Forum 2002-2013

Rosso 18.5.2003 21:01 Anssi Kelalta murtui rintanikamia F3-onnettomuudessa MTV3.fi uutisoi äsken otsikolla "Anssi Kelalta murtui rintanikamia F3-onnettomuudessa" (http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml?169286). Huonosti alkaa Anssin F3-ura...
Norsku 18.5.2003 21:04 "Pysyisi edes ehjänä radalla" ...
muu 18.5.2003 21:06 No hyvä et edes hengissä selvis... :x
Gimma 19.5.2003 5:39 Voi ei! Pikaista ja täydellistä paranemista Anssille ja voimia koko perheelle!
Norsku 19.5.2003 5:49 Pikaista paranemista myös mun puolesta :!:
Tän päivän Ilta-Sanomissa on tapahtuneesta juttua.

... Kuin myös Ilta-Lehdessä. Kukaan ei varmaan oo huomannu, nehän ovat vaan etusivun juttuja...
marire 19.5.2003 7:01 Hyvä että mies on muuten ehjä. Nythän Anssilla on aikaa kirjoittaa uusi studioraportti! :D Vitsi,vitsi.Toivottavasti se ei estä levyntekoa.Pikaista paranemista!
A.K. 19.5.2003 11:51 Veikkaanpa, että levy myöhästyy, toivottavasti ei. Kaikessa on riskinsä, onneksi ei tapahtunut pahemmin.
Parane pian ja voimia, Anssi!
Chride83 19.5.2003 12:46 Ainakin MTV3.fi:n tiedoitteen mukaan "Anssi Kelan levyntekoon ja uuden levyn julkaisemiseen syksyllä tämä ei vaikuta mitenkään, kertoo levy-yhtiö BMG."
Jää nähtäväksi, toivottavasti ei vaikuta, sillä sitä onkin jo odotettu..mutta hyvää ei voi koskaan odottaa liikaa! =)
balisa 19.5.2003 12:51 Jos tuo on totta,,, NIIN VOI HELVETIN ITSEMURHA KANDITAATTI!!!!!!

Näkyy olevan totta.... Muista ettei kaksi ilman kolmatta ja lopeta ajoissa pelleily...
Laura 19.5.2003 13:03 Pikaista paranemista Anssi! Onneks ei tosiaan käyny pahemmin... Aluks kuulin että Anssi on joutunu kolariin ja ajattelin jotain liikenneonnettomuutta... :?
jassu 19.5.2003 13:21 mä säikähin tosta jutusta ihan kauheesti kun luin sitä aamun lehdestä :( no onneks nyt selvis hengissä :) kauheeta :( lehessä oli että ei vaikuta levyn tekoon. mutta PIKAISTA PARANEMISTA ANSSILLE JA KOKO PERHEELLE :D HALEJA
Lellu 19.5.2003 13:55 Pikaista paranemista!
Jonna88 19.5.2003 14:15 Pikaista paranemista Anssille!!!!
keva 19.5.2003 15:34 a.
Joz 19.5.2003 16:35 Jep.. pikaisia paranemisia myös täältä
tuisku 19.5.2003 16:46 Olipas iltapäiväroskalehdet repineet aiheesta mukavat lööpit! :evil:

Anssille kohtuullisen nopeaa paranemista & siunausta.
Yritähän kaahailla varoen että säästyt pahemmilta lommoilta. :wink:
-elegia- 19.5.2003 17:27 Täältä myös pikaisia paranemisia, toivottavasti kesä ei mene toipilaana ollessa.
.. Muista aina liikenteessä monta vaaraa ompi eessä.... no, tätä voi soveltaa, vaikkei se haveri "ihan oikeassa" liikenteessä sattunutkaan...
Essi 19.5.2003 19:49 Pikaista paranemista!
Tosi kurja homma,jota ei toivoisi tapahtuvan kenellekään.
Mutta niinhän se on,että tekevälle sattuu ja vahingoilta ei voi aina välttyä.
Hyviä vointeja Anssille ja energiaa,että jaksat parantua!
erkki 19.5.2003 20:08 Juu toivotaan ettei käynyt pahasti, ja ettei tule mitään lopullista vahinkoa. Ainakin levynteko näyttää olevan turvallisempaa kuin formulat, paitsi kyllä mäkin kerran kaaduin jäisissä rappusissa kun juoksin kitara toisessa kädessä studioon. Ja selkä edellä, kuulu vaan rusahdus.
Gimma 20.5.2003 5:46 Kylläpä Anssi nyt on lööpeissä. Tänään Iltalehti onlinessa sanotaan, että Anssin toipuminen kestää kuukausia ja että tänään aloitellaan kävelyharjoitukset, mutta Anssi aikoo kuitenkin palata formularattiin uudestaan. Kyse ei tosiaankaan ole mikään pikkujuttu silloin kun selästä murtuu nikamia. Ilta-Sanomissa Anssi puolestaan kritisoi formularadan turvallisuutta.

Ihan näin henkilökohtaisena mielipiteenä sanon, että Anssin kannattaisi varmaan keskittyä toipumiseen, eikä antaa asiasta liikaa haastatteluja. Asia saattaa nimittäin kääntyä itseään vastaan. Ilta-Sanomien nettikeskustelussa jo joku kirjoitti jo aika pitkän jutun nimellä "Anssi Kela ja amatöörit pois kilparadoilta". Täytyy kyllä myöntää, että kirjoittajan mielipiteeseen varmaan moni helposti yhtyy. Ei millään pahalla.

Tsemmppiä kuitenkin Anssille ja toipumiselle, jotta näemme ja kuulemme Anssia keikoilla ja levyillä. Sillä sitähän me foorumilaiset enemmän kuitenkin odotamme kuin mitään formulajuttuja.
raksu 20.5.2003 6:18 paranemisia
tuisku 20.5.2003 10:47
:idea: Iltalehti Online [size=150:27vg9t5r]Anssi Kela kuntoutuu hitaasti vakavasta F3-onnettomuudestaaan[/size:27vg9t5r]

[size=200:27vg9t5r]"Mä tulen entistä rautaisempana takaisin"[/size:27vg9t5r]

a user uploaded image
Anssi Kelan F3-kesä ehti loppua ennen kuin ehti alkaakaan. Onnettomuus harmittaa, mutta ennen kaikkea Anssi aikoo keskittää voimansa nyt toipumiseen. - Mut kieltämättä ei ole musan tekeminen ekana päässä. Katsotaan sitten sitä, kun tästä kotiudutaan, Anssi kertoo. (JARI TERTTI)

Viime torstaina Jurvan Botniaringillä F3-sarjan testiajossa loukkaantuneen Anssi Kelan kuntoutus aloitettiin eilen kävelyharjoituksilla, mutta varsinaiseen sataprosenttiseen paranemiseen menee vielä kuukausia. Vakavasta onnettomuudesta huolimatta Anssi aikoo palata vielä F3-radoille sekä vissisti ensi syksynä uuden albumin ja kiertueen pariin. Kela kommentoi itse tapahtunutta Iltalehdelle Töölön sairaalasta.

Anssi Kela toipuu tällä hetkellä Töölön sairaalassa Helsingissä viime torstaina tapahtuneen F3-onnettomuuden jälkeen. Vielä viime viikolla Kela oli vahvasti lähdössä tulevan lauantain debyyttikisaansa Alastarolle, mutta viimeisissä testiajoissa tapahtunut spinnaus, ajovirhe ja siitä johtunut auton vierähtäminen ylösalaisin laittoivat suunnitelmat uusiksi.

F3-autojen turvavarustukseen kuuluva kuljettajan päätä ja niskaa suojaava turvakaari ei auttanut tällä kertaa, sillä pahaksi onneksi juuri onnettomuuspaikalla maa oli niin pehmeää, että kaari upposi 19 senttimetrin syvyyteen. Näin osa auton painosta kasaantui suoraan Kelan niskaan murtaen selkärangan keskiosilla sijaitsevasta rintarangasta kaksi nikamaa, jotka leikattiin ensi tilassa.

Sairaalasta tavoitettu Kela on selvästi väsynyt, mutta ennen kaikkea harmissaan tapahtuneesta.

- On sitä juhlavampiakin fiiliksiä koettu, mutta ei tässä mitään. Nyt on vaan pakko nähdä asioista positiiviset puolet. Tässä olisi voinut käydä paljon pahemminkin, joten kyllä mulla oli onnea onnettomuudessa, että selvisin näinkin vähin vammoin. Vaikka ikäväähään tämäkin on, Anssi Kela kertoo.

Kelan niskaan laitettiin leikkauksessa titaaninen tukikehikko sekä ruuveja tukemaan rangan yläosaa. Tilannetta helpottaa se, että myös esimerkiksi kylkiluut tukeva vaurioitunutta aluetta.

- Tää oli sellainen leikkaus, joka mahdollistaa sen, että pääsen jalkeille aika nopeasti, kun korjattava alue on yläselässä. Tänään (maanantaina) on aloitettu jo kuntoutus ja mua on nostettu ensimmäistä kertaa kahden hoitajan avustuksella jaloilleni, Anssi sanoo kiitellen saamastaan hyvästä hoidosta.


Ei ajamisen pelkoa

Vastaavanlainen onnettomuus on F3-sarjassa erittäin harvinainen.
- Se oli monen onnettoman yhteensattuman summa. Harmittaa vaan, sillä kaikki oli mennyt yli omienkin odotusten ja oli tosi hyvät fiilikset lähteä ajamaan. Spinnaaminen on ihan normaalia, mutta auton saaminen nurinpäin... noh, kai mulla on ehkä jotain erikoislahjakkuutta siihen suuntaan. Anssi jaksaa jo heittää huulta tapahtuneesta.

- Kyllähän tuo Schumikin pyörähtelee yhtä lailla ja näitä sattuu. Mut en mä voi syyttää tästä ketään muuta kuin itseäni. Tilanne oli ensin ihan vaaraton. Mut en mä usko, että alan pelätä ajamista millään tavalla. Radalle paluusta ei voi kyllä tehdä mitään aikatauluja, vaan pitää katsoa ihan voinnin mukaan ja päivä kerrallaan. Parantuminen ei ole kuitenkaan ihan omissa käsissä, Anssi toteaa.

Onnettomuus ei tule vaikuttamaan Anssin musapuolelle toivottavasti mitenkään. Täksi kesäksi ei oltu bookattu yhtään keikkaa ja näillä näkymin uusi albumi tulee ajallaan syksymmällä.

- Pakkohan siihen on uskoa, että tästä vielä noustaan. Nyt tälle ei vaan voi mitään, ja täytyy elää sen kanssa. Itsesäälissä ei pidä ryhtyä rypemään, vaan pitää yrittää keskittyä tosissaan vaan kuntoutumiseen.

- Jossain vaiheessa toivottavasti tullaan entistä rautaisempina tai näköjään titaanisempina takaisin. Sama lukumäärä mulla on raajoja kuin ennenkin, Anssi toteaa päättäväisenä.

HETA HYTTINEN
heta.hyttinen@iltalehti.fi


[quote:27vg9t5r][size=150:27vg9t5r]"Voimia koko perheelle"[/size:27vg9t5r]

[size=200:27vg9t5r]Fanit ottivat kantaa Anssin F3-projektiin[/size:27vg9t5r]

Anssi Kelan fanien ylläpitämälle kotisivulle Harhaa.com ilmestyi maanantaina kommentteja laulajasuosikin loukkaantumisesta formulaharrastuksensa parissa.

Uutinen Kelan ulosjaosta ja loukkaantumisesta Jurvan testiajossa kirvoitti jo keskipäivällä muutaman fanin ottamaan kantaa nettisivun keskustelufoorumilla.

Kelan debyyttialbumin Nummela on hankkinut yli 150 000 suomalaista, joten empaattisia osanottoja ja paranemisen toivotuksia välitetään lähipäivinä internetissä kosolti lisää.

Tässä ensimmäisiä terveisiä keskustelufoorumilla:

No hyvä että edes hengissä selvis...

Voi ei! Pikaista ja täydellistä paranemista Anssille ja voimia koko perheelle!

Pikaista paranemista myös mun puolesta.

Hyvä että mies on muuten ehjä. Nythän Anssilla on aikaa kirjoittaa uusi studioraportti! Vitsi, vitsi. Toivottavasti se ei estä levyntekopa. Pikaista paranemista!


"Pitäähän unelmia toteuttaa"
Samalla fanisivulla pyöri jo ennen onnettomuutta kysymys: Mitä mieltä olet Anssin ryhtymisestä F3-kuljettajaksi?
Hienoa, pitäähän unelmia toteuttaa, vastasi enemmistö (58,6 prosenttia) eiliseen mennessä.

Leikkiä - ja siksi normaalia lapselle, katsoi 15,2 prosenttia.

Törmäilyä - pysyisi edes ehjänä radalla, vastasi 10,1. prosenttia. Päivän aikana tämän vastaussarakkeen osuus kasvoi selvästi aamun 7,4 prosentista.

Ajanhukkaa, käyttäisi aikansa musisointiin, kommentoi 8,1 prosenttia vastaajista.

Loput 8 prosenttia valitsivat vaihtoehdon: F3 ei kiinnosta - ei edes levylaulajalla höystettynä.

Harhaa-fanisivulta löytyy myös tämä enteellinen, 27. huhtikuuta lähetetty viesti nimimerkiltä Gimma:

"Katsoin sattumalta tänään Motor Forumin ja siellä haastateltiin Anssia ja Sipeä tästä uudesta aluevaltauksesta eli formula kolmosten ajamisesta. Anteeksi vaan, mutta jotenkin haastattelusta ei tullut kovin vakuuttuneeksi ko. herrojen uudesta urasta. Vaikka Sipe odottelikin palkintopokaaleja ja pisteitä. No odotellaan, kesä näyttää kuin herrojen käy, toivottavasti hyvin. Ei kai oikein voi kuin toivottaa, että ajakaa varovasti ja turvallisia kisoja!"

ILKKA YRJÄ
ilkka.yrja@iltalehti.fi
[/quote:27vg9t5r]

[quote:27vg9t5r][size=150:27vg9t5r]Mikko Kuustonen ystävälleen:[/size:27vg9t5r]
[size=200:27vg9t5r]"Pikaista paranemista, Anssi"[/size:27vg9t5r]

a user uploaded image a user uploaded image
Mikko Kuustonen (vas.) ja Ile Kallio järkyttyivät ystävänsä Anssi Kelan loukkaantumisesta formula kolme -sarjan testiajossa. (VESA KOIVUNEN)

- Toivottavasti Anssi toipuu pian ja pääsee takaisin intohimojensa, musiikin ja autoilun pariin, sanoo Anssi Kelan kollega ja perheystävä Mikko Kuustonen.

Muusikko Mikko Kuustonen sai tiedon ystävänsä Anssi Kelan loukkaantumisesta Iltalehdeltä maanantaiaamuna.

- Onko näin todella tapahtunut, en ole vielä päivän lehtiä nähnyt, Mikko sanoi ja hiljeni hetkeksi puhelimessa kuulemaansa sulattelemaan.

- Totta kai tämä järkyttää. Olin viimeksi viime viikolla Anssin kanssa tekemisissä. Luojan kiitos, hän näyttää päivän tietojen mukaan selviytyneen suhtkoht ehjin nahoin ulosajosta. Tieto palautti mieleen myös sen, että Anssin isä, muusikko hänkin, menehtyi liikenneonnettomuudessa.

Anssi Kelan palava innostus autoihin on tullut Mikolle tutuksi. Niistä puhutaan samalla hartaudella kuin hyvistä kitaroista.

Esimerkiksi yhteisillä keikkamatkoilla kevään Bruce Springsteen -projektissa puheet kiertyivät monasti autoihin.

- Anssi on siitä erikoinen autoilun harrastaja, että hän on aktiivisesti harrastanut niitä jo ennen kuin hänellä itsellä oli ajokorttia. Ajokorttihan Anssilla on ollut vasta vähän aikaa.

- Hänellä on vuoden -59 Cadillac. Olemme ajelleet sillä yhdessä, ja voin vakuuttaa, että meno oli tasaista ja auto asiansa osaavan kuskin hallussa.

- Ei Anssi ole mikään hörhö näissäkään hommissa, Mikko painottaa.

Kuustosen mukaan Anssi Kela suhtautuu samalla intohimolla ja määrätietoisuudella niin musiikkiin kuin autoiluun. Nummelan miehen unelma on ajaa joskus oikeata formulaa.

Mikko toivoo Anssille parasta mahdollista hoitoa ja pikaista toipumista.

Sitten tietysti paluuta musiikin pariin - ja auton rattiin.


Ile Kallio: Hyvä ajaja

Anssi Kelan kanssa yhteisiä keikkoja Bruce Springsteen -tribuuttikiertueella tehnyt muusikko Ile Kallio yhtyy toipumisterveisiin ja haluaa alleviivata, että onnettomuus voi tapahtua kenelle tahansa.
- Varmaan joku jo jossain käynnistää juttua suutari pysyköön lestissään, koska Anssi on muusikko ja tämä tapahtui autourheilussa. Se on turhaa lässytystä. Tiedän omakohtaisesti, että Anssi on hyvä kuski: rauhallinen ja harkitseva.

- Hän on ajanut kartingia pienen ikänsä ja takana oli runsaasti testiajoja, Ile huomauttaa.

Muusikkoja yhdistää vahva tunneside autourheilun kuninkuusluokkaan.

- Formula ykkösistä meillä riittää juttua. Anssi suhtautuu lajiin tunteella, kuten minä.

- Nyt vain pikaista paranemista ja mies takaisin kitaran varteen mahdollisimman pian, hän sanoo.

ILKKA YRJÄ

[/quote:27vg9t5r]
jassu 20.5.2003 12:52 tekis mieli lähettää tai käydä viemässä kukkia Anssille piristykseks :lol: mut ku asun näin kaukana niin ei oikein voi käydä viemässä :( mutta vielä kerran voimia ja energiaa Anssille :D :) :lol: :wink: :P :D :wink:
Petri 20.5.2003 14:02 Hyvä kun Anssilla näyttää olevan vielä huumori tallella. Kyllä se siitä. Paranemisia.
balisa 20.5.2003 14:05 :evil:
Hasu 20.5.2003 14:45 Pikaista paranemista Anssi!
Mari 20.5.2003 15:23 Huh... tuntuu että on vieläkin sydän ja muut sisuskalut sykkyrällä tuon tapauksen takia. Järkyttävää oli nähdä eilen lehden etusivu. (Tuli pieni konflikti työnantajan kanssa kun kyseinen lehti kiskaistiin käsistä ja hoputettiin töihin...)
Eikä oikein voi tehdä muuta kuin toivottaa kaikkea hyvää ja jaksamista ym... Paskat levystä, keikoista ja formuloista, kunhan äijä vaan on kunnossa. Tsemppiä Anselmi!

Ja joutuu tässä näköjään investoimaan noihin iltapäivälehtiin useamman kerran. Iltalehden toimitus vois kyllä opetella eron anssikela.comin ja harhaa.comin välillä.

Haluaisin viedä Anssille sellasen hiirenkorvalla olevan koivunoksan.
Kuten tässä: http://www.edu.fi/oppimateriaalit/kulta ... etoip.html
-Elena- 20.5.2003 16:45 a user uploaded image
Anssi on siis piirtänyt ton kuvan Lauralle. Mä vaan hieman muokkasin sitä.=P
Lasse02 20.5.2003 19:27 Parane pian Anssi!
JMN 21.5.2003 11:16 Olihan se järkytys maanantai-aamuna mennä kulmakauppaan maitoa ostamaan kun lööpit huomasin. Minä vielä ensisilmäyksellä luin siitä lööpistä että Anssi Kela kuoliaaksi! No onneksi ei sentään.

Pikaisia paranemisia vaan minunkin puolestani. Ja mitä hurjasteluharrastuksen jatkoon tulee niin ei täytyy muistaa että Häkkinenkin saavutti suuret voittonsa sen lähes fataalin onnettomuuden jälkeen. Nuo "pysyköön laulaja lestissään"-jutut ovat ymmärrettäviä mutta aiheettomia. Jos lahjoja on niin saahan sitä muusikkokin ajella. Monet pankinjohtajatkin pelaavat golfia vaikkei se ammattiinsa varsinaisesti liitykkään.
marire 21.5.2003 11:54 Luin Iltalehdestä, että osa auton painosta oli ollut Anssin niskan päällä.Se veti mut hetkeks vakavaksi,sillä siinähän olis voinnu niska katketa. Mutta onneks selvittiin säikähdyksellä. Eikä kukaan tuollaiselle voi mitään, oli sitten ajanut kilpa-autoja tosissaan vain vähän aikaan tai vaihtoehtoisesti 20 vuotta. Onnettomuus on aina onnetumuus, jolle ei voi mitään, ajoi siellä sitten Anssi Kela tai Michael Schumacher.
Mörri 21.5.2003 13:28 Aika järkytys oli kyllä nähdä lööpit Iltapäivälehdissä! Eipä tässä muuta voi kuin toivottaa rauhallista mutta nopeaa paranemista!
Tekevälle sattuu ja rapatessa roiskuu.

Hassua muuten, kuinka hyvin kaikki dementoituneimmatkin muistavat kuinka se sukulaisplikka kuuntelee Anssia ja lähettelivät tekstareita että oletko kuullu mitä Anssille on sattunut!!?? :D
balisa 22.5.2003 13:35 Sinne meni sekin! Näkemiin..
Baalisa 22.5.2003 18:14 Haista sinä Balisa pitkä paska. :twisted:
Baalisa 23.5.2003 6:58
balisa Sinne meni sekin! Näkemiin..


jes. Paska valuu alaspäin ja häviää pikku hiljaa.
balisa 23.5.2003 7:12 Kun olet valinnut saman nikin kuin minä pitkällä aaalla niin paskan heitto on taattua tavaraa ja se jatkuu....eikä valu alaspäin eikä häviä jatka vaan samaan tahtiin.....show must go on!!!
Baalisa 23.5.2003 7:42
balisa Kun olet valinnut saman nikin kuin minä pitkällä aaalla niin paskan heitto on taattua tavaraa ja se jatkuu....eikä valu alaspäin eikä häviä jatka vaan samaan tahtiin.....show must go on!!!


jee! . Kuten Heikki Silvennoinen lauloi: "Rumat ihmiset, ootte turhiaaaa". Se kertoi susta.
Baalisa 23.5.2003 7:42
balisa Kun olet valinnut saman nikin kuin minä pitkällä aaalla niin paskan heitto on taattua tavaraa ja se jatkuu....eikä valu alaspäin eikä häviä jatka vaan samaan tahtiin.....show must go on!!!


Ja se paska siis tarkoitti sua.
balisa 23.5.2003 7:51 Nyt tämä paska nauraa hihihiihhhih......Hyvää jatkoa sulle "kaunis" ihminen... Jumalan siunausta elämän taipaleellesi! Nyt en enää lähde provokaatioosi matkaan....olet tyhmä...Aamen!
Gimma 23.5.2003 8:07 Ettekö te herran tähden voi käydä tätä idioottikirjeenvaihtoanne kahden kesken eikä yleisellä foorumilla.
Rosso 23.5.2003 10:20 Uusimmassa Apu-lehdessä oli juttua Anssin kolarista, mutta ei mitään uutta verrattuna iltapäivälehtiin. Niin ja uusimmassa Soundissa oli pieni artikkeli uuden levyn julkaisemisesta syksyllä. Löytyipä siitä myös maininta Suurista kuvioista - käsittelee kuulemma kahta kaverusta, jotka karistavat vanhat tomut jaloistaan ja lähtevät etsimään "suurempia kuvioita". Lehti jäi kyllä ostamatta, joten voin muistaa väärinkin... No olis kyllä aika loogista! :P
jassu 23.5.2003 13:43 please lopettakaa toi haukkuminen tehkää se jossain muualla :roll:
keva 23.5.2003 16:42 a.
balisa 25.5.2003 12:38 [ :wink:
Chride83 25.5.2003 19:31 Jahas, onkos Balisa taas huominkipeä (vai onkos se tämä hänen "toinen puoli" joka astuu esille) kuin tekee ensin toisen nikin ja alkaa sitten taistella itseään vastaan.. :D
balisa 25.5.2003 20:17 Ei, ei ,ei .... se on minuun rakastanut ja hyljättty toinen puoliskoni, jota kaipaan niin kauheasti, että tekee kipeää....Onneksi sen kauheudet kohdistuu minuun eikä Anssiin.. siitä olen kiitollinen ja syytä onkin.
KIIITOS, KIITOS, KIITOS....
Baalisa 26.5.2003 6:27 Eihän sitä tiedä vaikka olisinkin jakautunut Balisan persoonan osa. Sitä ei tiedä kukaan muun kuin Balisa. Tunnusta PASKIAINEN!
marire 26.5.2003 6:56 Jatkakaa tota keskusteluanne jossain muualla.Eihän se liity mitenkään koko onnettomutteen!
HotAssGirl92 14.6.2003 14:44 Vähän tunari äijä kun ei osaa ajaa!! XDDD Varmaan wänkkäs samalla kun ajoi!!! XDDD
nasu 14.6.2003 14:49 Osaa hyvinkin, mutta tapahtui onnettomuus.
muumi 14.6.2003 14:49 Vittu mikä paska ei osaaa ees tollasta pikku autoa ajaa meee takas hiekka laatikolle leikkimään neppiksillä tollaset autot on tarkotettu yli 10weeee
HotAssGirl92 14.6.2003 14:52 Polkuauto luokkaan Anssi Kela pitäis laittaa jos sinnekkään. Pian ajaa metsään ja kuolee.
nasu 14.6.2003 14:54 Ei, ei, ei..
Mihin tää foorumi on menossa?
muumi 14.6.2003 15:09 Suoraan taivaaaaaaaaseeen jumala pelastaaaaa www.goatse.cx
jassu 16.6.2003 11:30 mitä tällä tapahtuu :?: mikä Anssin haukkumis juttu täällä on menossa? lopettakaa :evil: