Tai kyllä mä ilmaiseksikin tulisin, jos vaan jotenkin pääsisin Lahdesta keskellä yötä pois.

marire meille viimein hankittiin digikamera, mä en ilmeiseti saa ottaa sitä mukaan, ettei sitä vaan varasteta

Uuden kameran kanssa liikkuminen saattaa alkuun arveluttaa, mutta ei sitä oikeasti kukaan varasta. Ei kukaan tule keikalla sitä kädestä repimään ja aika huono tuuri pitää olla, jos kadulla joku kolkkaa ja vie kameran. Realistisempi vaara on, jos jättää sen lavan reunalle ja joku urpo kaataa jotain juomaa päälle.
Hanna80 19.9.2006 15:32 Tokihan minä Mari sinut palkkaan, mutta kun ollaan ajteltu jäädä lahteen yöksi äitini hoteisiin. Mutta vielä en ole siitä ihan varma, mutta tuo sinun tarjouksesi pisti sen verran houkuttelemaan että katotaan mihin ratkaisuun päädymme, lähdenkin samoin tein herättelemään isäntää päiväunilta.. :wink:
a9800362 19.9.2006 19:19
Mari Palkkaa minut! Tai kyllä mä ilmaiseksikin tulisin, jos vaan jotenkin pääsisin Lahdesta keskellä yötä pois.


Huonoa tuuria... Mä olin jo tulossa Lahden-keikalle ja siinä tapauksessa olisit kyllä päässyt meikäläisen kyydissä sivilisaation pariin, mutta.. Sitten iski tajuntaan, että keikkaa seuraavana päivänä meille tulee ensin 7 kpl ekaluokkalaisia synttärikutsuille ja sen jälkeen anoppi ja muut sukulaiset... Ja tulin siihen lopputulokseen, että siitä ei selviä hengissä, jos on valvonut koko edellisen yön! :shock: Eli joskus asioita on ihan oikeasti laitettava tärkeysjärjestykseen.
marire 24.9.2006 6:29 Eipä tule minullekaan keikkareissua... Lähetin 4 kk sitten Alex Parkkiin sähköpostia, ja minulle vakuutettiin sieltä, että keikan ikäraja olisi 18v. No, eilen tätini soitti Lahdesta ja kertoi että keikan ikäraja onkin 20v. Toisin sanoen minulla ei ole mitään asiaa keikalle, vaan pääsen odottamaan ainakin 2 vuotta lisää. V***ttaa kuin apassia!
Onneksi pääsen sentään kohta kuuntelemaan edes keikkatallenteita.
Mari 24.9.2006 11:20 Ei kannata vielä heittää kirvestä kaivoon. Monesti noissa paikoissa on joku muu ikäraja kuin K18, mutta se ei välttämättä tarkoita, etteikö 18-vuotiaatkin pääsis sisään. Riippuu aina paikasta, miten tarkkoja ikärajan suhteen ollaan. Joskus on hyvinkin tiukkaa ja joskus asiaa ei edes kysellä, pääasia että on 18. Eli kannattaa soittaa vielä ja kysyä pääseekö 18-vuotiaat sisään. Ja jos sieltä näytetään vihreää valoa, niin kannattaa ottaa sen tyypin nimi ylös, joka asian lupasi. Voi sitten aloittaa sodankäynnin ovella, jos ovimiehet ei haluakaan päästää sisään. On hyvä mainita, että on tulossa kauempaa katsomaan Anssin keikkaa, niin luulis niitten ymmärtävän. Tuskin paikkaa loppuun myydään, eli plussaa se niille vaan on. Pidetään peukkuja!

Itse en ilmeisesti tuonne Lahteen pääse, koska muistin että mun pitää olla lauantaina klo 11.00 suorastaan esimerkillisen skarppina. Kouvolaakin olen ihan ajatuksen tasolla harkinnut, vois mennä serkun luokse yöpymään, mutta tod. näk. mun keikat on tältä syksyltä ohi.

Ainiin, arvatkaas kenellä on konsertti Lahdessa samana iltana klo 19. Pekka Kuusistolla...
marire 25.9.2006 14:52 No jaa, ilmeisesti ollaan silloin Lahdessa joka tapauksessa, niin ei tiedä vaikka inostuttais yrittämään...
Hanna80 25.9.2006 18:19 Mieheni on jonkun verran olan yli kurkkinut mitä tänne kirjottelen niin se on todennut että joutuuko hän tulla minun kanssani lavan eteen kun uhkaavasti näyttää siltä että foorumilaisia ei ole juurikaan muita paikalle saapumassa, hän nääs oli ajatellut nauttia vapaa-illasta ja ehkä se muutaman ohrapirtelönkin oli ajtellut nauttia jos saa siihen minulta luvan :wink: Ja kyllähän se sinne on Anssiakin tulossa katsomaan ja kuuntelemaan vaikka sanookin olevansa HEVI- mies viimeiseen asti :)

Toivebiisin tai useamman jos uskaltasin heittää.. Oiskohan mitään mahdollisuuksia kuulla Pekka ja Susi ajoilta Lähtö . Ja jotta minäkin pääsisin isännän kanssa hempeilemään jos se siinä lähettyvillä sattuu olemaan niin voisi tuo ÄMP soida jossakin vaiheessa iltaa!!! Kiitos!! Anssilla ja bändillä on vielä monta päivää hyvää aikaa harjoitella tuota Lähtö biisiä jos tuntuu liian utopistiselta ajatukselta, en mää mitenkään vihjaile :wink: :lol:
Trientale 25.9.2006 19:05 JESJESJESJESJES!!! :mrgreen:
Olin jo luopunut toivosta nähdä vielä yksi bändikeikka ennen taukoa, mutta tulemmepa sittenkin Lahden keikalle kullan kanssa! Kerrassaan mahtavaa! :D En oikeastaan edes uskaltanut haaveilla tuosta keikasta, mutta miehelle tuli lauantaille sellainen autojuttu joka sattuu olemaan Lahdessa. Minähän sitten näppäränä tyttönä heti keksin, että mitäs jos mentäisiin Lahteen jo perjantaina... Ja ilman mutinoita tuo suostui, taisi tykätä Anssin keikasta enempi kuin suostuu myöntämäänkään... :wink: Vaikka hänkin enempi kuuntelee tosiaan aivan toisentyyppistä musiikkia.

Tästä tulee sitten minulle pitkästä aikaa sellainen keikka, ettei tarvitse lähteä yöllä ulos palelemaan ollenkaan, kun varasin meille huoneen sitten tuolta Alex Parkista. Välillä lienee ihan sallittua tuhlata jokunen ylimääräinen kymppi itsensä hemmotteluun... Edellinen hotellikeikka minulla olikin Kurikassa vuonna 2004 (voiko siitä olla todella jo niin kauan?!), joten onkin jo korkea aika ottaa uusiksi. Hotellikeikoista on sitäpaitsi älyttömän hauskoja muistoja, varsinkin Kokkolasta... *Vaipuu nostalgiseen muisteluun*

Muita toiveita en aio varmaan edes esittää, mutta pliis, älkää unohtako ÄMP:iä tällä kertaa! Mitään muuta en toivo, kunhan se biisi tällä kertaa taas soitetaan... Kiitos! :D
a9800362 26.9.2006 4:19
Hanna80 Ja jotta minäkin pääsisin isännän kanssa hempeilemään jos se siinä lähettyvillä sattuu olemaan niin voisi tuo ÄMP soida jossakin vaiheessa iltaa


Tästä täytyy tehdä hei traditio. Aina kun ÄMP soitetaan, ei muuta kun kaikki puolisoineen tanssimaan hidasta! :D Anssihan voisi peräti alkaa yllyttämään yleisöä tanssimaan!?

Ja Trientale, aivan oikein ajateltu, kyllä itseään pitää hemmotella! Ihan luxusta päästä hotelliin nukkumaan keikan jälkeen eikä tarvitse könytä missään pimeässä ja kylmässä ulkoilmassa... Antoisaa keikkaa kaikille, jotka sinne ovat menossa * sanoo joku, joka joutuu stressaamaan koko viikonlopun siivoamisesta ja vieraiden kestitsemisestä....
Hanna80 26.9.2006 13:43
a9800362
Tästä täytyy tehdä hei traditio. Aina kun ÄMP soitetaan, ei muuta kun kaikki puolisoineen tanssimaan hidasta!


Heh, meitä tuskin näkee missään ravintolassa tanssilattialla, ainakaan yhtäaikaa, miehelläni kun ei juurikaan ole rytmitajusta mitään tietoa jos sitä minullakaan on?? Mieheni sanoi että häävalssit jo tanssittu ja sen kuulemma pitäisi riittää? Sitä ei saa tanssimaan vaikka miten pyytäisin.
Tiiä sitä sitten miten hempeillään jos ÄMP soi, ehkä se pitää kädestä jos se nyt siinä lähettyvillä sattuu olemaan.

Lämpimästi itse ainakin suosittelen Alex Parkia yöpymispaikkana. Hääsviittimme oli mitä hienoin ja kaikilla herkuilla. Ja aamiainen tuotiin huoneeseen ja siinä riitti kahdelle syömistä kyllä ihan pitkälle päivään asti. Ja meillä ainakin oli henkilökunnan puolelta todella hyvää palvelua, mutta tiiä sitten johtuiko siitä että olimme silloin reilu vuosi sitten vasta vihitty aviopari kun palvelu oli niin hyvää että ei moitittavaa löytynyt.
Hilu 28.9.2006 13:59 Biisitoiveet Lahteen:

Kaunotar ja basisti
Mies ja meri

:D :D
a9800362 30.9.2006 16:23 No tanssittiinko eilen ÄMPin tahtiin?

Eilen hieman huvitti, kun ajoin kauppaan Jokelan keskustan läpi ja satuin näkemään erään fysioterapiaa ja hierontaa antavan liikkeen uuden mainoskyltin, jossa liike mainosti tarjoamiaan palveluita. Alimpana kyltissä luki "KELA-KUNTOUTUS". Sinne ilmeisesti täytyy hakeutua, jotta selviää keikkatauosta. Eiköhän sinne pääse suoraan Kelan lähetteellä...? :roll: :lol:
Hanna80 30.9.2006 16:55 Huh, mikä keikka!! Semmosta menoa oli ettei mukana meinannu pysyä.. Tällä hetkellä olen itse niin väsynyt lahden reissusta että en pitkää raporttia jaksa kirjoitella. Antti antoi minulle Kellyn biisilistan joka oli kirjoitettu näin:

Rock
Milla
Pete
Puisto
K&B
Kaatuneet
Karhus
BMW
Harhaa
2 Sis
72
NLA
--------
J.A
Karhunen
ÄMP


Kirjoittelen huomenissa jotakin vielä lisää. keikalla kun sattui ja tapahtui. Kuusiston Pekkakin sinne ilmestyi yleisön joukkoon, eturiviin loppupuolella keikkaa. Eritttäin mukava kaveri kun keikan jälkeen pari sanaa vaihdoin. Mutta siitä ja kaikesta muusta lisää huomenissa. Toivottvasti muut keikalla olleet foorumilaiset ovat paremmissa sielun ja ruumiin voimissa kuin minä täällä.. Uni painaa nyt todella päälle!! Hyvää yötä!!
Trientale 30.9.2006 17:55 Saavuimme Lahteen kylmän tihkusateen saattelemina, joten ei liene mikään ihme, että melko pian hotellihuoneeseen asettauduttuamme menimme ihanan lämpimään kylpyyn. Huoneessa kun suureksi iloksemme sattui kylpyamme olemaan. Tästä virkistyneinä lähdimme sitten käymään messuhallilla, jossa piti vain äkkiseltään tarkistaa asioiden olevan kohdallaan. Hotellin aulassa oli lähtiessämme läjä bändin kamoja ja bongasinkin sitten bändin kokoontuneena pöydän ääreen vähän matkan päässä. Vilkuttelin porukalle iloisesti, takaisin sain iloisia tai vähemmän iloisia vilkutuksia ja jotain peukolomerkkejä...

Messuhallissa mikään ei tietenkään mennyt niin kuin piti, asiat eivät olleet lainkaan valmiita, vaikka niiden olisi pitänyt olla. Onneksi mies ymmärsi minun tuskani (eikä ollut itsekään kiinnostunut siellä mitään ylimääräistä raatamaan), niin lähdimme sitten takaisin hotellille päin. Meinasimme ensin mennä jonnekin muualle syömään, mutta päätimmekin kuitenkin jäädä hotellin ravintolaan kunhan ensin kävisimme vähän vaatetusta vaihtamassa.

Ennen syömään menoa halusin tietysti tarkistaa, missä illan keikka on, joten suunnistimme sitten tämän yökerhon puolelle. Suureksi innostuksekseni paikalla oli roudareita sekä Ville ja Kelly, joita sitten jäimme jututtamaan mm. sulkapallon ihmeellisestä maailmasta. Jompikumpi taisi selittää jotain, että Amen mukaan Anssin jalkapedaali on kuin venäläinen akvaario - siitä ei näe läpi eikä siinä ole kaloja! :lol:
Kohta paikalle tulivat myös Saara, Anssi ja viimeisenä Antti, joka minut nähtyään ravisteli epäuskoisena päätään...

Meillä oli pino vanhoja valokuvia mukana, joten Antti, Kelly ja erityisesti Anssi joutuivat sitten jokusen nimmarinsa niihin raapustelemaan. Sitten mies keksi kysyä Kellyltä, josko ottaisi kuvan minusta ja hänestä. Kelly tuli sitten kuvaan ja otti mukaan vielä rumpukapula-arsenaalinsakin. Saman mies kysyi sitten Anssiltakin, ja niin saatiin meistäkin taas pari uutta yhteiskuvaa. Enkä minä edes tällä kertaa tajunnut toivoa sitä! Sitten mies vielä kysyi minulta, suostunko samaan kuvaan Antin kanssa...Tämä herätti meissä hilpeyttä, eihän sitä Antilta tarvitse mitään kysyäkään. :wink: Niin otettiin sitten meistäkin vielä pari kuvaa. Ensimmäisen jälkeen mies repesi nauruun ja minä ihmettelin, että mitä se Antti oikein teki. Kuvasta sitten selvisi, että Antilla on tosi huvittava ilme, kun hän tupakoi siinä samalla... Toinen kuva taas oli mieheni mielestä ihan kuin hääkuva.

Kuvaussession jälkeen bändi sitten piti soundcheckin, jossa esitettiin Karhusaari. Laulua petetyille tapailtiin myös. Onneksi miehellä oli kamera mukana, niin saatiin sitten kivoja kuvia ja videoita myös soundcheckistä. Ja kuvasipa mies myös kylttiä, jossa kuvaaminen kiellettiin...
Jossain vaiheessa tajusimme, että hotellin ravintolaan emme enää pääsisi syömään, kun se oli jo suljettu, joten sc:n jälkeen suuntasimme taas jäätävän kylmään ulkoilmaan ja läheiseen Hesburgeriin hakemaan iltapalaa, jonka sitten menimme hotellihuoneeseemme nauttimaan.

Anssin tietojen mukaan keikan oli tarkoitus alkaa puolenyön aikaan, joten joskus 23:15 aikaan suuntasimme sitten taas keikkapaikalle. Pian bongasimme Hanna80:n ja tämän miehen, joiden pöytään menimme kokiksen (hirveän kallis!) ostettuamme. Jossain vaiheessa siirryttiin sitten eturiviin ja paikalle saapuivat myös Hilu ja Susa. Ja sitten vihdoin keikka alkoi!

Hanna80 jo tuon biisilistan laittoikin, noiden biisien lisäksi esitettiin viimeisenä kappaleena Three Amigos, joka oli kirjoitettu Anssin ja Saaran listoihin, muttei Kellyn. Anssi tuntui olevan hilpeällä tuulella... Taisi olla ennen Karhusaarta, kun Anssi sanoi muut bändin jäsenet jo aiemmin esiteltyään, että täytyy hänen vissiin itsensäkin esitellä. Tällä kertaa lavalla esiintyi sitten Markku Veijalainen!
Karhusaaren jälkeen Anssi esitteli molemmissa ranteissaan olleet Dr Pepper -rannekkeet ja heitti, että "Dr Pepper päivässä pitää omenan loitolla". :D

Keikka oli jälleen mitä loistavin, todella mukavan kuuloista soittoa kuultiin jälleen! Kaunotar ja basisti kuulosti hienolta ja Kaatuneet rokkasi tosissaan. Harhaasta kuultiin todella harhainen, älyttömän hyvä versio! 1972 alkoi hieman toisella lailla kuin tavallisesti, eikä lopetuskaan ollut se tavanomainen. Todella hyvä versio siitä biisistä kuultiin tällä kertaa!
1972:n jälkeen olisi ollut encoren paikka, mutta se päätettiin taas skipata. Sen sijaan Anssi piti taas pienen gallupin, haluaako yleisö heidän vielä jatkavan. Ja halusihan se, lukuunottamatta erästä eturivin raitapaitaista mieshenkilöä, joka epätoivoisesti huusi ei - Pekka Kuusisto! :lol: Aiemmin emme olleet miestä huomanneetkaan. Keikan jälkeen tämä kertoi olleensa kävelemässä omalta keikaltaan hotellille ja oli sitten huomannut, että tällainen häppeninki sattui Alex Parkissa olemaan. Ja niin hän oli sitten päättänyt tietysti tulla paikalle.

"Encoressa" kuultiin energinen (miehen mukaan) versio Jenniferistä, todella hieno esitys Karhun elämästä (tämän biisin aikana mies totesi, että se oli se hänen mielestään hyvä biisi, oikein olin siis arvellut), ihanaakin ihanampi hempeä versio ÄMP:stä (jonka aikana me emme kyllä tanssineet (ei tuo minun mieheni kyllä tanssisikaan..!), kun siitä piti ottaa videota... ) ja sitten vielä todella loistava Amigos -lopetus. Kerrassaan mainio keikka jälleen, ja hauskaa oli, niin lavalla kuin ainakin eturivissäkin! :D

Keikan aikana minulle ja Hannalle iski hirveä jano, ja Antilla näytti olevan kaksi turhaa vesituoppia. Hanna saikin sitten houkuteltua Antin antamaan toisen meille ja saimme virkistettyä itseämme ihanan kylmällä, raikkaalla vedellä. Kiitokset siitä! Keikan jälkeen minä ja mies joimme sitten myös Anssin veden, koska meillä oli sitten taas hirveä jano... Siinä edessä oli niin kuuma!

Keikan jälkeen saimme odotella takahuoneen ulkopuolella toooodella pitkään... (Ja Hannan ja minun miehet taisivat pitää vähän hauskaa kustannuksellamme... Ihan hyvä, että niillä oli seuraa toisistaan... :roll: ) Lopulta Hanna meni painamaan korvansa takahuoneen ovelle, ja sittenhän se ovi aukesikin! :lol: Ville ja Kelly sieltä menivät vessassa käymään... Näiden tullessa takaisin mies pyysi Kellyltä, että tämä hakisi Anssin meille paikalle, jotta mies pääsisi nukkumaan (minä en päästänyt häntä lähtemään ennen minua...). Anssi sitten saapuikin mieheni ja Hannan miehen taputusten saattelemana ja sai raapustella muutamat nimmarit vielä lisää.
Sitten seurasi taas odottamista, Pekan jututtamista jne., ja mies pelasi Kellyn kanssa rulettia, missä molemmat tietysti hävisivät panoksensa... Pekka sitten sai tehtäväkseen noutaa paikalle Antin. Tämän ilme (se irvistys!) oli taas ihan sanoinkuvaamattoman hauska, kun hän huomasi, ketkä olivat odottelemassa... Ihan kuin se nyt olisi ollut joku suurikin yllätys, kai se oli aika itsestäänselvää, että mehän siellä odottelimme! :wink: Me kaikki siinä taputimme Antille ja tämähän innostui sitten esittelemään vatsalihaksiaankin! :D

Anttikin sai raapustella nimeään biisilistoihin ja piirrellä niihin. Hän myös kertoi, että on huonoimmassa hotellihuoneessa pitkään aikaan. Huone oli pieni ja sänky liian lyhyt... Villellä ja varsinkin Saaralla oli kuulemma paljon isommat huoneet. Voi Antti-parkaa!
Lisäksi Antti kertoi, että keikan toisen biisin aikana Ville oli tullut hänelle kertomaan, että on ihan hirveässä kännissä... Heh, ihmettelinkin, mitä asiaa Villellä silloin oli Antille, selvisipä sitten sekin.. :wink: Antti tosin kertoi Villen olleen myös flunssassa ja tämän olotilan johtuneen kaiketi enempikin siitä kuin kännistä.

No, siinä sitten aloimme tehdä lähtöä, ja oli kyllä aivan ihanaa, kun ei nyt tarvinnut keikan jälkeen lähteä enää ulos jäätävän kylmään ilmaan! Oli ihana käpertyä lämpimän peiton alle, helposti nukahdimme ja hyvin nukutti. Joskus 3 aikaan pääsimme nukkumaan, puoli 8 oli jo herätys. (Tai olisi ollut jo tuntia aikaisemmin, mutta silloin emme vielä kertakaikkiaan mitenkään jaksaneet nousta!) Sitten pitikin kiiruhtaa aamupalalle (hyvä oli, mutta mies pettyi, kun ei siellä nyt ollutkaan pekonia tarjolla..), jonka jälkeen piti mennä vielä kuumaan kylpyyn. Sitten pitikin jo jättää hotelli ja lähteä sinne messuille. Ihan hauskaa oli, mutta olin toivottoman väsynyt, ja meinasin nukahdella säännöllisin väliajoin... Kotiin pääsimme miehen kaverin kyydillä ja autossa sitten nukuinkin, joten enää ei väsytä ihan niin kamalasti. Mies taas nukahti sohvalle tuohon viereen, pitää kyllä vielä herättää se...

Jälleen oli siis aivan mahtava keikkakokemus, eiköhän tämän voimalla vähän aikaa jaksa taukoakin... Antti olisi kyllä tarjonnut meille paikkaa keikkabussiin että oltaisi päästy Kouvolaan, mutta jäi nyt sitten käyttämättä kuitenkin se tarjous tällä kertaa. Bändi kuulemma aikoi vierailla Kouvolan lakutehtaallakin ennen keikkaa.

Kiitokset koko poppoolle taas seuraavaan kertaan saakka! :D
jerzi 1.10.2006 5:50 Muutamia kuvia jota otin tuolta keikalta kaikkien nähtäviksi.
Lisää laitetaan tänään sisään.
Jerzi

http://www.gfoto.com/UserAlbum.asp?uid= ... lid=180840
jerzi 1.10.2006 7:05 Kuvia lisätty ja enemmpää en jaksa laittaa teille nähtäväksi.
Jerzi
jassu 1.10.2006 8:44 Hauskoja kuvia! :D Tattikset Jerzille!
Trientale 1.10.2006 8:53 Perhana vieköön, parista kuvasta keskustellaan kyllä vielä... Heti kun tuo mies herää. Se meni päiväunille kun minä äsken heräsin. Oli sitten "salaa" laittanut noita kuvia näkyville... :roll:
marire 1.10.2006 13:57 Hienoja kuviahan nuo minustakin ovat... :D Kannattaa ottaa toisenkin kerran kuvaajaksi